Rezultate de la 1 la 2 din 2

Subiect: O scurta introducere in cursurile de radiestezie si inforene

 1. #1
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit O scurta introducere in cursurile de radiestezie si inforenergetica

  O scurta introducere in cursurile de radiestezie si inforenergetica

  Datorita sensibilitatii la inforenergii a sufletului uman in principal, se dobandesc informatii de la sursele de semnal - percepute sau nesesizate de organele de simt ale trupului - acestea fiind semnalate si decodificate prin miscarea unui instrument auxiliar, in cazul inforenergeticii - ansa, care se misca pe un raportor centesimal indicand marimea semnalelor receptionate - alfa numerice - conform unei scale valorice unice si a unui aparat teoretic propriu inforenergeticii. Aceasta particularitate permite utilizarea tehnicii de calcul si a tuturor stiintelor moderne, in domeniul inforenergeticii, cu toate urmarile. Registrul de masuratori este accesibil numai partial A.M.C.-urilor existente pana in prezent, de obicei fiind in afara bataii, limitelor sensibilitatii acestora (de obicei apartinand frecventelor mai mici de 7 Hz.). Se pot face astfel cercetari si determinari in toate domeniile stiintelor moderne, care sa revolutioneze orice stiinta, cu minimum de efort fizic, fara investitii materiale.

  Autorul acestui aparat teoretic si al raportorului si ansei, a stabilit niste parametri inforenergetici (i.e.) specifici, unici, care permit investigarea oricarui sistem viu (vegetal, animal, uman, etc.) sau categorii existentiale. Acesti parametri i.e. unici variaza la orice sistem viu intr-o perioada de timp, intre niste limite minime si niste limite maxime.

  Se stabilesc caracteristicile acestora pe baza parametrilor i.e. specifici, unici, masurati, ceea ce permite determinarea potentelor inforenergetice, ceea ce ne ajuta in primul rand la aflarea si corectarea carentelor constatate, apoi la cunoasterea sistemului viu. In vederea corectarii carentelor i.e. ale sistemelor vii vegetale, animale si umane, au fost puse la punct tehnici inforenergetice de la cele mai simple pana la cele mai complexe, prin care operatorul i.e. realizeaza aceasta.
  In cazul fiintelor umane, gradul de complexitate al tehnicilor i.e. aplicate variaza, in functie atat de calitatea si nivelul de elevare spiritual al inforenergeticianului, cat si al beneficiarului.

  Foarte multi dintre fostii pacienti au devenit terapeuti inforenergeticieni in urma vindecarii, absolvind cursurile organizate de Societatea Romana de Radiestezie si de Fundatia de Inforenergetica "Sfantul Apostol Andrei", care pot fi urmate doar de catre fiinte umane ce depasesc varsta de patru ani, avand anumite limite inferioare ale parametrilor i.e., sub care rezultatele nu mai sunt posibile - de aceea aceste persoane sunt respinse de la aceasta cunoastere, de la cursuri, temporar, pana capata valorile minime stabilite.

  Cursurile de inforenergetica pot fi urmate doar de catre cei care indeplinesc conditiile deontologice.
  Ca si terapeutii, cursantii trebuie sa respecte si sa se incadreze in Legile Divine si terestre, sa respecte angajamentul deontologic propriu S.R.R..

  In fiecare an incepand din anul 1991, toti cursantii inforenergeticii fac in vara fiecarui an minimum o saptamana de zile practica, separat de aceea de la cursuri, in diferite locuri sacre din Romania. Din anul 2003 au inceput sa fie organizate excursii de cercetare si in alte tari ale lumii, in colaborare cu diferite agentii specializate de turism din Romania si din alte tari.

  Ca dovada a faptului ca aceste cursuri se bucura de o larga apreciere si ca sunt solicitate pe tot cuprinsul tarii, este faptul ca in prezent se tin cursuri de Inforenergetica in alte 24 de orase, in afara de Bucuresti, unde acestea au desigur cea mai mare frecventa si audienta. Aceste cursuri au fost solicitate si de alte tari, pentru recalificare- etc., dar pana in anul 2000 nu s-a raspuns favorabil acestor solicitari, conform hotararii autorului ei. Incepand cu 2001, autorul a hotarat a incepe aceste cursuri si pentru straini.

  Cursurile de radiestezie si inforenergetica sunt structurate pe grade, de la unu la noua, deocamdata. Astfel se marcheaza trepte diferite de cunoastere, dar si potentiale personale diferite.

  Gradul I cuprinde: cunoasterea si investigarea inforenergetica a structurilor fizice nevii, cu aplicatii in geologie, arheologie, topografie, navigatie, defectoscopie si altele asemanatoare - absolventii sunt operatori radiestezisti.

  Gradul II cuprinde: cunoasterea si investigarea inforenergetica a sistemelor vii vegetale, animale si umane, cu aplicatie privind sanatatea acestora si factorii de influenta din masa inforenergetica a sistemului viu; compatibilitatii infoenergetice, optimizari si altele - absolventii gradului II sunt radiestezisti.

  Gradul III cuprinde: inforenergizari, telebiodeterminari, amplificari de campuri, reduceri de anomalii inforenergetice patogene si altele asemanatoare - absolventii sunt specialisti radiestezisti si in psihotronica.

  sursa: www.inforenergetica.ro

 2. #2
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Raspuns O scurta introducere in cursurile de radiestezie si inforenergetica

  Un filmulet despre Inforenergetica:
  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

Subiecte Similare

 1. Cursurile de radiestezie si inforenergetica
  De lovelife in forum BURSA: Vanzari, cumparari, promotii, reclame
  Replici: 46
  Ultimul post: 25 sep 2012, 17:27
 2. cursuri radiestezie
  De MonArt in forum Inforenergetica - Stiinta viitorului
  Replici: 53
  Ultimul post: 08 mai 2012, 11:38
 3. Cum ati ajuns la cursurile de inforenergetica? Si de ce?
  De lovelife in forum Inforenergetica - Stiinta viitorului
  Replici: 114
  Ultimul post: 24 ian 2012, 04:07
 4. Scurta introducere in Astrologie
  De lovelife in forum Astrologie
  Replici: 28
  Ultimul post: 08 mai 2007, 19:47

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •