Pagina 1 din 7 1234567 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 15 din 100

Subiect: Anul 2012. Oare ce o fi atunci?

 1. #1
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit Anul 2012. Oare ce o fi atunci?

  Anul 2012

  Cu toate că nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârșitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare că tot mai multe argumente converg spre concluzia că în acel an ceva cu totul surprinzător și inimaginabil se va petrece cu planeta noastră și implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine să le cunoaștem. Și bineînțeles, să ne întrebăm: suntem oare pregătiți pentru anul 2012?

  Planeta Pamânt se manifestă ca un imens circuit electric. Există un fel de cavitate electromagnetică situată între Terra și ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanță de suprafața pământului. Proprietățile rezonante ale acestei cavități magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann între anii 1952 - 1957, și ele permit măsurarea frecvenței vibratorii medii a planetei noastre.

  "Bătăile inimii" Pământului se accelerează

  Rezonanța Schumann este prezentată de geofizicienii contemporani drept "bătaia inimii" planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constantă de 7,8 Hz timp de mii de ani. Însă începând cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai întâi lentă, apoi din ce în ce mai rapidă (dupa 1997), până când a atins astazi valoarea de 12 Hz. Creșterea frecvenței vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viață pe planeta noastră să corespundă de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. Pare o explicație destul de plauzibilă pentru criza acută de timp cu care ne confruntăm la ora actuală...

  Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masură ce ne apropiem de "Punctul Zero", care corespunde inversării polilor magnetici ai Pământului. Căci dacă 24 de ore ale zilei reprezinta încă, la ora actuala, 16 ore efective, diferența dintre acestea se va mari exponențial, astfel încât la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii îl situează la sfârșitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecințele acestui fenomen sunt incalculabile și sfidează orice imaginație: întreaga planetă și toti locuitorii ei vor trece într-o altă dimensiune!

  Creșterea frecvenței de rezonanță Schumann se traduce prin scăderea progresivă a densității planetei, fenomen ce a fost observat și identificat de clarvăzătorul brazilian Triguerinho, încă de la începutul anilor '80.

  Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbări: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronică, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decât minunate. Și mai cu seamă, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasă are loc însă la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligența Cosmică. Ca urmare, intuiția se dezvoltă mai repede, ca și toate capacitățile paranormale ce derivă din ea. Al treilea ochi începe să se deschidă și chiar ochii fizici se transformă pentru a se adapta Luminii și frecvențelor ei mult mai elevate.

  Calendarul Maya a prezis sfârșitul epocii actuale în 2012

  Scriitor, și ghid la locurile sacre ale planetei, Gregg Braden s-a făcut cunoscut prin cărțile sale "Trezirea la Punctul Zero: inițiere colectivă" și "Translația între lumi". După ce a trăit, în tinerețe, două experiențe de moarte clinică (NDE) și a avut o carieră profesională strălucitoare ca inginer de aeronave, a început să țină conferințe și seminarii în întreaga lume. Gregg Braden a dovedit științific trecerea prin centura de fotoni și încetinirea gradată a perioadei de rotație a planetei Pământ. Tot lui îi aparaține demonstrația științifică a creșterii frecvenței de rezonanță a Terrei (rezonanța Schumann). Braden consideră că, atunci când planeta noastră nu se va mai roti deloc iar frecvența ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi în "Punctul Zero" al câmpului ei magnetic. După două sau trei zile de repaus, ea va reîncepe să se învârtă în sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei.

  Din aceasta, Gregg Braden deduce o serie de consecințe:

  1. Timpul va părea că trece din ce în ce mai repede pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero". La ora actuală, frecvența Schumann a Terrei este de 12 Hz și se preconizează ca la 13 Hz se va opri. Provocând inversarea polilor magnetici, traversarea Punctului Zero va însemna totodata translația omenirii într-o dimensiune superioară, a patra, care este la rândul ei o treaptă către cea de-a cincea dimensiune. La acest nivel de evoluție, gândurile și dorințele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral). Acest Punct Zero este menționat de calendarele sacre ale omenirii, cum ar fi misteriosul Țolkin � calendarul mayaș � care prevede sfârșitul actualului ciclu al omenirii în decembrie 2012. După saltul în cea de-a patra dimensiune, prevăzut a avea loc înainte de sfârșitul anului 2012, în 2013, conform acestor teorii, vom trece în cea de-a cincea dimensiune.
  2. Trecerea în altă etapă la Punctul Zero, prezisă de diferite tradiții cu mii de ani în urmă, este pe cale de a se realiza. Aceste salturi au loc o dată la 13.000 de ani, ceea ce echivalează cu o revoluție completă a Soarelui nostru în jurul Soarelui central al galaxiei noastre.
  3. Se pare că după trecerea prin Punctul Zero, Soarele va răsări la Vest și va apune la Est. Mai multe texte străvechi descriu astfel de transformări radicale în trecutul îndepărtat al omenirii.
  4. Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operaționale. Excepție face utilizarea energiei libere, decoperită de Tesla în urmă cu un secol, propusă în diferite etape unora dintre guvernele noastre de către extratereștri, dar ocultată și interzisă de o conspirație mondială.

  Calendarul Maya a prezis toate aceste schimbări și faptul că vom reveni la ciclurile naturale bazate pe armonia universală.

  Cum va fi translația într-un alt plan?

  Prin urmare, creșterea frecvenței de vibrație a planetei noastre implică și elevarea frecvenței de vibrație a locuitorilor săi, ceea ce determină efecte asupra organismului dar și elevarea conștiinței, chiar dacă evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi războaiele și conflictele la nivel mondial).

  Alte semne: câmpul magnetic al planetei s-a diminuat, iar mișcarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au început deja să se deplaseze puțin câte puțin. Toate acestea vor continua și ne indică în mod clar că ne îndreptăm spre transformări planetare de importanță cosmică. Este dificil de descris în cuvinte un eveniment atât de rar și de special. Un salt similar s-a produs deja în constelația Pleiadelor, dar în urmă cu foarte multă vreme.

  Sigur că nimeni nu poate spune exact ce se va petrece atunci, însă putem trasa unele repere. Înainte de 2012, sufletele evoluate de pe planeta noastră vor face acest salt și astfel vor deschide poarta ascensională și pentru alții care le vor urma. Unele ființe, care deja s-au orientat către Dumnezeu cu credință și sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, în timp ce altele își vor părăsi acest corp fizic pentru a se regăsi într-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvențe de vibrație.

  Inversarea polilor magnetici - evidențiată de datele culese de sateliți

  Polul nord magnetic terestru este într-o constantă deplasare. La ora actuală, tinde să se apropie de polul nord geografic (care coincide cu polul sud magnetic). Unii oameni de știință consideră că această inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând.

  Extras din revista"Sciences et Avenir" (Știința și viitorul) din iunie 2002: "Analizând datele culese de doi sateliți � Oersted, lansat în 1999, și Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme �, o echipă de specialiști de la Institutul de Fizica Pământului din Paris a remarcat variații importante ale câmpului magnetic terestru. Să fie acesta semnul inversării polilor magnetici ai Pamântului, eveniment care are loc la aproximativ 250.000 de ani? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degrabă putem bănui că intensitatea câmpului magnetic fluctuează, scăzând și apoi revenind, fără a se modifica polaritatea câmpului magnetic terestru. Astfel de fluctuații au mai avut loc în trecut. Inversiune sau fluctuație, nucleul terestru pare a fi agitat însă de furtuni intense."

  La Montauk nimeni nu a putut vedea dincolo de 2012

  În cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanți (Preston Nichols și Al Bielek) au făcut dezvăluiri cutremurătoare într-un interviu de peste 9 ore, informații structurate și în cărțile lui Preston Nichols și Peter Moon, s-au realizat experiențe de proiectie în timp. Cercetătorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informații provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul căruia trimiteau diverse persoane în timp și le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre "călătorii în timp" și iată ce răspunde el reporterului la întrebarile legate de anul 2012:

  Reporter: Care este cel mai depărtat punct din viitor în care au fost trimiși oameni în cadrul Proiectului Montauk?
  Al Bielek: Anul 10.000 d.C.
  R: Deci viitorul este acum stabilit până în anul 10.000 d.C.?
  AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a găsit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.
  R: Profețiile vorbesc despre o transformare planetară în acea perioadă.
  AB: Curios, nu-i așa?
  R: Care este previziunea dvs. pentru viitorul speciei umane?
  AB: Va supraviețui.
  R: De ce s-a menționat la un moment dat că anul 2011 a fost ultimul an în care subiecții experiențelor au putut vedea ceva tangibil?
  AB: Calendarul mayaș prevede pentru perioada 2011 � 2013 un fel de barieră. Persoanele clarvăzătoare au confirmat că în jurul anului 2013 este o barieră de care ele nu pot trece.
  R: Asta nu înseamnă că nu este nimic dincolo de acel an.
  AB: Nu. Este ascuns percepțiilor noastre. Nu se poate vedea nici măcar cu o mașina a timpului. Mulți se întreabă dacă vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.
  R: Se pare că avem de a face cu o elevare a conștiinței pe măsură ce ne apropiem de translația în cea de-a patra dimensiune.
  AB: Într-adevăr. Sunt ceva dovezi în direcția asta.
  R: Se discută mult despre ideea translației într-o a patra dimensiune. Ce înseamnă aceasta?
  AB: De fapt, înseamnă trecerea la o frecvență de vibrație superioară. Este de asemenea în legatură cu conștientizarea faptului că nu suntem separați de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de creștini "revenirea în Glorie". A doua venire se referă mai degrabă la o stare interioara, decât la o ființă care vine și stabileste o ierarhie.
  R: Când se va realiza complet această translație?
  AB: A patra dimensiune este mult mai plină de viață. Este o dimensiune în care predomină compasiunea, înțelegerea și iubirea. Trecerea definitivă la cea de-a patra dimensiune cred că va avea loc între anii 2003 și 2013.
  R: E interesant că și prin metodele de divinație I-Ching se prevede un sfârsit în anul 2012.
  AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pământ. Transformarile au început deja. Suntem martori la "dispariția" celei de-a treia dimensiuni a vieții.


  Adresa acestui articol este http://active.info.ms/?a=66

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 2. #2
  Tixti este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Braila
  Posturi
  450

  Implicit

  Foarte foarte interesant articolul.
  Din nefericire ma cam indoiesc ca ceva se va intampla in 2012. Si mai cred cu tarie ca toate generatiile de-a lungul timpului au avut deasupra capului amenintzarea "sfarsitului lumii" Asta poate si din doua motive: ca Mantuitorul a spus: ma intorc curand, si omul chiar asteapta sa se intample "curand' si doi, pt ca este scris ca la venirea Mantuitorului, nimic nu va mai fi ca inainte, si aceasta venire este asociata chiar cu sfarsitul lumii. Eu de cand ma stiu, am schimbat pana acuma cel putin 4 date: 1988, 1996 (12 octombrie mai exact), celebrul an 2000, si iata, acuma aud din mai multe surse cate ceva despre anul 2012. Mereu se spunea cam la fel, ba ca vine o cometa babana, ba ca ne napadesc nu stiu ce extraterestri, cutremure, si alte grozavii, si multumim lui Dumnezeu, iata ca nu se intampla nimic.

  "Este o dimensiune în care predomină compasiunea, înțelegerea și iubirea. Trecerea definitivă la cea de-a patra dimensiune cred că va avea loc între anii 2003 și 2013"

  Un alt motiv iata, in citatul de mai sus, spune omul ca intre 2003 si 2012 se vor petrece niscaiva schimbari. Am ajuns deja in 2007, si nu vad in jurul meu nici iubire, nici compasiune, nici intelegere. Vad multa ura, multa intolerantza, si o gramada de rele. Cred ca pana la pacea de 1000 de ani, mai avem noi de asteptat muuuult si bine, nu e ea atat de aproape.
  Ca omu are puteri muult mai mari decat vrea el sa arate, asta stiu ca e adevarat. Ca daca am avea putina credintza, pacea de 1000 de ani ar incepe maine, iarasi stiu ca e adevarat, dar.... ne lipseste si credintza, si puterea de a ierta, si toate celea..
  Dumnezeu ne iubeste pe toti

 3. #3
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Eu m-as bucura daca s-ar sfirsi lumea aceasta in 2012 si ar incepe o noua lume.
  Pina acum,in sprijinul celor de mai sus eu as aduce ideea ca timpul se "misca " altfel,adica pare sa se scurteze logaritmic spre un punct zero;plus faptul ca se deschid niste energii care n-au mai fost si care amplifica energia emisa de oameni,de pamint,de tot ce e viu.
  Tixti,sa stii ca oamenii se schimba si in bine,eu nu incetez sa ma uimesc citi oameni se "trezesc ".
  In jurul meu vad si miracole,si compasiune,si iubire,si iertare.
  Nu stiu ce te face sa crezi ca cei care au ura,intoleranta,etc au legatura cu tine.Ei au legatura intre ei.Chiar daca nu pare chiar adevarat.
  Si sa stii,credinta are toata lumea.Conform statisticilor,in Romania doar 9000 de oameni sint atei.
  Ca sa dezvolt ideea de credinta,putina credinta=multa credinta=o notiune goala.Am credinta e ca si cum as spune am masina.
  Am auzit multi oameni afirmind ca totul e sa ai credinta.Dar credinta nu implica nimic,in schimb am incercat sa invat de la cei care mi-au zis ca au multa credinta.Am invatat ca ei mint,ca birfesc,ca fac rau degeaba,ca interesul personal este superior oricarui lucru,am invatat de la oameni ca ei nu se considera frati unii cu altii,dar toti se considera superiori unul celuilalt.Prin bani,sau functie,sau fizic sau apartenenta religioasa,sau virsta etc.
  Eu nu stiu daca am credinta sau nu dar am puterea de a iubi,de a ierta,de a accepta existenta faptelor,de a tolera.
  Dar credinta cum au oamenii eu nu vreau,ptr ca n-o inteleg,nu rezoneaza cu mine.Asta e.
  Vasele cu apa nu mai sunt suficiente.
  Duceti-ne direct la izvor!

 4. #4
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Tixti,as vrea sa-ti spun ca nu tin sa te contrazic pe tine aici.Adica nu vreau sa ramii cu impresia asta,era doar un comentariu.
  D-zeu fie cu tine.
  Vasele cu apa nu mai sunt suficiente.
  Duceti-ne direct la izvor!

 5. #5
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Schimbari mari sunt si in din partea celor buni si din partea celor mai putin buni (rai) , densitatea de evenimente pe unitatea pe timp a crescut foarte mult. Intradevar sunt multi oameni care "se trezesc" , dar in acelasi timp sunt si forte care fac eforturi sa ii adoarma din nou pe cei care s-au trezit deja.

  @Cris
  Sa stii ca credinta este cuantificabila, dar din pacate credinta adevarata nu este data de cat de mult crezi ca a existat Mantuitorul acum 2000 de ani, ca exista un Tata Ceresc, s.a.m.d. , pentru ca demonii stiu foarte bine asta (vezi in noul testamet pasajul cand Iisus alunga demonii in turma de porci si cum demonii il marturisesc pe Mantuitorul)
  Credinta in Dumnezeu reprezinta capacitatea fiintei de a iubi Entitatile Divine si de a le manifesta, in mediul in care traieste.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 6. #6
  cristicarstea este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  decembrie 2006
  Locatie
  Bucuresti
  Posturi
  295

  Implicit

  Citat Citat din cris
  Pina acum,in sprijinul celor de mai sus eu as aduce ideea ca timpul se "misca " altfel,adica pare sa se scurteze logaritmic spre un punct zero;plus faptul ca se deschid niste energii care n-au mai fost si care amplifica energia emisa de oameni,de pamint,de tot ce e viu.
  Tixti,sa stii ca oamenii se schimba si in bine,eu nu incetez sa ma uimesc citi oameni se "trezesc ".
  Intotdeauna se deschid niste energii care nu au mai fost...asta este si notiunea de evolutie spirituala.....

  In jurul meu vad si miracole,si compasiune,si iubire,si iertare.
  Asa si trebuie. Toti marii invatatori care au calcat pe pamantul acesta au predicat aceasta...Iisus, Buddha, toti, sa ma ierte ca nu ii cunosc pe toti...macar dupa nume....cel mai clar cred ca apare detaliata in cartile lui Aivanhov (asta ca sa ma refer la un autor contemporan super benefic).El spune ca daca hranesti cu iubire partea luminoasa dintr-un om de langa tine, acea parte a respectivului se va mari, in dauna - ghici! - a partii intunecate din el. Si in timp Lumina va fi victorioasa 100% in omul acela de langa tine.
  Asta ar putea fi o realizare demna de un sfant....dar surprinzator sau nu, practic oricine care se roaga mult Sfintei Treimi si care se sraduieste sa faca Voia Ei va reusi aceasta...am vazut multe cazuri exact pe modelul acesta. Garantez ca se poate !

  Si sa stii,credinta are toata lumea.Conform statisticilor,in Romania doar 9000 de oameni sint atei.
  Astea sunt doar date statistice. Pur si simplu ei asa cred.Adica asa au declarat. Dar nu inseamna ca o si manifesta...(credinta)...Intreaba-i pe toti aceia care zic ca sunt credinciosi daca ar fi in stare sa moara in ziua urmatoare,de bunavoie, pentru ca cineva apropiat lor sa traiasca...si ai sa vezi cate raspunsuri de DA primesti....cu gura nu doare pe nimeni sa zica ca e credincios....cand e vorba de fapte, atunci isi aduc aminte ca au alte treburi....pe care nu le-au rezolvat inca...de exemplu a merge la Carrefour..

  Ca sa dezvolt ideea de credinta,putina credinta=multa credinta=o notiune goala.
  Fals.
  Credinta multa este , dupa cum spunea si Santamia, cat de mult iubesti si asculti pe Sfanta Treime in fiecare secunda a existentei tale, cat de mult te lasi patruns de Duhul Sfant in mod constient si cat de mult faci ceea ce Acesta te indeamna sa faci, sa simti, sa gandesti...
  Asta este tehnologia folosita pentru a muta muntii din loc (vezi Evangheliile)

  Am auzit multi oameni afirmind ca totul e sa ai credinta.Dar credinta nu implica nimic,in schimb am incercat sa invat de la cei care mi-au zis ca au multa credinta.Am invatat ca ei mint,ca birfesc,ca fac rau degeaba,ca interesul personal este superior oricarui lucru,am invatat de la oameni ca ei nu se considera frati unii cu altii,dar toti se considera superiori unul celuilalt.Prin bani,sau functie,sau fizic sau apartenenta religioasa,sau virsta etc.
  Erau , pur si simplu , mai mult sau mai putin demagogi. Dar asta intelegeau ei. Solutia este sa-i iertam, sa-i iubim (Samanta Divina din ei) si sa-i ajutam - daca vor si ei - sa invete ceva mai mult din ale lui Dumnezeu. Cam asa inteleg eu ca a zis Mantuitorul...

  Eu nu stiu daca am credinta sau nu dar am puterea de a iubi,de a ierta,de a accepta existenta faptelor,de a tolera.
  Pai in cazul asta ai credinta ! Faptele , si nu vorbele, sunt cele ce fac diferenta !

  Dar credinta cum au oamenii eu nu vreau,ptr ca n-o inteleg,nu rezoneaza cu mine.Asta e.
  In cazul tau , cred ca asta este sanatate curata !

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  romani

 7. #7
  Tixti este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Braila
  Posturi
  450

  Implicit

  In primul rand ii raspund lui Cris: nu ma deranjeaza nimic niciodata, asa ca prefer sa discutam in fel si chip, in contradictoriu sau altfel, decat sa pastram in noi ce avem de spus.

  Apoi: si eu zic ca iubirea e cuantificabila, se poate spune ca iubesc mai mult sau mai putin fara a face un pleonasm. Cat priveste credintza dpdv statistic, sunt numai cifre, fara nicio valoare. Mereti in noaptea de inviere la biserica. Satistic, 99 la suta dintre romani sunt la biserica, deci la fel de statistic, 99 la suta sunt credinciosi. Dar de ce se calca in picioare, se injura in biserica, se uita lung dupe fetitzele cu costumatzie foarte goala, care si ele, daca au credintza de ce se dezbraca in biserica, si exemplele sunt multe. NU vreau sa fiu carcotzash sau barfitor.. dar pana la urma asta e adevarul. Suntem o societate moderna, capitalista.. si din pacate banul conteaza tare mult.
  Zilele trecute era o femeie (tinerica si destul de aratoasa) cu un Tico. Si i s-a oprit motorul la semafor. Ca sa nu incurce circulatia, a trebuit sa scoata masina pe dreapta, Fratilor, din 1000 de oameni cati erau pe acolo, in miezukl zilei, zona centrala, si foarte multi pietoni.. NIMENI nu a ajutat-o, ci a impins singura masina la trotuar. Oare daca isi punea un afish pe ea : sunt singura la noapte, cine vrea o aventura, credeti ca nu se gaseau amatori?? Astia suntem, si asta ne e iubirea pentru aproape. Daca nu imi iese nimic din afacere, n-are niciun rost sa sar in ajutorul lui.
  Si eu fac parte din categoria celor care isi doresc cu putere o schimbare in lumea asta.. dar, cum spuneam in mesajul anterior, 2012 va ramane in urma fara nicio schimbare semnificativa. probabil ca atunci se vor gasi si explicatzii... dar parerea mea asta este. Omenirea se inraieste teribil si nu stiu ce o mai poate umaniza. Ca mai sunt cazuri razletze.. cum ar fi stimatii scriitori din acest forum, si altii pe langa ei.. nu pot face o primavara nici macar ei impreuna.
  Dumnezeu ne iubeste pe toti

 8. #8
  cristicarstea este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  decembrie 2006
  Locatie
  Bucuresti
  Posturi
  295

  Implicit

  Zilele trecute era o femeie (tinerica si destul de aratoasa) cu un Tico. Si i s-a oprit motorul la semafor. Ca sa nu incurce circulatia, a trebuit sa scoata masina pe dreapta, Fratilor, din 1000 de oameni cati erau pe acolo, in miezukl zilei, zona centrala, si foarte multi pietoni.. NIMENI nu a ajutat-o, ci a impins singura masina la trotuar. Oare daca isi punea un afish pe ea : sunt singura la noapte, cine vrea o aventura, credeti ca nu se gaseau amatori??
  De unde trag eu concluzia ca doamna cu pricina ori nu era destul de draguta, pentru a declansa un val de oferte de genul "lasati , ca va ajut eu", fie nu avea fusta suficient de scurta....

  Ca mai sunt cazuri razletze.. cum ar fi stimatii scriitori din acest forum, si altii pe langa ei.. nu pot face o primavara nici macar ei impreuna.
  Dragul meu, nu crezi ca esti putin cam pesimist? Cheer up !
  Credinta merge mana in mana cu speranta!

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  romani

 9. #9
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Va multumesc ptr raspunsuri.
  Cred ca tipa cu tico daca flutura niste sute de mii rezolva problema.
  Si eu am patit in centrul Bucurestiului asa ceva si toata lumea se uita la mine.De atunci,in schimb,eu opresc de fiecare data daca vad o situatie similara si ajut la impins masina sau dau curent .Si lumea,binenteles,se holbeaza la mine.Dar ce am eu cu lumea?

  Tixti,am mers si la-nviere si m-am ales cu ciupituri de fund.
  Aceasta este credinta despre care vorbeam.Credinta care merge la biserica si apoi umple burta cu mincare si bautura.

  De curind am observat o noua tendinta in curentele religioase,respectiv printre practicanti ,sa demonstreze cu orice pret ca femeia este inferioara.

  Cristi,stiu ce zici despre "hrana cu iubire a celui de linga tine " .
  Fac asta de doi ani.Iar comentariile mele de aici sint doar fapte pe care le observ,eu nu judec pe nimeni,fiecare e liber sa faca ce vrea.
  Eu pot doar sa iubesc si sa ajut.

  Pupici tuturor.
  Vasele cu apa nu mai sunt suficiente.
  Duceti-ne direct la izvor!

 10. #10
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Tixti,sa stii ca si in comunism contau doar banii,nu numai acum.
  Iar ce ai scris tu sint citeva motive ptr care eu nu merg la biserica.
  Eu nu cred in institutia numita biserica,ea desparte oamenii.
  Vasele cu apa nu mai sunt suficiente.
  Duceti-ne direct la izvor!

 11. #11
  Tixti este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Braila
  Posturi
  450

  Implicit

  Citat Citat din cris
  Tixti,sa stii ca si in comunism contau doar banii,nu numai acum.
  Iar ce ai scris tu sint citeva motive ptr care eu nu merg la biserica.
  Eu nu cred in institutia numita biserica,ea desparte oamenii.
  mmm, nu asta a fost intentzia mea. Eu fac parte totusi din categoria aceea de persoane care indeamna lumea sa mearga in Casa Domnului din cand in cand. face bine la sufletzel. Acolo se fac rugaciuni colective pentru diverse trebuintze ale intregii comunitati, etc, etc. Nici eu nu ma pot lauda ca merg foarte des la biserica, numai duminica ne ducem, si mai avem duminici cand nu merem, dar nu stam la toata slujba. Asta este, Dumnezeu stie mai bine ce si cum stau lucrurile, dar nu cred ca lumea ar trebui sa fuga de biserica doar pentru ca e o institutie, care ingradeste ceva, sau pe cineva. Daca avem putina vointza, putem ca nici sa nu observam ce se petrece langa noi in timpul slujbei, si sa ne vedem de ce avem noi de facut, de smerenia noastra, si atat, adica exact ce scrie la carte. Iar despre preot sa nu ne intereseze ca este asa si pe dincolo, si sa il tratam ca pe un trimis al Domnului sa propovaduiasca credinta printre muritori. Sa nu uitam ca un preot nu ajunge preot fara voia lui Dumnezeu, fiindca ungerea cuiva ca preot este un ritual sfant. Si daca acela isi face sau nu treaba ca lumea, e rolul lui Dumnezeu sa judece.
  Dumnezeu ne iubeste pe toti

 12. #12
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Da,stiu ce zici,doar ca eu am alta viziune asupra Casei Domnului,pentru mine Casa este tot acest univers.Si eu locuiesc in Casa Lui,pe care a construit-o pentru mine.Si templul Lui in care il pot iubi este inima mea.Dar,casa,este tot ce vezi cu ochii si tot ce nu vezi.
  Aceasta este casa mea.Casa Lui.O frumusete.
  Iar preotul,si toata ierarhia bisericeasca sint oameni ca si noi.Atit.Ei exista,asa cum exista tot pe lume,bine si rau.E doar un job.Nu stiu daca ungerea unui popa este un ritual sfint.Eu nu stiu prea multe despre ritualuri,dar cind am nevoie de un ritual exista o forta in mine care se racordeaza la divinitate si care ma-nvata ce sa fac.
  O perioada am cautat un maestru,un profesor care sa ma-nvete despre suflet ,despre tot ce nu stiu.N-am gasit.Dar intr-o zi sotul meu m-a oprit si mi-a spus ca n-am decit sa ascult in mine ca sa aflu.
  Mi-a zis ca totul este in mine.
  El nu cunoaste aceasta invatatura,dar el a fost vocea care mi-a transmis mesajul.
  Deci omul nu are nici o putere de a sfinti ceva daca nu se sfinteste pe sine.Puterea nu e data de un titlu sau de o haina.
  In timpul slujbei,daca nu -i vad pe cei de linga mine,cum pot respecta porunca cu aproapele?E ca si cum n-as vedea padurea de copaci.Ptr ca iubirea de D-zeu include iubirea de aproape.
  Da,si popii sint aproapele meu,dar atit.
  Vasele cu apa nu mai sunt suficiente.
  Duceti-ne direct la izvor!

 13. #13
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit

  Citat Citat din Tixti
  Zilele trecute era o femeie (tinerica si destul de aratoasa) cu un Tico. Si i s-a oprit motorul la semafor. Ca sa nu incurce circulatia, a trebuit sa scoata masina pe dreapta, Fratilor, din 1000 de oameni cati erau pe acolo, in miezukl zilei, zona centrala, si foarte multi pietoni.. NIMENI nu a ajutat-o, ci a impins singura masina la trotuar. Oare daca isi punea un afish pe ea : sunt singura la noapte, cine vrea o aventura, credeti ca nu se gaseau amatori?? Astia suntem, si asta ne e iubirea pentru aproape. Daca nu imi iese nimic din afacere, n-are niciun rost sa sar in ajutorul lui.
  Nu suntem astia!!!
  Daca ceea ce spuneti este o fictiune, ok, este un exemplu pentru a arata ca exista niste carente. Dar daca ati fost martor, ma mira faptul ca il puneti pe tapet. Pentru ca dupa ceea ce ati postat pe forum, stiu ca dumneavoastra ati fost cel care a pus mana si a jutat la impingerea masinii. Iar daca a fost unul arata ca nu suntem asa! N-ati mai postat asta pentru ca nu va place sa vorbiti despre faptele dumneavoastra bune.
  Indiferent de argumente eu stiu ca puterea exemplului este cea care schimba totul.

 14. #14
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit

  Citat Citat din cris
  Dar ce am eu cu lumea?
  Ei, acuma! Chiar ca aveti cu lumea ceva: ati dat un exemplu de om civilizat!

  am mers si la-nviere si m-am ales cu ciupituri de fund.
  Multumesc mult pentru destainuirea asta! Asa ceva, in principiu, este de neconceput in biserica si la o sarbatoare crestineasca. Ca si multe altele despre care am auzit. Acum va dau dreptate in demersurile dumneavoastra in ceea ce priveste logistica religioasa. Culmea este ca nu vad cum se poate reactiona eficient la o asemenea marlanie. As vrea si eu niste raspunsuri de la toti teoreticienii iubirii: ce ati face daca sotia, iubita, prietena dumneavoastra ar pati asa ceva. Sau daca vi s-ar intampla dumneavoastra asa ceva, cum ati reactiona?
  Pentru ca astfel de nici nu stiu cum sa-i numesc, se bazeaza tocmai pe bunul simt al celui pe care-l agreseaza si care-l face incapabil de reactie prompta si vehementa.
  Asemenea fapte conduc la traume profunde cu urmari deloc grozave. Stimati terapeuti, cum veti vorbi despre dusul la biserica unor persoane care au patit ceva de genul acesta? Poate ma luminati si pe mine.
  De curind am observat o noua tendinta in curentele religioase,respectiv printre practicanti ,sa demonstreze cu orice pret ca femeia este inferioara.
  Tendinta de fapt este una retro, ca au mai fost din astea in istorie. Cata vreme nu vom intelege ca suntem, in esenta noastra, la fel, lucruri din astea se vor repeta, indiferent cate previziuni sau amenintari se vor mai profera.
  Iar lucrul asta cu intelesul, il putem face chiar aici, pe forum. Si revin cu subiectul Omul-fiinta de lumina, care a ramas cam balta.
  Daca se gasesc amatori si care au ceva obiectii, exista mijloacul de comunicare privat si am speranta ca orice impediment se poate rezolva in mod optim.

 15. #15
  george este offline I.E. Mugurel
  Data inscrierii
  februarie 2007
  Locatie
  Sibiu
  Posturi
  139

  Implicit

  " As vrea si eu niste raspunsuri de la toti teoreticienii iubirii: ce ati face daca sotia, iubita, prietena dumneavoastra ar pati asa ceva. Sau daca vi s-ar intampla dumneavoastra asa ceva, cum ati reactiona?"
  Cu multa iubire in suflet i-as aplica o pereche de palme usturatoare (presupunand ca nu e genul care sa se rusineze la o admonestare verbala)
  Iisus i-a dat afara cu biciul pe comerciantii din templu...si chiar daca a fost aspru in exterior sunt convins ca in interior era plin de dragoste.
  Uitam deseori ca atunci cand crutam un ticalos lovim in omul bun
  M-a convins in plus si Lazarev - daca ai bunatate interioara e ok sa te aperi totul e ca resentimentele sa nu patrunda acolo
  Totul e posibil dar nu totul e permis

Pagina 1 din 7 1234567 UltimulUltimul

Subiecte Similare

 1. Oare ce va fi in Anul 2012 ?
  De cosmin in forum Paranormal
  Replici: 159
  Ultimul post: 16 sep 2013, 23:48
 2. Previziuni astrologice pentru anul 2009
  De Camelia in forum Astrologie
  Replici: 92
  Ultimul post: 12 oct 2009, 10:22
 3. Previziuni astrologice pentgru anul 2008
  De Camelia in forum Astrologie
  Replici: 95
  Ultimul post: 01 feb 2009, 10:22
 4. Oare corpul tau este mai inteligent decat tine?
  De Catalin in forum Discutii libere
  Replici: 2
  Ultimul post: 27 mar 2008, 23:26
 5. A.I. Cuza - oare care este adevarul?
  De Tixti in forum Istoria Dacilor si Romanilor
  Replici: 2
  Ultimul post: 02 oct 2006, 11:53

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •