Pagina 1 din 4 1234 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 15 din 50

Subiect: Edgar Cayce - terapia din transa hipnotica

 1. #1
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit Edgar Cayce - terapia din transa hipnotica

  In transele sale profetice, Edgar Cayce a prevestit nenumarate evenimente, ca marele crah bursier, al doilea razboi mondial, moartea unor presedinti si luptele din Golf.

  Mai putin cunoscut in Romania decit Nostradamus, printre occidentali Edgar Cayce are faima unui mare profet, interesul pentru ideile sale fiind ilustrat de cele peste 300 de carti despre el, scrise in cei 58 de ani care au trecut de la moartea sa. Personaj controversat, inzestrat cu certe capacitati paranormale, Cayce a fost asaltat de-a lungul vietii sale de mii si mii de cereri de ajutor pentru cele mai variate probleme, el fiind rind pe rind vindecator, sfatuitor in afaceri, cunoscator al trecutului, dar si al viitorului.

  Presa vremii il numea “cel mai misterios om din lume”. Lucrurile spuse de el in transa sint si astazi studiate cu atentie de cei care doresc sa desluseasca misterele trecutului omenirii si de cei, mult mai numerosi, care se gindesc cu infrigurare la sfirsitul lumii.

  Aparitia misterioasa

  Nascut in apropiere de Hopkinsville, statul american Kentucky, pe 18 martie 1877, Edgar Cayce a avut o copilarie cit se poate de normala. Pe la sase-sapte ani, el a inceput sa le spuna parintilor ca are un fel de viziuni si sta de vorba cu rude decedate recent, dar nimeni nu i-a dat atentie, aceste idei fiind puse pe seama unei imaginatii prea bogate. Copilul se cufunda atunci in studierea Bibliei pe care o citeste din scoarta-n scoarta de mai multe ori.

  La virsta de 13 ani, Cayce are o viziune care ii va marca toata viata. Atunci, i-a aparut o femeie foarte frumoasa care l-a intrebat ce isi doreste cel mai mult in viata. Adolescentul a raspuns ca ar vrea sa-i ajute pe ceilalti, in special pe copiii bolnavi, ceea ce s-a si intimplat, insa mult mai tirziu. Efectul imediat al misterioasei aparitii a fost acela ca Edgar nu a mai fost niciodata nevoit sa-si bata capul cu lectiile, doar dormea cu capul pe carti si a doua zi stia totul! Cu timpul insa acest dar s-a estompat.

  Autovindecare sub hipnoza

  Primele manifestari ale puterilor sale extraordinare apar abia pe la 23 de ani, intr-un context tragic, tinarul Cayce fiind afectat de o laringita severa, din pricina careia el isi pierde vocea. Situatia era atit de dramatica, incit el renunta la munca de comis-voiajor, devenind fotograf, meserie in care nu era nevoie sa vorbeasca. La sugestia unui expert din New York, tinarul a fost hipnotizat si intrebat cum poate fi vindecata boala de care sufera,

  Spre surprinderea tuturor, Cayce a explicat ca afectiunea e de natura psihica, singura solutie pentru vindecare fiind determinarea organismului sa creasca presiunea sangvina in zona gitului. Pielea de pe git a devenit de culoare rosu-aprins si era foarte calda, apoi si-a revenit la normal. Cind s-a trezit, Cayce putea vorbi perfect normal. In biografiile sale, ziua de 31 martie 1901, data autovindecarii sale, este mentionata drept “prima citire psihica”, termen folosit pentru a desemna tot ceea ce el a spus in transa.

  Perioada care a urmat a fost una dificila pentru Cayce, sfisiat intre dorinta de a duce o viata linistita alaturi de cea pe care o iubea si cererile celor din jur de a-si folosi cumva strania putere. La acea vreme, nici el nu intelegea mare lucru, neavind cunostinte nici despre fenomenele paranormale, nici de medicina.

  Practic, Cayce nu avea nevoie de hipnoza, el fiind in stare sa intre singur in transa, intinzindu-se pe canapea, cu miinile pe piept, intr-un somn aparent, de unde si porecla de “Profetul adormit”. In aceasta stare, el raspundea la intrebari si oferea solutii la toate problemele. Cele mai multe dintre acestea au fost notate de o stenografa special angajata, astfel ca s-au pastrat peste 14.000 de “citiri” ale lui Cayce, care au fost transpuse recent pe CD-uri.

  Faima de vindecator a lui Cayce crestea de la o zi la alta, astfel ca in 1907 el ajunge ajutorul unui doctor, impresionat de talentul sau extraordinar de a diagnostica maladii. Povestea a ajuns si in paginile cotidianului “New York Times”, care pe 9 octombrie 1910 a publicat un amplu articol intitulat “Un analfabet devine doctor sub hipnoza”, titlu oarecum nedrept fata de Cayce, care facuse totusi ceva scoala.

  Desi era deja renumit ca vindecator, el nu reuseste in 1911 sa-si salveze unul dintre baieti, lovit de tuse convulsiva. De fapt, Cayce nu s-a gindit sa-i citeasca propriului sau copil decit atunci cind medicii s-au dat batuti, insa a aflat ca e prea tirziu si nu mai e nimic de facut. Citeva luni mai tirziu, doctorii i-au spus ca si sotia sa, Gertrude, este pe moarte, din pricina tuberculozei, dar de aceasta data citirea a fost salvatoare, femeia revenindu-si in citeva luni gratie tratamentului indicat de el in transa.

  Calatorii in afara trupului

  Edgar Cayce a povestit doar in citeva rinduri despre “calatoriile” sale in afara trupului, in cursul carora gasea solutii salvatoare pentru multi dintre cei care il cautau. Informatiile sale proveneau din asa-numita “arhiva Akasha”.

  Termenul de Akasha desemneaza un tarim spiritual imaginar, unde se afla inmagazinate toate evenimentele, actiunile, gindurile si sentimentele, care au fost si care vor fi. Unii cred ca pot avea acces la acest tarim gratie “corpului astral”. Clarviziunea, profetiile si toate fenomenele din aceasta sfera sint posibile prin intrarea in Akasha. Aceste calatorii astrale ale lui Cayce sint adesea comparate cu experientele traite de cei aflati in moarte clinica.

  Iata cum a descris Cayce o astfel de calatorie: “Sint ca un punct mititel, in afara trupului meu fizic, care zace inert in fata mea. Intunericul ma copleseste si am o senzatie de singuratate ingrozitoare. Deodata, observ o raza alba de lumina si stiu ca trebuie sa o urmez, astfel sint pierdut”. Urmind drumul indicat de raza, Cayce parcurge mai multe niveluri, dintre care primele sint inspaimintatoare, populate cu “forme grotesti si oribile, cum numai in cosmaruri intilnesti”. Ceva mai sus, apar “siluete de oameni deformati, avind cite o parte a corpului nefiresc de mare”.

  Urmeaza apoi “figuri cenusii ce par acoperite cu glugi”. Dupa acest periplu de cosmar, aratarile devin tot mai luminoase, iar el trece pe linga un nivel pe care se pot distinge contururi de case, ziduri, copaci, insa totul e nemiscat. Treptat, lumea aceasta incremenita incepe sa prinda viata, apar sunetele, muzica si culorile din ce in ce mai stralucitoare. “Brusc, ajung in Arhiva. Este o sala fara pereti si fara tavan, dar imi apare cu claritate figura unui om batrin care imi intinde o carte mare, un dosar al persoanei pentru care caut o informatie”.

  1936 - catastrofa pe Pamint

  Oricit de ciudat ar parea modul in care Edgar Cayce isi obtinea informatiile, multe dintre profetiile sale care priveau viitorul imediat s-au indeplinit. Astfel, in 1924, el a anuntat apropiata criza financiara ce avea sa zguduie Statele Unite, sfatuindu-si clientii in ce domenii sa investeasca. Multi nu l-au luat in seama pe “economistul vizionar”, trezindu-se ruinati in urma crahului bursier din 1929.

  Un deceniu mai tirziu, cel mai mare profet american avertiza despre ascensiunea lui Hitler, care urma sa ramina la putere “pina ce va fi inlaturat din interior sau printr-un razboi extern”. Una dintre cele mai celebre profetii ale sale, din februarie 1932, s-a implinit intocmai, cu pretul unor mari suferinte pentru umanitate. “O mare catastrofa va veni peste lume in 1936 si se va manifesta prin destramarea unor mari puteri care acum exista ca actori in afacerile lumii”. El a prevazut corect amploarea razboiului, care va atinge asemenea proportii incit “va umple de groaza toata Europa si Asia”.

  In ceea ce priveste viitorul Statelor Unite, in 1939, Edgar Cayce a vorbit despre moartea a doi presedinti in functie si despre tulburarile sociale ce vor afecta tara. Roosevelt a decedat in 1945, iar in noiembrie 1963 Kennedy era asasinat, tocmai in momentul aparitiei miscarii pentru drepturile civile care isi va pune amprenta pe anii urmatori. Cayce a prevazut totodata independenta Indiei si crearea statului Israel.

  Armaghedonul a inceput

  Ca un profet ce se respecta, Edgar Cayce avea si el propria teorie despre sfirsitul lumii. Astfel el spunea ca “Batalia Armaghedonului” va incepe in 1999, numai ca nu se va manifesta ca un razboi pe Pamint, asa cum isi inchipuie foarte multi. De fapt, va fi o lupta spirituala intre “fortele superioare ale lumii” si “fortele inferioare ale intunericului”, inclestare ce va dura 1.000 de ani. Scopul acestei batalii este acela de a impiedica sufletele din tarimurile inferioare ale vietii de apoi sa se reincarneze si sa ajunga pe pamint. In acest rastimp, doar sufletele “luminate” se vor putea reincarna. Lumea va cunoaste 1.000 de ani de pace si iluminare, la capatul carora se va instaura Raiul pe Pamint, in care chiar si sufletele inferioare vor putea accede, reincarnarea fiindu-le in sfirsit permisa si lor.

  Intr-o alta “citire”, se pomeneste anul 1998 ca data a celei de-a doua veniri a lui Iisus Hristos. Potrivit cercetatorilor profetiilor lui Cayce, mentionarea acestei date se preteaza construirii unei paralele cu un catren al lui Nostradamus, care afirma ca in 1999 va veni pe pamint “Marele Rege al Terorii”, termen ce il desemneaza, dupa unii, pe Satana, iar, dupa alte interpretari, pe Iisus Hristos, “teroarea” nefiind altceva decit Judecata de Apoi.

  Scepticii spun ca momentul a trecut si, deci, profetii s-au inselat. Adeptii lui Cayce afirma insa ca este foarte posibil ca si cea de-a doua venire sa se produca la fel ca prima, astfel ca anul prezis de el sa fie cel al nasterii sale pe Pamint. Asa se explica, spun ei, si discrepanta dintre cele doua date, 1998 marcind conceperea noului Iisus, iar 1999 nasterea sa. Teoria pare cam greu de crezut, dar deceniile urmatoare vor arata cine are dreptate.

  America va ajunge sub ape

  Dupa cum spune Cayce, batalia Armaghedonului va fi mai greu de observat pentru oameni, cel putin in stadiul initial. In schimb, omenirea va fi martora unor catastrofe terestre mai mult decit evidente, soldate cu distrugerea unor intinse portiuni ale Statelor Unite. Se va inregistra o intensificare a activitatii vulcanice, dupa care vor urma cutremure devastatoare. Alt gen de schimbari, cauzate poate de schimbarea polului magnetic al Pamintului prezisa de vizionarul american, vor afecta practic intreg Pamintul.

  Interesant de mentionat faptul ca vizionarul american a vorbit despre schimbarile climatice cu zeci de ani inainte ca oamenii de stiinta sa abordeze aceasta problema. “Ceea ce este astazi linia de coasta a multor tari va deveni fundul oceanului. Chiar si multe cimpuri de lupta ale prezentului vor deveni oceane, mari, golfuri”. Efectele globale ale cataclismelor viitoare sint descrise astfel: “Pamintul se va crapa in vestul Americii. O mare parte a Japoniei trebuie sa se scufunde. Partea nordica a Europei se va schimba intr-o clipita”.

  Edgar Cayce a povestit ca intr-una dintre calatoriile sale a aflat ca se ve reincarna in 2100 in Nebraska si a vazut cum va arata lumea la acea data. Mare parte din teritoriul american se va afla sub apa, iar “New York-ul va fi distrus fie de razboi, fie de un mare cutremur”.

  Al treilea razboi mondial

  In stenogramele citirilor lui Edgar Cayce se gasesc referiri si la un posibil al treilea razboi mondial. Astfel, el a vorbit despre luptele ce vor izbucni in diverse zone ale lumii, printre care “Libia, Egipt, Ankara, Siria, prin strimtorile din aria de deasupra Australiei, in Oceanul Indian si in Golful Persic”. Interpretata in contextul conflictelor din Afganistan si Irak, aceasta profetie pare pe cale de a se indeplini. Totusi, nu este neaparat necesar ca acest lucru sa se intimple, caci, dupa unele interpretari, profetiile sint doar o avertizare. Rostul lor este tocmai acela de a atrage atentia, astfel incit oamenii aflati in cunostinta de cauza sa se poata schimba, sa devina mai buni, evitind astfel catastrofele prezise.

  Profetia finala

  Edgar Cayce si-a rezervat ultima profetie pentru sine, asa cum si prima citire a folosit-o pentru a se autovindeca. Batrin si epuizat de numeroasele solicitari ale celor care ii cereau necontenit informatii despre soarta rudelor plecate pe front, la 1 ianuarie 1945 Cayce si-a anuntat propria moarte. Pe un ton lipsit de dramatism, el le-a spus celor din jur ca peste patru zile va fi ingropat. Profetia s-a dovedit cit se poate de precisa. Edgar Cayce a murit pe 3 ianuarie, fiind condus pe ultimul drum doua zile mai tirziu.

  Atlantida regasita

  Previziunile lui Cayce s-au dovedit de o precizie uluitoare si in domeniul arheologiei, vestind, spre exemplu, descoperirea manuscriselor de la Marea Moarta, din 1948, cu zece ani mai devreme. De altfel, profetul, care era pasionat de Biblie, a povestit o multime de lucruri despre vremea in care a trait Iisus, in timp ce le descria unor clienti ai sai vietile lor anterioare.

  Cayce a vorbit, cu mult inaintea oamenilor de stiinta, despre importanta astronomiei pentru vechii egipteni, explicind ca monumentele de la Gizeh sint aliniate dupa pozitia astrelor, asa cum se puteau ele vedea pe bolta cereasca cu 10.500 de ani i.Hr.

  Unul dintre domeniile sale favorite era Atlantida, continentul pierdut, pe care exista o civilizatie superioara celei in care traim. Potrivit lui Cayce, mitica Atlantida era uriasa, “cit Europa si Asia la un loc”. Atlantida a trecut prin trei momente cruciale, primele doua producindu-se cu 15.600 de ani i.Hr., cind uscatul s-a divizat in trei insule: Poseida, Og si Aryan. Atlantii construisera un fel de cristale uriase, ca un fel de lasere, cu ajutorul carora produceau energie. Acestea aveau sa fie armele cu care, din pura lacomie, atlantii aveau sa-si distruga propria lume. Ca urmare a cataclismului produs, Atlantida s-a scufundat, ultimele portiuni ale sale fiind inghitite de ape cu zece mii de ani in urma. O parte dintre locuitori au avut insa timp sa fuga, stabilindu-se in Egipt. In opinia sa, scufundarea Atlantidei coincide cu ceea ce, ulterior, avea sa se numeasca “potopul lui Noe”.

  In 1936, Cayce a prezis ca Atlantida va reveni la suprafata, iar primele semne se vor vedea in apropiere de Bahamas, in zona Insulei Bimini. Multi si-au adus aminte de vorbele sale 32 de ani mai tirziu, cind un pilot american a descoperit in zona mentionata, la circa o mila de coastele Insulei Bimini, la mica adincime, un fel de drum de piatra, parte a unui complex mult mai mare. Ciudata formatiune de pietre este astazi numit “drumul Bimini”, fiind considerata de unii ca o ramasita a vechii Atlantide. Ca mai toate subiectele de acest gen, teoria este vehement contestata de cei care sustin ca Atlantida s-a aflat in alta parte.
  Un site
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  si un
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  pentru mamici unde se dezbat subiecte despre sarcina, nastere precum si crestere si educarea copiilor.
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 2. #2
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit Re: Edgar Cayce - terapia din transa hipnotica

  Termenul de Akasha desemneaza un tarim spiritual imaginar, unde se afla inmagazinate toate evenimentele, actiunile, gindurile si sentimentele, care au fost si care vor fi.

  Dar de ce imaginar?Este o arhiva vibratorie ,dar in alta dimensiune.Dar ea exista si e plina de carti groase cu istoria omenirii.
  Se poate vizita prin calatoria corpului astral,Se poate citi prin racordare spirituala,in general cel ce " citeste " nu tine minte ce spune,si se poate citi ca intr-o viziune,cind se vede cartea .
  Ca arhiva este formata din niste sali mari,pline cu pupitre pe care stau cartile deschise ,iar o lumina albastra care vine de nicaieri lumineaza aceste pupitre.Desi totul este perceput ca fiind fizic si palpabil,inclusiv podele exista,spiritul care ajunge acolo stie ca acestea nu sint fizice,in dimensiunea 3.Sint in celelalte dimensiuni,probabil de la 5 incolo.Nu stiu exact.

  Ps: oamenii cred ca ce nu se vede,nu exista.

 3. #3
  Nicoleta este offline I.E. Mugurel
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  154

  Implicit

  Sunt multe de spus despre Akasha, poate este informatia stocata in toata energia universului respectand si principiul hologramei

 4. #4
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Este corect,informatiile din akasha pot apare si ca holograme din trecut sau viitor.(in general,nu numai al persoanei in cauza)

 5. #5
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Privind cronica akasha,paginile sint scrise intr-o limba asemanatoare cu cea din Voynich manuscript.Este cineva mai in tema sa-mi confirme ca este acelasi scris?

 6. #6
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit

  In acesta cronica acasha informatile sunt sub forma de film si imagine, aproximativ la fel cu ceea ce vedem noi + alte informatii atashate ( emotii trairi sentimente ale celor implicati in evenimentul respectiv)

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 7. #7
  Zâmbet este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  august 2006
  Posturi
  67

  Implicit

  de unde putem face rost de carti sau ceva de genu care sa cuprindă informaţii despre această cronică akashă??
  există în comerţ ceva util si adevărat despre aceasta?

 8. #8
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit

  Exista multe carti care trateaza acesta Cronica Akasa numita si Memora universala sau Banca de Date Divina dar putine sunt competente, si multe bat campii pot fi considerate fantezii, oricum ar trebui sa citesti cate ceva si sa incerci sa meditezi la acest subiect foarte complex

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 9. #9
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Am sa va spun de ce am intrebat acest lucru.Am sperat ca este cineva care are acces la akasha.Si ca-mi poate spune ce perceptie are.
  Ptr ca eu am acces la akasha si doream sa confrunt acest lucru cu experienta altcuiva.

  Daca doriti,va povestesc.Ma puteti si contrazice,nu ma supar.

 10. #10
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit

  Fiecare are acces la Banca de Date Divina in mod unic, unii mai mult altii mai putin, unii decodifica mai corect altii mai putin corect, iar altii pur si simplu fabuleaza si mai este si categoria celor care sunt nebuni de a deavaratelea

  Dar povestestene sa maia flam si noi cate ceva
  Un site
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  si un
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  pentru mamici unde se dezbat subiecte despre sarcina, nastere precum si crestere si educarea copiilor.
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 11. #11
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Eu intrind in categoria celor care "sint nebuni de-adevaratelea" ,ma confrunt cu urmatoarea situatie:cind eram mica,"vedeam "intimplari din viitorul apropiat care ma priveau,bine-nteles.Acestea s-au succedat pina,sa zic,pe la 20 de ani.
  Pe la 23 de ani,cred,am patit o chestie misterioasa ptr mine:m-am bagat in pat sa ma culc,si,n-adormisem cind,brusc,m-am trezit ca ma inalt in intuneric,spre/printre stele.Imaginea aceasta si senzatia o am inca proaspat in minte(nu degeaba se spune ca nebunii au memorie buna! )Imi amintesc frumusetea noptii interstelare si faptul ca era rece-simteam racoarea noptii dar nu la modul de frig fizic care este neplacut,dar constientizam faptul ca era acel gen de frig si totusi nu ma afecta.Apoi,la fel de brusc,am ajuns intr-o sala imensa.Aceasta era formata din multe sali prin care am trecut si paseam pe niste podele care stiam clar ca nu exista in realitate.Aceasta senzatie cu podelele mi-o amintesc clar,ele nu existau fizic,dar totusi existau.Mi-amintesc ca era o chestie derutanta.
  Fiinte/entitati se aflau acolo,ca si mine ,mergind in penumbra.Existau niste chestii gen pupitre pe care erau volume groase,ingalbenite si invechite.Ca si cum n-ar fi destul eu eram indrumata de o prezenta/entitate pe care eu o percepeam ca fiind acolo,dar nu era acolo.Era liniste absoluta.Am citit in multe carti,care erau luminate de o lumina albastra.Imi amintesc ca stiam clar ce citesc.Si apoi,la un moment dat,eram inapoi in pat la mine.Imi pare rau ca nu m-am uitat la ceas ca nu realizez cit a durat povestea aceasta in paramentri de timp.
  Experienta am bagat-o-n sertarul cu ciudatenii si nu m-am mai preocupat de ea.
  PS:dar nu tin minte nimic din ce-am citit.

 12. #12
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Prin anul 2004,cred,am citit Universul lui E.Cayce .Prin 2005 am recitit cartea,ca asa am simtit eu.Aceasta a doua citire a gasit rezonanta ,cred,in mine,caci privind lecturile lui Cayce simteam ca ma invirt pe linga un subiect cunoscut.Dar legatura intre ce s-a-ntimplat cu ani in urma si akasha a fost de tip:bingo,asta este.
  Nu am mai calatorit astfel,as spune astral sau rapire-n duh dupa gindirea mea si perceptia de-acum.
  Intimplari ciudate de acest gen nu m-au atras niciodata,ma gindeam "de ce trebuie sa patesc eu din-astea?"Pina la urma le-am acceptat,cam de un an jumate incoace,cind m-am reapucat sa citesc biblia,si,culmea,am vazut ca si inteleg ceva.
  Privind "memoria universului" ,vreau sa relatez ultima experienta de acest gen: "citire directa".
  Intr-o zi m-am asezat in pat linga fiul meu care dormea,era cam 5 si 5 dupa-amiaz,si,zic,stau si eu la tv pina la si 15,cind plecam la servici.Pe Hallmark era un film cu o sirena-foca,destul de aiurea,cred,da'l vazusem de la-nceput.Privind la tv,m-am relaxat si,...cred ca ... m-am dedublat cumva,ca m-am aflat uitindu-ma la tv si in acelasi timp citind intr-o carte deschisa dar care nu era reala si papabila.Mi-am dat seama de faptul ca ma uit la tv si citesc acel scris concomitent si m-am crispat,iar literele din carte au inceput sa se roteasca in sensul acelor de ceasornic ,sa se faca din ce in ce mai mici si au disparut ca intr-o teava/canal.Bine-nteles ca nu tin minte nici ce-am vazut la tv,nici ce-am citit in cartea cea ingalbenita.
  Cea mai simpluta explicatie este ca am adormit.Da,dar eu n-am adormit.Aceasta chestie s-a mai repetat,dar tot nu stiu ce am citit.
  Gindindu-ma de curind la acea scriere,mi-a venit in minte Voynich manuscript,parca ar fi aceeasi scriere.Acest manuscris l-am gasit intimplator pe net cu vreo 3 ani in urma,si-am uitat de el,dar intrebindu-ma ce scris e acela,Raspunsul Voynich a urcat in mine pur si simplu.

  PS:am citit de curind ca relaxarea faciliteaza racordul mental la unde alfa,asta ar fi o explicatie privind vizualizarea cartii.

 13. #13
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  Cind vin din conced,mai povestesc si alte "racorduri" ,de data asta mai fructuoase.Sa ne auzim cu bine,va imbratisez pe toti.

 14. #14
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit

  Dignostic: Nu esti nebuna

  Experientele tale mi se par destul de normale si firesti, in timpul somnului sau a unor stari de relaxare mai profunda se spune ca o parte din sufletul tau pleaca sa se mai instruiasca pentru evenimentele ce vor urma, prin diverse locuri de pe Terra sau pe diverse corpuri ceresti si cam cu asta seamana ce imi descrii tu

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 15. #15
  cris este offline Utilizator De'al casei
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  2.533

  Implicit

  He,Catalin,mersi de diagnostic..Daca s-o-ntimpla,voi sti.
  Dar nu am fost pe un corp ceresc,am fost intr-o dimensiune vibratorie.
  Noi acum sintem in 3d.Ca si cum as fi fost in 4d sau asa ceva.
  Iar a doua experienta a durat 3-4 secunde,cred.Defapt,nu,a durat cit sa pot citi cele doua pagini.

Pagina 1 din 4 1234 UltimulUltimul

Subiecte Similare

 1. Terapia prin post si rugaciune
  De Santamia in forum Medicina naturista
  Replici: 8
  Ultimul post: 13 ian 2012, 14:27
 2. TERAPIA IERTARII
  De Mihaitza in forum Sfaturi si sugesii. Ajutor terapeutic
  Replici: 161
  Ultimul post: 09 oct 2010, 21:00
 3. Alchimia Spirituala - Terapia cu Lumina pe Suflet
  De premamotion in forum Tratamente Inforenergetice
  Replici: 23
  Ultimul post: 21 iun 2009, 01:02

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •