Rezultate de la 1 la 6 din 6

Subiect: Copiii indigo si copiii de cristal

 1. #1
  Etienne Avatar
  Etienne este offline I.E. Copacel roditor
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  682

  Implicit Copiii indigo si copiii de cristal

  CE SUNT COPIII SI ADULTII INDIGO SI DE CRISTAL?
  Cum stii daca tu, sau cineva pe care-l cunosti, este un Copil sau un Adult Indigo sau de Cristal?

  Vom descrie principalele trasaturi si caracteristici ale acestor oameni. Dar vrem sa accentuam faptul ca fenomenul Indigo/Cristal este urmatorul pas in evolutia noastra ca specie umana. Cu totii, intr-un fel sau altul, devenim asemanatori cu oamenii Indigo sau de Cristal. Ei sunt aici sa ne arate calea, astfel incat informatia sa-si poata gasi aplicarea in noi toti in general, pe masura ce facem tranzitia catre urmatorul stadiu al dezvoltarii si evolutiei noastre.

  Copiii Indigo se incarneaza pe Pamant de 100 de ani incoace. Primii oameni Indigo au fost pionieri si deschizatori de drumuri. Dupa al doilea razboi mondial, s-au nascut in numar semnificativ, si acestia sunt adultii Indigo de azi. Totusi in anii `70 s-a nascut un val mare de oameni Indigo astfel ca acum avem o intreaga generatie de oameni Indigo care acum sunt in jurul varstei de 30 de ani si care sunt pe cale a-si ocupa locurile ca leaderi in lume. Oamenii Indigo au continuat sa se nasca pana prin anul 2000, cu abilitati crescande si grade sofisticate de creativitate si tehnologie.

  Copiii de Cristal au inceput sa apara pe planeta in jurul anului 2000, desi unii ii dateaza usor mai tarziu. Acestia sunt copii extrem de puternici, al caror scop principal este sa ne duca catre urmatorul nivel in evolutia noastra, si sa ne reveleze puterea noastra interioara si divinitatea noastra. Ei functioneaza ca o constiinta de grup mai degraba decat ca indivizi, si ei traiesc prin "Legea lui Unu" sau Constiinta Unitatii. Ei sunt o forta puternica pentru dragoste si pace pe planeta.

  Adultii Indigo si de Cristal sunt formati din doua grupuri. In primul, sunt cei care s-au nascut Indigo si acum realizeaza tranzitia catre Cristal. Asta inseamna ca sufera o transformare fizica si spirituala care le trezeste constiinta "Cristica" sau "Cristalina" si ii leaga de copiii de cristal ca parte a undei evolutive a schimbarii. In cel de-al doilea grup intra cei care s-au nascut fara aceste calitati, dar le-au achizitionat sau sunt in curs de a le achizitiona prin propria lor stradanie si urmarirea cu staruinta a cararii spirituale. Da, asta inseamna ca toti avem potentialul de a deveni parte din grupul de inaltare al "ingerilor umani".

  Urmatorul extras descrie diferenta dintre Copiii Indigo si cei de Cristal. Acest extras este din articolul lui Doreen Virtue, Copiii Indigo si de Cristal:

  Primul lucru pe care cei mai multi oameni il observa la Copiii de Cristal sunt ochii lor, mari, patrunzatori si inteligenti peste varsta lor. Ochii lor iti retin privirea si te hipnotizeaza, in timp ce realizezi ca sufletul ti-e dezvelit ca sa-l poata copilul vedea. Probabil ca ati observat aceasta noua "semintie" de copii populand rapid planeta noastra. Ei sunt voiosi, incantatori si iertatori. Aceasta generatie de noi lucratori ai luminii, cu varste aproximativ intre 0 si 7 ani, sunt ca nici o alta generatie. Ideali in multe privinte, ei sunt indicatoarele pentru directia in care se indreapta omenirea ... si este o directie buna!

  Copiii mai in varsta (aproximativ intre 7 si 25 de ani), numiti "Copiii indigo", impartasesc anumite caracteristici cu Copiii de Cristal. Ambele generatii sunt foarte senzitive si mediumnice, si au scopuri importante in viata. Principala diferenta este temperamentul lor. Cei Indigo au un spirit de razboinic, deoarece telul lor colectiv este sa zdrobeasca vechile sisteme care nu ne mai sunt de folos. Ei sunt aici sa anuleze sistemele guvernamentale, educationale si legale carora le lipseste integritatea. Pentru a atinge acest tel, ei au nevoie de temperament si determinare arzatoare.

  Acei adulti care rezista schimbarii si care pretuiesc conformismul se poate sa-i inteleaga gresit pe cei Indigo. Adesea acestia sunt etichetati in mod gresit cu diagnostice psihiatrice cum ar fi Sindromul Atentiei Deficitare Hiperactive (SADH) sau Sindromul Atentiei Deficitare (SAD). Din pacate, atunci cand acestia sunt sub medicatie, persoanele Indigo isi pierd adesea senzitivitatea lor frumoasa, darurile spirituale si energia de luptator... In comparatie, Copiii de Cristal sunt binecuvantati si echilibrati temperamental. Sigur, si ei pot avea ocazional accese de furie, dar acesti copii sunt foarte iertatori si placuti. Cristalinii sunt generatia care beneficiaza de valvataia raspandita de cei Indigo. Mai intai, Copiii Indigo au condus cu sabia, taind orice lucru caruia ii lipsea integritatea. Apoi Copiii de Cristal au calcat pe cararea curatata, intr-o lume mai protejata si mult mai sigura.

  Termenii "Indigo" si "Cristal" au fost dati acestor doua generatii deoarece ei descriu cu cea mai mare acuratete culorile aurei lor si modelele energetice. Copiii Indigo au o multitudine de albastru-indigo in aura lor. Aceasta este culoarea "chakrei celui de-al treilea ochi", care reprezinta centrul energetic din creier localizat intre cele doua sprancene. Aceasta chakra regleaza clarvederea, sau abilitatea de a vedea energia, viziuni si spirite. Multi dintre copiii Indigo sunt clarvazatori.

  Copiii de Cristal au aure opalescente, cu culori multiple minunate in tonuri pastelate. Aceasta generatie da dovada de asemenea de fascinatie pentru cristale si pietre ...

  Copiii Indigo pot simti lipsa de onestitate, asa cum un catel poate simti frica. Persoanele Indigo stiu cand sunt mintite, luate peste picioar sau manipulate. Si devreme ce scopul lor colectiv este sa ne plaseze intr-o lume noua, a integritatii, detectoarele interioare de minciuni ale celor Indigo sunt integrale. Asa cum am amintit mai devreme, acest spirit de razboinic este amenintator pentru unii adulti. Astfel ca, persoanele Indigo nu sunt capabile sa se conformeze situatiilor disfunctionale de acasa, de la serviciu sau de la scoala. Ei nu au abilitatea de a se disocia de sentimentele lor si sa pretinda ca totul e O.K. ... numai in cazul in care sunt sub medicatie sau sedati.

  Darurile spirituale innascute ale Copiilor de Cristal sunt de asemenea neintelese. Mai exact, abilitatile lor telepatice care-i determina sa inceapa sa vorbeasca mai tarziu.

  In noua lume pe care persoanele Indigo o inaugureaza, vom fi cu totii mai constienti de gandurile si sentimentele noastre intuitive. Nu ne vom mai baza asa de mult pe cuvantul scris sau vorbit. Comunicarea va fi mai rapida, mai directa, si mai onesta, pentru ca va fi de la minte la minte. Deja, un numar tot mai mare dintre noi luam contact cu abilitatile noastre psihice. Interesul nostru pentru paranormal este tot timpul ridicat, acompaniat de carti, emisiuni televizate si filme pe aceasta tema.

  Astfel ca, nu este surprinzator faptul ca generatia care urmeaza celei Indigo este incredibil e telepatica. Multi dintre Copiii de Cristal si-au amanat modelele de vorbire si nu este neobisnuit pentru ei sa astepte pana la 3 sau 4 ani sa inceapa vorbirea. Dar parintii imi spun ca nu ai nici o problema in a comunica cu copiii lor tacuti. Nici pe departe! Parintii se angajeaza intr-o comunicare minte-la-minte cu Copiii lor de Cristal. Si acestia folosesc o combinatie de telepatie, limbaj al semnelor propriu creat si sunete (inclusiv cantecul) pentru a se exprima.

  Problema apare cand Cristalinii sunt catalogati de personalul medical si educational ca avand modele de vorbire "anormale". Nu este o coincidenta faptul ca pe masura ce se nasc tot mai multi Cristalini, numarul de diagnostice de autism este tot mai mare.

  Este adevarat ca, Copiii de Cristal sunt diferiti fata de alte generatii. Dar de ce trebuie sa patologizam aceste diferente? Daca copiii comunica cu succes acasa, si parintii nu declara nici o problema... atunci de ce sa incercam cream o problema? Criteriul de diagnostic pentru autism este destul de clar. El arata ca o persoana autista traieste in propria ei lume, si este deconectata de alti oameni. Persoana autista nu vorbeste din cauza unei indiferente fata de comunicarea cu altii.

  Copiii de Cristal sunt chiar opusul. Ei sunt printre cei mai conectati, comunicativi, iubitori si lingusitori dintre oricare generatie. Ei sunt de asemenea destul de inzestrati cu daruri filozofice si spirituale. In plus ei arata un nivel fara precedent de bunatate si sensibilitate acestei lumi. Copiii de Cristal imbratiseaza spontan si sunt grijulii cu oamenii la nevoie. O persoana autista nu ar face asta!

  In cartea mea " si Hranirea Copiilor Inidgo", am scris ca SADH ar trebui sa insemne Atentie Formata intr-o Dimensiune Superioara. Aceasta ar descrie cu mai multa acuratete aceasta generatie. In acelasi ton, Copiii de Cristal nu justifica o eticheta de autism. Ei nu sunt autisti! Ei sunt ADMIRA-tistici!
  Acesti copii sunt demni de admiratie, nu de etichetat cu disfunctii. Daca cineva este disfunctional, acelea sunt sistemele care nu se acomodeaza la evolutia continua a speciei umane. Daca ii injosim pe copii cu etichete, sau ii medicam pentru supunere, vom submina un dar trimis din ceruri. Vom zdrobi o civilizatie inainte ca ea sa aiba timp sa prinda radacini. Din fericire, exista multe solutii pozitive si alternative. Si acelasi cer care ne-a trimis Copiii de Cristal ii poate asista pe aceia dintre noi care sunt avocatii copiilor...

  sursa: cristal-life.ro
  Mi-am pus flori la palarie,
  Mi-am pus flori, mi-am pus margele
  Sa se uite cu mandrie ...
  ...Puiu la ele!

 2. #2
  Etienne Avatar
  Etienne este offline I.E. Copacel roditor
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  682

  Implicit Re: Copiii indigo si copiii de cristal

  AURE DE AUR, INGERI UMANI SI CONSTIINTA MULTIDIMENSIONALA

  Copiii Indigo si de Cristal care vin pe planeta sunt cunoscuti ca si "copii stelari". Adesea asta se intampla sin cauza ca sufletele lor sunt mai mult acasa in stele, si ei nu s-au mai incarnat pe Pamant inainte. Ei vin in acest moment ca o echipa cu "misiune speciala" sa asiste Pamantul si locuitorii lui la tranzitia si renasterea ca un "Nou Pamant" intr-o dimensiune superioara.

  Dar in timp ce aceste fiinta par ca niste fiinte umane obisnuite, ele au acces de fapt la un domeniu mai larg al potentialului uman. Ei sunt mai deschisi la ceea ce sunt, mai aproape de recunoasterea originilor lor divine si a esentei lor divine.

  Copiii Indigo sunt nascuti prin Raza Sufleteasca Indigo de Incarnare si Evolutie. Aceasta inseamna ca ei au acces la darurile de clarvedere si vindecare. Ei sunt de asemenea capabili sa acceseze ceea ce poate fi denumit ca Constiinta a Dimensiunilor a Patra si a Cincea, in timp ce majoritatea oamenilor au acces doar la a Treia si a Patra. Acest acces la dimensiunile mai inalte, impreuna cu darurile sufletului de Raza Indigo, semnifica faptul ca persoanele Indigo sunt in mod natural mult mai inteligente, mai senzitive si mai clarvazatoare.

  Ei sunt de asemenea creativi, si de multe ori sunt capabili sa acceseze partea stanga si partea dreapta a creierului cu usurinta, facandu-i astfel talentati din punct de vedere artistic, dar in acelasi timp cu inclinatii tehnologice si aventurosi.

  Copiii de Cristal, pe de alta parte, sunt nascuti mai ales prin Raza Aurie de Incarnare si Evolutie. Ei sunt nascuti in Dimensiunea a Sasea de Constiinta, cu potential de deschidere rapida catre nivelul Dimensiunii a Noua de Constiinta Cristica Completa, si apoi de acolo catre Dimensiunea a Treisprezecea care reprezinta Constiinta Universala.

  Cu aceste daruri si abilitati, Fiintele de Cristal sunt imens de puternice si de creative. Multi dintre ei poarta Raze Aurii si de Fucsina, ceea ce-i face maestri ai creatiei, in mod special cu lumina si sunetul. Aceasta se manifesta ca si creativitate artistica si muzicala in planul Pamantean. Cei care poarta Raza Indigo-Argint, sunt de asemenea daruiti ca "mame" si "zeite" ale planetei, si poarta vibratia feminina a vindecarii si ingrijirii. Cei de pe Raza Rosu-Aurie, pe de alta parte, poarta vibratia masculina a manifestarii si adesea ei sunt conducatorii intr-un sens mult mai activ.
  Viitorul copil de Cristal va fi cunoscut ca o fiinta "Cristal de Curcubeu".

  Aceasta este pe deplin dezvoltata Fiinta Umana Universala a Dimensiunii Treisprezece, capabila sa poarte si sa transmita toate Razele de Incarnare si Evolutie in campul lor vibrational. Deja exista fiinte de Cristal al Curcubeului pe planeta Pamant, dar trebuie sa se deschida catre potentialul lor deplin.

  Ce mai incantator lucru cu privire la aceste transformari evolutionare, pentru oamenii obisnuiti, este faptul ca fiintele Indigo si de Cristal aduc aceste vibratii pe planeta pentru a le impartasi celorlalti. Tocmai prin prezenta lor, ele ii asista pe ceilalti sa se mute in aceasta noua vibratie si sa se deschida si ei catre potentialul lor complet. Darul Indigo-Cristal pentru planeta este darul Evolutiei ai accesului catre potentialul nostru deplin, pentru fiecare fiinta umana aflata astazi pe planeta, daca aceasta alege asa ceva.

  In acest moment, multi oameni care permit schimbarea sau tranzitia in propriul lor camp auric, s-au mutat din stadiul lor original de constiinta a Dimensiunii a Treia in stadiile Indigo si de Cristal, cu asistenta copiilor care au sustinut vibratia. Acesti adulti acum sunt capabili sa mentina Raza Aurie a Evolutiei in cele 8 chakre ale lor, si ajuta la crearea unei matrici pentru crearea Noului Pamant. Aceasta lumina Aurie pulsatoare poate fi clar vazuta in aurele lor de aceia care sunt clarvazatori si au abilitatea de a percepe culorice aurice.
  Mi-am pus flori la palarie,
  Mi-am pus flori, mi-am pus margele
  Sa se uite cu mandrie ...
  ...Puiu la ele!

 3. #3
  Etienne Avatar
  Etienne este offline I.E. Copacel roditor
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  682

  Implicit Re: Copiii indigo si copiii de cristal

  Ingerul Uman

  Unul din darurile acestui proces tranzitional, este ca Oamenii devin constienti de ceea ce sunt cu adevarat: ca sunt Spirite in corpuri Umane, si ca sunt, cu alte cuvinte, Ingeri in forma umana.

  Noi am fost constienti de conexiunile noastre cu taramurile inalte mai multe mii de ani, dar am suferit intotdeauna ca "umanul" si starea materiala intr-un fel ne-au "stins" mostenirea angelica. Vorbeam de "Sinele nostru Superior", stiind ca avem acces la acest aspect al nostru, dar intr-un fel nu era tocmai o parte a ceea ce eram, si putea fi accesat numai prin meditatie.

  O parte a motivatiei acestui fapt era ca forma noastra fizica era blocata in Dimensiune a Treia, dar sinele nostru mai Inalt sau Angelic era mult mai fin si de vibratie mai inalta si era mult mai acasa in Dimensiunile Superioare. Astfel ca exista tot timpul o "prapastie" intre manifestarea materiala a corpului uman si intre constiinta si realitatea spirituala.

  Acum, totusi, cu schimbarea vibrationala pe care o experimenteaza planeta, care este denumita pe buna dreptate "Ascensiune", Pamantul si locuitorii sai au oportunitatea sa "asceada" din Dimensiunea a Treia a constiintei catre Dimensiuni Superioare. Pe masura ce constiinta urca tot mai sus, lumea spirituala se apropie, pana cand nu va mai exista o "prapastie" ci un continuum denumit "Constiinta Multi-Dimensionala".

  In aceasta stare, fiinta umana este capabila sa acceseze cu usurinta atat taramul material cat si pe cel spiritual. Nu mai exista nevoia de meditatie intensa, devreme ce accesul in taramul spiritual este imediat si evident. Oameni in starea Multi-Dimensionala au accesat prezenta lor Angelica sau starea lor Angelica, si s-au recunoscut ca fiinte Spirituale sau Ingeri care au de asemenea un corp omenesc si sunt capabili sa functioneze in planul material ca fiinte materiale.

  In acest moment, Sinele Superior si sinele Inferior se poate spune ca s-au imbinat, si fiinta umana este acum un Inger Uman.

  Ingerii umani sunt in permanenta constienti de ei insisi ca Angelici si Puternici si Creativi. Ei nu au timp sau nevoie de lucruri ca teama si dramele victimei. Timpul lor este mai bine consumat in crearea felului de realitate in care ei ar fi fericiti si multumiti.

  Multi copii Indigo si de Cristal sunt deja aproape in acest punct de constientizare, daca nu chiar constienti cu totul. Asa cum sunt multi adulti indigo-Cristal care au facut tranzitia catre aceasta stare. Aceste fiinte noi pot sa-si ceara atat mostenirea umana cat si cea angelica, ceea ce va crea Noul Pamant.

  Este important sa afirm, in acest moment, ca este imperativ ca cei care fac tranzitia spre constientizarea sinelui lor angelic, sa fie de asemenea constienti de cat de important este sa fii uman si bine infipt in dimensiunile sau planurile materiale. Intregul scop al tranzitiei este de a aduce "Raiul" pe "Pamant", si nu de a fi mutat intr-un fel de stare paradisiaca neancorata (neimpamantata).

  Pentru Ingerii Umani este de lucru. Crearea unui Nou Pamant care sa aduca Raiul pe Pamant. Si devreme ce "raiul" nu este atat un loc cat o stare de constiinta, acesti Ingeri Umani trebuie sa lucreze ca sa aduca starile de constiinta ale dimensiunilor mai inalte in planul pamantesc. Odata ce s-a obtinut acest lucru, se va naste o cultura planetara care va respecta toate fiintele ca manifestare a Esentei Divine. si aceasta cultura va reflecta acest respect in pace, armonie si creativitate.

  sursa: cristal-life.ro
  Mi-am pus flori la palarie,
  Mi-am pus flori, mi-am pus margele
  Sa se uite cu mandrie ...
  ...Puiu la ele!

 4. #4
  Floare_de_coltz este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  mai 2008
  Posturi
  81

  Implicit Re: Copiii indigo si copiii de cristal

  Al Doilea Val de Copii Noi  " Binecuvantari din Inima Unica! Preaiubitilor, informatia despre aceste 11 grupuri sacre, pe care o impartasim acum, actioneaza cu o viteza crescuta pe Pamant. In prezent, multi dintre copii de pe Pamant, avand vartsa intre 3 si 7 ani, intre 9 si 12 ani, sunt profund conectati cu aceste 11 grupuri. Aflati preaiubitilor, ca nu toti copii cu aceasta varsta fac parte din aceste grupuri, insa multi da. Prin aceasta apartenenta, ei mentin o profunda conectare cu Arhanghelii, care lucreaza cu aceste Raze Arhanghelice. Fiecare Raza Arhanghelica este supervizata si asistata, de o serie de Arhangheli, care au rolul de a sprijini aceste familii de suflet.
  Puteti chema ingerii sa fie cu voi, sa primiti energia si ajutorul lor, in timp ce va conectati cu fiecare din aceste 11 raze. Mama Divina incepe sa se conecteze cu voi, personal, in timp ce va deschideti cuvintelor care va sunt oferite. Daca doriti sa primiti o infuzie prin chakrele voastre si energiile corpurilor, in timp ce cititi aceste informatii, o puteti chema/invoca pe Mama Divina si sa-i cereti acest lucru! In timp ce va conectati, 11 Arhangheli formeaza un cerc in jurul vostru si fiecare indreapta o raza spre voi. Daca doriti sa le primiti, trebuie sa va deschideti pentru acestea si va vor binecuvanta, oferindu-va un influx de energie divina in energia corpului vostru, cat si calitatile acestor familii de suflet, pastrate pentru voi si pentru cei pe care ii chemati, ca sa fie voi, in acest moment.


  A douasprezecea Raza Arhanghelica pe care dorim sa o impartasim, este Raza Arhanghelica Violet care da nastere Copiilor Violet. Aceasta se indreapta catre voi si va ofera o purificare divina a energiilor vechi, care pot fi pastrate de sufletul vostru. Sunteti ajutati acum sa eliberati orice energii, care nu va permit sa aduceti, cu gratie si usurinta, ideile voastre in manifestare,. Copiii Violet detin abilitatea si darul de a fi capabili sa observe ce este necesar pentru schimbare, pentru a permite ca gratia si usurinta sa curga prin toate calatoriile, de la inceputul primei idei, prin intreg procesul de creatie si in manifestare pura si divina. Ei sunt afectati de cei din jurul lor, care nu ii asculta nici pe ei si nici darul lor, ce ar permite energiilor sa curga cu gratie si usurinta si sa determine ca toate creatiile sa se manifeste si sa fie experiente divine. Ei-insisi au idei marete si se afla aici ca sa creeze in grupuri, alcatuite din cei pe care ii intalnesc in viata lor, in timp ce cresc de-a lungul anilor. Ei pastreaza vederea de ansamblu, privind ceea ce este necesar si atunci cand nu sunt ascultati, ei au tendinta sa se vada atat de mari, incat se simt frustrate, atunci cand ceilalti proiecteaza micimea asupra lor si ii determina sa-si blocheze propria manifestare. Ei isi asteapta grupul lor, care va ramane cu ei, ii va asculta pe ei si ideile lor, care permite sa se reverse intr-o experienta divina. Adesea au dificultati cu ierarhia, cand nu le permite sa fie cine sunt si sa-si exprime total ideile lor. Chemati Raza Arhanghelica sa va umple si sa va purifice ideile vechi, pe care le-ati simtit ca fiind prea mari pentru voi si sa ajute constiinta voastra sa se extinda si sa imbratiseze conceptul de a gandi mai deschis, despre toate lucrurile din viata voastra si despre manifestarea tabloului divin pentru voi, in viata voastra.


  A treisprezecea Raza Arhanghelica despre care dorim sa vorbim, este Raza Arhanghelica Indigo, care da nastere Copiilor Indigo. Aceste fiinte sacre sunt foarte puternice, la nivelul chakrei dintre sprancene si cea a inimii si daca nu sunt recunoscuti pentru ceea ce sunt, adesea gasesc ca este dificil sa permita mintii si inimii lor sa creasca, pana la puterea care reprezinta potentialul lor .Ei se afla aici pe pamant, ca sa ajute toate fiintele sa se conecteze cu potentialul lor divin, insa se afla in mare dificultate pe Pamant, cand adesea, invatatorii lor nu recunosc potentialul lor divin. Raza lor activeaza inima si mintea, ca sa actioneze ca una si creaza un camp de energie dinamica in jurul mintii si a inimii, aducand echilibru abilitatilor psihice prin iubire. Atunci cand acestia nu sunt iubiti si respectati si cand nu sunt recunoscuti ca sensibili si cu abilitati superioare psihice, tind sa se inchida in ei, fie isi mentin energia in interior, fie gasesc o alta lume, in care pot sa-si exprime liber energia. Ei au o energie puternica, deoarece se afla aici pentru un scop divin si daca nu sunt ajutati sa se alinieze scopului lor, prin fiintele care inteleg potentialul lor unic, au tendinta de a se inchide in alta lume si sa se conecteze partial cu aceasta lume. Aceasta Raza Arhanghelica ii va ajuta sa-si aduca energia inapoi in corpurile lor, deoarece acestia isi parasesc partial corpurile, daca nu sunt recunoscuti si nu li se acorda asistenta in imbratisarea potentialului lor. Acest lucru este unic pentru fiecare Copil Indigo si cheia de a-I ajuta pe Indigo, consta in a-I ajuta sa se conecteze cu inima si mintea lor, ca sa cunoasca si sa fie indrumati din interior. Acestia, intotdeauna vor avea ceea ce au nevoie, daca vor fi sustinuti sa primeasca indrumarea interiora si daca vor fi ajutati sa creeze acest potential divin. Raza aliniaza, una cate una, uniunea inimii si mintii, care ofera indrumare interioara prin comuniune divina a spiritului si sufletului cuiva. Chemand si primind aceasta raza Arhanghelica acum, prin respiratie in Raza Arhanghelica, veti incepe sa primiti alinierea mintii si inimii, care reprezinta usa pentru a primi indrumare clara, divina si recunoasterea caii voastre individuale, unice. Acest lucru este primit in forta – respirati aceasta acum, in timp ce Arhanghelul acestei Raze paseste inaintea voastra acum. Acesti copii pastreaza darul de a fi capabili sa observe potentialul divin si calea unica a tuturor fiintelor si sa ii ajute sa-si gaseasca cheile interioare, pentru a pasi inainte si a crea aceasta cale cu putere.


  A paisprezecea Raza Arhanghelica despre care dorim sa vorbim este Raza Arhanghelica Galbena, care da nastere Copiilor Solari. Aceasta Raza Arhanghelica actioneaza in voi, in energiile chakrelor plexului solar si cea dintre sprancene. Aceasta aliniaza frecventa puterii voastre si vointa voastra, pentru o noua claritate si acest lucru va ajuta mintea sa se extinda si sa elibereze credintele vechi, care ar putea sa va determine sa alegeti, sa va folositi vointa voastra pentru a crea limitare in manifestarile voastre. Copiii Solari va ajuta acum si ei, sustine Mama Divina, ei sunt copii noi nascuti pe Pamant pentru a ajuta intreaga omenire, in privinta limitarilor lor mentale. Copiii Solari au mintea luminii aurii si nu cunosc limitarea si nu pot vibra sau crede in aceasta, atunci cand adultii sau ceilalti vorbesc in relatie cu limitarea. Acestia tind sa nu rezoneze cu cuvintele rostite care descriu limitarea si intotdeauna, incearca sa prezinte un punct de vedere alternativ, bazat pe manifestarea infinita. Acestia pot fi priviti va visatori, de cei care mentin limitarea, dar de fapt, ei prezinta ceea ce este posibil, daca cineva crede fara limite. Acestia au o mare afinitate cu stiinta noua ce apare pe Pamant si vor da nastere multor intelegeri, tehnici si tehnologii noi, pentru a ajuta toate fiintele sa se armonizeze cu Mama Pamant. Ei impartasesc intelegeri ale modului, in care omenirea poate crea o noua cale printr-o tehnologie, care va armoniza si va fuziona cu frecventele naturale. Atunci cand sunt ignorati si nu li se ofera energie, ei au tendinta de a crea alte familii si de a crea propiile conectari puternice, in loc de a se inchide in interior si a se retrage din lume. Acestia sunt cei care, atunci cand parintii nu sunt disponibili sa petreaca timpul cu ei, deja au planificat ce vor face si au facut aranjamente, fara ca parinti sa stie. Acestia sunt intelepti si au o mare abilitate de a directiona energia, in mod pozitiv in viata lor si se afla aici ca sa ii ajute pe ceilalti, sa-si extinda mintea, ca sa creeze prin atitudine pozitiva. In timp ce respirati acum, vi se cere sa expirati/eliminati orice ganduri si credinte vechi, care v-au determinat sa mentineti limitari in mintea voastra, in timp ce raza se deplaseaza prin voi, in acest moment.


  A cinsprezecea Raza Arhanghelica despre care dorim sa impartasim este Raza Arhanghelica Rosie, care da nastere Copiilor Rubin. Aceasta raza sacra ancoreaza si impamanteaza energia voastra si ajuta toate sufletele sa se impamanteze in centrul Mamei Pamant. Aceasta este raza care ajuta toate sufletele pierdute si toate sufletele care incearca sa paraseasca Pamantul, datorita ranilor determinate de frica de a fi prea puternice si nestiind cum sa elibereze acele frici in pamant. Raza Arhanghelica Rubin (rosu aprins) deschide usa spre centrul pamantului, ca toate sufletele sa se ancoreze in corpurile lor mai mult si sa elibereze cele mai profunde rani, de care se tem sa le elibereze, datorita fricii de a nu-i rani. Copiii Rubin se afla aici ca sa ii ajute pe toti cu toate durerile lor profunde si acestia nu se tem de a fi cu cei care au dureri. Ei nu ii judeca, caci ei ii inteleg ca sunt in durere. Ei detin mare compasiune pentru cei in durere si vor ramane cu ei, in timp ce altii nu suporta sa fie langa acestia. Adesea, ei doresc sa ii ajute pe ceilalati si daca acest lucru nu le este permis, vor reactiona emotional, caci nu doresc sa fie controlati, in nici un fel si intotdeauna, isi exprima adevarul si sentimentele lor cu voce tare, in momentul in care ceilalti incearca sa ii controleze si sa-i opreasca de a-i ajuta pe altii. Ceilalati isi proiecteaza fricile lor asupra acestor copii si nu inteleg cand acestia aleg sa fie cu cei aflati in durere, deoarece acestia nu sunt recunoscuti in lume, ca cine sunt si ce daruri au. Ingerii ii inconjoara si stiu ca aceste suflete au ales sa nu preia durerea, insa iubesc cu compasiune si sustin o fiinta prin orice calatorie profunda in viata. Raza Rubin protejeaza si ofera un scut fata de suferinta emotionala profunda si fata de durerile profunde emotionale, mentale, spirituale si fizice. In timp ce respirati, Preaiubitilor, puteti chema Raza Rubin sa va umple si sa creeze un scut de iubire si protectie divina, ca fiecare dintre voi sa poata oferi mai multa sustinere si sa fie plin de compasiune cu ceilalti, de-a lungul calatoriei lor in profunzime.

  A saisprezecea Raza Arhanghelica despre care dorim sa vorbim este Raza Arhanghelica Fuchsia, care da nastere Copiilor Magnolia. Raza Arhanghelica Fucsia furnizeaza expansiunea inimii spre toti care o primesc. Raspirati acum in timp ce Arhanghelul acestei raza o trimite inspre voi si va ofera asistenta divina, pentru a va activa darurile si natura voastra spirituala si va deschide fata de iubirea copiilor divini, care calatoresc pe aceasta raza. Acestia vin sa va ajute, caci acesti copii noi, va readuc inima propriului vostru copil divin. Acesti copii vin pe Pamant ca sa ii ajute pe ceilalti sa se joace si sa primeasca o deschidere a inocentei si binecuvantarii calitatilor copilaresti, ale naturii voastre divine. Acesti copii ii vad pe toti ca si copiii ai lui Dumnezeu si nu fac deosebire intre varste. Darul lor consta in a-i trata pe toti in mod egal ca suflete si in a afla daca sufletul si-a inchis inima sa divina copil fata de Dumenzeu si cum sa ajute acel suflet sa-si deblocheze inima si sa o deschida din nou. Ei se afla aici ca sa actioneze profund cu sufletele si cu inimile lor, precum si cu contractul original, pentru a vindeca orice amintiri, prin care contractul parea desfacut/rupt. In timp ce respirati acum, primiti aceasta raza ce trece prin voi, ca sa va ajute sufletul, sa va deschideti si sa va extindeti inima din nou. Puteti ierta orice experiente, in care sufletul a simtit ca Dumnezeu a rupt contractul original de a va iubi ca suflet! Cand va deschideti spre aceasta raza, Arhanghelul acestei Raze impartaseste faptul ca, Copiii Magnolia detin puterea de a elibera ranile profunde din inima altor suflete, insa cand nu sunt recunoascuti ca iubire, au tendinta de a se ascunde de cei pe care ii iubesc, caci au nevoie de iubir,e care sa-I inconjoare pentru a-I ajuta sa ii asiste pe altii, sa-si deschida din nou inimile. Aceasta este nevoia lor profunda – sa aiba iubire si sustinere din partea parintilor proprii. Daca cei doi parinti nu impartasesc iubire cu ei, in mod regulat, ei se ascund si se deconecteaza de toata iubirea lor, pana cand le va fi oferita.
  A saptesprezecea Raza Arhanghelica despre care dorim sa va impartasim este Raza Arhanghelica Ultraviolet, care da nastere Copiilor Maldek. Aceasta raza sacra activeaza si aliniaza calea iubirii prin toate chakrele. Este vorba despre Copii Lunari Aurii (Maldek) care detin darul de a avea incredere ca iubirea va fi generata in toate fiintele, daca ele vor fi sustinute cu iubire! Acestia detin darurile de a sti ca toate fiintele sunt iubire si nu are importanta in ce stare se afla, ele se pot reintoarce la iubire, daca vor fi sustinute ca sa afle ca sunt iubire si nu vor fi judecate ca fiind negative. Acesti copii au tendinta de a vedea aspectul pozitiv in orice, chiar cand experientele negative sunt foarte intense. Au tendinta de a impartasi doar pozitivul si de a ignora realitatile negative, ce apar in jurul lor. Ei se pot afla adesea in dificultate de a fi abuzati de ceilalti, cu usurinta, in timp ce ei vad iubire in cel care ii abuzeaza si nu isi schimba realitatea lor, cu usurinta. Au mare incredere in iubire, se pot concentra doar pe a-i iubi pe ceilalti, nu are importanta ce se intampla. Acestia au nevoie de mare sustinere si intelegere, caci nu aceasta este natura lor; nu are importanta ce se intampla, ei trebui sa fie sustinuti ca sa gaseasca solutii, ca ei sa poata experimenta iubirea. Darul lor este foarte puternic caci ei au o conectare directa cu iubirea neconditionata si aduc toate energiile la iubirea neconditionata, din nou. Acesti copii doresc sa ofere aceasta raza tuturor fiintelor, care se afla in exprimare negativa a acestei iubiri, au nevoie de permisiunea acestora si uneori sunt frustrate dorind sa trimita iubire, insa aceasta nu este primita. Respirati in timp ce primiti aceasta raza acum, in timp ce vi se cere sa ancorati aceasta raza in inima Pamantului, ca si altii sa poata sa ajute si sa fie ajutati de acesti copii!
  A optsprezecea Raza Arhanghelica pe care dorim sa o impartasim este Raza Arhnaghelica de Platina, care da nastere Copiilor Platina. Raza Arhanghelica Platina este conectata prin Arhanghelul Metatron si prin Ingerii Razei Platina. Acestia va inconjoara si va ofera aceasta dispensa sacra, care va transfigura tiparele profunde din voi. Aceasta Raza lucreaza la nivel celular pentru a elibera intreaga memorie celulara si socurile. De asemeni sunt tranmutate vechile acorduri si vechile juraminte, in mod alchemic, prin aceasta raza. Chemati aceasta raza ca sa se reverse prin voi, prin ordinl divin, pentru a fi eliberati de tot ce nu va mai serveste, in acord cu planul divin al fiintei voastre.. Acesti copii au contact total cu planul divin, pentru toate fiintele si au o vedere de ansamblu foarte extinsa, in privinta a tot ce se afla sub ordin divin, pentru ei si pentru cei din jurul lor. Prin inspirarea acestei raze de Platina, toate corpurile si chakrele vor fi aliniate planului divin. Acesti copii nu doresc sa fie priviti, in timp ce protejeaza planul divin si vor activa prin ordin divin, in acord cu planul divin. Calitatile lor constau in adevarul lui Dumnezeu si viziunea de ansamblu a tuturor prin planul divin, care contine cel mai inalt potential pentru toate fiintele de pe Pamant, in fiecare moment, in care sunt conectati la acesta. Acesti copii au nevoie sa stie ca Dumnezeu se afla in interiorul lor si in jurul lor, in acelasi timp si sa fie sustinuti, ca sa primeasca energia divina prin ei, care le va permite sa paseasca inainte, in propriul lor timp. Acestia vor fi liderii, care vor aduna grupurile impreuna, intr-un mod non-ierarhic. Ei vor pastra planul divin si il vor impartasi, prin ordin divin, pentru planul divin.


  A nouasprezecea Raza Arhanghlica pe care dorim sa o impartasim este Raza Arhanghelica Vermilion, care da nastere Copiilor Pamanteni launtrici, Meru. Aceasta raza sacra orchestreaza o conectare pura cu regnurile Pamantului, cum ar fi cristalele, pomii, zanele (elfi, gnomi, silfi, nimfe). Copiii Meru (launtrici) detin darurile deschiderii portalurilor Pamantului si reconectarii tuturor sufletelor cu regnurile Pamantului, daca nu sunt conectati. Ei manifesta o telepatie minunata cu toate regnurile si au nevoie de ajutor pentru a simti ca fac parte din omenire, deoarece majoritatea se simt mult mai conectati cu spiritele Pamantului, decat cu propria rasa. (omenirea). Ei gasesc ca omenirea este neobisnuita, prin faptul ca mai mult se focalizeaza pe ceea ce pot avea in forma materiala, in jurul lor si nu sunt constienti de imprejurimile fizice pe care le furnizeaza regnurile Pamantului, de Gloria si energia Divina din toti pomii si mediul natural oferit de aceste regate. Ei au tendinta de a dori sa se afla inafara, decat in case si nu se simt dispusi sa se focalizeze pe materialitate, ca fiind prima lor atentie. Respirand si primind aceasta raza, in timp ce trece prin voi, va va face sa va conectati mult mai profund la regnurile Pamantului, la frumusetea Pamantului, ca la o fiinta intreaga, la natura, la bogatiile si frumusetile acesteia.


  A douazecea Raza Arhanghelica despre care vrem sa va vorbim, este Raza Arhanghelica Crimson, care da nastere Copiilor Crimson. Aceasta Raza ii sustine pe toti, pentru a trece dincolo de ceea ce au cunoscut inainte si pentru a merge pe calea necunoscuta, caci vor fi indrumati. Aceasta raza ii sustine pe toti, ca sa paseasca in necunoscut si sa elibereze complet caile vechi pe care le-au cunoscut, fara a cunoaste calea noua. Acesti copii au incredere totala in Dumnezeu si natura Divina din interiorul tuturor si se afla aici pe Pamant, ca sa-i indrume pe toti, sa se conecteze cu Prezenta Divina din interior. Ei pastreaza darul realizarii totale, detin increderea totala in calea pasirii in necunoscut, in a fi sustinuti total de Dumenzeu si in eliberarea intregului control din realitatea cuiva. Ei nu inteleg fiintele care doresc sa-si controleze total vietile si sa nu cocreeze cu vibratia si energia Prezentei Divine, care exista in toate lucrurile. Nu sunt capabli sa inteleaga fiintele care nu cunosc aceasta conectare, insa in acelasi timp, au darul si chei pentru a-i sustine pe acestia sa se reconecteze la aceasta Prezenta si la esenta care exista in interiroul lor. Ei nu sunt focalizati pe nimic, decat daca este esential acestei experiente si sunt adesea inconstienti de multe lucrur,i care sunt triviale/banale pentru ei, caci constiinta lor este focalizata pe cea mai inalta vibratie, care conecteaza toate fiintele. Acesta este cel mai mare dar, pe care il au acestia – de a asista constiinta fiintei sa se conecteze la unime, prin orice. Cand respirati, puteti chema aceasta raza sa radieze prin voi si sa activeze, sa realinieze conectarea voastra acum, incat sa puteti experimenta constient, o conectare mai profunda cu unimea, care este prezenta in toate lucrurile si in toate fiintele!


  A douazeci si una Raza Arhanghelica despre care dorim sa impartasim, este Raza Arhanghelica Jad, care da nastere Copiilor Jad. Aceasta raza sacra activeaza si ilumineaza conectarea cuiva cu stelele si cu florile de pe Pamant. Aceasta aliniaza mintea superioara cu inima si toti copii care se nasc prin aceasta raza, mentin darul sacru al unei minti inalt-activate cu abilitatea de a prelua si absorbi imense catitati de informatii, filozofii si intelegeri noi, pentru folosul tuturor fiintelor. Multi, multi Buddha sunt conectati prin aceasta raza cu Arhanghelii. Acesti copii au darul de a-i ajuta pe ceilalti, sa-si linisteasca mintea si sa primeasca de la mintea lor superioara, intelegeri si constienta mai inalte. Acestia sunt invatatorii viitorului, care ii vor ajuta pe multi sa-si deschida constienta lor mai inalta si sa-si activeze Constiinta lor Divina. Aceasta raza, in timp ce respirati acum, radiaza prin voi, va umple si mareste purificarea mintii inferioare si deschiderea constiintei voastre catre intelepciunea si cunoasterea, care sunt pastrate in mintea voastra superioara. Respirati si primiti asistenta acum! Acesti copii sunt plictisiti si pierd conectarea cu omenirea si isi petrec majoritatea timpului si se conecteaza cu fiintele non-fizice


  A douazeci si doua Raza Arhaghelica pe care dorim sa o impartasim, este Raza Arhanghelica Opalescenta, care da nastere Copiilor Opalescenti. Raza Opalescenta sustine toti indivizii sa cocreeze visele inimii lor cu iubire si sustine toate celelalte fiinte. Acesti copii atrag iubirea si sustinerea de la ceilalti si creaza un mediu sustinator, pentru a manifesta in preajma unei fiinte. Chemati-o acum, ca sa se reverse prin voi si prin toate chakrele si corpurile voastre! Ii puteti cere sa ancoreze in casa voastra, in biroul sau la locul de munca si in scolile copiilor vostri, daca aceasta rezoneaza cu voi. Ea deschide inimile tuturor spre o constiinta sustinatoare, a impartasirii energiei si deschiderii spre vorbire si impartasire, intr-un mod mai plin de iubire. Copii nascuti prin aceasta raza sunt fiinte sustinatorare incredibile, care creaza sustinere, ca sa fie simtita atunci cand vorbesc si in relatiile cu tot ce experimenteaza. Au o nevoie profunda sa li se permita sa se autosustina si sa vorbeasca clar cu iubire si cand cei din jur nu recunoasc darul pe care il au ei, adesea aleg sa nu spuna ceea ce stiu si sa retina acestea in ei. Sunt capabili sa aiba relatii extroadinare cu ceilalti, daca sunt primiti, in mod deschis, de acestia. Ei detin modalitati noi de a se asocial, pentru a impartasi cu omenirea si tind sa nu se afle in raport cu ceilalti ,decat daca ei se pot asocia, in mod egal. De asemeni, tind sa se retraga de ceilalti, daca relatiile dintre acestia sunt karmice si ceilalti se proiecteaza unul asupra celuilalt. Ei tind sa se retraga si sa se deconecteze de ceilalti din jurul lor, care se poiecteaza in ceilalti. Pentru a-i ajuta ce ei, trebuie sa schimbati relatiile cu cei din jurul lor, altfel ii veti gasi in camera singuri, la distanta de voi, fara sa doreasca sa fie cu voi. Puteti chema aceasta raza, pentru a schimba mediul vostru si sa va determine sa va simtiti sustinuti, nu doar de ceiallti, ci de fiinta care sunteti si de Prezenta voastra Divina.


  Aceste 11 familii de suflet sunt suflete inventive si impartasesc talentul cu oricine. Daca talentul loc cretor nu este evidentiat la o varsta timpurie, manifesta tentinta de a se simti frustrati, isi pun intrebari in legatura cu valoarea lor in lume si pentru ce se afla aici. Fiecare dintre ei este conectat cu celelalte suflete de pe Pamant, care se nasc prin aceeasi raza ca si ei. Acest lucru este difuzat printr-un grup mare de copii, cu varsta de pana la 22 de ani. Majoritatea acestor fiinte sunt superior-telepatice si adesea impartasesc conectarea cu fiecare, prin planurile interioare si conexiunea lor spirituala cu oricine.
  Primele patru familii de suflet (de la 12 la 15) impartasesc un respect profund pentru viata si fata de recunoasterea divinitatii in intreaga viata si gasesc ca este dificil sa omori insecte si alte fiinte si sunt emotionati cand se intampla acest lucru, in prezenta lor, prin cei care sunt insensibili fata de viata insectelor. Cele trei famili de suflet de mijoc (de la 16 la 1 impartasesc nevoia de a se exprima si a se conecta fizic cu ceilalti in grup, caci sunt incapabili sa se conecteze cu ei-insisi, ca indivizi si tind sa se exprime si sa fie liberi, cand se conecteaza in grup si impartasesc energia. Ei nu sunt singuratici si intretin o rana, daca petrec mult timp singuri. Au nevoie sa fie recunoscuti pentru a-si aduce calitatile sufletului lor in exprimare naturala si in onorarea a cine sunt in lume.
  Ultimele patru familii de suflet (de la 19 la 22) impartasesc aceeasi expresie, de a indeparta energiile altora din jurul lor, daca ei nu sunt onorati pentru cine sunt.
  Toate familiile de suflet ale copiilor noi au nevoie de o atentie creativa in viata lor si de o conectare cu cei, care vor sa aiba grija si sa-i ajute pentru a-si aduce creativitatea si a-si dezvolta talentul lor creativ. Acestia aduc incredere imensa si imputernicire tuturor fiintelor si le permit sa se conecteze profund cu darurile sufletului lor, sa le exprime si sa se deschida fata de propria calatorie unica, fata de scopul sufletului in viata.
  Mama Divina va binecuvanteaza si va multumeste fiecaruia dintre voi, pentru conectarea cu aceste raze si cu copiii familiilor de suflet. Cand cititi acestea si deveniti constienti de copii care apartin acestor familii, prin indrumare interioara, puteti sa o invocati pe Mama Divina sa ii ajute pe acestia, in scop divin pentru fiintele lor, ca nevoile lor sa fie rezolvate si daca este in scop divin, ca parintii acestor copii sa primeasca aceste informatii, pe care le puteti impartasi cu ei. Urmati indrumarea inimii in aceasta privinta si chemati Prezentele Divine ale parintilor acestor copii, pentru a va primi pe voi si aceste informatii, daca este in scop divin pentru ei si cereti sa le trimita ceea ce este necesar si prin cel mai inalt potential pentru familie, ca sa creasca si sa infloreasca in iubire… in corpurile, in mintile si in inimile parintilor acestor copii. In timp ce oferiti acestea Prezentelor Divine si Sinelor Divine ale acestora, va puteti rosti rugaciunea ca acesti parinti sa se poata deschide, ca sa primeasca aceste informatii, pe care voi le puteti trimite lor.

  Noi doar va cerem sa pastrati toate acreditarile si copyright-ul pentru documente, in mod ferm, daca le impartasiti cu altii. Fie ca acestea sa binecuvanteze si sa ii sustina toti copiii noi si pe parintii acestora, printr-o conectarea mai mare a inimii, iar curgerea energiei sa poata sa apara intre toate familiile si toate fiintele!


  Prin serviciu divin fata de acesti copii noi, trimit toata iubirea mea voua si tuturor acestor familii!
  Qala "  Sursa : cristal-life.ro 5. #5
  nemessis este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  februarie 2010
  Posturi
  10

  Implicit Re: Copiii indigo si copiii de cristal

  Citat Citat din Etienne Vezi post
  Ingerul Uman

  Pentru Ingerii Umani este de lucru. Crearea unui Nou Pamant care sa aduca Raiul pe Pamant. Si devreme ce "raiul" nu este atat un loc cat o stare de constiinta, acesti Ingeri Umani trebuie sa lucreze ca sa aduca starile de constiinta ale dimensiunilor mai inalte in planul pamantesc. Odata ce s-a obtinut acest lucru, se va naste o cultura planetara care va respecta toate fiintele ca manifestare a Esentei Divine. si aceasta cultura va reflecta acest respect in pace, armonie si creativitate.

  pentru ca aceasta tranzitie sa re realizeze este nevoie de timp si de oameni pe masura. nu poti schimba un sistem pe care il iubim asa de mult intr-o singura zi. eu cred ca schimbarea o sa vina mult mai tarziu decat se asteapta

 6. #6
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit Re: Copiii indigo si copiii de cristal

  Ca sa vedeti ce inseamna intarzierea ( ca sa nu zic retardul ) in transmiterea informatiilor. In NewsLetter-ul de azi de la ForYou este un material tradus in care urmatorul pasaj mi-a atras atentia:
  Salbaticii barbati Cristal

  Dintre toti membrii generatiilor care au adus energia de Cristal si Indigo pe lume, barbatii Cristal adulti au de infruntat, probabil, cele mai dificile provocari. Asemenea majoritatii altor adulti, cei Indigo, ei au acum in jur de 40 de ani sau mai mult si s-au luptat cu propria energie aproape toata viata. Cea mai mare provocare pentru barbatii maturi Cristal a fost sa aduca un aspect mai bland al energiei masculine intr-o lume care se astepta ca ei sa continue energiile dominatiei si controlului, care au facut parte din energiile masculine de la inceputul timpurilor. Aceste suflete sensibile, blande si bune aveau de adus compasiunea, empatia si sentimentul inapoi in campul energiei masculine, care s-a disorsionat in secole de concentrare asupra puterii, dominatiei si controlului. Multi au incercat sa isi schimbe energiile sufletului grup alaturandu-se unor familii profund disfunctionale, agresive si orientate catre control. Altii au ales muzica, arta si scrisul ca vehicule ale schimbarii. Altii au intrupat diverse boli fizice pentru a da nastere la compasiune.

  Din cauza faptului ca acesti barbati au intrupat energia compasiunii si a sentimentelor, care era considerata ca apartinand femeilor, s-au gasit intr-un spatiu greu de identificat si foarte gresit inteles. Nimeni nu era pregatit sa devina sau sa accepte o energie masculina mai „feminina” si asta a dus la multe neintelegeri. Asa ca, barbatii Cristal au dat inapoi, pentru ca au tendinta aceasta, pentru a se proteja, fiind gata sa astepte timpul potrivit. Unii au devenit foarte retrasi, altii au evadat intr-o existentza foarte spirituala, care ignora cu totul lumea materiala.

  Acum a venit vremea lor, vremea sa iasa din cocon si sa paseasca in lumea care are nevoie de o noua definitie a energiei masculine. Zilele dominatiei si controlului masculin au apus si barbatii Cristal se pot reconecta acum la partea lor „salbateca”, care inseamna exprimarea compasiunii si a creativitatii, pe care le-au retinut atata vreme. Ce forme poate lua aceasta? Poate fi orice ii inspira si ii motiveaza, ce le aduce bucurie, pace si implinire in viata. Deoarece ce nu ii deranjeaza sa lucreze in randul doi, au nevoie de o iesire pentru energiile lor care sa le permita sa isi exprime darurile ramanad centrati in propria putere. Lumea este gata pentru aceasta noua energie masculina si depinde de voi sa o faceti cunoscuta lumii, explicandu-i si cum sa o foloseasca.
  Adica descoperirea copiilor de cristal si indigo a fost facuta acum 40 de ani. La noi informatia a aparut doar de cativa ani si a captat imaginatia mamicilor si viitoarelor mamici. Din ce spune mai sus, eu parca n-as mai fi atat de incantat de efeminizarea barbatilor si blocarea lor, atunci cand au fost catalogati, copii fiind, de cristal sau indigo.
  Dar cum la mijloc nu este decat o intarziere in transmiterea informatiilor, s-ar putea ca peste 20-30 de ani sa aflam ca etichetele copilasilor de azi erau altele si ca maturi fiind se comporta altfel. Adica, cu mult mai bine.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

Subiecte Similare

 1. Copiii si timpul lor liber
  De WhiteBlossom in forum Familia: copii, parinti, bunici
  Replici: 12
  Ultimul post: 29 iun 2012, 15:44
 2. ce ne invata copiii nostri?
  De Dana Di Maiuta in forum Familia: copii, parinti, bunici
  Replici: 46
  Ultimul post: 24 dec 2008, 18:12
 3. Cum sa-mi ajut copiii sa se adapteze la lipsa celuilalt parinte?
  De easy_illusion in forum Familia: copii, parinti, bunici
  Replici: 3
  Ultimul post: 01 oct 2008, 13:55
 4. Copiii in viata adultilor
  De Etienne in forum Familia: copii, parinti, bunici
  Replici: 2
  Ultimul post: 29 sep 2007, 22:12

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •