Pagina 35 din 35 PrimulPrimul ... 5152529303132333435
Rezultate de la 511 la 516 din 516

Subiect: Florile

 1. #511
  Camelia Avatar
  Camelia este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  noiembrie 2006
  Locatie
  Ploiesti
  Posturi
  2.432

  Implicit Re: Florile

  "Capul plecat sabia nu-l taie, dar nici soarele nu-l vede!" - proverb romanesc


  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 2. #512
  Camelia Avatar
  Camelia este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  noiembrie 2006
  Locatie
  Ploiesti
  Posturi
  2.432

  Implicit Re: Florile


  "Capul plecat sabia nu-l taie, dar nici soarele nu-l vede!" - proverb romanesc


  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 3. #513
  T.G Avatar
  T.G
  T.G este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  mai 2008
  Locatie
  Bucuresti
  Posturi
  409

  Implicit Re: Florile

  GAROFIȚA PIETREI CRAIULUI


 4. #514
  T.G Avatar
  T.G
  T.G este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  mai 2008
  Locatie
  Bucuresti
  Posturi
  409

  Implicit Raspuns Re: Florile


 5. #515
  T.G Avatar
  T.G
  T.G este offline I.E. Bobocel
  Data inscrierii
  mai 2008
  Locatie
  Bucuresti
  Posturi
  409

  Implicit Raspuns Re: Florile


 6. #516
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Raspuns Florile

  Citat Citat din Ion Furtuna Vezi post
  In cazul pacienților, efectul florilor se manifestă neomogen, în salturi. Creșterile semnificative se manifestă în cazul biocâmpului de contact teluric și a biocâmpului de recepție iar o creștere mai scăzută apare în cazul biocâmpului de emisie. Această influență diferențiată, sugerează faptul că, florile acționează ca un element de compensare activă a unor carențe spirituale, care au impact asupra stării de sănătate fizică a oamenilor. Amplificarea biocâmpului de contact teluric se obține în mod obișnuit prin iubire și iertare. Creșterea acestuia prin acțiunea florilor asupra oamenilor reprezintă un dar de iubire din partea florilor, de o deosebită importanță pentru sănătatea oamenilor. Modificările diferențiate ale biocâmpurilor de emisie și recepție contribuie și ele la reechilibrarea ființei umane, prin reducerea relativă a zonei pe care o poate influența și creșterea zonei din care poate primi ajutor (...) Primirea în dar a florilor, amplifică aceste efecte și are deasemenea și un efect direct asupra stării de sănătate prin amplificarea accentuată și a biocâmpului vital (fig..7-centaureea).
  (...)Acțiunea florilor asupra sistemelor umane, pusă în evidență prin mijloacele specifice inforenergeticii, reprezintă o formă de manifestare a Iubirii Tatălui pentru noi oamenii, care se manifestă oricum, de vrem sau nu vrem, de știm sau nu știm.. In acest fel, florile reprezintă unul din darurile Lui Dumnezeu pentru noi, oamenii.
  Cand am citit prima data aceasta lucrare mi-a placut mult, dar am avut si cateva nelamuriri, pe care le expun aici (si rezolvarea lor), poate ajuta si altora:
  - mi-a fost greu sa pricep ca, incepand cu fig. 2 si 3, coloanele albe cu semnificatia "I.E." reprezinta valorile medii ale coloanelor imediat urmatoare, si nu categoria subiectilor participanti la test, care oricum era mentionata in explicatia din josul figurilor.
  - m-a pus in incurcatura si atitudinea aceasta usor "eseniana", de clasificare a subiectilor in doua categorii: I.E. si restul -"oamenii obisnuiti"- la care s-a adaugat a treia, "pacientii", fara nici o precizare (pacientii fiind de fapt nu bolnavii din spitale, ci "oamenii obisnuiti" care veneau la filiala pentru terapie i.e.).
  Prin 1930, medicul londonez Edward Bach a descoperit si el, prin propriile extrasensibilitati, ca florile au aceste potente de compensare a carentelor spirituale, cu efecte pana asupra starii de sanatate fizica a oamenilor. El nu vorbeste de amplificarea biocampului de contact teluric, dar spune ca toate florile au darul de a potenta manifestarea iubirii neconditionate, actionand mai intai ca un eliberator de influente si agresiuni interne sau externe (actionand deci asupra biocampului de receptie), pana la gasirea starii de echilibru si armonie interioara care ne permite sa ne manifestam iubirea christica (biocampul de emisie) si sa ne realizam misiunea personala. Deci el vede oarecum altfel actiunea lor asupra acestor doua biocampuri.
  In fig. 7 am vazut impactul centaureei asupra biocampului vital. Si E. Bach se opreste asupra acestei flori si spune: Centaury (Tintaura sau "fierea-pamantului", cu 5 petale)- este indicata acelor "persoane binevoitoare, linistite, blande, care sunt nerabdatoare sa fie de folos celorlalti. Isi supraestimeaza fortele in stradaniile lor. Dorinta lor de a ajuta ii copleseste intr-atat incat ei devin mai mult servanti decat ajutoare benevole. Bunatatea lor ii indeamna sa faca mai mult decat norma care le revine, si procedand astfel ei isi pot neglija propria misiune in viata." ("Cei 12 vindecatori si alte remedii")
  Astfel de persoane ajung sa se simta folosite, dar evita sa puna punct acestei situatii, lasa de la ele si isi "inghit" nemultumirile, "amaraciunile", pentru a evita agresivitatea, confruntarile, ajungand sa fie obosite (biocampul vital). Alaturi de centaury el mai indica si floarea de maslin, pentru cresterea acestui biocamp.
  Am mai vazut in lucrarea de fata ca frezia are timpul de remanenta cel mai mare, dintre toate celelalte flori folosite in teste. M-am intrebat alte dati de ce in aromoterapie, de exemplu, nu se foloseste si esenta de frezie. Nu exista betisoare parfumate de frezii si parfumurile cu aceasta esenta sunt rare. Imi amintesc ca in scoala generala, in timpul unei ore, a intrat in clasa mama invatatorului nostru si cand a trecut pe langa mine parfumul ei a avut un impact atat de puternic incat mi s-a gravat in structuri. Am avut atunci trairea ca sufletul meu apartine de ceva ce nu exista aici, pe pamant. Era ca un dor de casa, o casa pe care nu o cunosteam inca, stiam doar ca exista... Ani de zile am cautat sa identific acea esenta, si in timpul liceului, intrand intr-o florarie, am mirosit niste frezii galbene si atunci am stiut. Singurul parfum de frezie mai accesibil pe care l-am gasit a fost "La rue de Pergolese", de la Coty.
  Am mai avut aceasta traire, dar mai putin intensa, cu floarea acea agatatoare, caprifoi ("lonicera caprifolium"), de culoare alba sau galbena, cu 5 petale, una dintre petale dispusa in opozitie cu celelalte 4, ca si cum ar fi degetul gros de la o mana (de aceea i se mai spune si "mana Maicii Domnului"). Si cu floarea de portocal (azahar).
  Doctorul Bach, care nu folosea decat flori de camp sau salbatice, s-a oprit asupra caprifoiului (honeysuckle) si l-a folosit ca remediu pentru ancorarea excesiva in trecut, nostalgia si melancolia pentru alte timpuri...
  Bach spune si el ca aceste flori actioneaza chiar daca vrem sau nu, daca suntem constienti de asta sau nu, dar ca macar din cand in cand sa ne oprim cu recunostinta si sa-i multumim Creatorului care a pus la indemana noastra iubirea Lui prin aceste plante tamaduitoare. Mai stiu ca el a facut o gramada de studii in legatura cu actiunea acestor flori, dar ca inaintea mortii le-a ars, spunand ca totul trebuie sa fie simplu, asa cum e natura sau legile lui Dumnezeu, si ca florile actioneaza prin ele insele, nu e nevoie sa se demonstreze nimic. Poate ca, cine stie, este rolul inforenergeticii sa re-studieze si aceste flori si chiar sa le gaseasca noi valente.
  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

Subiecte Similare

 1. Replici: 30
  Ultimul post: 14 mar 2009, 10:13

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •