Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 15 din 24

Subiect: 2007 a fost declarat - ANUL ADEVARATILOR STRABUNI - DACII

 1. #1
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit 2007 a fost declarat - ANUL ADEVARATILOR STRABUNI - DACII

  2007 a fost declarat de catre cei care isi recunosc si iubesc adevarata origine - poporul dac - 2007 - ANUL ADEVARATILOR STRABUNI - DACII
  Din consideratii meschine istoricii nostri ne-au invatat prin cartile de istorie, incepand cu scoala generala si terminand cu facultatile ca stramosii nostri sunt romanii, ignorand cu desavarsire bunul simt si dovezile istorice in argumentatiile lor.

  Incercati sa va raspunde-ti singuri la aceste intrebari si apoi trageti singuri concluziile.

  1. Cat la suta din Dacia a fost cucerita de romani?

  Si daca veti citi in cartile de istorie veti gasi raspunsul : 14 % din teritoriul Daciei (care se intindea de la vest la est, de la lacul Constanta-Elvetia de azi si pana dincolo de Nipru- vezi www.dacia.org Maps of Old Europe).

  2. Cati ani au ocupat romanii acei 14% din teritoriul Daciei?

  Facand o operatie de scadere simpla 271-106 rezulta numai 164 de ani
  106 - anul cuceririi daciei de catre romani
  271 - marea retragere aureliana

  3. Soldatii "romani" care au cotropit Dacia chiar veneau de la…Roma si chiar erau fluenti in limba latina?

  Daca cautati sa analizati componenta armatei romane veti fi surpinsi sa aflati cat de putini erau adevaratii romani, caci acei soldati "romani" vorbeau orice limba numai latina nu. Cohortele aflate pe pamantul Daciei cuprindeau soldati din diferite parti ale imperiului roman, uneori foarte indepartate. Gasim Britani din Anglia de azi, Asturi si Lusitanieni din peninsula Iberica, Bosporeni din nordul Marii Negre, Antiocheni din regiunile Antiochiei, Ubi de la Rin, din partile Coloniei, Batavi de la gurile acestui fluviu, Gali din Galia, Reti din partile Austriei si Germaniei sudice de azi, Comageni din Siria, pana si Numizi, si Mauri din nordul Africii (C.C.Giurescu, Istoria Romanilor, I, 1942,p.130).

  3. Cum a fost posibil ca intr-un asa de scurt interval istoric TOATA populatia Daciei sa-si uite limba si sa invete o limba noua, limba latina, de la niste soldati "romani" care nici ei nu o vorbeau ?

  Cind toate popoarele civilizate din lume initiaza, desfsoara, promoveaza valorile istorice care le indreptatesc sa fie mindre de inaintasii lor, gasim opinia unor astfel de "adevarati români", care nici mai mult, nici mai putin, spun despre formarea poporului daco-roman: "... puterea cotropitoare (soldatii romani, N.A.,) a adus femeile si fetele dace in paturile lor si asa s-au nscut generatii de copii, care invatau numai limba latina de la tatal lor, soldatul "roman'" deoarece Limba Materna la noi era transmisa numai de soldatii romani Ą!!!!!.

  Cum or fi venit ele din Moldova de azi , de pe Nistru, Bug si de pe Nipru, acele sotii si fete de carpi, costoboci, tira-geti, de la sute si sute de kilometrii departare ca sa fie "hibridate" de soldatii "romani"?

  Dupa parerea stimabililor, femeile dace erau si "c...." ba chiar si mute, nefiind in stare sa transmita limba daca nici macar la copii lor!

  Cit despre noi, urmasii lor, cum ne-am putea numi decât "copii din flori", aparuti dintr-o aventura amoroasa a intregii populatii feminine dacice, la care dacii de sex masculin priveau, cu "mandrie", asteptind aparitia "simburilor" noului popor, grabindu-se, intre timp, sa invete cit mai repede si mai bine noua limba, limba latina, cind de la sotii, cind de la fiicele lor, iubite ale soldatilor romani cuceritori, ba chiar si de la soldatii romani.

  La Centrul Cultural Roman, pe data de 26 octombrie 1999, am aflat de la o alt somitate, de origine romana, prof.dr. in arheologie Ioan Pisso, ca dacii au invatat latina, de la romani, prin baile de la Sarmisegetusa lui Traian! De ce prin baile romane si de la niste soldati cam fara haine pe ei? Nu prea stiu ce a vrut sa spuna stimabilul profesor din Cluj despre barbatii daci, dar cred ca nici un român, nici macar in joaca, nu are voie sa faca o astfel de afirmatie decat daca... De fapt tot dansii ne spun ca ne tragem din doi barbati cu…..brate tari !

  Astfel de declaratii " istorice" te fac s-ti doresti sa fii oriice, numai român nu.

  Domnilor, Dacia a fost cotropita de romani in proportie de numai 14% si pentru o perioada istorica foarte scurta, de 164 de ani.

  86% din teritoriul Daciei nu a fost calcat de picior de legionar roman. Este greu de crezut ca intr-o asa de scurta perioada istorica, dacii sa fi invatat latina, fara ca pe 86% din teritoriul lor s-i fi intilnit pe soldatii romani.

  Dar daca nu de la romani au invatat dacii latina, atunci de la cine? - se intreaba aceeasi demni urmasi ai lui Traian?

  Exista exemple de popoare care au fost cotropite perioade mult mai lungi de catre romani si limba lor nu are nici o legatura cu limbile latine (vezi triburile germanice)

  Acum care este concluzia voastra? Originea voastra este in poporul Dac sau in poporul roman
  [/quote]

 2. #2
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit

  Cind profesoara de arheologie lingvistica Marija Gimbutas, de la Universitatea din Los Angeles, California, a inceput sa vorbeasca despre spatiul Carpato-Dunrean ca despre vatra vechii Europe, locul de unde Europa a inceput sa existe, am fost placut surprins si m-am asteptat ca si istoricii nostri sa reactioneze la fel. Dar, din partea lor am auzit numai tacere.

  Cind profesorii Leon E. Stover si Bruce Kraig in cartea "The Indo-european heritage", aprut la Nelson-Hall Inc.,Publishers, 325 West Jackson Boulevard, Chicago, Illinois 60606, vorbesc la pagina 25 despre Vechea Europa a mileniului 5 i.d.H., cares-i avea locul in centrul Rom^niei de azi, sa nu fim mindri?

  Cind studiile de arheologie moleculora ne indrepttesc sa ne situam pe primul plan in Europa ca vechime, nu-mi este usor sa le raspund unor persoane care nu citesc nici ce spun, inteligent, altii despre noi si nici macar ce scriu eu.

  Studii impecabile cromozomale, la nivel de mitocondrie folosind PCR (polimerase chain reaction) , pot determina originea materna a unor mumii vechi de sute si mii de ani.Teoria genoamelor situeaza spatial carpato-dunarean ca fiind, nici mai mult nici mai putin decat, locul de unde a inceput Europa sa existe; locul unde acum 44.000 de ani sosesc primele 3 Eve si primul Adam.

 3. #3
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit

  Dictonul "Cunoaște-te pe tine însuți" se referă nu numai la om ci, extrapolând, se poate referi la un popor sau la o planetă, de exemplu.
  În această carte, "Știutorul fără lauri" Elie Dulcu, încearcă să ne arate cu lumina cunoașterii provenite prin sufletul său, profunzimea rădăcinilor neamului românesc, pe care diferite opinii l-au plasat în ogrăzi străine. Căci spune și dovedește el "Latinitatea nu este de la Traian încoace ... latinii sunt intrați în istorie, pe firul evoluției în urma noastră".

  Denumirea țării "ROMÂNIA" nu vine de la cuvântul "roman", căci dac-ar fi așa, mult mai nimerit ar fi să se numească astfel Italia (locul lor de baștină) sau Grecia, Franța ori Anglia, unde romanii au stat 500 de ani, nu ca la noi, doar 150 de ani, după care au plecat de bună voie, nesimțindu-se probabil ca "acasă". Desigur că a fost importantă trecerea lor prin istoria noastră, ca și a altora, căci ne-am îmbogățit limba și traiul cu câte ceva de la cei ce au fost vremelnici pe aceste locuri; am primit de la ei unelte și cuvinte, poate ca dar pentru ospeție, și le-am dăruit și noi strămoșeasca danie din ce-am avut mai bun. Dar am rămas aceiași.

  Cele șase milenii de vechime scrisă, anunțate la Tărtăria, pot fi completate cu figurile de la Lepenski Vir (Porțile de Fier) sau Cetățeni, ducând vechimea noastră mult mai în străfunduri de timp și legând-o de alte civilizații enigmatice, de mult uitate.
  Elie Dulcu, prin cercetări lingvistice, prin cuvinte și datini, relevă multiplele legături spirituale între cultura dacă și cultura indiană străveche, ducând firul lor comun mai departe spre "țara lui Mu", etc.

  Moștenirea strămoșilor nu trebuie să ne creeze trăiri de mândrie deșartă, ci de bucurie molcomă, de datorie și respect pentru ei, necesare în viitorul dorit de noi. Căci, cu cât avem mai mult suntem datori mai mult față de ceilalți. Să dovedim aceasta cu înțelepciune și dragoste de semeni.
  Suntem aici, dintotdeauna!

  Am coborât aici din stele și Cuvânt ca să ne trăim veșnicia; ne-am născut din dor și iubire și ne-am spălat cu lacrimi; dar am adus cu noi "Omenia" și ea va birui.

  C.L.C. Claudian Dumitriu - Președintele Fundației de Inforenergetică "Sf. Apostol Andrei"

  sursa: http://luana.vipnet.ro/dezvaluire.html

 4. #4
  Larisa este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  230

  Implicit

  Am sa citez doua strofe a doamnei Alexandra Dumitriu. Pentru cine stie:

  "Să nu uiți române datina străbună:
  Dragostea de Țară și de Dumnezeu;
  Darul ospeției să-ți fie cunună,
  Și bucuria -tovarăș mereu.

  Dar în furtună să nu uiți române,
  Inima-nainte, sufletul la Cer,
  Să stai de strajă Daciei străbune,
  Cu iubirea-ți mare, pân la Dumnezeu."

  Dedicației Daciei, patria străbună.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 5. #5
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Scuze ca ma bag,nu sint daco-fana neaparat,dar si eu m-am intrebat cum de vorbeau dacii latina fara interpret pe columna lui Traian.
  Cum de au luat limba asa rapid dar zeii nu .Romanii n-au impus nimanui sa le-nvete limba,de ce s-ar fi chinuit cu niste triburi de departe?
  Eu cred ca poporul numit dac si trac dar format din triburi cu nume ca
  gepizii,momirlanii,apulii,etc a fost dres din condei prin istorie.
  Eu cred ca ei erau vorbitori de latina vulgara.
  Cred ca nu limba e problema,ci poporul.Cine e defapt acest popor?
  Un popor care locuia razletit in triburi ascunsi de codrii acestui pamint.
  Tracia se afla in Bulgaria unde limba nu-i traca,daca,romana,turca,ci slava.
  Acele triburi vorbeau toate latina oare?
  Interesant este ca informatiile sint contradictorii sau...deloc.
  Tablitele de la Tartaria cred ca sint foarte vechi,anterioare dacilor.
  E cineva mai in tema cu niste date istorice si ani?

 6. #6
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  daca vrei iti trimit pe mail o carte interesanta, care are multe detalii, si multe analize

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 7. #7
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Sigur ca da,Santa,te rog.
  Multumesc.

 8. #8
  akhenaton este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  februarie 2007
  Posturi
  1

  Implicit Re: 2007 a fost declarat - ANUL ADEVARATILOR STRABUNI - DACI

  sunt impresionat! eu nu sunt romanca, de aceea vreau sa va intreb ceva: cat de veche este cultura dacilor, adica, cand a fost gasit prima urma dacilor? si de unde au venit daci? inca o intrebare: sfinxul la munti bucegi a fost vreodata un lacas de cult sau nu?  Citat Citat din Catalin
  2007 a fost declarat de catre cei care isi recunosc si iubesc adevarata origine - poporul dac - 2007 - ANUL ADEVARATILOR STRABUNI - DACII
  Din consideratii meschine istoricii nostri ne-au invatat prin cartile de istorie, incepand cu scoala generala si terminand cu facultatile ca stramosii nostri sunt romanii, ignorand cu desavarsire bunul simt si dovezile istorice in argumentatiile lor.

  Incercati sa va raspunde-ti singuri la aceste intrebari si apoi trageti singuri concluziile.

  1. Cat la suta din Dacia a fost cucerita de romani?

  Si daca veti citi in cartile de istorie veti gasi raspunsul : 14 % din teritoriul Daciei (care se intindea de la vest la est, de la lacul Constanta-Elvetia de azi si pana dincolo de Nipru- vezi www.dacia.org Maps of Old Europe).

  2. Cati ani au ocupat romanii acei 14% din teritoriul Daciei?

  Facand o operatie de scadere simpla 271-106 rezulta numai 164 de ani
  106 - anul cuceririi daciei de catre romani
  271 - marea retragere aureliana

  3. Soldatii "romani" care au cotropit Dacia chiar veneau de la…Roma si chiar erau fluenti in limba latina?

  Daca cautati sa analizati componenta armatei romane veti fi surpinsi sa aflati cat de putini erau adevaratii romani, caci acei soldati "romani" vorbeau orice limba numai latina nu. Cohortele aflate pe pamantul Daciei cuprindeau soldati din diferite parti ale imperiului roman, uneori foarte indepartate. Gasim Britani din Anglia de azi, Asturi si Lusitanieni din peninsula Iberica, Bosporeni din nordul Marii Negre, Antiocheni din regiunile Antiochiei, Ubi de la Rin, din partile Coloniei, Batavi de la gurile acestui fluviu, Gali din Galia, Reti din partile Austriei si Germaniei sudice de azi, Comageni din Siria, pana si Numizi, si Mauri din nordul Africii (C.C.Giurescu, Istoria Romanilor, I, 1942,p.130).

  3. Cum a fost posibil ca intr-un asa de scurt interval istoric TOATA populatia Daciei sa-si uite limba si sa invete o limba noua, limba latina, de la niste soldati "romani" care nici ei nu o vorbeau ?

  Cind toate popoarele civilizate din lume initiaza, desfsoara, promoveaza valorile istorice care le indreptatesc sa fie mindre de inaintasii lor, gasim opinia unor astfel de "adevarati români", care nici mai mult, nici mai putin, spun despre formarea poporului daco-roman: "... puterea cotropitoare (soldatii romani, N.A.,) a adus femeile si fetele dace in paturile lor si asa s-au nscut generatii de copii, care invatau numai limba latina de la tatal lor, soldatul "roman'" deoarece Limba Materna la noi era transmisa numai de soldatii romani ¡!!!!!.

  Cum or fi venit ele din Moldova de azi , de pe Nistru, Bug si de pe Nipru, acele sotii si fete de carpi, costoboci, tira-geti, de la sute si sute de kilometrii departare ca sa fie "hibridate" de soldatii "romani"?

  Dupa parerea stimabililor, femeile dace erau si "c...." ba chiar si mute, nefiind in stare sa transmita limba daca nici macar la copii lor!

  Cit despre noi, urmasii lor, cum ne-am putea numi decât "copii din flori", aparuti dintr-o aventura amoroasa a intregii populatii feminine dacice, la care dacii de sex masculin priveau, cu "mandrie", asteptind aparitia "simburilor" noului popor, grabindu-se, intre timp, sa invete cit mai repede si mai bine noua limba, limba latina, cind de la sotii, cind de la fiicele lor, iubite ale soldatilor romani cuceritori, ba chiar si de la soldatii romani.

  La Centrul Cultural Roman, pe data de 26 octombrie 1999, am aflat de la o alt somitate, de origine romana, prof.dr. in arheologie Ioan Pisso, ca dacii au invatat latina, de la romani, prin baile de la Sarmisegetusa lui Traian! De ce prin baile romane si de la niste soldati cam fara haine pe ei? Nu prea stiu ce a vrut sa spuna stimabilul profesor din Cluj despre barbatii daci, dar cred ca nici un român, nici macar in joaca, nu are voie sa faca o astfel de afirmatie decat daca... De fapt tot dansii ne spun ca ne tragem din doi barbati cu…..brate tari !

  Astfel de declaratii " istorice" te fac s-ti doresti sa fii oriice, numai român nu.

  Domnilor, Dacia a fost cotropita de romani in proportie de numai 14% si pentru o perioada istorica foarte scurta, de 164 de ani.

  86% din teritoriul Daciei nu a fost calcat de picior de legionar roman. Este greu de crezut ca intr-o asa de scurta perioada istorica, dacii sa fi invatat latina, fara ca pe 86% din teritoriul lor s-i fi intilnit pe soldatii romani.

  Dar daca nu de la romani au invatat dacii latina, atunci de la cine? - se intreaba aceeasi demni urmasi ai lui Traian?

  Exista exemple de popoare care au fost cotropite perioade mult mai lungi de catre romani si limba lor nu are nici o legatura cu limbile latine (vezi triburile germanice)

  Acum care este concluzia voastra? Originea voastra este in poporul Dac sau in poporul roman
  [/quote]

 9. #9
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Pai poporul dac este la fel ca si cel sumerian,ca si Insula Pastelui,ma refer la artefacte.Dar si aici exista fante mari in timp.
  De unde esti?
  Vasele cu apa nu mai sunt suficiente.
  Duceti-ne direct la izvor!

 10. #10
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit

  Originea si scopul Sfinxului din Bucegi inca nu se cunosc foarte bine, dar este aproape cert ca a avut un rol important in vechile scoli spirituale din Carpati. Se spune ca in zona Sfinxului, a Babelor si a Muntelui Omu era cea mai mare scoala de spiritaulitate unde erau trimisi cei mai buni dintre cei mai buni din toate colturile lumii pentru scolarizare spirituala.
  Un site
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  si un
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  pentru mamici unde se dezbat subiecte despre sarcina, nastere precum si crestere si educarea copiilor.
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 11. #11
  Tixti este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Braila
  Posturi
  450

  Implicit

  dragilor, propun o propunere, pe care o voi mai repeta, pana prinde o radacina. Fiindca tot este anu asta anul stramosilor nostri Dacii, hai sa facem o excursie de cateva zile in zonele calcate odinioara de Daci, prin muntii Orastiei. Vedem cati se strang, si cautam o cazare mai buna pentru toti, in zona cu pricina, si ne straduim sa vizitam si cetatile din zona: Sarmizegetusa, Costesti, Blidaru, Orastie... etc.
  Cine este pentru, sa ridice o mana.
  Dumnezeu ne iubeste pe toti

 12. #12
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit

  Citat Citat din Tixti
  dragilor, propun o propunere, pe care o voi mai repeta, pana prinde o radacina. Fiindca tot este anu asta anul stramosilor nostri Dacii, hai sa facem o excursie de cateva zile in zonele calcate odinioara de Daci, prin muntii Orastiei. Vedem cati se strang, si cautam o cazare mai buna pentru toti, in zona cu pricina, si ne straduim sa vizitam si cetatile din zona: Sarmizegetusa, Costesti, Blidaru, Orastie... etc.
  Cine este pentru, sa ridice o mana.
  Se organizeaza regulat in fiecare excursii in zona de Fundatie din pacate doar pentru membri

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 13. #13
  petru este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  iulie 2007
  Locatie
  TARA SOARELUI RASARE
  Posturi
  1

  Implicit

  Buna ziua. Am o intrebare pentru voi: cit adevar este in ceea ce a scris Pavel Corut in cartile sale?
  Si cit adevar este in cartea lui Sadoveanu :"Creanga de aur".
  Este posibil sa existe continuatori ai preotului Deceneu pina in zilele noastre?

 14. #14
  george este offline I.E. Mugurel
  Data inscrierii
  februarie 2007
  Locatie
  Sibiu
  Posturi
  139

  Implicit

  Depinde la care carti te referi. De ex prin cartile de inceput sustinea reincarnarea, mai apoi a renegat-o.
  In general sa zicem ca a avut niste surse bune de informatii (sa nu uitam ca a lucrat in contrainformatii totusi) deci chestiile legate de existenta bubulilor si a manipularilor semantice eu le cred.
  In schimb nu crede in Iisus si nici in reincarnare -cel putin in ultimele volume citite de mine.
  Referitor la puterile paranormale descrise de el prin carti (si care banuiesc ca de fapt te intereseaza ) a avut si aici surse bune dar fiecare trebuie sa cam caute daca se poate sau nu ce zice el.
  Urmasii de ai lui Deceneu? in forma descrisa de Corut nu as prea crede. In alta forma mai moderna as spune ca exista.
  Totul e posibil dar nu totul e permis

 15. #15
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Cartile lui Corut sint centrate in jurul unui mare adevar:banii pe care ii face autorul.Restul...este un amestec de informatie si imaginatie.
  Vasele cu apa nu mai sunt suficiente.
  Duceti-ne direct la izvor!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

 1. De ce a fost, este si cat va fi nevoie de sfinti?
  De Ion Furtuna in forum Sfinti romani
  Replici: 154
  Ultimul post: 25 oct 2011, 18:42
 2. Previziuni astrologice pentru 2007
  De Camelia in forum Astrologie
  Replici: 30
  Ultimul post: 03 nov 2007, 23:54
 3. A fost descoperita "Kriptonita" lui Superman
  De cristicarstea in forum Discutii libere
  Replici: 0
  Ultimul post: 26 apr 2007, 07:48
 4. Petitie pentru Sarbatorirea adevaratilor stramosi
  De Nicoleta in forum Istoria Dacilor si Romanilor
  Replici: 0
  Ultimul post: 14 oct 2006, 07:27

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •