Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate de la 16 la 17 din 17

Subiect: Deontologia inforenergeticianului

 1. #16
  MERI este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2009
  Posturi
  8

  Implicit Re: Deontologia inforenergeticianului

  Si inca ceva, nu conteaza cata cunoastere si potente ai , conteaza ce faci cu ele , in ce scopuri , cu ce ganduri si in folosul cui ?

 2. #17
  terminator1 este offline Utilizator Mugurel
  Data inscrierii
  iulie 2009
  Posturi
  127

  Implicit Raspuns Deontologia inforenergeticianului

  Citat Citat din Santamia Vezi post
  A fi inforenergetician implica un anumit mod de viata si implica respectarea si incadrarea in Legile Divine si terestre si respectarea unei deontologii, a codului etic profesional corespunzator acestei profesii, ceea ce presupune credinta in Sfanta Treime, incredere deplina in ceea ce faci, dirijarea oricarei actiuni numai inspre bine si numai in Voia Sfintei Treimi, cunoasterea propriilor limite si pastrarea modestiei, prevenirea cu atentie a evenimentelor negative (intrarilor in rezonante negative) si autoperfectionarea profesionala, morala si spirituala, caci, asa cum spunea marele intelept Budha, "Iluminarea lumii incepe cu tine insuti".

  Respectarea regulilor religiei crestine ortodoxe, pastrarea in permanenta a comunicarii cu Divinitatea si punerea in practica a tehnicilor i.e. de orice fel, in slujba Sf. Treimi si a celorlalti si nu in interese proprii, meschine, duc la dezvoltarea perceptiilor si la dobandirea cu mai multa usurinta a informatiilor referitoare la sistemele vii. In acest caz, folosim ansa si raportorul, pentru constientizarea celor aflate cu sufletul si pentru stabilirea unor valori alfa-numerice exacte, sau pentru localizarea unor evenimente in timpul terestru.

  In urma multor aplicatii si a respectarii regulilor crestine se dezvolta extrasensibilitati prin care se achizitioneaza informatii direct de la o sursa, exterioara operatorului i.e., departata spatial sau in timp, de la surse care nu sunt sisteme vii, informatii apartinand atat trecutului, prezentului, cat si viitorului.

  Se dezvolta de asemenea capacitatea de a dobandi direct informatii referitoare la starea de sanatate a unui sistem viu, la bolile acestuia si la cauzele i.e. ale afectiunilor respective, ceea ce prezinta cea mai mare importanta, caci prin tehnicile i.e. se trateaza cauza si nu doar efectul.

  Prin aceste tehnici inforenergetice se revine de fapt la "terapia" aplicata de strabunii nostri protodaci, despre care Herodot scria ca intalnise un medic scit din scoala lui Zamolxe, care pretindea ca "Nu poti vindeca partea fara a vindeca intregul si nu poti vindeca trupul fara a vindeca mai intai sufletul".

  Este evident ca stramosii nostri detineau mult mai multe informatii, mult mai multa cunoastere decat am reusit sa redobandim noi pana astazi, aceasta datorandu-se faptului ca ei traiau in permenenta comuniune cu Divinitatea si ca urmare, aveau un acces deosebit de mare la banca de date a Tatalui Ceresc.

  In acele vremuri tinerii erau initiati de la varste fragede si lucrurile pe care putini dintre oamenii zilelor noastre reusesc sa le faca astazi aplicand diverse tehnici, faceau parte atunci din viata de zi cu zi si paranormal era cand cineva nu mai avea aceste potente, ceea ce insemna o decadere d.p.d.v. spiritual, un handicap, care nu era ignorat si care trebuia sa fie depasit prin revenirea la comuniunea cu Divinitatea unica.

  Trebuie sa constientizam ca noi nu suntem decat niste relee - canale, prin care Sf. Treime se manifesta in functie de cat de mult meritam fiecare, de eforturile pe care le depunem in slujba Ei, de modul in care ne ierarhizam structurile propriei fiinte si prioritatile.
  Fi serios orice inforenergetician este om.Iar fiecare om greseste.Chiar si un medic greseste.Si D-eu a gresit.In acest contest nu vad rolul acestei "meserii"Structura fiintei noastre este: carnea,osul,sangele.Nimic divin.

  "Este evident ca stramosii nostri detineau mult mai multe informatii, mult mai multa cunoastere decat am reusit sa redobandim noi pana astazi, aceasta datorandu-se faptului ca ei traiau in permenenta comuniune cu Divinitatea si ca urmare, aveau un acces deosebit de mare la banca de date a Tatalui Ceresc."

  Stramosii nostrii habar nu aveau sa citeasca.Prin urmare nu au citit deloc biblia,ci au ascultat vorbele unor preoti nescoliti pe cere-i divinizau mai intens decat pe d-zeu."Comunicarea" cu d-zeu era intermediat,iar frica fata de d-zeu era impus.Asa s-a nascut legendele cu raiul-iadul,locatii ce nu sunt amintite nicaieri in biblie.

  "Respectarea regulilor religiei crestine ortodoxe, pastrarea in permanenta a comunicarii cu Divinitatea si punerea in practica a tehnicilor i.e. de orice fel, in slujba Sf. Treimi si a celorlalti si nu in interese proprii, meschine, duc la dezvoltarea perceptiilor si la dobandirea cu mai multa usurinta a informatiilor referitoare la sistemele vii. In acest caz, folosim ansa si raportorul, pentru constientizarea celor aflate cu sufletul si pentru stabilirea unor valori alfa-numerice exacte, sau pentru localizarea unor evenimente in timpul terestru."
  Este curios faptul ca amintesti sfanta treime ce nu este recunoscuta chiar de urmasii celor ce au scris biblia(Voulgata)
  Mi se pare estrem de curios faptul ca in timp ce unii se roaga la sfanta treime altii nu o recunosc.Cred ca este o chestie de educatie si datina pasata dela generatii la generatii.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •