Pagina 1 din 6 123456 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 15 din 87

Subiect: RADIESTEZIA ȘI INFORENERGETICA

 1. #1
  Nicoleta este offline I.E. Mugurel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  154

  Implicit Radiestezia si Inforenergetica

  RADIESTEZIA SI INFORENERGETICA*

  C.L.C. CLAUDIAN DUMITRIU
  Președintele Societății Române de Radiestezie
  și
  al Fundației de Inforenergetică Sfântul Apostol Andrei

  Istoricul radiesteziei, al acestei capacități de percepție extrasenzorială a mesajelor provenind din universul informațional și energetic, a constituit și constituie un subiect de interes pentru specialiștii din acest domeniu, atât din țară cât și din străinătate. Menționăm aici contribuțiile domnului comandor Claudian Dumitriu, dintre care mai importante sunt articolele ca Radiațiile telurice în ecosistemul uman, apărut în numărul 8/1991 al revistei Arhetip unde se poate găsi și biografia autorului, acelea din revista Inforenergetica (fostă Radiestezia) serialul „Enigmele unității”, cursurile de inforenergetică gradele 1-7 ținute până în anul 2002. Ajutat de foarte mulți absolvenți ai acestor cursuri,s-a ocupat de organizarea a 7 ediții anuale de Simpozioane Naționale și Internaționale începând din 1996 de la Galați, editarea multor cărți de spiritualitate (traduceri din tezaurul Edgar Cayce), beletristică și poezii ale cursanților,(Alexandra Dumitriu - membru de onoare post-mortem al celorr două instituții), etc. Trebuie evidențiat aportul adus la dezvoltarea radiesteziei ca știință de către cercetători și practicieni din țări cu tradiție în domeniu, cum ar fi: Egipt, China, India, Franța, Rusia, Belgia, Germania, SUA sau Italia.

  În fostele țări comuniste de după 1918 atât radiestezia cât și „științele oculte” au fost studiate și practicate mai puțin de către cercetători individuali „amatori”; exemplul tipic este România. Au fost monopolizate de puterea politică din stat, pentru ca domeniul paranormalului să se afle sub controlul exclusiv al persoanelor implicate în sistemul de conducere, cu scopul de a fi utilizate doar în beneficiul acestora prin consolidarea puterii și menținerea ei, chiar dacă din acuza acestui regim au avut de suferit milioane și milioane de oameni. De aceea, ostracizarea cercetătorilor și experimentatorilor izolați, a constituit una din pârghiile de realizare a acestei politici.

  În statele libere, în schimb, domeniul paranormalului a fost și este investigat în special de către cercetători individuali care, ulterior, își pun în valoare capacitățile și realizările lor, cu ajutorul statului, care le oferă protecție socială. În Franța, de exemplu, există numeroase grupuri organizate în asociații, fundații sau organizații, care activează în domeniul radiesteziei. Dintre acestea menționăm: Les amis de la Radiesthesie, Syndicat National des Radiesthesistes Francaise (cu sediul la Paris), Association des Sourciers Francais – instituții ce întrețin relații cu Societatea Română de Radiestezie și cu Fundația de Inforenergetică "Sfântul Apostol Andrei", încă din 1994.

  În Statele Unite ale Americii majoritatea cercetătorilor acestui domeniu (benefici) sunt membrii ai Asociației de Cercetare Iluminare - A.R.E. Edgar Cayce, înființată în 1935 și având sediul central în SUA – V.A. – Virginia Beach, cu filiale în cca. 80 de țări ale lumii; Societatea Română de Radiestezie colaborează încă din 1995 cu această instituție, în 1997 domnul C. Dumitriu fiind invitat și participând la Congresul Internațional A.R.E. Edgar Cayce, care s-a ținut în Virginia Beach.

  În România în aceste domeniu există din cele mai vechi timpuri preocupări teoretice și aplicative, constând din descoperirea surselor de apă, petrol sau aur, prin activitatea tradițională a fântânarilor, găzarilor sau aurarilor. De observat că termenul desemnând aceste profesii se referă nu numai la activitatea de exploatare și valorificare a acestor resurse, ci se extinde și asupra celor care se ocupau cu detectarea lor prin mijloace radiestezice. În perioada interbelică s-a făcut cunoscut prin activitatea sa inginerul geolog român Simu Simeon, unul dintre cei mai mari radisteziști ai lumii, care a descoperit jumătate din rezervele de petrol ale României, din Valea Prahovei. El a fost nu numai un desăvârșit practician , ci și autorul unui Manual de radistezie (1939). În aceeași perioadă a trăit și prof. Scarlat Demetrescu, care prin cartea sa „Tainele Vieții și ale Universului” a ajutat la fundamentarea unor aspecte ale Inforenergeticii.

  În ciuda piedicilor deosebite care s-au pus în România activităților de acest fel, totuși au existat preocupări majore și în domeniul radiesteziei, cu rezultate care ne fac cinste. În aceste condiții, după o viață întreagă dedicată cercetărilor aprofundate în domeniul radiesteziei și asupra fenomenelor convexe, extrapolând ulterior consecințele acestor cercetări în direcții surprinzătoare, domnul comandor de marină Claudian Dumitriu a elaborat și finalizat un aparat teoretic complex, original, precum și un portofoliu de tehnici inforenergetice pentru corectarea carențelor existente, atât de către inforenergetician, cât și a cauzelor acestora, de către acela care le-a determinat apariția. Rezultatul observațiilor și experimentelor sale au condus la elaborarea unei noi științe, aflate la frontierele cunoașterii: Inforenergetica

  Acest termen a fost pus în circulație pe plan național, în mod oficial pentru prima dată în 1988, printr-o comunicare susținută de domnul Claudian Dumitriu, invitat cu prilejul înființării Asociației Oamenilor de Științ㠖 sucursala Brăila.

  Pe plan internațional Inforenergetica a fost comunicată de autor la Antanta Medicala Intermediteraneană ținută la Mamaia – România între 9-12 septembrie 1992, din partea Uniunii Medicale Balcanice, din care este membru, pentru rezultatele obținute.

  Inforenergetica se ocupă de studierea existențelor determinate, influențate, de o cantitate Qi de INFORmații organizate în algoritmi (mai mult sau mai puțin inteligenți – complecși), implementate într-un suport ENERGETICoarecare (mecanic, chimic, termic, optic, electromagnetic etc.), utilizând mijloace originale și altele, moderne.

  Inforenergetica este o știință de graniță complexă, o realizare românească în totalitate, constituită din totalitatea științelor moderne, explicate, organizate și utilizate conform învățăturilor lui Iisus Hristos. Una din teoriile de bază este aceea biostructurală a materiei vii, (comunicată pe plan internațional de către autorul ei, regretatul academician Eugen Macovschi) completată și extinsă de domnul Claudian Dumitriu; altă teorie de bază este aceea a informateriei, aparținând academicianului Mihai Drăgănescu, din perioada anilor 1987 – 1989, ce se găsește în lucrarea sa „Ortofizica” etc.

  Aplicațiile acestei științe privesc corpurile cerești, mediul biotic, oamenii, animalele, plantele și mediul în care trăiesc acestea. Operatorii specialiști sau experții inforenergeticieni au de asemenea la dispoziție un aparat teoretic și practic care-i ajută în desăvârșirea lor de bază, care poate aparține oricărei ramuri a științei sau a culturii. Așadar, inforenergetica se definește de la început, ca fiind un instrument util tuturor profesiilor, ușurând foarte mult activitatea de observație și analiză, prin evidențierea rapidă a unor parametrii i.e. calitativi semnificativi. Sunt și situații în care inforenergetica oferă metode de intervenție directă în energetica și algoritmii informaționali de funcționare ai unui sistem.

  Inforenergetica se deschide în egală măsură domeniului social, unde aplicațiile ei pot fi hotărâtoare. Să ne gândim numai la posibilitatea de a stabili compatibilitățile: între doi parteneri, ceea ce poate fi hotărâtor pentru fericirea conjugală; între un conducător și colectivul de oameni pe care îl conduce, ceea ce poate fi hotărâtor pentru randamentul acelui colectiv de muncă cât și pentru realizarea profesională a membrilor săi. În afară de determinarea unor parametrii inforenergetici fundamentali necesari pentru luarea unor decizii de acest fel, există posibilitatea implementării unor inforenergii modelate pentru a se realiza funcție de corectare a unor carențe i.e. existente, sau de optimizare i.e. a unor structuri colective sau individuale. Există unele persoane care, datorită unor caracteristici i.e.– inforenergetice proprii de tip malefic, creează senzații și afecte de disconfort, oboseală, stres etc., celor pe care-i conduc sau alături de care muncesc; acestea determină incompatibilitatea cu anumite funcții sau profesii, ceea ce se poate determina dinainte de a se lua decizia numirii sau angajării lor.

  Aplicația poate cea mai importantă, până în momentul de față rămâne determinarea parametrilor alfa-numerici caracteristici stării de sănătate, vitalitate, a stărilor patogene, a situației oricărui sistem viu vegetal, animal, uman etc. Se poate face global pentru întregul sistem viu, sau pentru fiecare organ în parte, ceea ce presupune deja minime cunoștințe de anatomie. Se adaugă optimizarea individuală a alimentației, a aplicării unui tratament sau a unei terapii, activități, mariaj, asocieri, pentru adoptarea unui regim de viață etc. – precum și un portofoliu de tehnici i.e. „de curățare” și„de redresare i.e.” prin care se influențează direct sistemele vii, toate acestea fiind niște variabile complexe pentru un anumit individ, grupare, colectivitate, necunoscute oricărei alte științe în afara Inforenergeticii.

  Pentru animale și vegetale, corectarea carențelor i.e., optimizarea parametrilor inforenergetici caracteristici acestora și aplicarea tehnicilor i.e., constituie unul dintre obiectivele de bază ce trebuie urmărit. Unele experiențe similare însă pasive, au fost realizate și aplicate de către cehoslovaci, care au demonstrat că, ținând seama de radiațiile telurice, se poate îmbunătăți recolta unei culturi oarecare. Dar aceasta se poate îmbunătățiși ca urmare a unor inforenergizări de tip special, ceea ce se poate observa ușor, urmărind modificările de colorit, caracteristici și aspect, ale creșterii dimensiunilor părților componente ale plantei – frunze, flori, tulpină etc.

  Examinarea factorilor beneficiu și malefici din mediul înconjurător, ierarhizarea valorică a acestora, evitarea sau anihilarea celor nocivi, constituie alte aplicații importante în ameliorarea condițiilor de viață ale unui sistem viu, animal, vegetal sau uman. Vom lua ca exemplu, obiceiul de a ține în dormitor, uneori chiar lângă pat, unele obiecte metalice a căror prelucrare le-a indus unele tensiuni, cu efecte malefice; sau, de a ține bibelouri, statuete de artă neagră, sau talismane de magie neagră, care au fost „descântate” cu blesteme etc., care radiază i.e. malefice. Acest amănunt le face să devină generatoare de radiații nocive. În prima fază efectul se rezumă la producerea unui somn neodihnitor, uneori însoțit de coșmaruri sau vise obsesive; ulterior se poate ajunge la dizarmonii psihice sau la tulburări funcționale la nivelul organelor ale căror meridiane i.e. au fost afectate, apoi la modificări structurale, care determină stări patogene evolutive.

  Investigația inforenergetică caracteristică, direcționată, constituie un instrument redutabil de penetrare extrasenzorială a universului cauzelor subtile ale fenomenelor. Ea depășește capacitățile noastre de percepție, dar le depășește și pe acelea ale AMC-urilor existente. Rezultatele eforturilor de realizare ale unor AMC-uri performante în domeniul inforenergetic sunt parțiale și foarte modeste. Deocamdată nu se întrevede posibilitatea de obiectivare a întregii game de radiații i.e. cu ajutorul AMC-urilor, deoarece până în prezent acestea, în majoritate, sunt în afara domeniului accesibil lor, conform clasei de sensibilitate (limitată deocamdată de posibilitățile tehnice și tehnologice existente).

  Existența raportorului și a ansei brevetate din 1996 la OSIM București, de autorul lor C. Dumitriu, împreună cu aparatul teoretic al Inforenergeticii, precum și al posibilității de măsurare alfa-numerice cu ele,fac posibilă introducerea tehnicilor de calcul și a tuturor științelor moderne în domeniul fenomenelor paranormale (posibilitate existentă numai în Inforenergetică), pentru analiza și utilizarea acestora în scopul ameliorării vieții și condițiilor de viață ale omului, animalelor, plantelor și pământului. Totodată, aceste caracteristici scot domeniul extrasensibilului, paranormalului, de sub incidența impostorilor, șarlatanilor, excrocilor etc., care puseseră stăpânire pe el.

  Datorită acestor caracteristici, Inforenergetica constituie adevărata știință spirituală a viitorului și nu științele moderne, tehnice și umaniste dar atee, din prezent, care au condus la rezultatele existente în societatea umană din prezent, care nu mai sunt corespunzătoare necesităților, resimțite tot mai puternic de un număr din ce în ce mai mare de oameni. În Inforenergetică se cunoaște încă din 1990 că orice existență, categorie(știință, artă, activitate, sentiment, individ sau colectivitate) din care lipsește Dumnezeu (IUBIREA) – este demonică, satanică (definiție).

  Absolvirea cursurilor de inforenergetică (numai a primelor 7 grade din 10 prevăzute) organizate în România, din luna mai 1990 până în ianuarie 2002, de către domnul Claudian Dumitriu, de către cca. 30 000 de oameni, având toate profesiile și ocupațiile, responsabilitățile, titlurile științifice, posibile, constituie aportul adus de această știință și de membrii acestor instituții , la ameliorarea condițiilor de viață nu numai din România, dar și din toate țările unde au ajuns acești oameni cu această pregătire specială benefică.

  Începând din anul 1999, ocupația de „inforenergetician radiestezist” a intrat în lista de ocupații a Ministerului Muncii din România, conform Deciziei și Avizului Ministerului Muncii nr. 35/18.05.1999, publicată în Monitorul Oficial, care poate fi practicată numai de absolvenții atestați și pregătiți de Societatea Română de Radiestezie și de Fundația de Inforenergetică "Sfântul Apostol Andrei" prin cursurile organizate, singurele instituții care pregătesc cadre pentru această ocupație legală.

  Inforenergetica a fost predată până în prezent numai oamenilor cu cetățenie română, nefiind încă accesibilă acelora cu alte cetățenii. Din anul 2002 ea poate fi accesibilă tuturor oamenilor de toate cetățeniile, care îndeplinesc baremurile de calitate personală existente – ca garanție minimă că această știință va fi utilizată numai în scopuri benefice pentru toate sistemele vii terestre și nu în scopuri personale (ca toate celelalte științe, care pot fi utilizate și astfel).

  Aceasta este Calea (pe care vă invităm să o parcurgem, însușindu-ne Cunoașterea necesară) Adevărurilor Christice despre Viață (a noastră și a celorlalte existențe), deoarece numai aceia care au Cunoaștere pot merge pe EA.  C.L.C. CLAUDIAN DUMITRIU
  Președintele Societății Române de Radiestezie
  și
  al Fundației de Inforenergetică Sfântul Apostol Andrei


  *) Articol reactualizat în anul 2001

 2. #2
  Zâmbet este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  august 2006
  Posturi
  67

  Implicit

  Am gasit un articol pe internet despre radiestezia mentală. Stiți ceva despre aceasta?
  Radiestezia mentala este sustinuta de toti cei ce considera ca spiritul uman este suveran in univers. Acestia considera ca orice fiinta umana detine un instinct primitiv, care impreuna cu dezvoltarea unor facultati mentale, cum ar fi intuitia si selectia, poate astfel, sa participe in cadrul fenomenului radiestezic.

  Radiestezia mentala (psihica, spirituala, intuitiva) isi bazeaza sistemul teoretic pe asa numita teorie informationala. Conform acestei teorii, in univers, exista stocate datele la care subconstientul operatorului radiestezist apeleaza. Apoi cu ajutorul codului stabilit (conventiei mentale stabilite), constientul exprima raspunsul primit.

  Radiestezia mentala cuprinde doua faze distincte dar succesive. Este vorba de orientarea mentala si conventia mentala.
  Orientarea mentala consta, pentru operator, in a se concentra puternic asupra obiectului cercetarii lui, cu excluderea oricarei alte preocupari.

  Este vorba, asadar, de o veritabila conditionare mentala si psihica, prealabila oricarei munci radiestezice. In cadrul acestei etape este necesar ca operatorul sa se gandeasca cu seriozitate la formularea intrebarii ce urmeaza a fi folosita. Aceasta pregateste operatorul pentru urmatoarea faza si anume conventia mentala.

  Astfel, atunci cand este cautat cu pendulul un obiect, oricare ar fi el, operatorul nu trebuie sa spuna: "Vreau sa gasesc acest obiect", nici "As dori sa gasesc acest obiect", ci mai curand: "Doresc sa devin sensibil in prezenta acestui obiect si sa-mi indrept gandurile exclusiv catre el".
  Orientarea mentala dirijeaza astfel, subconstientul operatorului catre obiectul cercetarii, excluzand toate celelalte influente.

  Conventia mentala este partea fundamentala a oricarui act radiestezic, deoarece ea reprezinta un acord pe care operatorul il incheie cu el insusi. Aceasta intelegere trebuie sa permita interpretarea miscarilor instrumentului radiestezic, in raport cu dorinta mentala sau cu intrebarile ce au fost formulate.

  Instrumentele folosite (bagheta sau pendulul), statice la inceperea oricarei cercetari, se pun in miscare de indata ce operatorul a initiat procesul.

  Conventia mentala este, deci, acea decizie personala, ce va indruma operatorul sa codifice diferitele miscari ale instrumentului radiestezic, in scopul unei interpretari cat mai juste si cat mai precise.

 3. #3
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit

  Pai e cam aceeasi chestie de la cursurile de radiestezie si inforenergetica organizate de Societatea Romana de Radiestezie si Fundatia de Inforenergetica Sf. Ap. Andrei, numai ca sunt folositi alti termeni si alte mici deosebiri, dar esenta este aceeasi

 4. #4
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit

  Am gasit de curand pe internet faptul ca Organizatiile de radiestezie din Franta au adoptat si ele instrumentele inventate si patentate de Societatea Romana de Radiestezie respectiv de domul CLC Claudian Dumitriu respectiv ansa radiestezica si raportorul centazecimal
  Astele acest lucru da un plus de recunoastere scolii romane de radiestezie si contributia acesteia la dezvoltarea radiesteziei
  Un site
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  si un
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  pentru mamici unde se dezbat subiecte despre sarcina, nastere precum si crestere si educarea copiilor.
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 5. #5
  Ina Avatar
  Ina
  Ina este offline Utilizator Mugurel
  Data inscrierii
  octombrie 2006
  Locatie
  Romania
  Posturi
  120

  Implicit

  Multumim pe aceasta Cale
  dlui. CLAUDIAN DUMITRIU
  Președintele Societății Române de Radiestezie
  și tuturor membrilor Fundației de Inforenergetică Sfântul Apostol Andrei pentru existenta si implicatia lor in viata Romaniei si a fiecaruia dintre noi !

 6. #6
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Citat Citat din Ion Furtuna
  Am gasit undeva, mai acum cativa ani, o carte de radiestezie anglo-saxona (pendul, L-uri si bober - un soi de bagheta cu un arc la mijloc) care se intitula ceva de genul: "Cum sa detectezi minele antipesoana". Dupa obisnuitele teorii privind modul cum are loc acest tip de acces informational, instrumentele de lucru si modalitatile de investigare, era pusa in discutie gasirea minelor antipersoana care raman in pamant dupa ce oamenii se bat dar se si impaca. Si chiar daca in zonele plate sunt masini care sa distruga minele ramase, in zonele cu denivelari raman o multime de astfel de arme care schilodesc, la multi ani dupa confruntare, oameni si animale.
  Unul din subiecte se referea la cel care utilizeaza mijloacele radiesteziei pentru a detecta, in vederea distrugerii, minele ramase in pamant: esti pregatit sa mori? Care este relatia ta cu Dumnezeu inainte de a face o fapta buna, dar care te poate costa viata?
  Dura lectie, dura scoala! Manualul respectiv era pentru trupele de geniu engleze. Si ma gandeam la cei care scriu in romaneste despre radiestezie si care incearca sa-l scoata pe Dumnezeu din ea.

  Tot acolo am gasit si rezultatele unor studii facute de americani utilizand encefalografe duble, cate unul pentru fiecare emisfera cerebrala, prin care s-a determinat spectrul de frecvente ale undelor cerebrale..

  Contrar tuturor celor care s-au vehiculat pe la noi, s-a constatat ca starea speciala in care se afla radiestezistul atunci cand cauta, starea de ready este o stare complexa in care apar toate cele 4 tipuri de unde cerebrale, o stare de "conectare" care pare sa utilizeze la maxim creierul.

  In alta parte, din alta sursa, am aflat ca se vorbeste si despre o stare super-beta, cu frecvente >30Hz care este caracteristica starilor de stres.
  Faorte interesanta informatia

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 7. #7
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  george asta este o sectiune publica a forumului. Ai rabdare pana cand primesti acces in sectiunea privata, si acolo dezbati subiectele astea, drept urmare posturile refeirtoare la structuri si centri energetici au fost mutate in sectiunea privata

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 8. #8
  Alexandra este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  iunie 2007
  Locatie
  Sibiu
  Posturi
  1

  Implicit cursuri sibiu

  Ma intereseaza ceva date de contact pentru filiala Sibiu pentru ca pe infoenergetica.ro nu exista.

 9. #9
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit Re: cursuri sibiu

  Citat Citat din Alexandra
  Ma intereseaza ceva date de contact pentru filiala Sibiu pentru ca pe infoenergetica.ro nu exista.
  De pe forum GEORGE este membru a filialei din SIBIU

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 10. #10
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit Re: cursuri sibiu

  Citat Citat din Alexandra
  Ma intereseaza ceva date de contact pentru filiala Sibiu pentru ca pe infoenergetica.ro nu exista.
  Bun venit pe forum, Alexandra!

 11. #11
  nadana este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  iulie 2007
  Locatie
  Alba Iulia
  Posturi
  2

  Implicit

  Buna ziua. Sunt si eu interesata de cursurile de inforenergetica. Imi puteti spune daca la Alba Iulia se pot organiza aceste cursuri? Eventual as dori adresa din Cluj ,un nume si un nr. de telefon.
  Va multumesc.

 12. #12
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit

  Nu stiu de Alba Iulia dar o sa aflu

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 13. #13
  nadana este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  iulie 2007
  Locatie
  Alba Iulia
  Posturi
  2

  Implicit

  Multumesc.

 14. #14
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit

  Citat Citat din nadana
  Buna ziua. Sunt si eu interesata de cursurile de inforenergetica. Imi puteti spune daca la Alba Iulia se pot organiza aceste cursuri? Eventual as dori adresa din Cluj ,un nume si un nr. de telefon.
  Va multumesc.
  Bun Venit pe forum, nadana!

 15. #15
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit

  http://video.google.co.uk/videoplay?...475&pr=goog-sl In link-ul de mai sus aveti un film care prezinta cateva aspecte din inforenergetica

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

Pagina 1 din 6 123456 UltimulUltimul

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •