Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 15 din 33

Subiect: Descoperirea din Bucegi

 1. #1
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit Descoperirea din Bucegi

  Descoperirea din Bucegi

  de Marian Apostol (AIM)


  "Viitor cu cap de mort" uimește mai ales prin revelarea unor realități nebănuite, care ne invită către domeniile enigmatice ale vieții și civilizației umane.

  În vara anului 2003, într-o zonă neumblată din munții Bucegi, echipa Departamentului Zero (o secțiune ultrasecretă a Serviciului Român de Informații – SRI), a făcut o descoperire epocală care ar putea schimba complet destinul omenirii.

  Presiunile diplomatice colosale venite din partea Statelor Unite ale Americii asupra Guvernului României pentru a nu divulga această descoperire lumii întregi au condus la o înțelegere temporară între cele două state și la o inedită colaborare de ordin științific și militar în cadrul echipei speciale care a plecat în Marea Expediție. Implicațiile sunt însă mult mai complexe, datorită amestecului brutal al Ordinului Ocult al Iluminaților care a urmărit să preia controlul atât asupra locației descoperirii, cât și asupra expediției româno-americane.

  Expert în studierea și cercetarea fenomenelor stranii și totodată conducătorul unor operațiuni de importanță strategică excepțională pentru statul Român, Cezar Brad este eroul evenimentelor șocante care s-au petrecut în Munții Bucegi, dar și a celor două întâlniri memorabile cu un reprezentant de frunte al Iluminaților, membru al grupului Bilderberg.

  Intenția autorului (Radu Cinamar) a fost aceea de a exprima simplu și concis anumite fapte și evenimente de o importanță covârșitoare pentru poporul român pentru că deja există semnale și dovezi că o otravă ascunsă tinde să macine conștiința și sufletul neamului românesc. Și nu este singurul pentru că aceeași părere e susținută de multe alte persoane cu funcții înalte în administrație, economie, cultură și biserică. Radu Cinamar ne informează despre o parte din cel mai mare secret de stat din România care poate fi cel mai teribil secret de pe planetă. Demersul autorului este recunoscut chiar din prima pagină, și anume anihilarea zidului gros al disimulării, tăinuirii și minciunii întreținute de factorii de răspundere și de interesele oculte ale anumitor organizații și persoane din țară și din afara ei.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 2. #2
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Teleportare sau dispariții misterioase în munții Buzăului

  În 1981 Departamentul Zero, care, deși face parte din SRI, are o activitate mai mult sau mai puțin independentă, a fost solicitat să intervină într-o zonă muntoasă, la Întorsura Buzăului. Zona era foarte retrasă și aproape nelocuită. Doi frați alpiniști se antrenau escaladând o stâncă înaltă și relativ izolată din masivul muntos, cu pereți abrupți. Unul dintre ei a urcat până pe la trei sferturi din înălțimea stâncii, unde a observat niște semne bizare săpate în piatră și aproape erodate de timp. Când a ajuns sus, pe platforma îngustă a stâncii, s-a aplecat și a ridicat un obiect ciudat de culoare galbenă care semăna cu un lanț, dar în clipa următoare a dispărut brusc sub privirea inmărmurită a fratelui său care se afla jos, la baza stâncii. A fost alertată Miliția, au fost anunțați părinții, aflați la Brăila. Inițial, autoritățile l-au bănuit, pe cel care i-a chemat, că le ascunde adevărul. Însă tatăl fraților, fost alpinist, a escaladat și el stânca, a ridicat obiectul, și a dispărut instantaneu în fața a mai mult de zece martori.

  Au sosit imediat la fața locului mai mulți ofițeri de Securitate de la București, care au anunțat DZ în aceeași seară. Zona a fost izolată de o echipă militară pe o distanță de o sută de metri în jurul stâncii. Reprezentanții unei alte Direcții din Securitate s-au ocupat cu dezinformarea sătenilor și liniștirea martorilor oculari.

  În zilele următoare un elicopter a fost folosit pentru a cerceta de sus stânca respectivă. Obiectul era un gen de pârghie ancorată în piatra stâncii. Nu se știe cine, cum, și de ce a făcut-o. Scrierea de pe stâncă a rămas necunoscută. Semnele păreau foarte vechi. Lipsiți de experiență și presați de panica creată, cei responsabili au dinamitat stânca. Dar în locul ei a continuat să rămână un contur străveziu de culoare verde deschis, ca un abur ușor. După câteva zile însă, a dispărut și el, definitiv.

  O confirmare a acestor evenimente (descrise de Radu Cinamar în cartea sa, apăruta în vara anului 2004) o găsim chiar într-un cotidian (ziarul Ziarul) unde se relatează pe larg despre misterioasele dispariții. Iată un citat semnificativ: "O primă referire la astfel de dispariții face Dan Fodor, în Monitorul de Iași. El relatează despre doi brăileni (sursa reporterului i-a cerut să nu le dezvăluie numele), care, în anul 1980, au plecat spre cătunul Nucu, dar, într-un loc numit "La Tâhărie", unul dintre ei s-a gândit să facă o urcare pe una dintre stâncile cu forme ciudate din zonă. Folosind echipamente de alpinism, tânărul a urcat până în vârf, de unde a strigat la prietenul său: "Uite ce am găsit!". S-a aplecat, a ridicat ceva ce părea a fi un lanț metalic și... a dispărut. O vreme, cel rămas jos a așteptat ca prietenul său să termine cu glumele, apoi s-a convins că s-a întâmplat ceva cumplit. L-a anunțat pe fratele dispărutului, care a sosit din Brăila cu o echipă de zece inși, câțiva dintre ei lucrând în Ministerul de Interne. Chiar fratele dispărutului a urcat pe stâncă. A găsit și el lanțul metalic, pe care l-a ridicat și... a dispărut și el. Nimeni n-a mai îndrăznit să repete "figura". Cei doi frați, căutati în zadar prin împrejurimi, n-au mai apărut niciodată."

  În primăvara anului 1990, Cezar Brad a fost numit director tehnic al DZ, iar în 1992 au fost clarificate raporturile dintre DZ și Președinția României. Șeful statului a ordonat subordonarea totală și politizarea DZ; însă Cezar i-a prezentat câteva din realitățile șocante care au fost descoperite de-a lungul timpului și implicațiile lor enorme în stabilitatea țării, astfel încât buimăceala Președintelui a făcut loc unui acord asemănător celui vechi, în care DZ este cvasi-independent.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 3. #3
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Un Bilderberg în România

  În mai 2003, Cezar a primit vizita unui personaj important, pentru o discuție în particular; solicitarea întrevederii a venit prin intermediul SRI, ca urmare a unei intervenții guvernamentale. Persoana era cetățean străin, însă cunoștea România și vorbea foarte bine limba română. SRI știa doar că făcea parte dintr-o lojă masonică foarte importantă din Italia, că deține un înalt rang nobiliar și că are o mare putere de influență financiară în România. Probabil că relațiile sale politice erau, de asemenea, foarte sus-puse din moment ce a reușit să penetreze zidul SRI-ului și să ajungă până la structura DZ. Cezar mărturisește că percepea un fel de greutate și presiune nelămurită care se corela cu această persoană. El a realizat atunci, pentru prima dată, natura întrevederii: o luptă dificilă, pentru ca simțea deja radiația grea a acelui om, ca un nor neplăcut care îl învăluia și îi ascundea adevăratele intenții. Pentru această întâlnire, Cezar s-a pregătit temeinic, izolându-se într-o cameră și intrând într-o stare de meditație profundă, pentru a afla mai multe despre persoana respectivă.

  Așa cum apa sub formă de aburi poate fi transformată, prin scăderea temperaturii, în gheață, tot la fel, analogic vorbind, se petrece și cu informația, care ajunge să se concretizeze în planul fizic, pornind de la cel mai înalt plan, al ideilor. Mediul în care subzistă ideile este eterul subtil universal, însă acesta nu este eterul la care face apel știința contemporană. Din această realitate subtilă, din acest plan al ideilor provin toate lucrurile și fenomenele, toate gândurile, materia de orice tip și absolut orice se concretizează cu nume și formă în planul fizic.

  În stadiul ei primar, informația este o anumită formă de energie vibratorie, specifică fiecărui aspect în parte. Pentru a cunoaște ceva anume, este suficient să accesezi informația pe nivelui ei propriu de vibrație, care face parte din oceanul nesfârșit al frecvențelor de vibrație energetică din eterul universal. Asta e cel mai dificil de realizat, pentru că este necesar să ai nivelul de conștiință adecvat eterului subtil universal, și în plus, să ai capacitatea de a selecta cu mare acuratețe din multitudinea de frecvențe de vibrație, pe aceea care te interesează.

  O minte focalizată, bine pregătită și purificată de gânduri vicioase și parazite are puterea de a ajunge până la nivelul eterului universal. Adevărata artă constă în selectarea corectă a frecvenței de vibrație particulară pe care o cauți, la fel ca atunci când vrei să prinzi un post de radio și miști cursorul pe scala de frecvențe a aparatului. Totul este rezonanță. Rezonanță între tine, ca receptor de informație, și aspectul de interes, ca emițător al informației. Evident, toate astea implică un antrenament adecvat și perseverent, dar rezultatele sunt pe măsură. Este necesară insă o lungă perioadă de practică intensă, care implică în primul rând elevarea deosebită a conștiinței. Dar să revenim la personajul straniu.

  Un elicopter al SRI l-a adus pe acest domn, înalt, îmbrăcat cu un costum negru și ținută elegantă, dar trufașă. Avea un baston cu mâner de fildeș și încrustații de aur. Fața lui exprima duritate, iar ochii verzi aveau un efect straniu, radiind o răceală neobișnuită. S-a prezentat sub numele de senior Massini. Era foarte sigur pe el și crea impresia unei persoane care obișnuia să dea ordine. Era unul dintre venerabilii de frunte ale celei mai importante lojă masonice din Europa și făcea parte din cea mai influentă organizație masonică la nivel mondial: Grupul Bilderberg.

  O invitație ce nu poate fi refuzată

  Massini a intrat direct în subiect spunând ca oamenii sunt de două feluri: cei care pot fi manipulați și conduși (marea majoritate), și ceilalți – care au anumite virtuți și o personalitate puternică. Venerabilul a precizat că grupul pe care îl reprezintă face parte din cel mai înalt ordin masonic și că este foarte interesat de rezultatul discuției. Cezar a adăugat că știe unele aspecte legate de francmasonerie: organizația e strict ierarhizată după modelul piramidal, are ritualuri de inițiere foarte ascunse iar intențiile sale adevărate sunt secrete și total necunoscute pentru marea majoritate a oamenilor. Massini a recunoscut că este Maestru în cea mai puternică lojă masonică din lume, și că acest fapt trebuie să rămână un secret bine păzit pentru cei mai mulți.

  Grupul Bilderberg nu este propriu-zis o lojă, ci înseamnă mult mai mult decât atât. În lojele obișnuite există o ierarhizare în treizeci și trei de grade, cu criterii bine stabilite, însă aceste lojă reprezintă un fel de fațadă pentru cei din exterior. Adevărata putere depășește cu mult cel de-al treizeci și treilea grad ierarhic. Massini l-a invitat pe Cezar să se alăture grupului, lăsându-l să înțeleagă că va avea multe avantaje. Veberabilul Massini manifesta o mare putere vitală și o forță psihică neobișnuită, în contrast cu vârsta respectabilă pe care o avea. Din păcate, radiația lui subtilă – prin care el era oricând capabil să domine oamenii obișnuiți, slabi sau labili fizic ori psihic – era centrată în jurul unui imens orgoliu, a aroganței și a sentimentului de superioritate asupra celorlalți.


  Massini a spus că a solicitat întrevederea cu Cezar prin puterea și relațiile pe care le deține, deoarece îi cunoaște forțele și capacitățile de acțiune ale lui Cezar, recunoscând că prețuiește foarte mult aceste lucruri, mai ales dacă Cezar va servi interesele grupului. La întrebarea lui Cezar despre scopul principal pentru care îl invită să facă parte din grupul Bilderberg, Massini a replicat rece că el – Cezar – nu se află în poziția de a alege, și că nu i-a propus să intre în grupul Bilderberg, ci într-una din cele mai înalte loji masonice mondiale, imediat subordonată grupului Bilderberg. A încheiat spunând că nu are altă posibilitate decât de a accepta colaborarea cu ei. Cezar s-a hotărât să înșele vigilența seniorului, și sub masca acceptării propunerii, să afle cât mai multe despre culisele masoneriei mondiale. Massini a început:

  Inițierea în secretele puterii

  "Venerabilii noștri maeștri din trecut au avut o viziune măreață, de ansamblu, asupra situației finale, care acum este foarte aproape. Ei nu s-au lăcomit la interese meschine, egoiste, ci au dorit să întărească bazele masoneriei, adaptând de-a lungul timpului principiile ei directoare în conformitate cu specificul evoluției umane. De ce s-ar fi îngrijit doar de ei și de familiile lor? Oricum aveau cei mai mulți bani, cele mai multe bogății și cele mai bune condiții de trai. Nu legaseră între ei jurământul de a se ajuta și sprijini reciproc la nevoie? Ei au fost adevărații arhitecți care au inițiat și stabilit principiile după care funcționează sistemul social actual. Legat de acești arhitecți care au conceput întregul plan încă de acum câteva mii de ani, nu-ți pot dezvălui mai multe deoarece este un secret teribil pe care nici cei din grupul Bilderberg nu îl cunosc cu toții. La vârful ierarhiei noastre se află numai descendenți pe linie regală din arbori genealogici de sute și mii de ani. Suntem foarte atenți pentru a nu ne amesteca cu celelalte rase. Este vorba de familiile regale din Europa și de marii bancheri de la sfârșitul Evului Mediu. Ei au sesizat că viața comunitară se bazează pe conducere."

  "Există astfel două grupe: marea masă a poporului sau gloata, și elita conducătoare care se străduia să mențină bunul mers al turmei de oi. Pe această constatare simplă s-a bazat întregul lor plan. Pentru că mereu au existat interese antagonice, opuse, între cele două grupuri, lucrurile trebuiau aranjate în așa fel încât aceste interese contrare să nu dispară niciodată complet, adică să nu existe niciodată pace adevărată între oameni. Pentru asta s-au servit prin diferite metode ambele grupuri, însă fără ca ele să cunoască acest lucru. Iluminații noștri au împins iscusința și abilitatea unor astfel de uneltiri până la perfecțiunea de a merge cu câte un picior în fiecare dintre cele două bărci, și totuși să nu cadă niciodată în apă!"

  "Banii și natura inferioară a omului care cedează în fața tentațiilor oferite le-a asigurat mereu succesul, și s-a ajuns ca această rețetă care folosea intriga, minciuna, tentațiile și prefăcătoria, să permită extinderea influenței noastre în întreaga lume."

  "Dar de ce facem toate astea? Simplu: motivul principal a fost și va fi mereu acapararea puterii! Aproape toate finanțele lumii ne aparțin grație păienjenișului bancar pe care l-am țesut în ultimele secole. Bani, bani, tot mai mulți bani! O idee fixă care trebuia răspândită pretutindeni. Dar pentru bani trebuie să muncești, acțiune care consumă timp! Am format astfel un cerc vicios, fără rezolvare: oamenii au ajuns să muncească pentru noi, până la epuizare atrași mereu de bani, care sunt însă cheltuiți foarte repede datorită tentațiilor de tot felul exacerbate cu ajutorul publicității."

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 4. #4
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Șantaj și faliment

  "Chiar dacă apar câțiva oameni foarte bogați în lume, care nu fac parte din lojile noastre, ei nu sunt o amenințare, pentru că sunt singuri, și nu urmăresc un scop precis, de mare anvergură. Pe cei mai mulți însă îi atragem încă de la începutul carierei lor în organizație și astfel puterea noastră crește; cei care refuză nu rezistă singuri. Dacă devin o amenințare pentru noi, ne unim forțele pentru a le provoca falimentul. Obiectivul este acela ca respectiva persoană să fie învinsă. De obicei, când se află în pragul colapsului total, îi oferim încă o dată șansa pe care o refuzase inițial. De cele mai multe ori el acceptă. Urmează astfel o revenire spectaculoasă în afaceri, dar persoana trebuie să respecte anumite condiții ferme din partea noastră, pe care nu le mai poate evita."

  "Totdeauna noi avem de câștigat. Fie un om politic influent care să ne susțină interesele, fie un mare om de afaceri ai cărui bani îi administrăm noi, prin filierele noastre. Ne interesează să creăm cât mai multe astfel de cercuri vicioase. Astfel am format celula societății – familia – pe care am legat-o strâns în lanțul unor dependențe interminabile: serviciu, casă, confort, mașină, bancă, contracte. Rolul cercurilor vicioase este de acrea dependență, pentru că atunci când există dependență, lipsește libertatea. Dependența atrage automat înrobirea, limitarea; oamenii trebuie să fie cât mai limitați și mecanici în acțiunile lor, care trebuie să devină stereotipe. De aceea am impus munca divizată în domenii și subdomenii. Dacă cerința postului este simplă, omul devine în scurt timp un fel de robot care ascultă ce i se spune și face ce i se ordonă."

  Mass-media de propagandă

  "Trebuie ca oamenii să gândească cât mai puțin, pentru că altfel ei pot deveni periculoși, pot naște idei care să fie contrare scopurilor noastre. Am permis astfel tehnologiei să capteze masele de oameni prin anumite mijloace (a căror lipsă n-i s-ar părea acum o catastrofă): televiziunea, telefonul, computerul. Pe lângă crearea dependenței populației față de ele, aceste mijloace ne-au oferit și controlul difuzării informației."

  "Informația este pe primul loc în ceea ce privește armele cu care acționăm în lume. Controlând mijloacele și instituțiile mass-media, controlăm implicit conținutul și calitatea informației. Obiectivul de bază a fost acela de a obține controlul asupra celor mai mari trusturi de presă, radio și televiziune din lume."

  "Dar cum acest lucru nu era suficient pentru controlul total al populației, am început să sprijinim din umbră proliferarea distribuției de droguri. Se știe bine că acestea, alături de tutun, alcool și cafea, distrug corpul omului, însă noi am întreținut deliberat o așa-zisă luptă de combatere a lor, care nu a făcut decât să intensifice și mai mult consumul acestora. Am creat concerne imense de fabricare a țigărilor, băuturilor și a cafelei. Aproape toți președinții și patronii acestor giganți în lumea afacerilor sunt membri venerabili în lojile cele mai înalte ale organizației noastre."

  "Este deja dificil să controlăm mai bine de șase miliarde de oameni. O mulțime este cu atât mai ușor de manevrat cu cât e mai dispersată și mai confuză. Dacă, în plus, ea nu depășește un anumit număr de persoane, atunci e chiar simplu, având în vedere tehnologia de manipulare mentală pe care o avem la dispoziție."

  "Unul din scopurile principale a fost stoparea proliferării oamenilor pe planetă. Mai mult, trebuia să micșorăm drastic populația globului. Pentru asta aveam nevoie de metode care să ucidă în timp scurt un număr foarte mare de oameni. Am finanțat proiecte ultrasecrete de cercetare pentru producerea unor viruși extrem de virulenți. Unele experimente au dat greș, altele ne-au mulțumit prin rezultatele obținute."

  "Dacă ceva sau cineva se opune, nu poate rezista mult timp împotriva noastră. Armele noastre nu sunt niciodată prezentate pe față. Ele îmbracă mai mereu o haină umanitară. Baza care ne dă sursele de manipulare este constituția unui stat. Alcătuirea ei este o adevărată știință a psihologiei și manipulării omului, de aceea reprezentanții noștri au luat parte la conceperea constituțiilor principalelor state-puteri ale lumii. Constituțiile trebuie să aibă o formă umanitară, pompoasă, dar să ascundă în profunzimea lor metode eficiente de subminare și control al populației."

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 5. #5
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Marile revoluții și războaiele mondiale

  "Conflictele, revoluțiile și războaiele au constituit pentru noi o reală și uriașă sursă de venituri și o modalitate de dirijare și menținere a influenței și puterii noastre la nivel mondial. Speculăm orice dificultate economică, mai ales la țările mai puțin dezvoltate. Datorită influenței bancare pe care o avem, acționăm din umbră la nivelul conducerii statului și la fel facem și în cazul statului advers. Nu ne implicăm niciodată într-o singură parte, pentru că rezultatul poate fi incert. Perioada actuală se pretează mai ales la crearea unor conflicte de ordin etnic și economic."

  "Aproape toate organismele internaționale (politice sau militare) au sorginte masonică. Venerabilii noștri se află plasați în punctele cheie și urmează cu exactitate planurile noastre. ONU și NATO s-au dovedit a fi decizii salutare atunci când am hotărât formarea lor."

  "Toate aceste lucruri par atât de absurde și îmbracă o haină atât de grotescă încât acuzațiile care n-i s-ar putea aduce ar apărea într-o lumină de-a dreptul hilară! Este unul din punctele esențiale ale doctrinei noastre. Să acționezi în direcția planului stabilit, dar în același timp să faci să pară că acțiunile tale sunt opuse planului! De aceea nu dorim să fim mediatizați, nu dorim onoruri, faimă sau recunoaștere publică, pentru că sunt trecătoare și, în plus, sunt dirijate chiar de noi prin intermediul pârghiilor de control pe care le avem în mass-media."

  "Succesul nostru stă în faptul că formăm un grup, și nu acționăm doar în interes individual. Acțiunile noastre sunt mereu corelate și au un scop precis, iar ajutorul reciproc și discreția totală sunt esențiale pentru asigurarea succesului. De altfel regulile și jurămintele ordinului nostru sunt foarte stricte, iar pedepsele foarte aspre."

  Dezvăluirea planurilor francmasonice

  "Îți închipui că auzind aceste lucruri le vei putea face cunoscute lumii întregi? Cine îți închipui că te-ar putea asculta fără să te considere nebun? Masoneria a fost dintotdeauna ocultată; în loc să ne atribuim marile idei sau curente sociale sau culturale, s-a optat pentru discreție, mister, retragere, acțiune din umbră. Sunt puțini cei care au auzit despre denumirea de mason sau francmason, și oricum n-au nici-o idee despre ce înseamnă ea în realitate."

  "Evident, cunoaștem deja că sunt mulți, mai ales intelectuali, care cunosc o parte a adevărului despre noi și pe care nu-i mai putem minți, dar prin comparație cu restul populației, îndobitocită de sistemul social pe care noi l-am creat și mai ales de cel informațional pe care îl dirijăm aproape în totalitate, acești intelectuali sunt cu adevărat o minoritate. În plus, ei sunt dispersați și amenințați de avertismentele indirecte pe care noi le trimitem. Astfel că, chiar dacă unii cunosc adevăratele noastre intenții, vor adopta o atitudine pasivă, considerând că sunt lipsiți de putere, de avânt, de posibilități de a acționa în mod eficient. Ei adoptă atunci varianta victimei care se lamentează: "Știu, dar ce pot să fac? Sunt legat de mâini și de picioare! Nu cred că avem vreo șansă." În acest fel, o mare parte din populație care ar putea să ne provoace mari greutăți, a depus deja armele înainte de a începe lupta."

  Denigrare, minciuni, manipulare

  "Dacă mai apare totuși cineva care vrea să ne atace și să arate realitatea acțiunilor noastre, avem multe mijloace de liniștire a lui. Ele încep totdeauna prin lansarea unei știri false, negative, despre acea persoană, pentru că noi controlăm foarte bine mass-media. Cititorii află despre acele lucruri false, negative. Chiar dacă în zilele următoare apare o contrazicere a știrii, o dezmințire, faptul deja a fost consumat. În primul rând nu e obligatoriu ca cel care a citit știrea falsă să mai citească a doua zi și dezmințirea. În al doilea rând, noi speculăm tendința vicioasă a omului de a se orienta mai ales spre știri senzaționale cu caracter negativ."

  "Cunoaștem prea bine influența unor astfel de sugestii negative și impactul lor teribil asupra naturii emoționale a omului. Știm că ele distrug structurile energetice armonioase din aura sa, aduc o formă subtilă de stres la nivel psihic, și coboară vibrația percepțiilor pozitive ale omului. Toate astea ne servesc foarte bine intereselor noastre, deoarece îi obosesc și îi debusolează pe oameni, îi determină să fie lipsiți de vigilență și superficiali."

  "Realizăm astfel un scop pe care l-am urmărit mereu: creșterea entropiei sociale, care determină o confuzie aproape totală. Ne slujim mereu de știri contradictorii, cu un conținut sinistru, profund negativ; susținem și impulsionăm cărți cu subiecte puerile sau fantastice dar care atrag pentru a capta interesul minților slabe, aflate în căutare de senzațional. Noi am avut grijă ca astfel de apariții editoriale să prolifereze și chiar să fie acceptate de populație, care acum le consideră foarte valoroase."


  "Sistemul economic și social pe care l-am impus încurajează foarte mult competiția în aspectul ei nearmonios, stimulează concurența neloială și îndeamnă la un consum cât mai mare de mărfuri. Această preocupare și agitație nebună a omului, care îl ține mereu ocupat și tensionat, nu duce decât la o diminuare semnificativă a valorilor morale și etice în viață, adică la pervertirea caracterului omului."

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 6. #6
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Filme și reviste porno? Din plin!

  "Încurajăm și sprijinim proliferarea sexualității în formele ei aberante și a pornografiei până la limite inimaginabile, pentru că am constatat că forța și virilitatea bărbatului, precum și sensibilitatea și intuiția femeii diminuează foarte repede atunci când sunt confruntate cu astfel de practici rele. Astfel omul devine labil, cedează mai repede și poate fi controlat cu ușurință."

  "Acordăm atenție deosebită tinerilor, pentru că dacă vrei ca un copac să nu aibă roade, trebuie să-l usuci încă de când este puiet. Ne orientăm spre difuzarea filmelor în care este exacerbată violența, a filmelor de groază sau cele cu scene sadice. Pentru a încuraja vizionarea lor ne folosim foarte mult de publicitate, care a ajuns inima comerțului. Am stimulat în cel mai înalt grad tendința populației de a consuma. Aceasta este chiar o boală contemporană a omului. Chiar dacă nu are nevoie de ceva anume, el trebuie să cumpere, să cumpere și iar să cumpere. Nu e ușor să devii bogat și aproape imposibil să o faci pe căi cinstite. De aceea clasa bogătașilor e în cea mai mare parte o clasă socială viciată și pervertită. Necinstea lor i-a determinat să aibă secrete, și atunci când un om are secrete, apar și obligațiile față de alții, mai ales prin șantaj. Noi înșine suntem artizanii acestei situații."

  România anului 2003

  "Să luăm ca exemplu țara ta. Aici ne-am instalat oamenii cu mare ușurință, deoarece am știut să speculăm trecerea de la un sistem totalitar, ale cărui baze tot noi le-am pus, la o aparentă libertate de acțiune. După Revoluția din țara voastră, n-am avut decât să așteptăm și să încurajăm dezastrul economic, și mai ales corupția și tentația românului în fața strălucirii banului. Aproape toți au căzut în plasă. Am început atunci să acționăm și din punct de vedere politic. Trebuia să fim siguri că principalele posturi din Parlament și Guvern sunt ocupate de oameni în vârstă, cu caracter slab, ușor de manipulat. Eforturile noastre au fost minime, deoarece aviditatea și lăcomia după bani, dublate de o mare lașitate și duplicitate, au făcut din cei mai mulți dintre politicienii voștri o adunătură demnă de dispreț."

  "Și de ce toate astea? Pentru puterea absolută. Puterea de dominație a întregii lumi trebuie să ajungă repede în mâinile noastre."
  Cezar și-a dat seama că masoneria mondială urmărea să dobândească într-un timp cât mai scurt controlul asupra unei locații secrete din munții Bucegi, excluzând orice formă de popularizare și dorind chiar tăinuirea gradată a existenței acestui loc față de puterea de la București, după ce reprezentanții elitei ar fi avut acces acolo. Ca întotdeauna în cazul marilor secrete de stat, scurgerile de informații puteau periclita întreaga acțiune deoarece existau formațiuni care nu erau controlate în întregime de masoni. La doar două săptămâni de la cea de-a doua întâlnire cu venerabilul Massini, Cezar a mărturisit autorului că vrea să fie sigur că informațiile necesare vor fi publicate pentru ca ele să ajungă astfel la cunoștința românilor. Se anunța o perioadă tensionată și uluitoare prin ineditul descoperirii care a fost făcută în munții Bucegi.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 7. #7
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Lenea și inactivitatea: perfect pentru masonerie

  Pentru a controla și manipula populația globului, elita masonică se folosește de inerția, lenea și întunecimea mentală a majorității oamenilor, care nu au forța interioară necesară pentru a renunța la obiceiurile lor rele și la tendințele negative. Masonii manevrează cu mare ușurință această energie a lipsei de reacție, a încetinelii, inerției, obscurantismului. În asemenea situații masoneria generează, practic, o veritabilă stare de somnolență colectivă, care îi servește foarte bine interesele. Acțiunile francmasoneriei – care în anumite cercuri înalte masonice implică realizarea unor ritualuri complexe de magie neagră – sunt realizate uneori chiar de la distanță, iar cei care sunt mai receptivi față de aceste energii înlănțuitoare, apăsătoare, le cad cu ușurință victime, lunecând într-un fel de somn bizar, ca de plumb. Aici nu e vorba doar de somnul fizic, ci un gen de stare abulică în care sunt cuprinși oamenii care îi face să devină obedienți, ascultători, și să se comporte precum niște marionete. Este condiția ideală în care ei pot fi controlați și conduși fără să opună rezistență. Organizațiile masonice dețin aproape toate pârghiile de acțiune în societate prin care atacă cu vehemență tot ceea ce este spiritual, autentic, adevărat, urmărind să transforme umanitatea într-un fel de mecanism viu pe care-l pot acționa și conduce la voință exact așa după cum vor.

  Sunt foarte multe opinii divergente, contradicții și neînțelegeri între diferitele loji masonice în lume. Una dintre marile păcăleli pe care le realizează elita masonică este aceea de a genera impresia că două sau mai multe loji masonice se luptă între ele. În realitate, la vârful structurii lor piramidale marii maeștri francmasoni care alcătuiesc elita conducătoare se înțeleg foarte bine, însă la baza ei apar ca fiind dușmani. Ideea este de a crea derută și confuzie, știind că acestea adorm vigilența omului de rând. De fapt, e vorba de o păcăleală diabolică: cel care cade în plasa ei fără să fie avizat, nu va alege una dintre loji crezând că e rea, ci o va alege pe cealaltă despre care va crede că e bună. Dar asta e doar aparență, în realitate francmasoneria este și rămâne aceeași, indiferent de artificiile la care recurge. Trebuie să ai încredere și să fii perseverent ăn acțiunile benefice pe care le realizezi.

  Masoneria își face de cap

  În România, mai ales în ultimii ani, francmasoneria acționează aproape după bunul plac. Sărmanul popor care e ținut în ignoranță și manipulat, nici măcar nu bănuiește care e cauza tragediei pe care o are tot timpul sub ochi și o trăiește obidit. Dacă această adevărată hidră (masoneria) ar fi învinsă, atunci ar exista o regenerare rapidă, sub toate aspectele, la nivelul întregii planete. Din nefericire, imensa majoritate a oamenilor din Occident nu e atentă să sesizeze modalitățile de manipulare – unele chiar foarte evidente – ale masoneriei. Apatici și egoiști, cei mai mulți preferă să se izoleze într-o formă stranie de hibernare citadină având impresia greșită că își ghidează singuri viața.

  Chiar dacă află despre acțiunile diabolice săvârșite de masoni, preferă să le nege din comoditate, sau să se bizuie pe faptul că alții vor lua atitudine în locul lor. Mai mult decât atât, ei aderă cu o crasă ignoranță la anumite orientări satanice care sunt infuzate și încurajate de masonerie prin intermediul muzicii rock dezlănțuite, a drogurilor, a alcoolului, tutunului și a concepțiilor materialiste. În aceste condiții de abrutizare gradată dar sigură a ființei umane care devine astfel lipsită de voință și determinare proprie, e destul de ușor pentru francmasonerie să-și împlinească planul.

  La noi în țară situația e identică. Oamenii parcă dorm, nu sunt lucizi. Chiar dacă au mai fost publicate unele informații fundamentale despre francmasonerie și planurile ei la nivel mondial, inerția și starea de somnolență a oamenilor s-a amplificat atât de mult încât sunt foarte puțini cei care catadicsesc să creadă că tot ceea ce se spune despre masonerie este adevărat și că reprezintă o realitate cruntă. Li se pare totul atât de monstruos și incredibil, încât într-un impuls subconștient de teamă și autoconservare, ei preferă să creadă că poate situația nu e chiar așa de rea cum e descrisă, astfel încât preferă să se închidă din nou în cochilia lor și să rămână mai departe în inerția de care erau cuprinși înainte.

  Situația e chiar mai gravă decât aceea în care ei nu știau nimic despre planurile satanice ale masoneriei, pentru că a ști și totuși a nu acționa conform cu ceea ce cunoști e o mare lașitate și o gravă abatere de la codul moral elementar. Nu e prost cel care nu știe, ci e prost cel care știind, acționează ca și cum nu ar ști.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 8. #8
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Simboluri și lozinci masonice

  Există câteva simboluri pe care masoneria le folosește și sunt foarte cunoscute, cum ar fi compasul și mistria. Altele, sunt mai ascunse: piramida cu ochiul atotvăzător din vârful ei, reprezentată deloc întâmplător pe bancnota americană de un dolar. Pe lângă simboluri, devizele francmasonice sunt foarte importante pentru adepții lojilor masonice, iar una dintre ele este "Prin haos la ordine". Analizând cu luciditate situația actuală din lume și din România, din punc de vedere social, economic și politic, se constată că acest haos este structurat în așa fel încât să asigure gradat instituirea noii ordini mondiale, căreia nu i se spune Noua Ordine Francmasonică – pentru ca cei ignoranți să nu știe cine sunt creatorii ei – ci doar Noua Ordine.

  Un alt principiu pe care francmasonii îl aplică cu strictețe este "Toți pentru unul și unul pentru toți". Respectarea acestui imperativ le conferă o stare de unitate, o orță și tenacitate considerabile. Dacă oamenii din România ar manifesta aceeași stare de tenacitate, aceeași forță de acțiune și aceeași angrenare sistematică ca în cazul masonilor, situația actuală ar fi cu totul alta.

  Cei care acționează în lojile masonice sunt aproape implacabili în deciziile lor. Un ordin în francmasonerie nu se discută deoarece în momentul intrării în organizație cei care sunt primiți depun un jurământ oribil și realizează un ritual pervers prin care se obligă efectiv la o totală supunere și ascultare, în caz contrar acceptând să fie uciși.

  Francmasoneria este unica grupare ocultă care are scopuri politice. În momentul în care elita masonică promovează un membru al unei loji într-o poziție înaltă în organozație, ea are anumite criterii ascunse prin care își dă seama dacă persoana respectivă e îndeajuns de modelată în direcția acțiunilor demoniace. E aproape incredibil câtă mizerie umană poate să existe sus, la vârful piramidei lor ierarhice. Însă totul e poleit și făcut să apară strălucitor și nobil, prin intermediul bogățiilor fabuloase pe care le dețin, al relațiilor, influenței și controlului pe care-l au în lume.

  Adevărul începe să se reveleze

  Ce i-a putut determina pe cei mai mari masoni ai lumii să se orienteze cu atât de mare interes spre România! Există unele profeții foarte secrete făcute de doi mari sfinți creștini la începutul secolului trecut și se referă la viitorul României în contextul întregii omeniri. De asemenea, există un pergament foarte valoros în marea bibliotecă de la Vatican care expune aceeași problemă în legătură cu teritoriul României, situație aproape de neconceput pentru mentalitatea și orgoliul marilor state și puteri ale lumii.

  În arhiva secretă a Muzeului de Istorie din Viena, se află un document foarte vechi care expune trecutul istoric extrem de îndepărtat și totodată fabulos al civilizației care a existat în acele timpuri pe teritoriul României. Iată deci toate aceste surse diferite care se referă la aceleași lucruri. Există multe aspecte care se corelează. Profețiile afirmă că este o problemă de doar câțiva ani până la apariția semnelor care vor atrage atenția asupra acestui teritoriu.

  Francmasonii sunt foarte atenți la această țară, deoarece ei știu că cea mai mare problemă pentru ei, la nivel planetar, o reprezintă acest loc. Ei înșiși cunosc foarte bine profețiile în legătură cu viitorul apropiat al României și știu că cele mai multe probleme le vor avea chiar din această zonă a globului. Așa se explică intrigile și mașinațiile lor de culise în economia și politica țării, tocmai pentru a-și asigura acest control și pentru a genera fel și fel de grupări ciudate pe care le susțin și le finanțează cu sume fabuloase de bani. În aceste grupări ei atrag oameni naivi, cu un caracter slab, dar avizi de câștiguri facile, care sunt dispuși chiar sa-și vândă sufletul numai pentru a parveni în așa-zisa societate înaltă și bogată. Scopul acestor mini-organizații este acela de a bloca orice tentativă de dezvoltare spirituală sau de normalitate socială și economică a populației, creând totodată impresia că activitatea lor este asiduă tocmai în aceste domenii.

  Insistența cu care acționa venerabilul Massini arăta că problema era de maximă importanță atât pentru francmasonerie, cât și pentru întreaga țară. De ce oare senior Massini nu a intervenit prin canale diplomatice foarte înalte, oficiale? Elita masonică nu dorea deloc publicitate în această problemă. În plus, au și ei anumite limite ale influenței politice, care diferă de la țară la țară. De aceea, păstrarea unui secret ferm în privința descoperirii din munții Bucegi, era de maximă importanță.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 9. #9
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit Masoneria menține România în mocirlă

  Masoneria menține România în mocirlă

  Ei au tot interesul să mențină acest popor la un grad de sărăcie și prostie care a atins cote aproape incredibile. Politica lor a devenit în ultimul timp destul de evidentă. Aproape că nu se mai obosesc să ascundă acest lucru, aparențele fiind menținute doar de ipocrizie și minciună care arată sfidarea fără limite și totala lipsă de respect pentru națiune. Politica lor stranie și vicleană urmărește să secătuiască material acest popor și să-l aducă la acea stare abulică de totală dependență, impunând fel de fel de împrumuturi externe de ajutorare care creează obligații.

  Scopul principal este de a menține oamenii în această stare ciudată. În multe cazuri au reușit. Dacă lucrurile vor continua așa și nu va exista o trezire a elementelor de răspundere, e posibil ca această stare critică să continue și chiar să se amplifice. De aceea e important ca oamenii să afle care sunt cauzele care stau la baza acestei situații care există la nivel național și chiar mondial. E ca un efect de avalanșă în care – după atingerea unui punct critic de 5% din populația țării – dezvoltarea lui să fie exponențială ducând la deschiderea sufletească și trezirea celorlalți.
  În neștiința lor, mulți oameni acționează involuntar în consensul directivelor francmasonice, fără să bănuiască că fac jocul murdar al grupărilor masonice. Acestea, folosindu-se de intermediari, sunt foarte virulente și perfide. În acest fel, ei nu au nici-o răspundere, iar dacă lucrurile nu ies așa cum au urmărit, vor da vina totdeauna pe intermediar, arătând cu degetul și incriminându-l pentru faptele comise.

  Divulgarea planurilor masoneriei

  Care ar fi cele mai potrivite modalități pentru a neutraliza forța malefică și planurile diabolice ale francmasoneriei? În primul rând, divulgarea acestor planuri și acțiuni malefice ale francmasoneriei, astfel ca ele să fie cunoscute tuturor oamenilor. Deși acțiunile lor sunt insidioase și orientate cu precădere către blocarea, de exemplu, a oricărei idei geniale, sau invenții care ar putea să amelioreze traiul oamenilor din popor. Ei sunt cei care dau indicațiile atât pentru contracararea invenției, cât si pentru exasperarea inventatorului și aducerea lui într-o totală stare de marasm, stres și neputință. De aceea mulți preferă să-și părăsească țara și să-și ofere capacitățile lor intelectuale de excepție în alte zone ale lumii. Situația politică și economică a țării demonstrează că masonii acționează exact după planurile lor.

  Masoneria promovează corupția

  Ei urmăresc să promoveze mai mereu oameni de paie, oameni corupți, și chiar să instituie o atmosferă generală de corupție, tocmai pentru a putea după aceea să-și asigure această infiltrare care să le asigure succesul jocurilor murdare pe care le fac. Dacă în posturile cheie ar fi plasați oameni intransigenți și de bună credință, aceștia nu s-ar mai putea preta la intrigile, jocurile și mizeriile de culise care infestează politica și economia țării. Faptul că lucrurile trenează însă, deși de ani de zile sunt încercări, schimbări, înlocuiri, angajamente, promisiuni, arată adevărata față a influenței masonice care întreține deliberat o stare tensionată în țară prin minciună și ipocrizie.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 10. #10
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Demascarea publică a jocurilor masonice

  Cu cât oamenii devin mai lucizi și avizați de planurile francmasonice, cu atât mai repede ei se vor opune jocurilor murdare ale acesteia. Apoi trebuie realizată demascarea publică a intențiilor malefice ale masoneriei. Politica masoneriei este aceea de subminare a speranței oamenilor. Scopul principal este să genereze o stare negativă de absență a speranței în oameni, de lipsă de încredere în forțele acestui popor. Când însă o mare masă de oameni are o speranță pe care o cultivă, o hrănește și o întreține cu entuziasm, ea creează un curent gigantic de forță spirituală.

  Dacă o idee profund benefică cuprinde masele de oameni, ea generează atunci o undă colosală de energie pozitivă care poate fi însăși cheia transformării acestui popor. Masonii acționează extrem de virulent și cu maximă îndârjire prin mass-media (pe care o au sub control total) atunci când unii oameni sau grupări fac cunoscute lumii întregi adevărul oripilant despre acțiunile și intrigile lor. Masonii de la vârf caută atunci să distrugă prin orice mijloace persoanele sau organizațiile respective, profitând de credulitatea tâmpă a omului de rând care poate fi manipulat cu ușurință.

  A doua întâlnire cu venerabilul Massini

  O a doua întâlnire cu marele mason Massini a avut loc în vila luxoasă a unei diplomații străine. Deși întâlnirea a ținut mai puțin de o oră, informația oferită de Massini a fost ca o bombă. El a spus că dispune de o informație ultrasecretă care provine direct de la Statul Major al Pentagonului, și că acea informație se referă la un anumit loc din România.

  Mărturisind că grupul Bilderberg are reprezentanți în cele mai importante dintre organismele politice, economice și militare ale SUA, a afirmat că există câteva grupuri oculte a căror putere este foarte mare. Dincolo chiar si de aceste grupări foarte puternice, există formațiuni de elită care supervizează viața științifică și tehnologia pe întreaga planetă, economia mondială și curentele politice globale. Deasupra tuturor se află grupul Bilderberg. Tot ceea ce e mai important și se descoperă pe planetă este adus imediat la cunoștința celor din elita mondială. Acesta a fost și cazul observațiilor secrete în ceea ce privește teritoriul României.

  Pentagonul spionează cu sateliți

  Pentagonul are mai multe programe militare secrete și de spionaj geodezic, folosind mai mulți sateliți geostaționari de înaltă tehnologie. Unul dintre aceștia, care se bazează pe tehnologia bionică și pe cea a undelor de formă, a reperat în anul 2002 o structură aparte într-o anumită zonă a munților Bucegi. În primul rând, spațiul gol identificat în interiorul munteluinu avea corespondență cu exteriorul, ci începea direct din interiorul muntelui, la o anumită distanță de panta acestuia. În al doilea rând, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe gânduri echipa Pentagonului.

  Scanarea din satelit a muntelui a evidențiat două blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatră care mărgineau începutul tunelului și sfârșitul lui și respingeau orice tip de sondare sau analiză, ca și cum ar fi protejat ceva în acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul în tunel. Al doilea era imens, ca o cupolă sau semisferă, care se afla la capătul opus tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini a recunoscut că acolo se afla ceva extrem de important și care era foarte bine protejat. Ansamblul tunel-semisferă se afla într-un plan paralel cu solul, iar barajul semisferic se află pe verticala ce corespunde stâncilor de pe creastă numite Babele. De fapt, verticala ieșea la aproximativ 40 de metri între Babele și Sfinxul din Bucegi.

  O structură similară în Irak

  Echipa de la Pentagon a observat că barajul energetic semisferic are exact aceeași frecvență de vibrație și aceeași formă ca cel dintr-o altă structură subpământeană foarte secretă pe care ei o descoperiseră înainte, în apropiere de Bagdad, în Irak. La scurt timp după descoperirea din subsolul Irakului s-a declanșat războiul și după câteva luni americanii au avut acces, în cel mai mare secret, la zona respectivă, despre care irakienii nu știau absolut nimic. Oricât s-au străduit, nu au reușit să penetreze zidul energetic, iar întreaga operațiune era ținută în cel mai mare secret.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 11. #11
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Trecutul misterios al planetei

  Massini a mai precizat ca ceea ce se afla acolo avea legătură cu trecutul misterios al planetei dar și cu istoria organizației lor. Faptul că Pentagonul a remarcat similitudinea datelor de investigare între structura subterană de lângă Bagdad și cea interioară din munții Bucegi i-a agitat foarte mult pe cei din elita masonilor. Inițial aproape devenise panică generală. Panica era datorită faptului că această structură – mult mai mare și mai complexă decât cea din Irak – se afla pe teritoriul României. Corelând acest fapt cu unele aspecte referitoare la viitorul României ajungem la o viziune corectă a motivelor de îngrijorare pe care le au în prezent marii masoni. Oricât de mult ar dori ei să disimuleze aceasta, acțiunile și intențiile lor ne arată cu prisosință contrariul.

  O enigmă foarte mare era felul în care reușiseră cei care l-au construit să realizeze structura și golurile direct în interiorul muntelui, fără nici-o corespondență în afara lui. Massini a furnizat planul corect pentru a ajunge la tunel, așa cum a fost el calculat de specialiștii din Pentagon. Cea mai apropiată străpungere era posibilă la 60-70 de metri de primul baraj energetic, pe coasta muntelui. Venerabilul a garantat sprijinul tehnologic ultra sofisticat al armatei SUA pentru realizarea străpungerii spre primul baraj energetic. Era vorba de un dispozitiv foarte performant de forare în mare viteză a rocii care utiliza un jet de plasmă puternic și un câmp magnetic rotitor. Massini a cerut însă respectarea cu strictețe a secretului și prezența lui fermă în acel loc în momentul străpungerii muntelui.

  Ziarul Ziarul a publicat un amplu articol despre munții Bucegi și ciudățeniile semnalate în zonă. Iată un extras semnificativ: "Bușteni. Piscurile munților se cufundă în nori. Crucea de pe Caraiman împunge cerul cu semeție. Nimic n-ar prevesti că liniștea seculară a naturii ar putea fi tulburată de evenimente neobișnuite. Traian Trufin știe însă că totul e doar aparență. Aici a trăit cele mai stranii întâmplări. Este convins că sub Carpații noștri există o altă lume. Bucegii sunt considerați de către specialiști un punct energetic foarte puternic. S-au emis ipoteze asupra existenței unor galerii subterane, s-au făcut teste radiestezice. Cercetările au demonstrat că zona este încărcată energetic mai mult ca oricare alta din România. Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul "Cezar Petrescu" din Bușteni, publicist și cercetător al fenomenelor stranii la care a fost martor, a încercat să găsească niște explicații."

  "În 1993, timp de două săptămâni, în partea de sud a orașului, oamenii aveau insomnii, indiferent de vârstă. M-am gândit că sunt emanații de noxe de la fabrica de hârtie. Nici vorbă de așa ceva. Era ciudat că, deși nu dormeau, oamenii nu se simțeau obosiți. Mi-au confirmat acest lucru cel putin 20 de persoane", povestește muzeograful. Unii localnici au ajuns să trăiască adevărate stări de euforie. Manifestările aveau loc numai în timpul nopții. După ce au băgat în sperieți tot orașul, au încetat la fel de brusc cum apăruseră."

  "Apoi au început cutremurele. Paradoxal, dar acestea n-au putut fi localizate în Bucegi și nici nu aveau vreo legătura cu sursa seismică din Vrancea. Seria de cutremure a început în 1994 și a ținut 3 ani. "Se produceau la ore fixe: la ora 20 și la 3 noaptea. În fiecare zi, invariabil. Nu erau însă seisme propriu-zise. Se manifestau după alte legi. Aveau un areal redus: Azuga - Bușteni - Sinaia. Uneori cuprindeau doar un cartier din Bușteni. Se auzea din pământ un vuiet, ca și cum s-ar fi prăbușit sub picioarele tale tavanul unei grote. Nu apăreau nici mișcări orizontale, nici verticale", povestește Traian. A numărat peste 100 de astfel de mișcări seismice."

  "Aveam niste casti de radioamator. Receptionam in ele un program de radio. Dar am observat ca numai in zona Busteni. Iesind din oras, spre Bucuresti sau Brasov, nu mai receptionam nimic. Cred ca exista un puternic cimp energetic in zona care amplifica semnalele radio", crede Traian. A mai observat si alte fenomene bizare. In jurul Crucii de pe Caraiman apar deseori aureole ciudate si chiar holograme.

  "Traian crede că toate anomaliile din Bușteni sunt cauzate de existența unor galerii subterane în măruntaiele munților. Aceste uriașe tunele subterane sunt de natură artificială și au fost săpate de civilizații nepământene. Aici au loc experiențe, punctul fierbinte fiind în zona crucii de pe Caraiman. Așa se explică bubuiturile care însoțesc cutremurele. Sau recepționarea undelor radio, emise nu din eter, ci din aceste coridoare. Cine produce acele amplificări stranii, în ce scop, cui îi sunt destinate acele comunicări radio bizare, Traian nu poate răspunde. "Convingerea mea este că există în subteran o altă lume. Extratereștrii cunosc totul despre lumea de la suprafață. Spectrul lor informațional este foarte larg. Dar nu știu ce fel de activitate desfășoară acolo și nici de ce nu vor să comunicam. Probabil pentru că omenirea încă nu este pregătită să înțeleaga niște lucruri", conchide geologul. Speră că fenomenele se vor intensifica și până la urmă vor deveni o cale de comunicare între cele două civilizații. Oricum, e mai mult decât lipsă de explicații satisfăcătoare pe care au oferit-o până acum oamenii de știință."

  "Vizionara Valentina, femeia oarbă din Iași care poate pune diagnostice și prin telefon, susține că a descoperit prin metode proprii că un important șuvoi de energie, de aceeași calitate cu cea care alimentează complexul de la Gizeh, scaldă și Sfinxul nostru din Bucegi. Iar subteranele nedescoperite ale acestuia comunică cu piramidele din Egipt. "Acolo e trecutul omenirii. Dar nu-i omenirea de acum doua mii de ani. E cu mult mai demult, tare mult înainte. Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pământului pe care locuim. De fapt, în Bucegi, la Sfinx vine un șuvoi foarte puternic de energie. Atunci când cu știința care va fi pe pământ va birui cineva să ajunga sub Munții Bucegi, va da peste toate aceste înscrisuri și documente însemnate și, după semnele acelea, va ști ce are de făcut. Dar asta se va întâmpla numai după ce șuvoiul de energie de deasupra va slăbi", spune clarvăzătoarea care n-a fost niciodată în Bucegi."

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 12. #12
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Adio secrete!

  În ultimile zile ale lunii iulie 2003 a avut loc forarea în interiorul muntelui, însă totul s-a aflat la vârfurile puterii de stat: adio secret! Mașina a forat mai întâi după o ciudată deviație a câmpului magnetic, apoi însă s-a corectat traiectoria. Galeria semăna cu un tunel de metrou, era perfect șlefuită și ducea până la tunelul enigmatic descoperit din satelit. La capătul apropiat al tunelului se afla o poartă imensă din piatră care se deplasase prin culisare spre stânga. Înaintea acestei porți uriașe se afla celebrul baraj energetic. Trei oameni din prima echipă de intervenție specială s-au apropiat foarte mult de barajul invizibil și l-au atins imprudent, murind pe loc de stop cardiac. Orice obiect (rocă, plastic, metal sau lemn) aruncat spre el se prefăcea imediat în praf fin. Doi generali de la Pentagon și consilierul prezidențial american erau acolo.

  Marea Galerie

  Massini știa cel mai mult despre originea acestei descoperiri și avea cunoștințe despre cel puțin un element care se găsea în sala cea mare semisferică. Dincolo de barajul energetic redutabil, care a cauzat moartea a trei oameni, se afla poarta imensă din rocă solidă. În peretele tunelului, în fața porții se afla o zonă pătrată cu latura de 20 cm perfect finisată pe care era trasat cu precizie un triunghi echilateral cu vârful în sus. Pătratul șlefuit se află între imensa poartă de piatră și barajul energetic invizibil. Cezar a simțit că există o anumită compatibilitate între energia barajului și cea a lui, ceva în genul unei simpatii reciproce. Atingând ușor cu mâna suprafața invizibilă a barierei energetice, Cezar a simțit fine furnicături pe piele. A înaintat și a trecut cu totul prin barajul care nu avea mai mult de un centimetru grosime. Oficialii americani erau absolut uluiți.

  Atingând triunghiul de pe pătratul de rocă șlefuită, Cezar a deschis astfel poarta uriașă de piatră care a culisat silențios în perete. Această comandă unică anula barajul energetic și deschidea totodată poarta de piatră. Marea Galerie care se arăta acum în toată splendoarea ei era luminată, fără să conțină totuși nici-o sursă de lumină. În mod straniu, imediat după dezactivarea primului baraj energetic de la intrarea în Marea Galerie, scutul semisferic uriaș de la celălalt capăt al ei s-a activat brusc trecând la un nivel de vibrație superior și emițând o mare radiație luminoasă.

  La o analiză mai atentă, peretele Marii Galerii era acoperit ce părea sintetic dar crea senzația că are și o parte organică în el. Avea culoarea petrolului dar reflexiile erau verzi și chiar albastru închis. Nuanțele culorilor aveau un efect profund relaxant asupra psihicului și modificau sensibil aprecierea corectă a distanței. Materialul peretelui era oarecum aspru la pipăit dar nu putea fi nici zgâriat și nici îndoit. Rezista la orice tentativă de rupere, străpungere zgâriere sau tăiere. În mod straniu, flăcările focului erau absorbite înăuntrul său: practic, focul nu pute subzista pe acel material. Americanii au recunoscut că materialul este o stranie combinație între materia organică și cea anorganică. La 280 de metri galeria cotea brusc spre dreapta într-un unghi ascuțit. La o distanță mult mai mare, în depărtare, se vedea o lumină albastră feerică, ce scânteia ca o stea. Înregistrările din satelit arătau existența unui spațiu imens la capătul Marii Galerii, dar acesta era și el protejat de un ecran energetic. Lumina albastră de la capătul galeriei este doar reflexia unei porțiuni din scutul energetic protector al uriașei săli în formă de aulă.

  În subsolul Irakului

  În ce privește structura similară din subsolul Irakului, ea a fost descoperită folosind indicațiile oferite de același satelit de spionaj militar care revelase și datele pentru structura din munții Bucegi. Consilierul american pe probleme de securitate națională a primit un fax ultrasecret prin care era înștiințat de faptul că scutul energetic semisferic din subsolul Bagdadului se activase brusc, pulsând cu o mare frecvență. Informația uluitoare era aceea că în fața lui apăruse o hologramă a planetei care prezenta secvențial și progresiv continentul Europa, apoi zona de sud-est, apoi teritoriul României apoi munții Bucegi și în sfârșit localizarea structurii din interiorul lor arătând coridorul marii galerii și scutul energetic semisferic pulsând cu putere. Era evident că cele două scuturi energetice semisferice erau într-o directă dar misterioasă legătură astfel încât activarea unuia a dus la activarea și a celuilalt. Poate există chiar o rețea de astfel de structuri subpământene în întreaga lume.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 13. #13
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Deconspirarea operațiunilor

  Vestea proastă era că președinția SUA a fost înștiințată și a contactat diplomația română prin intermediul serviciilor secrete. În doar câteva zeci de minute, întreaga operațiune fusese deconspirată. Planul seniorului Massini se ducea de râpă. Inițial au vrut să preia controlul la nivel politic, insă politicienii noștri care aveau dreptul să fie avizați asupra acestor aspecte au intrat în panică și nu puteau face față evenimentelor. Cezar s-a decis să dezvăluie toate aspectele, intrigile și planurile care implicau legăturile cu Massini. Tensiunea diplomatică creștea din ce în ce mai mult deoarece presiunile Washingtonului cereau imperios comunicarea cu generalii de la Pentagon aflați la locul operațiunilor.

  Ședința de urgență a CSAT

  Discuțiile de la București au avut succes, în sensul că faptele au fost aduse la cunoștința unor persoane cu mare probitate morală și care sunt profund patriotice. O ședință de urgență a Consiliului Suprem de Apărare al Țării (CSAT) a creat un imens val de simpatie pentru Departamentul Zero. Cei mai mulți au fost cutremurați de ceea ce au aflat atunci. După decizia CSAT de a sse continua cercetările sub conducerea Departamentului Zero, s-a inventariat tot ceea ce se găsea în uriașa Sală a Proiecțiilor. De la București, ordinele se succedau unele peste altele, se anulau reciproc, erau când vehemente, când evazive, și trădau o mare tensiune. Membrii CSAT erau într-o ședință continuă, menținând legătura cu baza din munții Bucegi. Ei au hotărât să facă publică această descoperire formidabilă din munții României, după ce în prealabil au dezbătut problema pe toate fețele. Statul român urma să facă întregii lumi o declarație oficială. Câțiva membri CSAT s-au opus cu vehemență.

  Declarația oficială a României

  Când diplomația americană a fost informată că România va transmite un comunicat mondial de presă de o importanță crucială pentru omenire, totul a devenit un haos. Nimeni nu știa, dar toți bănuiau că se întâmplă ceva foarte grav și important. Președintele a fost chemat pentru o convorbire telefonică directă cu Casa Albă. În câteva ore fuseseră blocate toate tranzacțiile și înțelegerile statului român cu organismele financiare internaționale. Se aștepta din clipă în clipă ordinul de declarare a stării de urgență în zona montană și în capitală.

  Discuțiile dintre oficialii americani care sosiseră de urgență la București și partea română s-au făcut fără translator. Au fost atât de violente încât nu puține au fost momentele de criză în care diplomații strigau unii la alții cât puteau de tare , proferând multiple amenințări cu represalii. Celelalte state ale lumii nu cunoșteau nimic din această problemă, iar americanii știau bine că existau oricând câteva țări foarte puternice care s-ar fi coalizat imediat cu România pentru susținerea declarației publice.

  Declarația ar fi cuprins principalele date ale descoperirii din munții Bucegi, punând la dispoziția întregii lumi dovezi, fotografii și alte elemente esențiale pentru clarificare. Ar fi fost invitați cei mai mari oameni de știință pentru studii și cercetări. Dar cel mai important aspect l-ar fi constituit dezvăluirile despre trecutul extrem de îndepărtat al omenirii și despre istoria reală care a fost aproape complet contrafăcută.

  "În nici-un caz!"

  Americanii au reacționat cu vehemență pentru că acea declarație ar fi spulberat într-o clipă influența lor planetară, și poate ar fi aruncat în haos economia și societatea țării lor. Acesta a fost motivul principal invocat de ei, acela de a nu crea panică. Dar au uitat să recunoască că această posibilă stare de angoasă și perturbare socială ar fi apărut ca rezultat direct al minciunii și manipulării realizată deliberat de-a lungul secolelor de către francmasonerie. S-a primit și o intervenție specială a Papei care îndemna la o mare cumpătare înainte de acest pas fundamental pentru omenire. Papa a transmis chiar că va pune la dispoziția statului român anumite documente străvechi din arhiva secretă papală care sunt de o mare importanță pentru România și sprijină dovezile descoperirii din munți. După 24 de ore de discuții s-a ajuns la un acord final de colaborare româno-american în niște termeni preciși. Poziția statului român a fost aceea de amânare a dezvăluirilor, de prezentare a lor în mod gradat omenirii.

  Sala Proiecțiilor

  Marea Galerie se termină brusc în aula gigantică din interiorul muntelui care avea o înălțime de 30 de metri și o lungime de 100 metri. Sala Proiecțiilor este delimitată de scutul energetic și are dimensiuni mai mici decât aula din munte. Avansând spre scutul energetic, porțiunea de scut din față este delimitată ca o ușă și devine străvezie și apoi dispare pentru a putea intra în Sala Proiecțiilor. Scutul are rolul de a proteja de diversele influențe nefaste din exterior. Odată intrat în Sală, scutul redevine compact. Din interior, scutul are o culoare alb-aurie.

  În partea din spate, scutul nu mai cobora până la nivelul solului, ca în zona din față: Sala Proiecțiilor avea jumătatea din spate acoperită de zidul de rocă. În acel masiv perete din piatră, înalt de circa 10-12 metri, sunt dispuse trei guri enorme de tunel: una drept în față, iar celelalte două – simetric, de o parte și de alta a acesteia și sunt luminate difuz, într-o nuanță verzuie. Accesul la aceste tunele este strict interzis, prin protocolul secret care a fost semnat între statul român și SUA.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 14. #14
  Santamia este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  362

  Implicit

  Mese gigantice pentru uriași

  Începând din față, de la intrare, Sala Proiecțiilor conține un șir de mese imense din piatră, dispuse de-a lungul peretelui din dreapta, urmând curbura acestuia. Similar, există un alt șir de-a lungul peretelui din stânga. Nici una dintre mese nu avea o înălțime mai mică de doi metri. Pe grosimea plăcii de deasupra sunt tăiate în relief, cu precizie, semne diferite dintr-o scriere nemaivăzută care seamănă cu caracterele cuneiforme din antichitate. Scrierea conține și simboluri mai generale, cum ar fi triunghiul și cercul. Deși semnele nu sunt vopsite, ele ies în evidență printr-o ușoară radiație fosforescentă, în culori diferite de la o masă la alta.

  Sunt câte cinci mese pe fiecare parte a sălii. Pe unele dintre ele există diferite obiecte care par a fi instrumente tehnice. De la multe dintre ele coboară spre sol o mulțime de fire albe translucide care se adună în cutii dreptunghiulare dintr-un material lucios, argintiu, aflate în afara mesei, direct pe sol. Cablurile fine sunt extrem de flexibile și ușoare iar în interiorul lor se observă mici impulsuri luminoase care alunecă pe toată lungimea lor.

  La apropierea de oricare dintre mese, se activează simultan pe suprafața ei o proiecție holografică care prezintă aspecte dintr-un anumit domeniu științific. Imaginile tridimensionale sunt perfecte și foarte mari, cu o înălțime de aproape doi metri și jumătate. Pe suprafața dreptunghiulară a meselor din piatră șlefuită există o fantă îngustă, lungă de câteva zeci de centimetri, paralelă cu latura mare a mesei din care apar proiecțiile holografice. Proiecțiile rulează singure însă în același timp ele sunt interactive și depind de cel care le urmărește și atinge suprafața mesei.

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  - Salon de masaj si Scoala de masaj

 15. #15
  george este offline I.E. Mugurel
  Data inscrierii
  februarie 2007
  Locatie
  Sibiu
  Posturi
  139

  Implicit

  mi a placut si mie cartea iar intre timp a a aparut si continuarea in care se descrie drumul prin tunelul spre egipt
  Din pacate eu nu am vizitat niciodata muntii bucegi dar de abia astept..
  ai fost pe acolo si daca da ce parere ai? (a se citi daca ai cercetat intr-un fel sau altul)
  sunt informatii de buna calitate spirituala iar din modul de prezentare a unora nu par a fi doar compilate din carti
  Totul e posibil dar nu totul e permis

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Subiecte Similare

 1. Gura de Rai - Un loc deosebit din muntii Bucegi
  De lovelife in forum Paranormal
  Replici: 16
  Ultimul post: 03 dec 2012, 17:46
 2. Tuneluri secrete prin muntii Bucegi
  De Catalin in forum Istoria Dacilor si Romanilor
  Replici: 7
  Ultimul post: 06 mai 2012, 10:21
 3. Descoperirea unor schelete de uriasi
  De lovelife in forum Istoria unor civilizatii disparute
  Replici: 29
  Ultimul post: 24 iun 2011, 20:12
 4. Replici: 2
  Ultimul post: 28 sep 2010, 21:27

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •