Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate de la 31 la 41 din 41
Like Tree2Likes

Subiect: Cancer

 1. #31
  Popescu1918 este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  septembrie 2010
  Posturi
  8

  Implicit Re: Cancer

  Doamnă Ilia, eu am postat de pe site-ul oficial al acestui centru medical.

  Confuzia este risipită in momentul in care se observă că m-am logat cu numele meu si nu al altei persoane sau a renumitului medic oncolog Ioan Pîrvulescu.
  Vă mulțumesc!
  Ultima editare de lovelife : 15 feb 2011 la 13:20

 2. #32
  Popescu1918 este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  septembrie 2010
  Posturi
  8

  Implicit Re: Cancer

  Cu respect!

 3. #33
  Dr.PirvulescuIoan este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  februarie 2011
  Posturi
  4

  Implicit Re: Cancer

  Vă pot sprijini gratuit in obtinerea tratamentului naturist din cauza caruia sunt si astazi in viata. Este vorba despre un tratament obținut prin nanotehnologie, tolerat ușor de către organism (fără efecte secundare), din produse naturiste cu potențial antitumoral, iradiate cu LASER prin fibră optică (laser medical neinvaziv), ce le amplifică efectele benefice. Astept orice intrebare din partea dumneavoastra. e-mail>clinicofcancer@gmail.com

 4. #34
  Ilia Avatar
  Ilia este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  noiembrie 2007
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  609

  Implicit Re: Cancer

  bine ati venit d-le Pirvulescu, sper ca sunteti dvs, personal va multumesc pentru disponibilitate, inteleg ca nu-i tocmai facil.
  Avand in vedere experienta personala dublata de experienta profesionala, imi puteti spune care este cauza acestei boli?
  Din bube, mucegaiuri și noroi / Iscat-am frumuseți și prețuri noi. T.Arghezi

 5. #35
  Dr.PirvulescuIoan este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  februarie 2011
  Posturi
  4

  Implicit Re: Cancer

  Atat din studii cat si din experienta profesionala pot spune ca nu exista o cauză unică a acestei boli necrutatoare. Astfel, mai multe cauze (o parte din ele necunoscute) converg spre un destin considerat de multe ori ca o condamnare. Le multumesc tuturor celor care, cu buna credinta doresc sa sprijine demersul meu, deoarece fie ma cunosc, fie au aflat ceea ce s-a produs in destinul meu si ceea ce am reusit sa modific in sens pozitiv in viata oamenilor suferinzi. Acum ofer posibilitatea ca cei care doresc sa incerce acest tratament sa o faca gratuit pentru a elimina orice fel de suspiciuni. Iar cei care doresc sa ma ajute sa o faca numai referitor la acest remediu si nu la persoana mea, deoarece au dat sansa multor rauvoitori sa calce in picioare o munca de ani de zile. Va las si numarul de la cabinet 0232/250929.

 6. #36
  Ilia Avatar
  Ilia este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  noiembrie 2007
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  609

  Implicit Re: Cancer

  Acum vre-un an si ceva mi-a "picat" o informatie despre un aparat cu unde radio cu efect de intinerire celule aparatul se comercializa numai in Coreea parca, am vazut atunci si niste filmulete.
  Nestiind ce inseamna nanotehnologie, am cautat azi net si am gasit nanoterapie pe niste site-uri italiene/spaniole nu stiu precis un aparat de reconstructie capilara / regenerare pe principiul nanoterapiei
  [media]http://www.youtube.com/watch?v=SoNIPka0FRQ&feature=related[/media]
  [media]http://www.youtube.com/watch?v=r50nB2AjS8Y&feature=related[/media]

  pentru ca n-am inteles prea multe, am mai cautat si am gasit un material interesant pe care o sa-l prezint mai jos.
  In material se folosesc nanoparticule de metal injectate in tumora, in urma supunerii la unde radio de o anumita frecventa acestea se incalzesc si distrug fix celulele canceroase, fara reactii adverse sau pericole pentru celulele sanatoase.

  Dvs aduceti in discutie ceva nou, inteleg (cat pot pricepe in nestiinta mea, mai mult deduce) ca iradiati cu laser medical neinvaziv plante cu efecte antitumorale / sau nanoparticule din acestea, in urma acestui tratament, efectul antitumoral se potenteaza (aici e o mare intrebare) Si aceste nanoparticule sunt injectate in tumora, sau ingerate intr-un fel sau altul? Hai ca sunt de ras, mai bine explicati dvs.
  Este omologat sau in stadiul de cercetare?

  Sursa: http://sufletdemama.blogspot.com/200...-viitorul.html

  JOHN KANZIUS, UNDELE RADIO ȘI CANCERUL
  "Nanoterapia ar putea înlocui chimioterapia și radioterapia în tratamentul cancerului"
  Francisc Grünberg YO4PX
  Am publicat mai demult la rubrica MOZAIC DX un scurt material intitulat "Un radioamator descoperă un nou procedeu împotriva cancerului!", preluat de pe saitul publicației Los Angeles Times citat de The Southgate Amateur Radio Club. Îl voi relua acum, ca o introducere la senzaționalul interviu realizat cu John Kanzius, K3TUP (un radioamator deosebit de pasionat și activ) de Lesley Stahl de la prestigiosul canal de televiziune CBS și transmis în ziua de duminică 13 aprilie 2008 în emisiunea 60 de minute. Filmul interviului cu o durată de 12 minute poate fi văzut prin clic pe săgeata din centrul ecranului, iar transcrierea completă a acestuia poate fi citită mai jos în traducere.
  * * *
  John Kanzius, K3TUP, s-ar putea să fi descoperit ceea ce știința medicală nu a reușit de decenii, și anume un tratament pentru anumite tipuri de cancer. Conform celor postate pe QRZ.com de Terry Graves K7FE, metoda lui K3TUP încălzește celulele canceroase cu radiofrecvență, după ce acestea au fost combinate cu nanoparticule conductive, introduse în corp prin tablete sau injecții. Nanoparticulele se încălzesc atunci când sunt expuse la radiofrecvență (13,56 MHz) și distrug celula canceroasă. Celulele sănătoase nu atrag nanoparticulele la fel de intens ca cele afectate de cancer și nu sunt deteriorate de tratament.
  http://www.cbsnews.com/sections/i_vi...ml?id=4011961n
  Metoda descoperită de Kanzius se află actualmente în curs de testare cu succes pe animale. Din păcate cancerul de care suferă Kanzius însuși a recidivat, de aceea el speră că metoda sa va obține în curând aprobarea autorităților guvernamentale, aceasta în folosul altor bolnavi și, poate, și în propriul său folos. Kanzius s-a născut în 1944 și suferă de limfom non-Hodgkin. El este un autodidact și locuiește în Erie, Pennsylvania.
  Mai multe detalii despre munca lui Kanzius în lupta împotriva teribilei maladii se pot găsi pe Wikipedia the Free Encyclopedia la adresa http://en.wikipedia.org/wiki/John_Kanzius
  * * *

  Clic pe săgeata din centrul ecranului
  Acest film rulează pe serverul CBS și va putea fi văzut
  numai până când administratorii saitului îl vor păstra disponibil pentru public.
  APARATUL KANZIUS - UN REMEDIU AL CANCERULUI?
  (CBS) Ce ați zice dacă v-am spune că un om fără nici un fel de pregătire în domeniul științific sau medical, care nu a absolvit nici măcar colegiul, a inventat un procedeu care ar putea constitui cel mai promițător progres în cercetarea cancerului din ultimii ani?
  Ei bine, e adevărat, și dacă vi se pare că așa ceva e de necrezut, aflați: a făcut descoperirea folosind tigăile de clătite ale soției sale și niște hot dog-uri.
  Numele său este John Kanzius, fost om de afaceri și tehnician radio. El a construit un aparat care emite unde radio și cu potențialul căruia a reușit să-i entuziasmeze într-atât pe cercetătorii din domeniul cancerului, încât aceștia investesc bani și eforturi pentru testarea sa.
  Iată partea importantă: dacă testele clinice vor da rezultate bune - dar până atunci mai e cale lungă - aparatul lui Kanzius va "împușca" celulele canceroase din tot corpul bolnavului, fără ca acesta să fie nevoit să ia medicamente sau să fie operat, totul fără nici un fel de efecte secundare. Cel puțin aceasta este ideea.
  Ultimul lucru pe care John Kanzius își putea închipui că îl va face vreodată era acela de a trata cancerul. Fost director de radio și televiziune în Pennsylvania, el se retrăsese în Florida pentru a se bucura de anii săi de pensie. "Nu am nici un fel de interese comerciale în domeniul cancerului. În mod normal în asemenea treburi n-ar trebui să se amestece nespecialiști ca mine, ele ar trebui să rămână apanajul medicilor și cercetătorilor", i-a declarat el corespondentei CBS Lesley Stahl.
  "Dar iată că mai e nevoie câteodată și de cineva din afara branșei", remarcă Stahl.
  "Da, câteodată, cu condiția să mai aibă parte și de puțin noroc", răspunse Kanzius.
  Însă cu greu s-ar putea numi noroc împrejurarea care i-a dat lui Kanzius ideea de a utiliza undele radio pentru a ucide celulele canceroase: acum șase ani a fost diagnosticat cu leucemie în fază terminală, și de atunci a fost supus la 36 de ședințe de chimioterapie toxică. Dar nu propria sa stare a fost aceea care l-a motivat, ci vederea ochilor duși în fundul capului ai copiilor bolnavi de cancer din Centrul de oncologie M.D. Anderson din Houston.
  "Le-am văzut zâmbetele și am simțit că sufletul lor este frânt. Păreau să întrebe: "De ce nu pot ei să facă ceva pentru mine?", îi spuse Kanzius lui Stahl.
  "Deci gândul la copii a început să vă obsedeze?" întrebă Stahl.
  "Fețele lor. Îmi amintesc cum își strângeau în brațe ursuleții de pluș, și așa mai departe", răspunse Kanzius. "Apoi, la scurt timp după aceea mi-am început propriul meu tratament de chimioterapie, a treia mea ședință de chimioterapie."
  Kanzius îi povesti lui Stahl că tratamentul l-a îmbolnăvit foarte rău și că nu putea dormi nopțile. "Și mi-am spus: trebuie să existe o metodă mai bună pentru tratarea cancerului."
  Într-o asemenea noapte de insomnie i s-a aprins luminița. Când era tânăr Kanzius construia aparate de radio din piese vechi, așa că el cunoștea puterea tainică a undelor radio. Bolnav de pe urma chimioterapiei, se sculă din pat, se duse în bucătărie și începu să construiască un aparat care să emită unde radio.
  "Am început să caut în bufet, am văzut tigăile de plăcintă și mi-am spus: "Astea sunt perfecte. Le pot modifica", își amintește el.
  Marianne, soția lui se trezi în noaptea aceea la auzul unor zgomote și vociferări. "Ca să fiu sinceră, am fost îngrijorată că și-a pierdut mințile", îi spuse ea lui Stahl.
  "I-a părut rău de mine", adăugă Kanzius.
  "Așa e", confirmă Marianne. "Și i-am spus: Scumpule, știi bine că medicii nu pot găsi un leac al cancerului. Cum îți poți închipui că tu vei reuși?"
  Asta a dorit să afle și emisiunea 60 de minute, așa că Stahl s-a dus să vadă "laboratorul" aflat în garajul lui Kanzius.
  Iată procedeul: o cutie emite unde radio înspre o altă cutie, creând suficientă energie pentru a activa gazul dintr-un tub fluorescent. Kanzius își pune mâna între cutii, pentru a demonstra că undele radio sunt nepericuloase pentru corpul omenesc.
  "Așadar, de la bun început încercați să demonstrați că undele radio pot activa gazul, fără să dăuneze omului", remarcă Stahl. "Pentru că sunteți în căutarea unui tratament care să nu aibă efecte secundare, la așa ceva vă gândiți, nu-i așa?"
  "Nici un fel de efecte secundare", răspunse Kanzius.
  (CBS) Dar cum se pot concentra undele radio pentru a distruge celulele canceroase?"
  "Aceasta a fost următoarea întrebare de 64.000 de dolari", spuse Kanzius.
  Răspunsul a costat mult mai mult decât atât. Kanzius a cheltuit circa 200.000 de dolari pentru a construi o versiune mai evoluată a aparatului său. El știa că metalul se încălzește atunci când este expus la unde radio de mare putere. Așadar, ce s-ar întâmpla dacă într-o tumoare s-ar injecta niște metal și ar fi bombardată apoi cu un fascicul de unde radio? S-ar încălzi oare metalul și ar ucide celulele canceroase, lăsând însă zona din jurul acestora nevătămată? Primele sale teste au fost făcute cu un hot dog.
  "Îl voi injecta cu niște sulfat de cupru", explică Kanzius, demonstrând funcționarea aparatului. "Și voi aplica cateterul exact în zona în care s-a făcut injectarea." Kanzius plasă hot dog-ul în aparatul său de unde radio și Stahl putu vedea cum crește temperatura exact în zona în care se injectase soluția de metal, dar nicăieri în alte zone.
  "Iar când am văzut că temperatura crește mi-am zis: Evrika, am reușit", își amintește Kanzius. "Și m-am gândit: trebuie să opresc aparatul și să văd dacă mai jos a rămas rece. Așa că l-am stins, mi-am luat cateterul și am coborât aici, unde a fost injectat. Și temperatura descrescuse. Și mi-am spus: Doamne, se pare că am reușit să găsesc ceva."
  Kanzius a presupus că a descoperit o metodă de a ataca celulele canceroase, fără pagubele colaterale cauzate de chimioterapie și de radiații. Acum invenția sa se află în laboratoarele a două importante centre de cercetări, Universitatea din Pittsburgh și M.D. Anderson, unde sunt testate de Dr. Steven Curley, un chirurg specializat în cancerul hepatic.
  "Această tehnologie ne-ar putea permite să tratăm aproape orice tip de cancer care se poate imagina", i-a spus doctorul Curley lui Stahl. "Trebuie să vă spun că în 20 de ani de cercetări acesta este lucrul cel mai captivant pe care l-am întâlnit."
  Aceasta pentru că John Kanzius l-a impresionat pe Curley cu o altă idee remarcabilă: aceea de a combina undele radio emise de aparatul său cu ceva ieșit din comun: nanoparticulele erei spațiale, făcute din metal sau carbon. Ele sunt atât de minuscule că încap cu miile într-o singură celulă canceroasă. Din cauză că sunt metalice Kanzius speră că undele sale radio le vor încălzi suficient pentru a ucide cancerul.
  "Dacă aceste nanoparticule se vor comporta astfel, chiar că avem de-a face cu o mare descoperire", i-a spus Kanzius lui Stahl.
  Atunci a intrat în scenă Rick Smalley, un alt pacient al spitalului M.D. Anderson, omul care a obținut premiul Nobel pentru descoperirea nanoparticulelor făcute din carbon. Și, printr-o întâmplare providențială, Dr.Curley a fost chemat într-o zi să-l examineze pe Smalley. Înainte de plecare acesta l-a rugat să-i dea o cantitate mică din nanoparticulele sale.
  "Am început să-i spun ce vroiam să fac, că m-am gândit că particulele se vor încălzi. S-a uitat la mine lung și nu a spus nimic. Apoi m-a privit iar și a spus: "N-o să meargă", își amintește Curley. "A râs apoi și a zis: Uite, îți voi da ceva particule. Dar să nu fii prea dezamăgit." Așa că Dr.Curley i-a adus lui John Kanzius o fiolă cu acele nanoparticule prețioase.
  (CBS) Iar într-o zi de august a anului 2005 Curley și Kanzius le-au testat. Se vor încălzi oare nanoparticulele metalice suficient de mult pentru a ucide cancerul?
  "Așa că am luat nanoparticulele și le-am plasat în câmpul radio. Și în circa 15 de secunde ele fierbeau și se încingeau. Steve Curley nu se mai putu stăpâni. Îi telefonă lui Rick Smalley și îi spuse: Rick, n-o să-ți vină să crezi. Nanoparticulele tale s-au făcut ferfeniță", își amintește Kanzius.
  Răspunsul lui Smalley? "A tăcut un răstimp, apoi a spus doar atât: Holly shit" (expresie colocvială intraductibilă, ușor vulgară, exprimând uimirea, de obicei în cazul unor situații îmbucurătoare - nota trad.)
  Nu la multă vreme după aceea Smalley a murit de limfom. Inițial sceptic, el devenise cel mai înflăcărat suporter al lui Kanzius.
  "Nu prevăzuse rezultatul, dar l-a susținut până și pe patul său de moarte, atunci când i-a spus doctorului Curley: acest procedeu va schimba medicina pentru întotdeauna. Nu renunțați, indiferent ce greutăți veți întâmpina", îi povestește Kanzius lui Stahl.
  Și ei n-au renunțat. Au demonstrat deja că aparatul lui Kanzius poate încinge nanoparticulele și poate coace cancerul până la anihilare în corpul animalelor. Dr.Curley a lucrat cu iepuri, iar în Pittsburg Dr.David Geller a demonstrat emisiunii 60 de minute cum a folosit nanoparticulele făcute din aur pentru a distruge celulele canceroase crescute în șobolani.
  "Acum urmează să injectăm nanoparticulele direct în tumoare", explică Dr. Geller.
  În cursul cercetărilor șobolanii, anesteziați pentru a sta liniștiți, au fost expuși undelor radio ale lui Kanzius. Ulterior Dr.Geller le-a examinat tumorile la microscop. "Ceea ce vedeți sunt celulele care au început să se dezmembreze. Uitați-vă la spațiile albe dintre ele. Corpul celulei se contractă, celulele sunt pe cale să moară", a precizat Geller.
  "Și din aceasta puteți deduce dacă zona dimprejurul tumorii a suferit vreo distrugere?" întrebă Stahl.
  "Cercetând animalul noi nu am putut observa nici un fel de distrugere a țesuturilor înconjurătoare", spuse Geller.
  Până acum metoda Kanzius a fost aplicată numai tumorilor solide, localizate în animale. Scopul final este tratarea cancerului care s-a metastaziat sau s-a răspândit în alte părți ale corpului. Acele celule vagaboande, nedetectabile sunt cele care cel mai adesea îi omoară pe oameni, iar problema constă în a reuși să le găsim.
  "Dacă nu putem ținti celulele microscopice, metoda nu va deveni un tratament", spuse Curley.
  (CBS) De aceea Curley încearcă să folosească molecule speciale, programate să țintească celulele canceroase și să alipească la ele nanoparticule. El i-a arătat lui Stahl un film de animație care înfățișa felul în care se speră că această bombardare a celulelor va acționa într-o bună zi, printr-o simplă injectare a unor nanoparticule din aur în circuitul sangvin.
  "Ceea ce vedeți este un exemplu al unei nanoparticule cu un anticorp pe el, astfel că anticorpul joacă rolul moleculei țintite", explică Curley. "Vă puteți imagina bilioane de astfel de nanoparticule de aur circulând prin corp și, odată ajunse în vasele de sânge, atașându-se de tumoare, străpungând-o și alipindu-se pe suprafața celulei."
  "A celulei canceroase. Ele nu se vor alipi pe o celulă sănătoasă", remarcă Stahl.
  "Exact, ele se vor alipi numai pe celula canceroasă. Acum vedeți nanoparticulele în interiorul celulei, și în această fază intervine tratamentul cu radiofrecvență al lui John Kanzius. Celulele se încing și sunt distruse", spuse Curley.
  "Dumnezeule! Parcă e un film dintr-acelea științifico-fantastice", spuse Stahl.
  "Acum este deocamdată ceva științifico-fantastic", încuviință Curley. "Nu ne aflăm încă în faza de timp real, dar este ceva extrem de dătător de speranțe."
  Chiar dacă în laborator totul se va dovedi în regulă, va mai dura încă vreo patru ani până să se poată trece la experimente pe oameni. Dar John Kanzius se teme că el nu are atâta timp la dispoziție. De aceea, pentru a accelera cercetările el a făcut rost din donații de milioane de dolari și și-a popularizat invenția cu ajutorul presei.
  "E adevărat că de nenumărate ori comunitatea jurnalistică a prezentat relatări despre tratamentul cancerului", spune Stahl. "Chiar eu am scris o astfel de relatare în 1973... De câte ori am văzut astfel de metode, care funcționează în condiții de laborator, pe animale? Iar atunci când se trece la oameni ele nu mai dau rezultate."
  "De zeci de ori", răspunse Curley.
  Dar dacă de astă dată metoda va da rezultate, mai mult ca sigur că acestea nu-l vor mai putea ajuta pe cel care a inventat-o. John Kanzius ar mai avea la dispoziție opțiunea unui transplant de măduvă, prin care ar putea câștiga ceva timp, dar după șase ani de chimioterapie o astfel de intervenție ar fi pentru el o nouă încercare îngrozitoare.
  "V-ați spus vreodată "Mă las de treaba asta. Nu mai doresc să mă mai implic"?" îl întrebă Stahl.
  "Da, răspunse Kanzius, am spus-o acum vreun an și jumătate", răspunse Kanzius. "Dar apoi m-am răzgândit, gândindu-mă că, cu toate cercetările care au loc în instituțiile medicale, tare aș vrea să mai fiu în viață pentru a-l vedea pe primul pacient vindecat și zâmbitor."
  "Dumnezeule mare…" spuse Stahl.
  "Și atunci n-o să-mi mai pese de nimic", răspunse Kanzius.
  Copyright © traducere și adaptare Francisc Grünberg, YO4PX
  Francisc Grünberg YO4PX
  Din bube, mucegaiuri și noroi / Iscat-am frumuseți și prețuri noi. T.Arghezi

 7. #37
  Dr.PirvulescuIoan este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  februarie 2011
  Posturi
  4

  Implicit Re: Cancer

  Am citit cu interes articolul pe care ni l-ati prezentat dvs.. Spre surprinderea mea sunteti printre putinele persoane care ati inteles, in asa zisul mod nestiintific, cum actioneaza acest remediu naturist. Pentru a nu intra in detalii strict stiintifice va pot spune ca spre deosebire de citostatice, iradieri (modalitati standard de ''tratare'' a cancerului, care distrug atat tesuturi sanatoase cat si bolnave fara dicriminare) sau alte numeroase produse care nu trateaza cauza, ci doar posibile efecte (deoarece nu poate fi verificata eficienta, fiind numite adesea de prevenire a cancerului), acest tratament actioneaza in mod direct doar asupra tumorilor canceroase, oprindu-le dezvoltarea, modificandu-le structura (de exemplu lipsa aspectului de malignitate) si reducandu-le dimensiunile, uneori pana la eliminare. Eficienta tratamentului poate fi verificata prin intermediul markerilor tumorali, in principal, precum si a altor analize. Astfel am avut numerose cazuri a caror dezvoltare maligna era predictibila de catre medicul curant, dar dupa aplicarea tratamentului, la o noua prezentare la medic, starea pacientului era schimbata radical, atat cea generala cat si din punct de vedere al investigatiilor medicale efectuate, atragand totodata mirarea medicului curant.
  Desigur ca mai sunt multe de spus. Oricum eu ii astept cu interes pe cei care doresc sa stie mai multe despre acest produs si nu de la altcineva decat de la sursa.

 8. #38
  Ilia Avatar
  Ilia este offline Utilizator Copacel roditor
  Data inscrierii
  noiembrie 2007
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  609

  Implicit Re: Cancer

  Inforenergeticienii vor recunoaste multe din acest material.
  Gregg Braden - vindecand cancerul prin tehnologia emotiilor.
  [media]http://www.youtube.com/watch?v=zS54C5G0LJo&feature=player_embedded[/media]
  lumi likes this.
  Din bube, mucegaiuri și noroi / Iscat-am frumuseți și prețuri noi. T.Arghezi

 9. #39
  oinaldecs este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  august 2009
  Posturi
  265

 10. #40
  lumi este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  ianuarie 2013
  Posturi
  4

  Implicit Raspuns Re: Cancer

  Harap Alb, sa te feresti de Span si de Omul Ros. Etimologia cuvintelor e magica! Si...intradevar, ce nu te omoara, te face mai puternic! Cam asta e principiul chimioterapiei, nu?

 11. #41
  .... este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  iulie 2013
  Posturi
  8

  Implicit Raspuns Cancer

  Mai intai dragul meu Bobo trebuie mai intai sa vindeci sufletul si apoi trupul, caci cauzara bolii vine insasi de la starea sufleteasca si mintala a omului.Doamne ajuta!

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Subiecte Similare

 1. Replici: 52
  Ultimul post: 14 aug 2011, 02:46

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •