Pagina 6 din 22 PrimulPrimul 12345678910111216 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 76 la 90 din 329

Subiect: Dedublarea Constienta (exercitiu)

 1. #76
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  Citat Citat din poznasul Vezi post
  Am si eu o intrebare : A practicat cineva de pe acest forum , dedublarea si din alte motive decat curiozitatea ?
  Da am putea experimenta dedublarea pentru ca vrem sa accedem la alte nivele spirituale... Nu avem certitudinea ca prin dedublare vom accede la acele nivele ... Evolutia spirituala se poate face si aici, costient ... Degeaba practic dedublarea daca sun un om frustrat plin de sentimente negative ...

  Haide-ti sa fim sinceri cu noi insine , cati din cei care intra pe acest forum nu au inceput din curiozitate, sa studieze acest fenomen ..... Eu macar sunt sincer...

  Un alt motiv pentru care vreau sa experimentez dedublarea este ca vreau sa aflu niste adevaruri... Poate cineva acolo ma va indruma , ce ar trebui sa fac pentru evolutia mea spirituala .... Atat in religie cat si in yoga si alte practici spirituale , informatiile sunt contradictorii, incomplete ..... Pana la urma scopul meu nu este sa ma dedublez , ci sa evoluez spiritual iar dedublarea sper ca imi va oferi niste raspunsuri.

  Ce sfaturi puteti sa-mi dati ?

  Multumesc
  Curiozitatea este intradevar unul dintre motivele cautarilor.

  Dumneavoastra adaugati acum aflarea unor adevaruri si ceea ce este extrem de important, evolutia spirituala. Faptul ca ati gasit lucruri contradictorii si incomplete vine din pricina ca este mult mai simplu sa evoluezi spiritual pe alte cai decat prin inducerea dedublarii si plimbarea de unul singur prin alte zone ale existentei, chiar si cu motivatia de cautare a adevarurilor.

  In ce priveste motivatiile, userul percival a punctat corect vorbind despre un scop moral. Fenomenul se intampla spontan, normal si firesc daca se atinge un anumit nivel al elevarii spirituale daca intra in firescul metodelor de actiune ale persoanei.

  In ceea ce priveste alte motivatii pentru care semeni de-ai nostri forteaza nota se pot vedea in partea marcata a prezentarii cartii lui Robert A. Monroe - "Calatorii in afara corpului"
  Monroe a început să cerceteze și să facă experimente legate de formele extinse ale conștiinței umane, pe care le trăia el însuși. Călătorii în afara corpului este o carte extraordinară, în care Monroe a înregistrat, cu obiectivitatea unui reporter, trăirile și experimentele făcute de el însuși. Aceste relatări ale experiențelor sale în afara corpului -trăite în stări dincolo de spațiu, timp și moarte - au adus mângâiere nenumăraților oameni care au trăit asemenea stări. Ele au atras atenția cercetătorilor științifici, medicilor, inginerilor și multor alți specialiști.

  Monroe și un grup de cercetători au lucrat asupra unor metode de a induce și de a controla anumite forme de conștiință, iar rezultatele au dus la dezvoltarea unei tehnologii de ghidare audio ușor de folosit, cunoscută ca sincronizare hemisferică, sau Hemi Sync. în anul 1974, grupul de cercetători a devenit Institutul Monroe. Un an mai târziu, Monroe a obținut primul dintre cele trei patente pentru metoda Hemi-Sync® de a modifica starea creierului, prin sunet.

  Experiențele lui Robert Monroe sunt probabil mai fascinante decât ale oricărei persoane a timpului nostru, cu excepția lui Carlos Castaneda...
  Joseph Chilton Pearce, Magical Child


  Relatările lui Monroe despre călătoriile sale - CĂLĂTORII ÎN AFARA CORPULUI - în care găsești la un loc spiriduși și oameni morți, sex astral, călătorii înfricoșătoare în alte dimensiuni tulburătoare pentru spirit, dar și indicații practice despre cum să ieși din corpul tău - toate relatate cu un umor plin de ironie - au devenit rapid un fenomen de senzație, odată cu publicarea acestei cărți. Indiferent de explicațiile lor "reale", călătoriile lui Monroe reprezintă o lectură splendidă.
  Michael Hutchinson, Megabrain
  Sursa: http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=2597


  Toate acestea arata motivatii de tipul plictiseala de lumea asta, control ascuns asupra altora, evitarea provocarilor vietii si arata in final neadaptarea la viata asa cum este ea.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 2. #77
  percival este offline Utilizator Mugurel
  Data inscrierii
  iunie 2009
  Posturi
  105

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  Citat Citat din poznasul Vezi post
  ... Atat in religie cat si in yoga si alte practici spirituale , informatiile sunt contradictorii, incomplete ..... Pana la urma scopul meu nu este sa ma dedublez , ci sa evoluez spiritual iar dedublarea sper ca imi va oferi niste raspunsuri.

  Ce sfaturi puteti sa-mi dati ?

  Multumesc
  Aceasta fraza a dvstra., "tradeaza" (daca imi permiteti sa ma exprim asa) o trasatura care este comuna in noi toti la inceputul unei cai de autocunoastere. (nu am cautat sa atrag si eu atentia la exercitiile pregatitoare care se fac inainte de orice, la inceput de drum, in speranta ca e foarte inteles faptul de ce toate aceste multe posturi dinainte au cautat sa atraga atentia asupra acestui fapt)
  Cand dvstra. aveti deja certitudinea faptului ca religiile, textele sacre si practicile spirituale sunt contradictorii, ca nu va pot ajuta in gasirea unui adevar complet, aceasta "certitudine" va inchide portile lumii spirituale si va adoarme ochii cu care doriti sa observati.
  In general, toate acestea lucruri, care nu par deosebit de evidente in ochii celui care isi doreste sa paseasca constient in lumile spirituale, au o alta insemnatate in lumile acestea.
  Superficialitatea gandirii rationale trebuie lasata deoparte la pragul dintre lumi.
  V-as da un exemplu in cazul textelor sacre: cati oare aprofundeaza in mod viu, cercetarea unor texte ca acestea?
  Daca ar fi sa ne luam dupa cautarile omenesti, in cazul in care vedeti, lumea cauta ADN-ul lui Iisus, sau dovada fizica a existentei sale, sau fel de fel de povesti date de cercetatori cu CV-uri grele in diferite domenii asupra acestor texte sacre, nu puteti sa nu observati ca esenta lor, trairile care dau baza autentica a manifestarii spiritului raman undeva departe, neintelese.
  Cititi de exemplu, anumite texte din Evanghelii.
  Gandirea superficiala a creat din aceste texte niste scenarii de-a dreptul hilare, referitoare la (ex.) Cartea Revelatiei; cititi de exemplu, texte din Evanghlia dupa Ioan :" Era ceasul al saselea" si lumea de azi isi poate imagina amuzata, ca un apostol verifica de fiecare data ora. Nimic nu este scris acolo fara rost.
  Daca un vechi initiat in tainele Vedelor, privea cu ochii spiritului aceasta scena a intalnirii lui Hristos Iisus cu femeia samariteanca, de exemplu, ar fi spus: Da, in acest om Iisus, se manifesta o forta care s-a manifestat in tainele mele ca Brahma, iar ceasul (roata) al saselea ma ajuta sa vad cum actioneaza El asupra acestei chakre a vitalitatii "apei", a semnului initierii care se obtinea demult prin energiile sexuale. Insa acum pot recunoaste ca in acest episod, este intregita o taina dumnezeiasca, si pot spune cu adevarat ca in acest om ,Iisus se manifesta Dumnezeu.
  Daca un antic grec trecut prin incercarile cultului lui Apollo, ar vedea de exemplu scena din prima zi a Patimilor :
  "Iar a doua zi iesind ei din Betania, Domnul a flamanzit. Si vazand un smochin de departe, avand frunze, a mers sa vada daca va gasi ceva in el. Venind la el, n-a gasit nimic decat lace w:st="on">frunzelace>, ca nu era inca vremea smochinelor. Si a zis Iisus smochinului: Nimeni sa nu mai manance rod din tine in veac.“ (Marcu 11, 12-14), iar Sfantul Evanghelist Matei ne spune ca: „Indata s-a uscat smochinul» (Matei 21, 19).
  in sufletul acesta s-ar naste marile tablouri care evoca legenda lui Apollo si a corbului prsocris in ceruri, si ar spune: "Da, vechea initiere, care sta sub semnul smochinului, a fost transformata! In acest om recunosc pe Dumnezeu intrupat pe pamant!"
  Vedeti, toate lucrurile ar avea atunci, o cu totul alta insemnatate; pentru ca toate acestea se prezinta in lumile spirituale pentru observator incat acesta trebuie sa-si nasca in sine insusi , esenta Adevarului sau complet.

 3. #78
  poznasul este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2009
  Locatie
  Brasov
  Posturi
  48

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  Citat Citat din percival Vezi post
  Cand dvstra. aveti deja certitudinea faptului ca religiile, textele sacre si practicile spirituale sunt contradictorii, ca nu va pot ajuta in gasirea unui adevar complet, aceasta "certitudine" va inchide portile lumii spirituale si va adoarme ochii cu care doriti sa observati.
  Isus Cristos este singura persoana pe care o accept ca Indrumator... Din pacate doar anumiti preoti prezinta adevarul din cuvintele lui Isus... Din pacate nu pot sa spun ca biserica este calea spre evolutia spirituala... Da ma duc la biserica , ma simt bine acolo ma ajuta sa ma rog in biserica ... Din pacate anumite texte bisericesti contrazic cea ce Propovaduieste Isus... Nu toti preotii folosesc in liturgii aceste texte ....
  Duceti-va la o slujba Romano Catolica si ascultati cantecul " Ceasul Mortii" care induce un sentiment de teama si de groaza fata de pedepsele si torturile la care vei fi supus dupa Dreapta Judecata a lui Isus ... lA fel si Biserica Oortodoxa are lecturi care te umple de sentimente de vinovatie si teama.
  Oare nu am invatat ca cea ce patim si cea ce va urma dupa moarte sunt o consecinta a faptelor noastre? Cum putem sa spune ca Dumnezeul salvator care este Iubire se va razbuna si ne va pedepsi in chinuri groaznince drept rasplata pentru faptele noastre... Noi ne pedepsim singuri... Eu nu cred intr-un asemenea Dumnezeu, razbunator... Eu am incredere in Dumnezeu , nu imi este teama de el...

  As dori sa deschid un Topic pe aceasta tema ... La ce sectiune as putea sa ridic aceasta problema?

  Alta intrebare:
  Cine l-a rastignit pe Isus ?

  Raspus : Asa trebuia sa se intample asa era scris.

  GRESIT : NOI L-AM RASTIGNIT PE ISUS , oameni cu mana lor au actionat si au batut cuie , dar ne place sa aruncam vina pe scripturi si profetii

  Imi cer scuze pentru aceasta iesire dar mi se pare ca suntem tare nedrepti cu insasi creatorul nostru si ii punem prea multe in spate... Ii punem toate nereusitele noastre si toate consecintele faptelor noastre gresite...

 4. #79
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  Citat Citat din poznasul Vezi post
  Isus Cristos este singura persoana pe care o accept ca Indrumator...
  Oare nu am invatat ca cea ce patim si cea ce va urma dupa moarte sunt o consecinta a faptelor noastre? Cum putem sa spune ca Dumnezeul salvator care este Iubire se va razbuna si ne va pedepsi in chinuri groaznince drept rasplata pentru faptele noastre... Noi ne pedepsim singuri... Eu nu cred intr-un asemenea Dumnezeu, razbunator... Eu am incredere in Dumnezeu , nu imi este teama de el...

  As dori sa deschid un Topic pe aceasta tema ... La ce sectiune as putea sa ridic aceasta problema?
  Este un topic intitulat "Crestinismul", pare cel mai potrivit. S-ar putea sa existe acolo discutii care pot fi reinvigorate sau continuate. Puteti sa deschideti si o discutie noua. Alegerea va apartine.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 5. #80
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  Eu cand caut un adevar citesc si caut in mai multe un au aspect, sau tratarea unei teme in mai multe culturi si/sau religii si unde vad ca o idee se repeta, ma gandesc ca sar putea sa fie un mare adevar, nu degeaba au toti aceeasi informatie
  Un site
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  si un
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  pentru mamici unde se dezbat subiecte despre sarcina, nastere precum si crestere si educarea copiilor.
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 6. #81
  percival este offline Utilizator Mugurel
  Data inscrierii
  iunie 2009
  Posturi
  105

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  (Poznasul)
  Incep prin a spune ca subiectele pe care le vrei atinse, sunt atat de profunde si unele din experiente pot fi atat de intime incat (un forum), adica o metoda conversationala in care esti legat de cuvintele scrise fara un spatiu sufletesc-spiritual pe care il creeaza doua persoane in dialogul din viata reala, face aproape imposibila intelegerea deplina a unor experiente atat de personale.
  Pentru ca pe langa fraza generala, "Dumnezeu e iubire", doresti sa primesti niste raspunsuri de la fiecare in ceea ce priveste o "relatie", "o apropiere" de ceea ce denumim noi ca Dumnezeitate.
  O sa incep sa povestesc si eu o traire pe care am avut-o acum multi ani in urma, mai precis pe la douazeci si unu de ani.
  Eu nu am avut o apropiere cum se spune, din traditie (familiala, etc.) de conceptele religioase, in afara faptului ca am realizat,mult mai tarziu (intorcandu-ma asupra firului vietii mele de pana acum) o serie de evenimente si experiente care in esenta, mi-au dat puterea de a ma apropia de o experienta directa, de un contact cu ceea ce denumim noi in mod generic, lumi spirituale.
  Cum spuneam , la varsta aceea, mi-a picat in mana o carte (manuscris) in care era descrisa o meditatie si modul in care era descrisa si cum trebuia sa-ti construiesti sufleteste starea de observare contemplativa (meditativa).
  Dupa o saptamana, in care nu am avut nici un rezultat, am stat in pat, gandindu-ma la diferite lucruri legate de aceasta meditatie si nu puteam sa adorm. Am constientizat atunci ca facusem cativa pasi: eram constient in firul gandirii, corpul era adormit, simturile adormite, nu auzeam nimic din zgomotele de pe strada si totusi realizam ca eram intr-un mod de acuitate a constientei pe care nu-l mai traisem pana atunci.
  In acele momente, am inceput sa vad cu o putere pe care nu o banuiam despre simtul fizic al vederii, cum am intrat intr-o biserica (era mai mult o catedrala dpdv al constructiei arhitecturale), care avea pe toti stalpii din interior, drapaje mari de catifea rosie, cu o bolta fantastica, si acolo un batran , investmantat tot intr-o manta rosie si tinand in mana o carte, mi-a facut semn sa intru si imi prezenta diferitele grupuri de oameni.
  In acele clipe, am auzit o voce de femeie, voce placuta, rasunand in mijlocul acestui templu- catedrala, care ma indemna :" Hai baiete, hai acum !"; nu vedeam absolut nimic, dar in acelasi timp am replicat constient:" Hai ...unde? ..unde?"; in momentul acela vocea mi-a raspuns:"Hai!" "Pe tine o sa te ajute semnul crucii Sfintei Fecioare!".
  Nu trebuie sa adaug ca bagajul meu de termeni religiosi era atat de slab incat am fost un pic bulversat de raspuns, stiind ca Crucea a fost purtata de Iisus Hristos si chiar nu intelegeam aceasta legatura.
  Atunci o voce pe care am simtit-o aproape de mine, copilareasca, mi-a explicat : adica semnul (meditatiei facute) acela.
  In acel moment, semnul constructiei meditative mi-a dat posibilitatea sa parasesc acel templu, intr-o calatorie,care la inceput a fost acompaniata de un cor de copii, pe care ii puteti auzi asa cum ies cand se suna clopotelul, un tumult si un ras care crestea in intensitate.
  La finalul acestei "calatorii", am simtit o senzatie ca de nastere din apa, asa cum ai trage o gura de aer dupa ce stai mult sub apa si intorcandu-ma am putut "vedea" corpul propriu intins in pat, intrand ca intr-o "caverna", simtind in toti porii, acuitatea constienta a fiecarui organ fizic.
  Am relatat aceasta experienta, pentru ca mie mi-au trebuit foarte multi ani sa o inteleg, in deplinatatea semnificatiei ei si ea a constituit baza apropierii ulterioare de o intelegere a lucrurilor care marcheaza o viata, evenimente pe care ajungi sa le cunosti intelegand actiunea diferitelor ierarhii si actiunea lor in timp, in firul destinului omenesc.

  Asta ar fi o scurta relatare a unei prime apropieri de lumile spirituale.

 7. #82
  poznasul este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2009
  Locatie
  Brasov
  Posturi
  48

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  Multumesc de raspuns.. Oricum din cate am observat si intr-o conversatie directa oamenii au tendinta sa fie impresionati dar in subconstentul lor trateaza toate subiectele despre spiritualitate si experimente legate ca pe un basm frumos urmnd ca la scurt timp sa te considere un ciudat apoi sa te critice vehement...

  Pana la urma esperientele personale raman intiparite in sufletul nostru si e aproape imposibil sa relatezi cu , coerenta cea ce ai simtit ,deasemenea limbajul verbal este prea limitat ca sa transmiti chiar si o frantura din aceste sentimente...

  Trag totusi nadejde ca pe acest Forum voi intalni oameni preocupati iar pareile lor imi va imbogati punctul de vedere...

  Daca ar fi sa rescriu eu o carte asemanatoare bibliei , as face un loc (o carte) in care fiecare om sa , scrie cateva randuri despre cea mai puternica traire sufleteasca a sa sau despre evenimentul sau descoperirea care i-a marcat cel mai puternic viata ...

 8. #83
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  experientele personale sunt utile daca meditezi la experiente si daca tragi concluzii, altfel sunt experiente fara valoare. Pe scurt ar trebui sa invatam mereu din greseli si mai ales din ce fac bun altii
  Un site
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  si un
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  pentru mamici unde se dezbat subiecte despre sarcina, nastere precum si crestere si educarea copiilor.
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 9. #84
  poznasul este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2009
  Locatie
  Brasov
  Posturi
  48

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  Citat Citat din lovelife Vezi post
  experientele personale sunt utile daca meditezi la experiente si daca tragi concluzii, altfel sunt experiente fara valoare. Pe scurt ar trebui sa invatam mereu din greseli si mai ales din ce fac bun altii
  Da , sa ne concentram pe binele care il putem aduce in sufletul nostru din orice experienta sau imprejurare , atat pozitiva cat si negativa ... Cea ce este rau , vezi la televizor, dar exista atea exemple bune ? Oamenii care cauta binele si de la care ai de invatat nu simt nevoia sa iasa in evidenta si nor sa para niciodata la televizor sau in ziare...

 10. #85
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  Dar tu nu interactionezi cu oamenii din jurul tau? te uiti doar la televizor?
  Un site
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  si un
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  pentru mamici unde se dezbat subiecte despre sarcina, nastere precum si crestere si educarea copiilor.
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 11. #86
  percival este offline Utilizator Mugurel
  Data inscrierii
  iunie 2009
  Posturi
  105

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  Citat Citat din poznasul Vezi post
  Multumesc de raspuns.. Oricum din cate am observat si intr-o conversatie directa oamenii au tendinta sa fie impresionati dar in subconstentul lor trateaza toate subiectele despre spiritualitate si experimente legate ca pe un basm frumos urmnd ca la scurt timp sa te considere un ciudat apoi sa te critice vehement...

  ........................

  Daca ar fi sa rescriu eu o carte asemanatoare bibliei , as face un loc (o carte) in care fiecare om sa , scrie cateva randuri despre cea mai puternica traire sufleteasca a sa sau despre evenimentul sau descoperirea care i-a marcat cel mai puternic viata ...
  Pai da, pentru ca in realitate ce ati observat se cheama drumul adevarului...ganditi-va si la masele care L-au intampinat cu "Hosanna" si dupa aceea au criticat vehement.
  Dar...in intalnirea reala dintre doi oameni ce vorbesc sta la baza misterul transubstantierii. Ce "depune" unul in sufletul celuilalt va prinde la un moment dat radacina si va inflori intocmai ca o minunata floare.
  Iar cu cat aceasta legatura devine mai profunda, chiar veti putea sesiza o anumita prezenta la acest dialog.

  Ceea ce ati dori dvstra. sa faceti, cu "cartea" fiecarui om, va fi fara indoiala, prezent candva in umanitate.
  Ceea ce poate cineva intui in sensul frazei :"Vie Imparatia Ta" este redat si de cuvintele pe care le-ati scris mai sus.
  "Cartea " este simbolul unui corp spiritual al omului si ea apare in diverse teme foarte neintelese (poate azi) ca si aceasta:
  [media]http://en.wikipedia.org/wiki/File:Raffael_007.jpg[/media]

 12. #87
  Zumzet este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2009
  Posturi
  18

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  Am mai citit pe undeva de tehnica asta. Tehnica e clara pentru cine poate sa o inteleaga si poate ca da chiar si rezultate. Eu macar din curiozitate as face-o inca odata... nu am reusit niciodata sa pricep care-i treaba cu vibratiile acelea din planul paralel. Am sa folosesc si melodia aceea pe care am ascultat-o de cateva ori si mi s-a parut draguta pentru astfel de experiente. DAR, as fi foarte interesat inainte de a ma arunca '' pe strada... la cei 9 anisori ai mei'' de modalitati de protectie subtila adecvata, cineva vorbea de entitati angelice, si de modalitati de echilibrare preliminara a fiintei, regulile de circulatie, si vehicolul pe care am sa-l am de strunit. Mi-ar place foarte mult daca ar fi cineva care sa ma ghideze '' instructor '' care a fost la fel ca si mine , de 9 anisori,si cu care sa pot impartasi succesul sau insuccesul in aceasta tentativa de a depasi unele bariere ale spiritului. Sa aveti lumina!

  Citind acleasi carti in momente de timp diferite, si patrunderea acelor texte este diferita, basca ca am auzit ca exista entitati protectoare(strajeri) a unor adevaruti, tehnici, secrete de care treci numai dupa testare...asta in ideea ca incepe careva sa se apuca sa faca ceva. Nu mai zic de faptul ca una este sa ai informatia, si alta este sa ai si intelegerea...aplicatia deja e alta treapta...rezultatele si mai sus s.a.m.d.

  p.s. critici, sugestii, incurajari sunt binevenite... eu tot la fel am sa va iubesc
  Ultima editare de Zumzet : 09 oct 2009 la 16:27

 13. #88
  poznasul este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2009
  Locatie
  Brasov
  Posturi
  48

  Smile Televizor

  Citat Citat din lovelife Vezi post
  Dar tu nu interactionezi cu oamenii din jurul tau? te uiti doar la televizor?
  Eu nu am televizor acasa .. Am un TV Tuner dar nu-l mai folosesc ... Uneori ma mai uit pe Discovery sau din cand in cand la cate un meci... Nu am nimic , cu televizorul dar mi se pare pierdere de timp , nu am ce sa vad la televizor... Sunt inscris intr-un club montan , interactionez cu oamenii de cate ori ies in natura sau la o bere , interactionez cu sotia , sora si mama ei , cu , colegii la servici...
  Dar ce pot sa spun, ca multe din programele TV raspund unui nivel mediocru al societatii iar eu ma plictisesc , cand ma uit la TV..

 14. #89
  poznasul este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2009
  Locatie
  Brasov
  Posturi
  48

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  Citat Citat din percival Vezi post
  Pai da, pentru ca in realitate ce ati observat se cheama drumul adevarului...ganditi-va si la masele care L-au intampinat cu "Hosanna" si dupa aceea au criticat vehement.
  Dar...in intalnirea reala dintre doi oameni ce vorbesc sta la baza misterul transubstantierii. Ce "depune" unul in sufletul celuilalt va prinde la un moment dat radacina si va inflori intocmai ca o minunata floare.
  Iar cu cat aceasta legatura devine mai profunda, chiar veti putea sesiza o anumita prezenta la acest dialog.

  Ceea ce ati dori dvstra. sa faceti, cu "cartea" fiecarui om, va fi fara indoiala, prezent candva in umanitate.
  Ceea ce poate cineva intui in sensul frazei :"Vie Imparatia Ta" este redat si de cuvintele pe care le-ati scris mai sus.
  "Cartea " este simbolul unui corp spiritual al omului si ea apare in diverse teme foarte neintelese (poate azi) ca si aceasta:
  [media]http://en.wikipedia.org/wiki/File:Raffael_007.jpg[/media]
  Da , intradevar raspunsul Dumneavoastra spune multe .. Pe langa conversatia directa , comunicarea spirituala , impartasirea trairilor sufletesti prin fapte, exemplu prorpiu,..etc sunt elemente roditoare.. De cele mai multe ori nici nu avem nevoie de vorbe ..

  Multumesc

 15. #90
  Zumzet este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2009
  Posturi
  18

  Implicit Re: Dedublarea Constienta (exercitiu)

  Dincolo de interactiunile pe care le poti avea in lumea fizica, sunt si interactiunile din lumea subtila, faptul ca nu le constientizam, la un anumit moment, nu le face sa nu existe. Mergand pe experientele unora care s-au dedublat constient, se verifica teoria vibrationala, conform careia nivelul preponderent de vibratie al subiectului corespunde mereu cu zona initiala de proiectie in plan astral. Problema intervine cand incepe mintea sa '' fuga''. Avand in vedere ca in astral gandul are o importanta uriasa in mentinerea, urcarea, coborarea pe un anumit nivel astral, nivel corespunzator unui anumit nivel vibrational specific anumitor entitati astrale, intervine nevoia stringenta de control la nivel mental. Deci un antrenament mental initial este binevenit. Pe langa asta un antrenament sustinut prin post si rugaciune, contactarea ingerului pazitor, obisnuinta subiectului cu lumea subtila si cu locuitorii ei dupa umila mea parere cred ca vor ajuta un explorator curajos al acestor taramuri subtile. In acelasi timp cineva pe forum zicea bine... supraveghere. Cred ca multi oameni simt in interiorul lor ca exista si altceva dicolo de aspectul material al lumii. Unii vor si simt nevoia de cercetare manati de ganduri mai pure sau mai putin pure. Dar toti cred vor invata cel mai bine din practica. Pe maestru il face exercitiul , teoria ii face pe filozofi.
  Va doresc iubire!

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •