Pagina 1 din 5 12345 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 15 din 72

Subiect: "Apa vie"

 1. #1
  Ilia Avatar
  Ilia este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  noiembrie 2007
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  609

  Implicit "Apa vie"

  Apa - inceputul a tot si cel mai scurt drum spre nemurire?

  Exportam sute de tone de apa vie

  Clinici din intreaga lume isi trateaza pacientii cu aceasta apa cu proprietati terapeutice produsa in Romania, la un Institut din Ramnicu Valcea. Potrivit condu-cerii institutului, apa saracita in deuteriu ar avea proprietati curative in bolile de piele, ale stomacului, asigura o protectie contra virusi-lor de orice fel, scade nivelul colesterolului, ajuta la vindecarea unor forme de cancer si are un efect benefic asupra duratei de viata.

  Apa cu un continut scazut in deuteriu sau “Apa vie", cum i se mai spune, e un adevarat leac natural si la indemana oricui. Nu, nu e vorba despre vreo licoare obtinuta cu incantatii rituale la miezul noptii, ci despre rezultatul muncii de aproape doua decenii a unor fizicieni romani care au descoperit noi proprietati vindecatoare ale unei substante atat de banale precum apa. La Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Ramnicu Valcea aceasta apa miraculoasa se produce inca din anul 1986. Initial aici s-a produs “apa grea", adica apa cu un continut ridicat de deuteriu pentru Combinatul de Apa Grea Halanga-Turnu Severin.
  Cum apa grea are efecte distructive asupra materiei vii, ducand chiar la suprimarea vietii, a aparut ipoteza ca opusul ei, apa saraca in deuteriu, ar putea avea efecte benefice. Atunci, producerea apei saracita in deuteriu reprezenta doar un proces stiintific, nestiindu-se nimic despre proprietatile terapeutice ale acesteia. Mai tarziu, in anul 1992, un biolog maghiar, Gabor Somlyai, a aratat ca reducerea continutului de deuteriu din apa duce la obtinerea unei ape “mai curate, mai pure" ce poate influenta metabolismul si regimul de functionare a celulei vii, ajungandu-se la stoparea dezvoltarii si chiar disparitia celulei tumorale.
  Denumita “apa saracita in deuteriu", descoperirea a adus cercetatorilor romani 5 medalii de aur si 3 de argint la saloanele de inventica de la Bruxelles, Geneva, Londra si Budapesta. In prezent, e folosita la tratarea pacienti-lor in clinici din Ungaria, Japonia, SUA, Germania si in Romania.
  “Apa vie este fabricata numai in laborator, iar noi suntem singurii care o producem legal si avem si avizul Ministerului Sanatatii. La Spitalul Oncologic din Timisoara si la o clinica particulara din Constanta se mai foloseste de asemenea aceasta apa. Practic, incepand cu anul 2000 aceasta apa produsa de noi se utilizeaza in diverse tratamente", ne-a declarat directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Ramnicu Valcea, Ioan Stefanescu. Potrivit acestuia, numai in Ungaria, Japonia si SUA se exporta anual peste 100 de tone de apa saracita in deuteriu produsa in Romania.

  “Apa saracita in deuteriu nu presupune eliminarea tratamentelor clasice (chirurgie, radioterapie, citostatice). Aceasta apa reduce doar efectele secundare ale radioterapiei si a citostaticelor. {...}

  Ce este apa saracita in deuteriu?
  Deuteriul este un izotop natural si stabil al hidrogenului. Concentratia naturala in deuteriu a apei de pe scoarta pamantului este situata intre 144-150 ppm, adica la un milion de parti de hidrogen coexista 144-150 de parti deuteriu. Mai simplu spus, apa de la robinet are 144-150 ppm deuteriu. Cercetatorii de la Rm. Valcea iau aceasta apa, o trec prin anumite filtre si o aduc la o concentratie de 25 ppm deuteriu, rezultand “apa usoara" sau apa saracita in deuteriu.

  "Folosesc apa vie in tratamente de peste cinci ani"
  Unul dintre medicii romani care foloseste aceasta apa miraculoasa in diferite tratamente pe care le recomanda propriilor pacienti este Ioan Nedelcu, medic dermatolog din cadrul Spitalului Militar Central.
  “Eu folosesc aceasta apa saracita in deuteriu de peste 5 ani de zile. Am vazut cu ochii mei efectele tratamentelor cu aceasta apa si o recomand pacientilor mei. Pur si simplu, se face o cura cu aceasta apa, se bea la fel ca o apa de masa obisnuita. Vindeca o serie intreaga de boli de piele; psoriaziz, eruptii cutanate si altele. Ajuta chiar in ameliorarea efectelor radierilor in cazul cancerelor", ne-a declarat Ioan Nedelcu.
  Sursa: www.libertatea.ro
  Ultima editare de Ilia : 11 iul 2008 la 10:47
  Din bube, mucegaiuri și noroi / Iscat-am frumuseți și prețuri noi. T.Arghezi

 2. #2
  Ilia Avatar
  Ilia este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  noiembrie 2007
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  609

  Implicit Re: "Apa vie"

  urmatorul articol (lucrare) este gasit pe net, sursa mai jos, e lung, dar interesant. Il postez, pentru ca e posibil sa dispara

  http://www.deuteriacosmetics.ro/download/Apaindeuteriu_detalii.doc


  APA ECHILIBRATA IN DEUTERIU


  Apa –interacțiuni vitale


  Dorinta cea mai de pret a oamenilor, din toate timpurile si de pe toate meridianele globului pamantesc, a fost aceea de a trai cat mai mult si in conditii de sanatate fizica si de frumusete
  cutanata cat mai buna. Pornind de la observatia ca exista populatii longevive , la care media de viata este mult mai mare si avand permanent in minte mitul biblic al oamenilor primordiali care aveau vietile in mod natural extrem de lungi, in comparatie cu durata de viata a populatiilor obisnuite din zilele omenirii noastre (Matusalem – conform datelor din Biblie a trait 969 de ani ), omenirea s-a studiat pe sine si mediul in care traieste si mai ales modul in care traieste , pentru a descoperi secretul vietii lungi si sanatoase cu frumusete cutanata..
  Cunoasterea in domeniul sociologiei, ambientologiei, psihologiei, progresele tehnologice generale si mai ales cele din domeniul Biologiei si indeosebi a Stiintelor Medicale , au permis prelungirea duratei vietii si a calitatii acesteia in mod spectaculos comparativ cu secolul precedent
  Rezultatele studiilor amintite, au aratat importanta exceptionala pentru cresterea duratei si calitatii vietii umane ( inclusiv ameliorarea aspectului estetic al pielii ), a modului in care ne hranim si mai ales a modului in care ne pregatim alimentele , a calitatii si echilibrului acestora in principii nutritive, a tipologiei lor si a ordinii de ingerare si de asociere ( disociere ) si mai ales a tipului si calitatilor APEI utilizate de om.
  Valoarea APEI pentru pastrarea starii de sanatate si mai ales a calitatii si duratei vietii si implicit a frumusetii cutanate, nu trebuie sa ne mire , deoarece , asa dupa cum se stie , fara apa viata nu este posibila in sistemele biologice carora le apartine si fiinta umana.


  În prezent, este acceptat ca un fapt de netăgăduit că fenomenul vieții lungi și sănătoase este influențat de calitatea apei, adică de structura, compoziția si continutul informational al apei băute și inhalate (sub forma vaporilor atmosferici).
  Apa conținută în organismele, inclusiv pielea , nou-născuților și adulților este foarte diferită de apa conținută în organismul bătrânilor. Un indicator al structurii, proprietăților și entropiei (haosului) apei în interiorul organismului ( pielii) este conținutul apei în gaze. Cantitatea de gaze solvate în apa corpului si pielii copiilor și adulților tineri este de 3-4 ori mai mică decât cea din apa din corpul bătrânilor (la bătrâni apa este uzată, învechită).

  NOTA : In raport de pozitia ( situarea spatiala ) a apei in interiorul organismului, se face deosebire intre asa zisa apa legata ( „ apa bond „ ) care este fixata prin diferite mecanisme si modalitati de/si la structurile din interiorul celulei , apa din imediata vecinatate a membraneler celulare, asa zisa apa pericelulara ( „ stratul clathrate „) cu o grosime extrem de mica , de numai 3 – 12 Angstromi si apa din exteriorul mai indepartat al membranelor celulare , aflata dincolo de stratul clathrate, asa zisa apa vrac („apa bulk „). Fiecare dintre aceste trei tipuri spatiale distincte de apa din organism are roluri fiziologice speciale si extrem de importante .
  Se pare că secretul vieții constă în proprietățile speciale ale apei din stratul clathrate.care favorizeaza producerea reactiilor biochimice generatoare de viata in conditii normale de presiune si temperatura. Apa legată ( bond ) protejează viața , iar apa vrac (bulk) preia toate impuritățile și toxinele, acționând destructiv.


  Oamenii de știință consideră că îmbătrânirea organismului uman ca și aparitia multor
  boli precum unele tipuri de scleroze, cancerul, astmul etc., sunt legate de îmbătrânirea apei
  din interiorul organismului. Îmbătrânirea apei duce la degradarea structurii sale (dispoziție tetramoleculară dipolică în faze duble – tetrameri legați într-o manieră compactă:
  tetrahedron – în proporții egale semicristalină și semilichidă), degradarea compoziției biochimice, degradarea proprietăților termodinamice (modificarea entropiei = cantitatea de energie necesară și absorbită pentru modularea stării de haos).
  Se apreciaza ca pentru controlul imbatranirii pielii si al organelor din interiorul organimului ca si al bolilor degenerative, neoplaziei etc. este necesar consumul unei ape curate, corect structurată fizic, cu conținut redus de deuteriu și cu conținut de calciu de 8-200 mg/l.


  NOTA :
  Proprietatile fizice , chimice si informationale ale apei o transforma intr-o substanta miraculoasa ale carei functii biologice extraordinare stau la baza secretului vietii.
  Ultima editare de Ilia : 11 iul 2008 la 11:09
  Din bube, mucegaiuri și noroi / Iscat-am frumuseți și prețuri noi. T.Arghezi

 3. #3
  Ilia Avatar
  Ilia este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  noiembrie 2007
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  609

  Implicit Re: "Apa vie"

  Din punct de vedere structural fizic, cea mai stabilă asociație în apa lichidă este tetramerul H8O4, în care 4 molecule de apă (H2O) sunt legate la un loc ( „ca vreascurile intr-un znop”), generand o structura spatial botezata tetrahedron compact. Cele 4 molecule de apa sant fixate in tetrahedron prin legaturi speciale, dependente de proprietatile ionului de hidrogen ( H+ ) din structura moleculeleor de apa.
  Cel mai stabil model al legăturilor de hidrogen se regaseste în apa aflată sub formă de gheață (în stare de gheață, înghețată) = structură cristalină. Când gheața este topită, legăturile de hidrogen sunt fracturate iar tetramerii se poziționează mai strâns și astfel lichidul este mai dens decât gheața.
  La o temperatură de 3,98O C apa este într-o stare specială, în care legăturile de hidrogen sunt cel mai „ îndoite” (strânse), iar starea quasicristalină a moleculelor asociate este cel mai completă pe un model asemănător scheletului gheții.
  La temperaturi între 3,98O C și 67O C distrucția legăturilor de hidrogen crește gradat. La 100O C se obține distrucția tetramerilor H8O4 în molecule individuale de H2O.
  La temperaturi între 35O și 42O C (temperatură limită pentru corpul nostru) apa este structurată într-o manieră unică, în cadrul căreia cantitățile de tetrameri dispuși quasicristalin și cele de tetrameri dispuși în forma lichidă adevărată sunt egale. Aceasta permite convertirea unei structuri în cealaltă, generând o variabilitate maximă și favorizând reacțiile biochimice din organism și controlul lor foarte ușor, astfel incat reactiile biochimic care in laborator se pot produce doar in conditii particulare de presiune si temperatura se pot produce in corpul viu la conditiile normale de temperatura si presiune ale mediului inconjurator , permitand existenta vietii.


  Există populații longevive – în Abhazia și Iakutsk (Rusia) care isi pastreaza pana la adanci batraneti forta de munca si vitalitatea. Aceste populatii au în comun doar consumul de apa rezultata din topirea ghetarilor. Studiul proprietatilor apei de ghetar a aratat o deosebire esentiala a acesteia fata de apele obisnuite de suprafata utilizate de oameni in alte locuri de pe glob, si anume au un continut mult mai mic in DEUTERIU. Deuteriul este un izotop natural stabil al hidrogenului, cu masa atomică 2 (un proton și un neutron). În natură există un raport de 1 parte deuteriu la 5.000 părți hidrogen. Deuteriul este uneori numit și hidrogen greu.Apa obisnuita se obtine prin combinarea a doi atomi de Hidrogen cu un atom de Oxigen ( H2O) Când Deuteriul este combinat cu oxigenul rezultă un compus cunoscut ca apă grea ( D2O ), utilizat pentru a modera reacțiile de fisiune în unele reactoare nucleare.
  În apa naturală, de suprafață, există o concentrație de molecule de apă conținând deuteriu de 16,82 mM ( miliMoli ) adica aproximativ 150 parti per milion =150ppm.
  S-a constatat ca apa provenita din ghetari si folosita de populatiile longevive amintite, contine cu 25% mai putin Deuteriu . Cercetarile asupra efectelor biologice ale apei cu continut redus de deuteriu au demonstrat rezultate benefice spectaculoase , pe baza lor emitandu-se ipoteza conform careia, probabil, apa primordiala in care s-a nascut viata era o apa cu continut scazut de deuteriu, si ca o scadere a deuteriului din organisme( vegetale , animale si/sau umane) imbunatateste performanta metabolica , impingand-o spre cea existenta in vremea oamenilor biblici primordial, cand longevitatea era regula existentei biologice.
  In studiile asupra apei de ghetar , cu un continut redus cu 25% in Deuteriu fata de apa de suprafata, efectele biologice au fost atat de importante incat au fost considerate ca reprezentand o descoperire de importanta capitala , care a justificat declansarea unei competitii fantastice de cercetare pentru obtinerea in laborator si pe scara industriala a apei cu continut cat mai scazut in deuteriu. Una dintre cele mai bune tehnologii de scadere a concentratiei de deuteriu si implicit de obtinere a uneia dintre cele mai bune , poate cea mai buna, apa cu continut redus de deuteriu, a fost imaginata de cercetatorii din Romania . Conform tehnologiei originale, brevetate, s-a produs, in cantitati industriale, o apa cu continut in deuteriu echilibrat, foarte apropiat , probabil, de cel al apei primordiale, „ Apa cu continut redus ( Echilibrat ) in Deuteriu -AED „ „ ( Deuterium Depleted Water – DDW )”
  Din bube, mucegaiuri și noroi / Iscat-am frumuseți și prețuri noi. T.Arghezi

 4. #4
  Ilia Avatar
  Ilia este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  noiembrie 2007
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  609

  Implicit Re: "Apa vie"

  APA ECHILIBRATA IN DEUTERIU - AED


  Apa Echilibrata in Deuterium cu concentratia in deuteriu de 25+/-5ppm (AED), mult scazuta fata de cea de 150 ppm in apa obisnuita , este un produs original romanesc, de noutate absoluta, care se realizeaza dupa o tehnologie originala , conform brevetului RO 112422, brevet distins cu diplome si medalii de aur la prestigioasele saloane de inventica de la Bruxelles, Londra, Geneva, Budapesta.

  Definitie: APA ECHILIBRATA IN DEUTERIU ( apa super usoara) ( Deuterium Depleted Water - DDW) este o apa cu conținut scăzut în deuteriu, cu aspect fizic de lichid incolor, cu gust de apa plata, cu continut redus in ioni si continut scazut in isotopul de hidrogen - deuteriu, adica este o apa super usoara , hipotona si hipodeuterizata.
  Compozitie :Deuterium scazut = 25+/-5 ppm ( fata de 150 ppm deuteriu in apa obisnuita ) pH 6,5 -9,5 Amoniu (NH4) 0 mg/dm3 Azotati (NO3) max. 3 mg/dm3 Cloruri (Cl-) max.0,3mg/dm3 Nitriti(NO2) 0 mg/dm3


  Toxicitate:
  Apa Echilibrata in deuteriu NU ESTE TOXICA


  AED poate fi bauta sau aplicata local la nivelul zonei de interes.


  NOTA : Studiile de toxicitate acuta si cronica au aratat ca AED nu a produs modificari ale principalilor parametrii hematologici si biochimici si nu a produs modificari morfopatologice macroscopice si microscopice la nivelul principalelor organe ( cord, pulmon, ficat, pancreas, suprarenale, rinichi, esofag, stomac, duoden, intestin subtire, colon) ; Doza maxima suportata este mare, fiind limitata doar de capacitatea individuala fiziologica de ingestie hidrica. Apa Echilibrata in Deuteriu s-a dovedit a fi netoxica in studiile de toxicitata acuta si cronica efectuate de Centrul de Cercetari Stiintifice Medico-Militare Bucuresti , Laboratorul de Farmacologie si Toxicologie- Contract de cercetare nr. 1084/29.10.2001 de evaluare a toxicitatii la doza unica si respectiv nr.8889/17.10. 2001 de evaluare a toxicitatii la doze repetate).
  Bacteriologie : produsul se incadreaza in limitele normate de legea nr. 458/2002 pentru apa potabila imbuteliata in sticle sau alte recipiente, la toti indicatorii bacteriologici analizati ( rapoarte de incercare nr. 219/B si 220/B din 11. 10. 2002 emise de National Research Institute for Industrial Ecology, institut certificat ISO9001 –BVQI- laboratoare acreditate SR EN 45.001 –RENAR)


  Avizare: Aviz sanitar nr. Cod. W. / nr. 61 MSF-Institutul de Sanatate Publica Bucuresti –Comisia de avizare: produsul poate fi fabricat sau comercializat si utilizat in Romania conform legilor in vigoare( legea 101/ 1.06.1998, Ordinul 536/23.06.1997, STAS 1342/1991)
  Produsa. conform » Brevetului de Inventie RO. 112.422 », « standardul de firma : S.F. 01 – 2002 « , cu certificare : « SR EN ISO 9001 – 2001 »  Efecte biologice ale AED
  Apa Echilibrata in Deuteriu AED cu continut in Deuteriu de 25+/- 5 ppm. Se caracterizeaza prin urmatoarele categorii de efecte biologice:


  1- Efecte metabolice;
  2 - Efecte neuropsihice;
  3 - Efecte in lumea animala si vegetala;
  4- Efecte antitumorale si de control a proliferarilor benigne si maligne
  5 - Efecte de ameliorare a statusului cosmetologic cutanat
  6- Efecte antipsoriazice


  Detalii privind efectele biologice ale AED


  Efectele AED de ameliorare a statusului cosmetologic cutanat  Aceasta categorie de efecte cutanate au fost relevae, pentru noi, de o intamplare din practica noastra dermatologica.
  Intr-o zi, am fost solicitati sa acordam ajutor unei frumoase si celebre Doamne, prezentatoare la televiziune, care nu mai putea sa-si indeplineasca obligatiile profesionale din cauza deteriorarii marcate a aspectului tenului ca urmare a solicitarilor speciale, caracteristice meseriei ( utilizarea excesiva de farduri cu sensibilizre cutanata secundara, expunerea prelungita la lumina reflectoarelor, suprasolicitarea fizica si psihica, dieta neadecvata etc.,)
  Suferinta tenului frumosei mele paciente, s-a dovedita fi foarte rebelea, in ciuda utilizarii unei medicatii adecvate, corect aplicate si dublate de corectarea dezechilibrului alimentar si existential. Rezolvarea, aproape miraculoasa, in cateva zile, am obtinut-o doar la asocierea utilizarii sistemice si locale ( prin comprese umezite ) a Apei Echilibrate in Deuteriu. Pornid de la acest caz am studiat efectele de ameliorare a statusului cosmetologic al Apei Echilibrate in Deuteriu si am reusit sa punem bazale Programului Deuteria Cosmetics de ingrijire cutanata prin game de cosmetice medicale pe baza de Apa Echilibrata in Deuteriu - AED.

  Efectele AED de ameliorare a statusului cosmetologic cutanat se realizeaza prin:
  a)-imbunatatirea performantei balantei hidrice ( fiind o apa hipotona se absoarbe mult mai repede si in cantitatii mai mari in interiorul celulelor) exercitand un excelent efect hidratant;
  b)- imbunatatirea utilizarii glucozei si grasimilor revitalizand metabolismul celular cutanat energetic si constitutional,
  c)- controlul proliferarii celulare ce are consecinte pe epiderm unde influenteaza regenerarea celulara , pe derm unde moduleaza sinteza de colagen si fibe conjunctivo – elastice si pe productiunile celulare cutanate ( adesea cu semnificatie de generativa) – scume, keratoze, papiloame etc.


  Efectele de ameliorare a statusului cosmetologic cutanat se obtin prin aplicarea de
  2 – 3 ori pe zi a AED, pe zona de interes, sub forma de comprese tinute cate 10 – 20 minute, lotiuni pentru ten uscat, normal sau gras , spray-uri, creme de tipul cold – cream pentru tenul uscat , creme pe baza de stearati pentru tenul normal si gras, emulsii, geluri pentru corp si cap, lotiuni dupa ras , creme de ras, paste de dinti, ape de gura, spray-uri bucale, creme hidratante si revitalizante pentru corp, creme pentru maini si picioare, masti sau sampoane cu utilizare zilnica sau bisaptamanala, sapunuri lichide cu pH 5, etc..

  Continutul in AED al acestor produse cosmetice variaza intre 20 % si 100% in raport de forma de conditionare.


  Efectul benefic al AED in diferitele preparate cosmetice este crescut prin adaugarea de principii active, diferite in raport cu tipul de produs si scopul de utilizare, astfel : vitamine A,B,C,D,E,F,H, biotina, pantenol, hormoni sexuali ( estrogeni , hormoni androgeni ), colagen, ioni de S, Ca, K, Na, Cl, Zn, , hidrochinona, perhidrol, caolin, oxid de titan, bentonita, precipitat alb de mercur, bismit subnitric, chinina clorhidrica , chinina bromhidrica, perborat de sodiu, , oxid de zinc, zincomadine, betaine, ulei de parafina, ceara , cetaceum, stearati, trietanolamina , alcool cetilic, acd citric , acid lactic, uree, ulei de vizon , grasime de vulpe polara, acid pantotenic, acid boric, produse apicole (laptisor de matca, polen, propolis, ceara, miere), extract de proteine din lapte, aminoacizi ( alanina, glicina) , glicosaminoglicani, glicerina, ceramide, tricozaharide, cocamide DEA, EDTA, piroctolamina, niacinamida, hidantoina , extracte de alge marine, alantoina, extracte de namoluri sapropelice, extracte din plante ( musetel, galbenele, salvie, urzica), fitohormoni continuti in extracte de germeni de porumb, germeni de graus), ulei de masline, ulei de floarea soarelui, ulei de migdale, ulei de lavanda, ulei de avogado, ulei de ricin, extract de aloe, extracte de clorofila, caise , castravete, capsuni, grape frut, struguri, suc de lamaie, suc de rosii, ulei de cacao, ulei de arahide, etc.
  In produsele cosmetice enumerate se pot adauga substante antibiotice si antimicotice conform reglementarilor in vigoare : acid salicilic, acid boric, acid benzoic, acid parahidroxibenzoic s/ sau esterii sai, ketoconazol, poliquaternium etc., antioxidanti :
  hidrochinone, tocoferoli, esteri ai acidului galic, acid citric, acid tartric, acid ascorbic,etc, parfumuri, coloranti.
  Din bube, mucegaiuri și noroi / Iscat-am frumuseți și prețuri noi. T.Arghezi

 5. #5
  Ilia Avatar
  Ilia este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  noiembrie 2007
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  609

  Implicit Re: "Apa vie"

  Efecte metabolice si neuropsihice ale AED


  Apa Echilibrata in Deuteriu (AED), administrata pe gura, a demonstrat importante
  efecte metabolice. Efectele metabolice constau in scaderea nevoii de insulina la diabeticii insulinodependenti, scaderea glicemiei la diabeticii insulino- independenti, reducerea colesterolului si a lipidelor sanguine, imbunatatirea generala a metabolismelor, a starii generale, a somnului, a digestiei. AED produce efecte benefice neuropsihice (imbunatateste capacitatea de munca, puterea memoriei creatoare, reduce anxietatea, reduce depresia) si are efecte imunomodulatoare

  Efecte ale AED in lumea animala si vegetala;>>

  Efectele AED se manifesta si la plante ( creste productivitatea cu 56% la grau si cu 250% la castravete si ridichii) , ca si la pasari si animale ( gainile produc de 2 ori mai multe oua, activitatea sexuala a soarecilor creste, etc. ).

  NOTA : Un experiment ingenios, prin care s-au demonstrat de o maniera absoluta efectele spectaculoase ale AED in lumea florala, a fost realizat de Doamna C.T. din Bucuresti. Doamna C.T. a pus doua flori de trndafir galben, aparent identice ca aspect si varsta, recoltate in acelasi timp , in aceeasi maniera si din aceeasi planta , in doua recipiente identice in care in prealabil turnase cantitati egale de lichid, astfel :apa obisnuita intr-un recipient si Apa Echilibrata in Deuteriu in celalalt recipient. Dupa introducerea cozilor florilor, ficare in recipientul sau, Doamna C.T. a dat in camera cu insecticid , a incuiat casa si a plecat pentru opt zile in concediu, fara ca cineva sa mai poata intra in casa.Experimentul s-a derulat intr-o perioada in care in Bucuresti temperaturile au tins spre 39 grade Celsius .La inapoierea din vacanta , peste 8 zile, doamna C.T. a avut imensa surpriza sa constate ca floarea din recipientul cu apa obisnuita era moarta si uscata ( foto 1 ) in timp ce floarea din recipientul continand Apa Echuilibrata in Deuteriu era vie si arata foarte proaspata, ca si cum abia ar fi fost culeasa (foto 2)

  Mecanismele prin care se realizeaza efectele metabolice sant putin cunoscute , putand fi directe, legate de interferenta cu structurile nucleare, de interferenta cu enzimele celulare sau de modificarea/inlocuirea legaturilor covalente de deuteriu, cu legaturi de hidrogen.mult mai convenabile nevoilor functionale ale celulelor vii.

  c) Efectele de control a proliferarii celulare

  NOTA : La începutul anilor 1990 a fost descoperit faptul că scăderea concentrației de deuteriu (izotopul greu al hidrogenului), sub cea normală, întârzie progresia (evoluția) unor tipuri de cancere la șoarece și le crește durata de supraviețuire (Somlyai și colab., FEBS Letter, Vol. 317, No. 1, 2, 1-4 feb. 1994).

  Efectele antitumorale s-au constatat atat in culturi de celule cat si la animale si la om .
  a )-In culturi de celule, AED intarzie multiplicarea fibroblastilor umani netumorali (Lara ), inhiba multiplicarea liniilor de celule canceroase A4 ( murine haematopoetic cell line FDCP-M1 clona A4 ). PC-3 ( human prostate), MCF-7 ( human brest), MI 4 ( human melanoma origin). Tot in culturi, AED induce apoptoza pentru liniile celulare A4 si PC3 ( interleukin dependenta)
  b ) – La soarece, AED induce , in vivo, apoptoza pentru liniile celulare A4 si PC 3 ; determina reducerea expresiei genelor oncogene c-myc si Ha – ras,si a genei supresoare p53 la soarecii expusi la carcinogeneza ; determina regresia completa sau partiala a tumorilor prostatice umane transplantate la soarece.
  c ) –La caine si pisica AED induce regresia totala sau partiala a tumorilor spontane

  Mecanismele de control a proliferarii celulare de catre AED se realizeaza prin interventia la nivelul de “signaling” cu blocarea producerii semnalului biochimic primordial necesar declansarii diviziunii celulare, semnal reprezentat de un raport optimal intre concentratiile intracelulare de Deuteriu si Hidrogen. Modificarea raportului D/H afecteaza enzimele care regleaza diviziunea celulara (kinaze + fosfataze ).
  AED reduce sau blocheaza concomitent expresia genelor oncogene.

  Studiile efectuate pe pacienti cu diferite tipuri de cancere au aratat rezultate extrem de interesante, dar discutarea lor nu face parte din subiectul dezbatut aici .

  Din experienta personala prezentam doua cazuri :
  A ) Pacient ...... cu cancer pulmonar. Ininte de consumarea de Apa Echilibrata in Deuteriu plamanul drept este ocupat de o tumora imensa , neoperabila ( foto A1). Dupa trei luni de consumare de Apa Echilibrata in Deuteriu, tumora s-a redus cel putin cu 80% ( foto A 2 )
  B ) Pacienta ...... cu cancer de san operat , cu metastaze multiple la nivelul oaselor bnazinului , inainte de utilizarea de Apa Echilibrata in Deuteriu ( foto B1 ) si la trei luni de la inceputul utilizarii de Apa Echilibrata in Deuteriu ( foto B2 ). Se poate constata cu usurinta disparitia a cel putin 60 - 70 % din metastaza initiala, fenomen asociat cu ameliorarea clinica spectaculoasa ( reducerea marcata a durerilor, imbunatatirea mobilitatii, cresterea un greutate ).

  Efectele antipsoriazice ale AED
  Sunt ilustrate de cazul unuia dintre pacientii nostrii cu psoriazis generalizat, rebel la toate terapiile incercate: retinoizi aromatici, corticoterapie locala, derivati de vitamina D , metotrexat, RE- fotochimioterapie, etc.. Rezistenta la tratamente si extensia mare , invalidanta a bolii au determinat pacientul sa ia decizia de a se sinucide si din dorinta de a-si motiva gestul s-a autofilmat ( foto 1 ) pentru a fi cat mai clar ce l-a determinat sa ia o astfel de decizie. Din fericire, intre momentul luarii deciziei de a se sinucide si momentul punerii in practica , pacientul a aflat de efectele miraculoase cutanate ale Apei Echilibrate in Deuteriu si ne-a solicitat o schema de utilizare locala si prin ingestie a AED. Spre marea bucurie a pacientului, dupa ....... de utilizare a AED, leziunile cutanate s-au remis ( foto 2 ) , fapt ce l-a determinat sa se autofilmeze din nou si sa ne aduca cele doua fotografii si evident, sa renunte la decizia de a se sinucide.

  DE CE PRODUSE COSMETICE MEDICALE PE BAZA
  DE APA ECHILIBRATA IN DEUTERIU - AED ?


  In ultimele decenii si indeosebi la inceputul Mileniului III , progresul stiintelor medicale a determinat ca in intreaga lume, medicii dermatologi, care cunosc cel mai bine structura, functionarea si nevoile pielii, sa se implice major in elaborarea produselor cosmetice de mare eficienta, nascandu-se o noua stiinta – Cosmetologia medicala.
  Apa a devenit unul dintre principiile active de cea mai mare importanta in Cosmetologia medicala, deoarece în funcție de structura sa (modul de organizare al moleculelor în interiorul lichidului), compoziție(cantitatea și calitatea ionilor, izotopilor și mineralelor conținute) și informația energetică (entropică și neentropică) reglează procesele biologice care stau la baza vieții. Studiul surselor naturale de apă a dus la descoperirea unor ape cu proprietăți biologice deosebite, utilizate atat terapeutic in cadrul crenoterapiei cat si in productia de cosmetice.
  Mutarea în laboratoare a cercetărilor asupra apei a oferit posibilitatea producerii unor ape cu totul speciale, cu proprietăți încredibile, care au confirmat încă o dată că fenomenul vieții lungi și sănătoase și al pielii tinere, viguroase, cât mai puțin ridate și strălucitoare, energice și delicat mătăsoase în același timp, sunt profound dependente de tipul și calitatea apei.
  Apa Echilibrată în Deuteriu- AED, (Deuterium Depleted Water - DDW) este o apă specială, creată în laborator, cu proprietăți biologice spectaculoase. Apa Echilibrată în Deuteriu –AED ( DDW) este un produs acvatic de o noutate absolută, obținut în România printr-o tehnologie de separare-purificare izotopică imaginat de cercetători romani de renume și premiat cu Medalii de Aur și Diplome de Aur la cele mai vestite saloane de inventică de la Londra, Bruxel, Geneva etc.
  Cercetările științifice pe Apa Echilibrată în Deuteriu-AED ( DDW) multe utilizând DDW produsă în Romania, care datorită caracteristicilor sale fizico-chimice s-a dovedit a fi între cele mai bune ( poate cea mai buna din lume ), au arătat acțiuni biologice excepționale la vegetale, animale și la oameni
  Efectele benefice uimitoare ale Apei Echilibrate în Deuteriu- AED (DDW) se exercită atât asupra metabolismelor celulare pe care le îmbunătățește spectaculos cat și în controlul proliferării celulare în general și cutanate în special.
  Intervenția Apei Echilibrate în Deuteriu(AED)( DDW ) în utilizarea glucozei, colesterolului și lipidelor, implicarea sa în metabolismele energetice celulare și în proliferarea epidermică controlată au impus AED ( DDW) ca un pricipiu activ de primă mărime, de o noutate absolută, pe baza caruia s-au creat game originale de produse cosmetice medicale- gamele Deuteria cu o tehnologie revoluționară, cu efecte uimitoare.
  Cuceririle celor mai recente studii de Cosmetologie Medicala , combinate cu tehnologia DDW si savante si complexe asociații de principii active naturale cu eficacitate recunoscuta universal, toate asociate unei experiențe profesionale dermatologice exceptionale de peste 25 ani, au stat la baza crearii Programului ” Deuteria Cosmetics” de ingrijire a pielii, generând cea mai nouă și fascinantă familie de produse cosmetice medicale –produsele Deuteria .
  Programul Deuteria Cosmetics de îngrijire a pielii prin produse cosmetice medicale bazate pe cele mai noi cuceriri ale Cosmetologiei Medicale face posibilă împlinirea dorințelor secrete ale oricărei femei moderne, restabilind cu delicatețe echilibrul natural dintre puritatea și senzualitatea cutanată.
  Produsele cosmetice medicale din gama Deuteria Lux, de o originaliate absolută și cu efecte spectaculoase, oferite în cadrul programului Deuteria Cosmetics de îngrijire a pielii sunt rezultatul unor studii științifice profunde și riguroase și au la bază combinarea efectelor extraordinare ale noului principiu activ acvatic DDW cu asociații complexe și savante de principii naturale: esențe, uleiuri, extracte, vitamine, în scopul păstrării și restabilirii prospețimii, senzualității și suavității pielii răsfățată cu eleganța științei și protejată cu forța naturii împotriva uzurii prin stresul zilnic al vieții moderne și prin agresiunea soarelui, smogului și poluanților citadini.
  Ultima editare de Ilia : 11 iul 2008 la 11:03
  Din bube, mucegaiuri și noroi / Iscat-am frumuseți și prețuri noi. T.Arghezi

 6. #6
  Ilia Avatar
  Ilia este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  noiembrie 2007
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  609

  Implicit Re: "Apa vie"

  CARACTERISTICILE COSMETICELOR MEDICALE PE BAZA DE AED DIN GAMELE DEUTERIA


  Cosmetologia medicala a impus reguli foarte precise si stricte in domeniul principiilor active cosmetologice dar si in cel al productiei si testarii eficientei cosmeticelor medicale , in scopul obtinerii unor produse cu eficacitate maxima si efecte secundare reduse la minimum .
  In respectul deplin al cerintelor Cosmetologiei Medicale si al nevoilor cele mai intime si sofisticate ale pielii umane, se inscrie activitatea Programului Deuteria Cosmetics de ingrijire a pielii, concretizat in geneza gamelor de produse cosmetice medicale Deuteria , al caror varf de lance il constitue gama Deuteria Lux care are la baza principiul activ acvatic de noutate absoluta , cu efete miraculoase , Apa super usoara Echilibrata in Deuteriu –AED , asociata cu amestecuri savante si complexe de principii active naturale.

  Produsele cosmetice medicale din gama Deuteria contribuie la echilibrarea și ameliorarea statusului cosmetologic cutanat prin:
  A – Principiul activ acvatic de noutate absoluta AED imbunătăteste rapid performanțele balanței hidrice cutanate (fiind o apă super usoara, echilibrata in deuteriu si hipotonă se absoarbe mult mai repede și în cantități mai mari în interiorul celulelor) exercitând un efect hidratant excelent, augmentat spectaculos de asocierea si a altor principii active naturale emoliente si hidratante astfel incat impreuna sa actioneze dupa un mecanism cat mai apropiat de cel fiziologic ;
  B - îmbunătățesc utilizarea glucozei și a grăsimilor revitalizând metabolismul celular cutanat energetic și constituțional;
  C - controleaza proliferarea celulara ce are consecințe pe epiderm unde influențează regenerarea celulară, pe derm unde modulează sinteza de colagen și fibre conjunctivo-elastice și pe producțiunile celulare cutanate (adesea cu semnificație degenerativă - scume, keratoze, papiloame etc.);
  D – contin asociatii complexe, selectate dintre principiile active naturale cele mai active, alese de asa maniera incat sa-si potenteze reciproc efectele benefice cutanate : hidratare, emoliere, energizare, revitalizare si regenerare cu impiedicarea aparitiei si/sau dezvoltarii ridurilor, catifelare, improspatarea si tonifierea cutanata, normalizarea functiei sebumului si grasimilor pielii, normalizarea metabolica cutanata , dublate de absenta efectelor toxice, iritative si/sau alergizante.
  E - au proprietati de intindere foarte bune ;
  F - au penetrare transcutanata rapida si foarte buna, putand fi incluse in clasa « vannishing » ;
  G - permit o respiratie foarte buna a pielii si mucoaselor ;
  H - cresc puterea de aparare locala prin efectul imunomodulant ;
  I - sunt recomandate pentru utilizarea pe pielea sensibila datorita tolerantei cutanate excelente, amplificata de lipsa absoluta a toxicitatii Apei Echilibrate in Deuteriu – AED si de asocierea de alte principii active specifice si necesare tenului sensibil ;
  J - nu produc efecte secundare nedorite la utilizarea de lunga durata deoarece AED este complet netoxica si neiritanta. , ( fapt demonstrat studiile de toxicitate acuta si cronica). Toate principiile active naturale, incluse in produsele cosmetice medicale Deuteria, au fost selectate cu rigoare maxima si doar cele confirmate prin teste specifice ca fiind neiritante si netoxice au fost admise pentru a intra in compozitia produseleor cosmetice medicale din gamele Deuteria . Toate produsele cosmetice medicale din gamele Deuteria au fost testate dermatologic cu profesionalism maxim, confirmandu-se toleranta si eficienta deosebite ;.
  K – contin factor de protectie solara ( pentru produsele care au necesitat) , protejand de efectul agresiv al razelor ultraviolete A si B ;
  L – au Puterea ionilor de Hidrogen pH 5 ( pentru produsele la care aceasta a fost necesar ) contribuind la restabilrea tesutului cutanat sanatos si viguros .
  M – au eficacitate spectaculoasa si toleranta cutanata excelenta, producand o sanzatie placuta la aplicarea pe piele

  NOTA :

  Tehnologia, originala si complexa, de preparare a tuturor produselor noastre cosmetice pe baza de Apa Echilibrata in Deuteriu ( AED ) este conforma cu normele GMP., produsele noastre fiind realizate in laboratoarele S.N. INSTITUTUL PSTEUR S.A. Bucuresti, acreditat ISO 9001
  Ultima editare de Ilia : 11 iul 2008 la 11:05
  Din bube, mucegaiuri și noroi / Iscat-am frumuseți și prețuri noi. T.Arghezi

 7. #7
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit Re: "Apa vie"

  multumim ilia

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 8. #8
  Ilia Avatar
  Ilia este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  noiembrie 2007
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  609

  Implicit Re: "Apa vie"

  cu multa placere.
  astept opinii.
  cum se poate oare obtine apa cu continut scazut de deuteriu?
  credeti ca presupune o tehnologie sofisticata?
  Pe undeva se spune ca prin mai multe procese de filtrare....
  poate ne lamureste un chimist, un fizician, un cercetator....
  Din bube, mucegaiuri și noroi / Iscat-am frumuseți și prețuri noi. T.Arghezi

 9. #9
  justme Avatar
  justme este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  aprilie 2008
  Posturi
  10

  Implicit Re: "Apa vie"

  Se poate obtine incredibil de usor si foarte ieftin intr-un frigider dotat cu congelator. Datorita faptului ca apa grea ingheata la temperatura diferita de cea usoara. Se pune apa (de preferat plata) la congelat si se urmareste sa se formeze o crusta deasupra si putin pe pereti.
  Se recupereaza apa neinghetata si ati obtinut apa cu concentratie scazuta de deuteriu.
  Un proces similar se intimpla si la producerea apei "usoara" provenita din ghetari. Inca ceva - reteta nu imi apartine asa ca nu trebuie sa-mi multumiti mie.

 10. #10
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit Re: "Apa vie"

  dar stiu ca era o firma care pruducea si distribuia astfel de apa

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 11. #11
  Ilia Avatar
  Ilia este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  noiembrie 2007
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  609

  Implicit Re: "Apa vie"

  Se produce la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Ramnicu Valcea, vezi primul post, insa un litru de "apa vie" costa 10 lei.
  Justme, multumesc pentru informatie!
  Din bube, mucegaiuri și noroi / Iscat-am frumuseți și prețuri noi. T.Arghezi

 12. #12
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit Re: "Apa vie"

  Citat Citat din justme Vezi post
  Se poate obtine incredibil de usor si foarte ieftin intr-un frigider dotat cu congelator.
  http://energiegratis.wordpress.com/2...la-a-apei-vii/

  Datorita faptului ca apa grea ingheata la temperatura diferita de cea usoara. Se pune apa (de preferat plata) la congelat si se urmareste sa se formeze o crusta deasupra si putin pe pereti.
  Se recupereaza apa neinghetata si ati obtinut apa cu concentratie scazuta de deuteriu.
  Un proces similar se intimpla si la producerea apei "usoara" provenita din ghetari. Inca ceva - reteta nu imi apartine asa ca nu trebuie sa-mi multumiti mie.
  Va admir perseverenta, dar cineva v-a aburit rau de tot.

  Daca ar fi adevarat ceea ce spuneti atunci palinca s-ar obtine direct din borhotul de prune cand da inghetul si ingheata in butoaie: alcoolul care ingheata pe la -70C ar trebui sa poata fi colectat cand afara sunt cateva grade sub zero. Diferentele dintre densitati si punctele de solidificare sunt cu mult mai mari decat la amestecul H2O-DHO-D2O.

  Apa ghetarilor ar putea fi utila pentru sanatate din cauza continutului mic de saruri dizolvate si mai ales din cauza poluarii reduse cu rezultatele gandirii si simtirii umane. Compozitia chimica este apropiata de a apei distilate pe care Valeriu Popa o recomanda celor suferinzi, dar si celor sanatosi.
  Ultima editare de Ion Furtuna : 24 iul 2008 la 12:18

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 13. #13
  justme Avatar
  justme este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  aprilie 2008
  Posturi
  10

  Implicit Re: "Apa vie"

  Chestia cu alcoolul nu are legatura apa are niste proprietati chimice si fizice foarte interesante. Punctul de inghet al apei grele este superior de aia se separa. Tot de pe Internet o poza care arata clar cum se separa:
  http://www.damninteresting.net/conte..._water_ice.jpg

 14. #14
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit Re: "Apa vie"

  Citat Citat din justme Vezi post
  Chestia cu alcoolul nu are legatura
  Are, fiindca este vorba despre un principiu, mecanism de functionare.
  apa are niste proprietati chimice si fizice foarte interesante.
  De acord.
  Punctul de inghet al apei grele este superior de aia se separa.
  Si al apei fata de alcool, tot asa.
  Tot de pe Internet o poza care arata clar cum se separa:
  http://www.damninteresting.net/conte..._water_ice.jpg
  Apa grea in apa naturala este 1 parte la 6000. Ceea ce se vede acolo depaseste consistent un asemenea raport. Nu am gasit inca date privind densitatea apei grele in stare solida, daca depaseste sau nu densitatea apei la 4C, adica 1 g/cm3. Daca o depaseste atunci este vorba despre un amestec care contine multa D2O, iar daca nu, este pacaleala, pentru ca ar trebui sa pluteasca, conform legii lui Arhimede. Asa ca, in ambele cazuri, tot abureala se cheama.

  O problema extrem de importanta este ce faceti cu apa care este imbogatita in deuteriu. Ca daca apa saracita este benefica, cealalta nu prea, ba dimpotriva. O aruncati la canal urmand ca cineva sa sufere din pricina ei? Aveti capacitati speciale de stocare?

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 15. #15
  mariuskl este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  august 2008
  Posturi
  16

  Implicit Re: "Apa vie"

  Asta e un fel de Aqua pura, h20 fara nimic altceva. Care cred si eu ca are anumite proprietati..

Pagina 1 din 5 12345 UltimulUltimul

Subiecte Similare

 1. Invitație la Sala de meditare "Sf.Nicolae"
  De centru ortodox in forum Medicina clasica
  Replici: 2
  Ultimul post: 11 iun 2009, 21:56
 2. Invitație la Sala de meditare "Sf.Nicolae"
  De centru ortodox in forum Sfaturi si sugesii. Ajutor terapeutic
  Replici: 0
  Ultimul post: 09 iun 2009, 17:09
 3. despre Criza de vindecare din "Manualul Vindecatorului"
  De lovelife in forum Sfaturi si sugesii. Ajutor terapeutic
  Replici: 7
  Ultimul post: 12 aug 2008, 09:24
 4. "!Galatiul pe doua roti!" -velorutie in galati
  De arhanghelul in forum Discutii libere
  Replici: 1
  Ultimul post: 27 iun 2008, 11:23
 5. A fost descoperita "Kriptonita" lui Superman
  De cristicarstea in forum Discutii libere
  Replici: 0
  Ultimul post: 26 apr 2007, 07:48

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •