Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 15 din 24

Subiect: Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

 1. #1
  premamotion Avatar
  premamotion este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  iulie 2008
  Locatie
  Bacau
  Posturi
  7

  Smile Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

  „Fiecare dintre noi suntem potențial și copii lui Dumnezeu așa cum ne arată și Iisus.

  Fizica cuantică ne arată că prin creierul uman se procesează cca 400 miliarde biți de informație pe secundă din care noi suntem, în medie conștienți de numai cca 2000. Aceasta confirmă ceea ce ne spune Iisus de 2000 ani. Trăim ca niște computere virusate- de griji, compătimiri, judecăți, atașamente și sufocați de toate informațiile, care credem că ne ajută, dacă nu ne putem detașa de ele…
  Iisus îi spune ucenicului care-și cere voie să-și îngroape tatăl și apoi să-l urmeze să „lase morții să-și îngroape morții”. Lui Nicodim îi spune că „pentru a intra în Împărăția Cerurilor trebuie să se nască a doua oară.” Altădată ne spune că „pentru a intra în Împărăția Cerurilor trebuie să redevenim copii.” De fapt Iisus ne spune că trăim în trecut și în viitor și prea puțin în prezent. Pe vremea lui Iisus se trăia în medie în prezent cca 3%. Din acest motiv el le spunea „morți”. În prezent credem că știm mai multe, dar această cunoștere, dacă nu ne putem detașa de ea și s-o folosim numai când avem nevoie de ea, ne îndepărtează și mai mult de starea de a fi „vii”, de trăirea în prezent, trăirea în prezent fiind în medie de cca 1,4% …
  Sunt mulți care caută. Unii simt că nu găsesc ceea ce au nevoie și caută în continuare, alții nici măcar nu-și dau seama că prin căutarea lor se îndepărtează de obiectivul esențial al vieții fiecăruia…
  Așa cum se știe de pe vremea dacilor pentru a se vindeca corpul trebuie să se vindece întâi sufletul.
  Ceea ce fac împreună cu cei cu care colaborez este o școală practică pentru creșterea armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu și Creația Divină, manifestată și prin starea de liniște și de bine a sufletului. Ea ne ajută și să conștientizăm și că fiecare suntem și „copiii lui Dumnezeu”, așa cum ne arată și Iisus și să trăim tot mai frumos și această stare.
  Se poate „lucra” individual sau în grup. Peste 90% „se lucrează„ de la distanță. Se lucrează prin ședințe directe cu cei din Arad care doresc să se lucreze și direct și acolo unde sunt organizate grupuri mari.
  Încă de la prima ședință reușim să trăim tot mai frumos în prezent și să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă. Ea este echivalentă și cu „a doua naștere” și are ca efect și luminarea viitorului, și îmbunătățirea stării de sănătate. Se observă că starea de armonie se transmite și spre cei apropiați și spre ceilalți oameni în fucție de cât e de deschis fiecare cu sufletul pentru a putea primi.
  Prima ședință, când se face de la distanță, este întotdeuna un dar din partea mea, este gratuită. Încă de la prima ședință (chiar și de la distanță) se activează și centrii de energie din centrul palmelor mai puternic decât la tehnică radiantă și la reiki și se poate ocupa fiecare și de menținerea și îmbunătățirea stării de sănătate.
  Fiecare avem puse de Dumnezeu în noi minuni. Fiind în legătură cu cei cu care încep să lucrez, rolul meu și al oricărui maestru spiritual este „de catalizator” pentru ca aceste minuni să poată fi folosite, pentru a ne menține și îmbunătăți starea de sănătate, să trăim tot mai frumos în prezent și să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă…”

  Cu Lumină și Iubire, Ioan
  Ultima editare de Catalin : 13 oct 2008 la 14:22

 2. #2
  premamotion Avatar
  premamotion este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  iulie 2008
  Locatie
  Bacau
  Posturi
  7

  Implicit Re: Alchimia Spirituala

  În fiecare sămânță de brad este potențial un brad. În mod asemănător fiecare om, așa cum ne spune și Iisus, este și copilul lui Dumnezeu.
  Starea noastră potențială ne-o arată și fizica cuantică când ne spune că prin creierul nostru se procesează într-o secundă 400 miliarde de biți de informație din care noi suntem conștienți, în medie, de numai cca. 2000; ne arată că în condițiile uzuale funcționăm ca și computere virusate și că putem și e bine să tindem să trăim tot mai frumos starea de copil al lui Dumnezeu.
  Dar așa cum pentru a putea trece sămânța în starea de brad trebuie să ajungă în pământ unde să aibă căldură și umiditate… și noi „pentru a intra în Împărăția Cerurilor” trebuie „să ne naștem a doua oară” cum îi spune Iisus lui Nicodim și să ajungem să trăim în prezent și să ne minunăm și bucurăm precum copii.
  Pentru a crea condițiile necesare acestei transformări pe aceste meleaguri, din vremea dacilor, este școala lui Zamolxe. Pe alte meleaguri este școala lui Budha. Cu alte elemente, ajungând la nemărginire, este școala lui Iisus.
  Ceea ce facem este o școală practică de înaltă spiritualitate pentru a crea atmosfera în care să fie posibilă realizarea Conștiinței Cristice și a alchimiei spirituale pentru creșterea armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu și Creația Divină, manifestată și prin starea de liniște și de bine a sufletului.
  Aceasta ne ajută și să conștientizăm că suntem și copii lui Dumnezeu și să trăim tot mai frumos această stare.
  Este ajutat fiecare să-și urmeze propria cale fie că e de natură științifică fie că e de natură religioasă. Este ajutat fiecare să trăiască tot mai frumos în prezent, să fie tot mai viu, să se poată bucura tot mai mult de fiecare clipă.
  Are ca efecte și întreținerea și îmbunătățirea stării de sănătate și luminarea viitorului. Starea de armonie a sufletului nostru se transmite și spre cei apropiați nouă și spre toți oamenii și spre Creația Divină în funcție de cât e de deschis sufletul fiecăruia ca să poată primi.
  Ceea ce facem are la bază școala lui Zamolxe și este completată cu elemente aduse de Iisus. Rolul meu este de catalizator astfel încât minunile puse de Dumnezeu în fiecare din noi să poată fi folosite. Eu mă adresez celor care mă pot pricepe, celor care pot fi ajutați în mod direct sau de la distanță; prin intermediul lor se transmite ajutorul și spre cei apropiați lor și spre toți oamenii, spre Creația Divină.

  Cu Lumină și Iubire, Ioan
  Ultima editare de Catalin : 13 oct 2008 la 14:23

 3. #3
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit Re: Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

  Citat Citat din premamotion Vezi post
  Fizica cuantică ne arată că prin creierul uman se procesează cca 400 miliarde biți de informație pe secundă din care noi suntem, în medie conștienți de numai cca 2000.
  EROARE: fizica cuantica nu se ocupa de SNC.
  Aceasta confirmă ceea ce ne spune Iisus de 2000 ani. Trăim ca niște computere virusate- de griji, compătimiri, judecăți, atașamente și sufocați de toate informațiile, care credem că ne ajută, dacă nu ne putem detașa de ele…
  EROARE: primul computer in sens modern a aparut in timpul celui de-al doilea razboi mondial, virusii informatici sub forma de gluma (la inceput) prin anii '70 ai secolului trecut.

  Informatiile acestea false pe care le postati primele, intr-adevar nu va ajuta.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 4. #4
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit Re: Alchimia Spirituala

  Citat Citat din premamotion Vezi post
  Ceea ce facem este o școală practică de înaltă spiritualitate pentru a crea atmosfera în care să fie posibilă realizarea Conștiinței Cristice și a alchimiei spirituale pentru creșterea armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu și Creația Divină, manifestată și prin starea de liniște și de bine a sufletului.

  Minunat,ce anume faceti voi la scoala " inalta" ?
  Eu sunt interesata,curioasa si doresc sa impartasim experienta.
  Desi cred ca nu mai dati pe aici....totusi ,ce este constiinta cristica si alchimia spirituala?Nu prea cunosc ideile astea.
  Vasele cu apa nu mai sunt suficiente.
  Duceti-ne direct la izvor!

 5. #5
  savanah Avatar
  savanah este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  mai 2008
  Locatie
  Iasi
  Posturi
  338

  Implicit Re: Alchimia Spirituala

  Citat Citat din cris Vezi post
  Desi cred ca nu mai dati pe aici....totusi ,ce este constiinta cristica si alchimia spirituala?Nu prea cunosc ideile astea.

  Ei, Cris, nu stii cum se face? Se pune spiritualitate de calitate inferioara (fier) si se transforma in spiritualitate de calitate superioara (aur)

 6. #6
  gero este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2008
  Locatie
  Iasi
  Posturi
  51

  Implicit Re: Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

  Citat :_________________________________________________ _________________
  "Aceasta confirmă ceea ce ne spune Iisus de 2000 ani. Trăim ca niște computere virusate- de griji, compătimiri, judecăți, atașamente și sufocați de toate informațiile, care credem că ne ajută, dacă nu ne putem detașa de ele… " (premamotion)
  __________________________________________________ ____________________
  Eu cred ca s-a referit la altceva : la ora actuala multi oameni (ca noi de ex si ca altii) asemuiesc corpul uman cu un computer, gandurile noastre cu un program, iar viata este printarea cu ajutorul celor doua. Deci, daca schimbi programul (daca nu-ti place sau este virusat) iti schimbi viata.
  Referitor la al doilea citat :________________________________________________
  "Ceea ce facem este o școală practică de înaltă spiritualitate pentru a crea atmosfera în care să fie posibilă realizarea Conștiinței Cristice și a alchimiei spirituale pentru creșterea armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu și Creația Divină, manifestată și prin starea de liniște și de bine a sufletului."
  __________________________________________________ ____________________
  Realizarea Constiintei Cristice ma duce gandul la ceea ce ne-a spus Iisus Hristos : "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata" si as adauga si Iubirea deoarece tot ceea ce a facut el si ne-a lasat ca mostenire prin invatamintele lui si insasi viata lui este Iubirea. Iar alchimia spirituala, cred eu ca ar trebui sa fie efortul nostru ca sa intelegem mai mult si sa fim in armonie si echilibru cu tot ce ne inconjoara (natura, oamenii...).
  Gero

 7. #7
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit Re: Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

  @Gero pentru a cita pe cineva te rog foloseste butonul Quote, sau include textul dorit intre
  si
  , este mai inteligibil asa

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 8. #8
  premamotion Avatar
  premamotion este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  iulie 2008
  Locatie
  Bacau
  Posturi
  7

  Implicit Re: Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

  Citat Citat din gero Vezi post
  Citat :_________________________________________________ _________________
  "Aceasta confirmă ceea ce ne spune Iisus de 2000 ani. Trăim ca niște computere virusate- de griji, compătimiri, judecăți, atașamente și sufocați de toate informațiile, care credem că ne ajută, dacă nu ne putem detașa de ele… " (premamotion)
  __________________________________________________ ____________________
  Eu cred ca s-a referit la altceva : la ora actuala multi oameni (ca noi de ex si ca altii) asemuiesc corpul uman cu un computer, gandurile noastre cu un program, iar viata este printarea cu ajutorul celor doua. Deci, daca schimbi programul (daca nu-ti place sau este virusat) iti schimbi viata.
  Referitor la al doilea citat :________________________________________________
  "Ceea ce facem este o școală practică de înaltă spiritualitate pentru a crea atmosfera în care să fie posibilă realizarea Conștiinței Cristice și a alchimiei spirituale pentru creșterea armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu și Creația Divină, manifestată și prin starea de liniște și de bine a sufletului."
  __________________________________________________ ____________________
  Realizarea Constiintei Cristice ma duce gandul la ceea ce ne-a spus Iisus Hristos : "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata" si as adauga si Iubirea deoarece tot ceea ce a facut el si ne-a lasat ca mostenire prin invatamintele lui si insasi viata lui este Iubirea. Iar alchimia spirituala, cred eu ca ar trebui sa fie efortul nostru ca sa intelegem mai mult si sa fim in armonie si echilibru cu tot ce ne inconjoara (natura, oamenii...).
  Gero
  Multumesc frumos Gero pentru interventie - raspunsurile la postarea mea devenisera off topic.

 9. #9
  gero este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2008
  Locatie
  Iasi
  Posturi
  51

  Implicit Re: Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

  @Gero pentru a cita pe cineva te rog foloseste butonul Quote, sau include textul dorit intre Citat:
  si

  , este mai inteligibil asa
  Multumesc Catalin, asa am sa fac!

 10. #10
  gero este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2008
  Locatie
  Iasi
  Posturi
  51

  Implicit Re: Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

  Multumesc frumos Gero pentru interventie - raspunsurile la postarea mea devenisera off topic. __________________
  Mi-a facut placere sa dau acest raspuns la subiect, mai ales cand e vorba de armonie

 11. #11
  gero este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2008
  Locatie
  Iasi
  Posturi
  51

  Implicit Re: Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

  Alchimia spirituala mai presupune cred eu o continua autoperfectionare in vederea apropierii de Dumnezeu si as da un citat interesant din D.C.Dulcan - Perfectarea, dar l-am mai postat, asa ca daca vreti sa-l cititi mergeti la rubrica :"Noua biologie - cand mintea si materia se intalnesc".

 12. #12
  Mihaitza Avatar
  Mihaitza este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Locatie
  in PLOIESTI
  Posturi
  356

  Implicit Re: Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

  Cam asta ar fi si felul in care inaintam in viata, nu? O continua perfectionare, pentru ca viata noastra sa fie cat mai armonioasa si mai implinita.
  Parerea mea este ca nu scopul ne confera sansa, ci metodele folosite. Cu cat ele sunt mai apropiate de Dumnezeu, cu atat sansele noastre sunt mai mari.

 13. #13
  gero este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2008
  Locatie
  Iasi
  Posturi
  51

  Implicit Re: Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

  Cam asta ar fi si felul in care inaintam in viata, nu? O continua perfectionare, pentru ca viata noastra sa fie cat mai armonioasa si mai implinita.
  Parerea mea este ca nu scopul ne confera sansa, ci metodele folosite. Cu cat ele sunt mai apropiate de Dumnezeu, cu atat sansele noastre sunt mai mari.
  Dupa parerea mea scopul este intotdeauna important(principal) in viata; trebuie sa avem teluri. Dar si metodele de care ne servim pentru atingerea telurilor sunt aproape la fel de importante. Deci rezulta ca a trai este o stiinta pe care nu toti oamenii sunt dispusi sa o invete. Trebuie sa avem tot timpul in atentie o intelepciune de viata care este impusa in primul rand de legile naturii, experienta noastra de viata si efortul nostru continuu de a intelege mai mult

 14. #14
  delia212 este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  noiembrie 2008
  Posturi
  4

  Implicit Re: Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

  Dupa parerea mea sunt 2 notiuni relative

 15. #15
  Ilia Avatar
  Ilia este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  noiembrie 2007
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  609

  Implicit Re: Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet

  Delia, cam in toate posturile ai remarcat relativitatea.
  K, ca simpli muritori, totul este relativ si obscur, au spus-o altii cu mult inaintea noastra.
  Asta inseamna ca recunosti infinitatea, nu?
  este asta un stop, sau un pas inainte?
  in studentie, la o ora de filozofie, am retinut/marcat o "chestie", incerc s-o reproduc cat ma tine memoria, cu scuzele de rigoare ca nu-mi amintesc numele filozofului (rog filozofii sa ma ajute) si cu mentiunea "este posibil sa dau alta tenta mesajului original, ca de, l-am trecut prin filtrul meu", deci, repet, am inteles ceva de genul: " ai doua alternative in viata, alegi sa traiesti, sau alegi sa mori, daca ai ales sa traiesti, nu ai de ce te plange"
  Din bube, mucegaiuri și noroi / Iscat-am frumuseți și prețuri noi. T.Arghezi

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

 1. Terapia prin post si rugaciune
  De Santamia in forum Medicina naturista
  Replici: 8
  Ultimul post: 13 ian 2012, 14:27
 2. Lumina..mai multa lumina
  De Minerval in forum Sa ne cunoastem mai bine
  Replici: 6
  Ultimul post: 26 nov 2010, 14:25
 3. TERAPIA IERTARII
  De Mihaitza in forum Sfaturi si sugesii. Ajutor terapeutic
  Replici: 161
  Ultimul post: 09 oct 2010, 21:00
 4. vibratia spirituala a datei de nastere
  De Camelia in forum Astrologie
  Replici: 23
  Ultimul post: 11 nov 2008, 11:18
 5. Icoane-Lumina Pentru Ochi Si Suflet
  De Constantin in forum Crestinismul
  Replici: 27
  Ultimul post: 10 apr 2008, 19:58

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •