Pagina 1 din 11 1234567 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 15 din 160

Subiect: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

 1. #1
  cosmin este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  august 2008
  Posturi
  2

  Implicit Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  oare asa sa fie ??

  http://healing-energy.org/forum/index.php?topic=104.0
  Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca.. Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
  Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).
  Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace.
  Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
  Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
  Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
  Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.
  Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.
  Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee (vezi spirala la daci!)
  Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.
  Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.
  Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012.
  Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.
  Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie natural ape baza spirituala amintita de Avesta si Biblie si in legatura cu care am fost avertizati de extraterestrii din comandoul Ashtar.

  2012 - Calendarul dacilor - model pentru NASA!

  Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic.
  O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.
  O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.
  Civilizatia maya este acreditata cu cel mai exact calendar din istorie pana la cel din zilele noastre, calculate de NASA. Ca de obicei dacii sunt ignorati din nou, cu o mare rea-credinta! Calendarul dacic este, in realitate, mult mai exact decat cel mayas si incredibil de apropiat de cel actual: 365,242197 zile ! Adica o eroare de 12 secunde (1234/100) pe zi!
  Asemanarea cu dacii o gasim si in denumirea Cartii sfinte a mayasilor, numita Popol Vuh (tradusa in sec. al XVI-lea), din care aflam informatii absolute extraordinare, de la trecutul anterior Potopului pana la viitorul care ne asteapta.
  Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012!
  Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens.

  2012 - Un nou inceput. Pentru cine?

  Mayasii aveau o credinta solara, zeul Lunii fiind un aprig dusman al lor.
  Acum, diversi autori de origine iudaica incearca sa demonstreze ca mayasii erau semiti (de exemplu Maurice Chatelain), desi evreii credeau in zeii Lunii Sin si fiul sau Seth.
  Alfabetul ebraic vechi, fara vocale, avea 22 de litere-numere, numarul devenind simbolul poporului lui Israel. In comsecinta numarul 23 reprezinta un nou inceput pentru acesta. Care asteapta, de 2000 de ani, venirea lui Mesia, care sa-l aduca stapan peste popoare (vezi Talmud etc.).
  Conform programarii din 15 august 1871 (Planul Albert Pike), in 2010 este stabilita instalarea Guvernului Mondial la Ierusalim, un guvern al unui Rege Universal din spita lui David. 2010 este rezultanta unei serii numerologice, Optiunea numerologic nu era insa singura luata in vedere in programarea evenimentelor din perioada 1871-2010. Borna era data de 22.12.2012!
  Cine nu crede ca au existat doua tabere de zei, una de esenta solara (Enki, Marduk/Ra(m) /Zalmoxe) , alta de esenta lunara (Enlil/Zeus/ Jupiter/Iahve, Sin, Seth), cu sediile in actualele tari Romania si respective Israel, are acum noi motive de meditatie: intre 22.12.89 si 22.12.2012, sunt exact 23 de ani, simbolul renasterii poporului lui Israel, cand Mesia ar trebui sa vina sis a ii asigure puterea absoluta asupra omenirii.
  De ce o borna de la Bucuresti? Pentru ca romanii sunt adevaratul Popor Ales, au ridicat biblica si profetia Casa Popoarelor iar insusi Iisus a afirmat ca a ales un alt popor pentru a-I continua misia pe Pamant. German, deci crestin, Jan van Helsing stie si el ca Iisus Christos va reveni pe Pamant in 2011 iar extraterestrii ar fi confirmat profetia.

  2012 - Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

  Traditia Kalachakra (Roata Timpului) ne transmite ca, dupa 960 de ani de la revelarea invataturii in Tibet (1027), va veni o perioada de 25 ani ce va culmina cu Sfarsitul Timpului. Iar anul ce rezulta din calcul (1027+960+25) este (tot) 2012!
  Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie (copiata prost).
  Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si Omenirea insasi. Ele sunt cunoscute de peste 2.500 ani (a se vedea Avesta persana si scrierile vedice) si nu este o surpriza sa constatam ca, inca din 1957, dr. Gerstein (de origine iudaica) avertizeaza ca viata va deveni imposibila pe Pamant incepand cu mileniul III.
  In aceste conditii, deloc surprinzatoare apare si dorinta elitei de a-si cauta salvarea in subsolul Terrei, al Selenei sau al Planetei Rosii. Naivitatea disperatului, dupa cum ne vom convinge, pentru ca exact elita egoista este sortita pieirii!
  Venusienii si membrii comadoului Ashtar spun ca, de milenii, Ei au transmis avertismente in serie dar au fost ignorate cu buna stiinta.
  Primele semne ale Marii Treceri au fost observate, oficial, in 1961, cand satelitii au oferit ocazia descoperirii in Spatiu, a unui nor cosmic imens, alcatuit din gaz sau praf cosmic. O nebuloasa denumita mai intai Nebuloasa Aurie, apoi Centura Fotonica.
  Ulterior, s-a constat ca locatia nebuloasei coincidea cu proiectia orbitei sistemului nostru solar, care urma sa o intersecteze.
  Conform obiceiului, in SUA s-a inceput o pregatire la fel de nebuloasa a populatiei. De genul: "Noi v-am spus, chiar daca nu mare lucru..." Astfel ca, la inceputul anilor '80, s-a transmis la radio o stire la care multi au dat din umeri nepasatori, informatia fiind voit ambigua:
  "Sistemul nostru solar se va intersecta, nu peste multi ani, cu un nor electromagnetic" ...

  2012 - Creatorul - din alt Univers!

  Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice.
  Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. "Animal cu (oaresce) ratiune", fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.
  Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.
  Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.
  Universul nostru nu este unic in Mega-Cosmos. Exista Universuri "negative" (ca polaritate electrica, nu altceva) dar si universuri paralele (anticii scriau despre al7-lea, al 9-lea si chiar al 12-lea cer).
  Dezvoltarea Universului nostru dupa Big Bang demonstreaza ca atomul primordial era unul atat de inteligent incat ingloba in el intregul program de dezvoltare ulterioara a vietii! Deci, Creatorul Universului nostru apartine unui alt Univers! Cum a aparut, insa, Universul de origine al Mega-Cosmosului intrebati-l pe Creator

  2012 - Periodic, Haos si Renastere

  In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata!
  Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa
  stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii.
  Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre "baiatii buni si baietii rai" - dupa gandirea simplista americana.
  Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui....atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.
  Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei.
  Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul. ..periodic. Nu intamplator, galatenii
  Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru "Discovery" TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval. O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, "pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua.
  Toate aceste modificari sunt ciclice si... obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.

  2012 - Timpul terestru nu va mai exista

  Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta va rog!
  Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).
  Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre.
  In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat...nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!
  Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.
  Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia
  fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).
  Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii". Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi.
  Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt ...doar 16 ore reale!
  Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.
  Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv Omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi... 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista!!! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, dupa cum au constatat romanii )), in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului.. . Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

  2012 - Atentie, creste ADN-ul!

  Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori.
  Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.
  Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:
  - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
  - vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
  - banii vor disparea ca necesitate;
  - vom intra in Dimensiunea 5;
  - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent;
  In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute:
  - migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
  - simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;
  - slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
  - modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.
  Inca o veste buna: este semnul ca organismul se purifica.

  2012 - "Ridicarea la Cer" - numai premianti!

  In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita "ascensiune" , "ridicare la Cer", de care vorbesc si vechile scrieri. "Ascensiunea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.)
  nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.
  Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
  Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.
  Bine, bine, vor intreba Viorel Catarama, Dinu Patriciu sau George Copos, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:
  - intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
  - folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
  - toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
  - se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
  - corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea(cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor. ..

  Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

 2. #2
  Stratov Avatar
  Stratov este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  noiembrie 2008
  Posturi
  9

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  Sincer sa fiu mi-a fost lene sa citesc tot articolul. Dar merita sa comentez cate ceva. Imi pare rau ca nu sunt si altii activi pe topicul asta.

  Problema anului 2012 este foarte discutata de oamenii care au dat atentie avertismentelor. Multi fac analogii intre calendarul Maya si alte mituri. Unii spun ca din 2005 au inceput cei 7 ani apocaliptici si ca in 2012 va avea loc Razboiul Sfant, Armaghedonul.

  Eu unul consider ca ne grabim un pic cu presupunerile. Daca mayasii nu si-au continuat calendarul mai mult de anul 2012 asta nu inseamna ca atunci se va termina totul. Poate ca au avut alte motive pentru asta.

  Profetiile despre sfarsitul umanitatii sunt discutabile.... nu toate trebuiesc luate ca atare. Mule sunt metafore.... greu de inteles.

  Nu imi place sa scriu monoloage, asa ca sper din tot sufletul ca topicul acesta sa devina activ, pentru a putea purta discutii. Este totusi un subiect interesant.

 3. #3
  padme este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  iunie 2008
  Posturi
  491

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  asta pt ca mai e un topic pe aceeasi tema, putin mai jos, acolo s-a discutat ceva mai mult daca esti interesat !

 4. #4
  Stratov Avatar
  Stratov este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  noiembrie 2008
  Posturi
  9

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  ok, am inteles. Topic closed!!!

 5. #5
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  Citat Citat din Stratov Vezi post
  ok, am inteles. Topic closed!!!
  Nu neaparat, dar se intampla ca vin oamenii cu lucruri care ii framanta si nu au timp, rabdare si chef sa citeasca ce au mai scris si altii. Urmarea este ca apar mai multe topicuri care se refera la acelasi subiect.
  Cum aici este un forum foarte permisiv, continuarea unei discutii dintr-un topic este o chestiune de preferinte.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 6. #6
  Alchimiel este offline USER Bobocel
  Data inscrierii
  ianuarie 2008
  Posturi
  455

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  Toata lumea cu centura fotonica... fratilor aia ar fi ceva bun bun ptr om... dar cum ramane cu Planeta Nibiru...Planeta X
  ei?...si oricum daca am mai trecut prin chestiile asta... io vad ca inca mai exista oameni pe pamant(si inca sunt vreo 7 miliarde pe deasupra)... e doar o modificare de vibratie... esti supravietuiesti...daca nu te duci pe alta planeta...

  Ar fi interesant sa vedeti ce spune si domnul Pavel Corut:
  Nu sunt deacord cu dansul in toate conditiile(mai ales acolo cand vine vorba de nivelul de dezvoltare al civilizatiei maya)...in schimb cu apocalipsa 2012(ca toti murim) mare dreptate are... e si manipulare...ptr a bulversa pe oameni
  Ultima editare de Alchimiel : 30 ian 2009 la 08:16

 7. #7
  padme este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  iunie 2008
  Posturi
  491

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  Stratov, care isi dorea atat de mult o discutie vad ca ne-a lasat balta !!

 8. #8
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  Ridicarea nivelului de constiinta l-am observat si eu la oameni,inclusiv la multi care au o varsta si nu ma asteptam sa-si schimbe conceptiile.
  Hindusii spun ca erele care se succed sunt 4 ,prima e cea mai lunga ,ultima este cea mai scurta ,dar nimeni nu vorbeste (serios) de vreun sfarsit al "lumii" ,nici biblia chiar ,sunt ere de timp.
  Eu nu cred ca se termina lumea in 2012 ,cum nici nu cred ca unii oameni vor dispare brusc ascensionand.

  Cu Nibiru insa...????? Cine stie,om trai si om vedea ,sau ,dupa unii...om muri si om vedea!
  Vasele cu apa nu mai sunt suficiente.
  Duceti-ne direct la izvor!

 9. #9
  padme este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  iunie 2008
  Posturi
  491

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  mah, chestia asta cu sfarsitul lumii... normal ca nu vorbeste nimeni de ea, doar fatalistii si cativa cu diverse interese financiare, sau yoghinii aia care ascend si altele ! eu am citit peste tot -sfarsitul lumii asa cum o stim noi- ori asta e alta mancare de peste ! inclusiv apocalipsa-revelatia, vorbeste despre un pamant nou si altele, nu am timp acum sa caut, dar oricum cine a citit cu ochii deschisi stie despre ce vorbesc )))))))))

 10. #10
  padme este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  iunie 2008
  Posturi
  491

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  si mai am o intrebare vizavi de vibratii si alte schimbari: voi cei care vibrati si vedeti anumite lucruri, energii subtile, entitati si altele pe care omul de rand nu le vede, nu vedeti ce se intampla ? nu simtiti schimbari sau altceva ?? sau nu se spune !!

 11. #11
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  Mi-e greu sa-ti raspund,experienta personala nu este chiar relevanta.
  Dar biblia vorbeste de sfarsitul erelor /tradus sfarsitul lumii,e drept ,dar e un sfarsit al lumii acesteia...corelat cu ce spun hindusii ,acum este momentul de tranzitie intre era viciului ,actuala si era de aur viitoare.Se observa in plan material-uman destul de bine aceasta tranzitie,zic eu.
  Deci o schimbare exista.
  Vasele cu apa nu mai sunt suficiente.
  Duceti-ne direct la izvor!

 12. #12
  oxyygen este offline Utilizator Mugurel
  Data inscrierii
  ianuarie 2009
  Posturi
  186

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  Citat Citat din cosmin Vezi post
  oare asa sa fie ??

  http://healing-energy.org/forum/index.php?topic=104.0
  Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca.. Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
  Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).
  Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace.
  Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
  Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
  Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
  Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.
  Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.
  Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee (vezi spirala la daci!)
  Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.
  Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.
  Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012.
  Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.
  Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie natural ape baza spirituala amintita de Avesta si Biblie si in legatura cu care am fost avertizati de extraterestrii din comandoul Ashtar.

  2012 - Calendarul dacilor - model pentru NASA!

  Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic.
  O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.
  O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.
  Civilizatia maya este acreditata cu cel mai exact calendar din istorie pana la cel din zilele noastre, calculate de NASA. Ca de obicei dacii sunt ignorati din nou, cu o mare rea-credinta! Calendarul dacic este, in realitate, mult mai exact decat cel mayas si incredibil de apropiat de cel actual: 365,242197 zile ! Adica o eroare de 12 secunde (1234/100) pe zi!
  Asemanarea cu dacii o gasim si in denumirea Cartii sfinte a mayasilor, numita Popol Vuh (tradusa in sec. al XVI-lea), din care aflam informatii absolute extraordinare, de la trecutul anterior Potopului pana la viitorul care ne asteapta.
  Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012!
  Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens.

  2012 - Un nou inceput. Pentru cine?

  Mayasii aveau o credinta solara, zeul Lunii fiind un aprig dusman al lor.
  Acum, diversi autori de origine iudaica incearca sa demonstreze ca mayasii erau semiti (de exemplu Maurice Chatelain), desi evreii credeau in zeii Lunii Sin si fiul sau Seth.
  Alfabetul ebraic vechi, fara vocale, avea 22 de litere-numere, numarul devenind simbolul poporului lui Israel. In comsecinta numarul 23 reprezinta un nou inceput pentru acesta. Care asteapta, de 2000 de ani, venirea lui Mesia, care sa-l aduca stapan peste popoare (vezi Talmud etc.).
  Conform programarii din 15 august 1871 (Planul Albert Pike), in 2010 este stabilita instalarea Guvernului Mondial la Ierusalim, un guvern al unui Rege Universal din spita lui David. 2010 este rezultanta unei serii numerologice, Optiunea numerologic nu era insa singura luata in vedere in programarea evenimentelor din perioada 1871-2010. Borna era data de 22.12.2012!
  Cine nu crede ca au existat doua tabere de zei, una de esenta solara (Enki, Marduk/Ra(m) /Zalmoxe) , alta de esenta lunara (Enlil/Zeus/ Jupiter/Iahve, Sin, Seth), cu sediile in actualele tari Romania si respective Israel, are acum noi motive de meditatie: intre 22.12.89 si 22.12.2012, sunt exact 23 de ani, simbolul renasterii poporului lui Israel, cand Mesia ar trebui sa vina sis a ii asigure puterea absoluta asupra omenirii.
  De ce o borna de la Bucuresti? Pentru ca romanii sunt adevaratul Popor Ales, au ridicat biblica si profetia Casa Popoarelor iar insusi Iisus a afirmat ca a ales un alt popor pentru a-I continua misia pe Pamant. German, deci crestin, Jan van Helsing stie si el ca Iisus Christos va reveni pe Pamant in 2011 iar extraterestrii ar fi confirmat profetia.

  2012 - Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

  Traditia Kalachakra (Roata Timpului) ne transmite ca, dupa 960 de ani de la revelarea invataturii in Tibet (1027), va veni o perioada de 25 ani ce va culmina cu Sfarsitul Timpului. Iar anul ce rezulta din calcul (1027+960+25) este (tot) 2012!
  Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie (copiata prost).
  Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si Omenirea insasi. Ele sunt cunoscute de peste 2.500 ani (a se vedea Avesta persana si scrierile vedice) si nu este o surpriza sa constatam ca, inca din 1957, dr. Gerstein (de origine iudaica) avertizeaza ca viata va deveni imposibila pe Pamant incepand cu mileniul III.
  In aceste conditii, deloc surprinzatoare apare si dorinta elitei de a-si cauta salvarea in subsolul Terrei, al Selenei sau al Planetei Rosii. Naivitatea disperatului, dupa cum ne vom convinge, pentru ca exact elita egoista este sortita pieirii!
  Venusienii si membrii comadoului Ashtar spun ca, de milenii, Ei au transmis avertismente in serie dar au fost ignorate cu buna stiinta.
  Primele semne ale Marii Treceri au fost observate, oficial, in 1961, cand satelitii au oferit ocazia descoperirii in Spatiu, a unui nor cosmic imens, alcatuit din gaz sau praf cosmic. O nebuloasa denumita mai intai Nebuloasa Aurie, apoi Centura Fotonica.
  Ulterior, s-a constat ca locatia nebuloasei coincidea cu proiectia orbitei sistemului nostru solar, care urma sa o intersecteze.
  Conform obiceiului, in SUA s-a inceput o pregatire la fel de nebuloasa a populatiei. De genul: "Noi v-am spus, chiar daca nu mare lucru..." Astfel ca, la inceputul anilor '80, s-a transmis la radio o stire la care multi au dat din umeri nepasatori, informatia fiind voit ambigua:
  "Sistemul nostru solar se va intersecta, nu peste multi ani, cu un nor electromagnetic" ...

  2012 - Creatorul - din alt Univers!

  Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice.
  Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. "Animal cu (oaresce) ratiune", fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.
  Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.
  Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.
  Universul nostru nu este unic in Mega-Cosmos. Exista Universuri "negative" (ca polaritate electrica, nu altceva) dar si universuri paralele (anticii scriau despre al7-lea, al 9-lea si chiar al 12-lea cer).
  Dezvoltarea Universului nostru dupa Big Bang demonstreaza ca atomul primordial era unul atat de inteligent incat ingloba in el intregul program de dezvoltare ulterioara a vietii! Deci, Creatorul Universului nostru apartine unui alt Univers! Cum a aparut, insa, Universul de origine al Mega-Cosmosului intrebati-l pe Creator

  2012 - Periodic, Haos si Renastere

  In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata!
  Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa
  stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii.
  Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre "baiatii buni si baietii rai" - dupa gandirea simplista americana.
  Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui....atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.
  Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei.
  Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul. ..periodic. Nu intamplator, galatenii
  Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru "Discovery" TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval. O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, "pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua.
  Toate aceste modificari sunt ciclice si... obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.

  2012 - Timpul terestru nu va mai exista

  Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta va rog!
  Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).
  Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre.
  In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat...nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!
  Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.
  Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia
  fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).
  Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii". Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi.
  Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt ...doar 16 ore reale!
  Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.
  Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv Omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi... 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista!!! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, dupa cum au constatat romanii )), in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului.. . Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

  2012 - Atentie, creste ADN-ul!

  Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori.
  Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.
  Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:
  - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
  - vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
  - banii vor disparea ca necesitate;
  - vom intra in Dimensiunea 5;
  - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent;
  In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute:
  - migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
  - simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;
  - slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
  - modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.
  Inca o veste buna: este semnul ca organismul se purifica.

  2012 - "Ridicarea la Cer" - numai premianti!

  In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita "ascensiune" , "ridicare la Cer", de care vorbesc si vechile scrieri. "Ascensiunea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.)
  nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.
  Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
  Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.
  Bine, bine, vor intreba Viorel Catarama, Dinu Patriciu sau George Copos, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:
  - intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
  - folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
  - toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
  - se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
  - corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea(cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor. ..

  Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.
  Va-ti pus vreodata intrebarea:in ce an suntem acum? In ce an s-a nascut IIsus? Si oare le stiti corect? De unde stiti cand este anul 2012?Poate a fost....

 13. #13
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  Te-as ruga sa te adresezi nominal ,lui X ,Y, Z.
  Isus s-a nascut in anul 6 -7 inainte de el insusi,dar daca vrei sa spui ceva ,spune,si dup-aia vezi ce raspuns primesti.
  Vasele cu apa nu mai sunt suficiente.
  Duceti-ne direct la izvor!

 14. #14
  padme este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  iunie 2008
  Posturi
  491

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  pai s-a adresat generic, tuturor participantilor la discutie !

  exact cum zice si Cris, daca ai ceva de spus spune ! te exprimi ca si cand ai sti ceva, ori daca stii de ce nu spui ???

 15. #15
  gabryna Avatar
  gabryna este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  august 2008
  Posturi
  699

  Implicit Re: Oare ce va fi in Anul 2012 ?

  intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
  - folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;

  - toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
  - se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
  - corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea(cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor. ..

  Desi nu suntem in 2012,aceste semne deja au aparut

  Pentru ca romanii sunt adevaratul Popor Ales, au ridicat biblica si profetia Casa Popoarelor iar insusi Iisus a afirmat ca a ales un alt popor pentru a-I continua misia pe Pamant. German, deci crestin, Jan van Helsing stie si el ca Iisus Christos va reveni pe Pamant in 2011 iar extraterestrii ar fi confirmat profetia.

  Cu asta nu sunt de acord..nu cred eu intr-un popor ales..toti oamenii sunt copiii lui D-zeu..

Pagina 1 din 11 1234567 ... UltimulUltimul

Subiecte Similare

 1. Anul 2012. Oare ce o fi atunci?
  De Santamia in forum Paranormal
  Replici: 99
  Ultimul post: 13 aug 2011, 11:55
 2. Previziuni astrologice pentru anul 2009
  De Camelia in forum Astrologie
  Replici: 92
  Ultimul post: 12 oct 2009, 10:22
 3. Previziuni astrologice pentgru anul 2008
  De Camelia in forum Astrologie
  Replici: 95
  Ultimul post: 01 feb 2009, 10:22
 4. Oare corpul tau este mai inteligent decat tine?
  De Catalin in forum Discutii libere
  Replici: 2
  Ultimul post: 27 mar 2008, 23:26
 5. A.I. Cuza - oare care este adevarul?
  De Tixti in forum Istoria Dacilor si Romanilor
  Replici: 2
  Ultimul post: 02 oct 2006, 11:53

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •