Sanatatea este baza oricarei activitati, asa ca va prezint o companie care produce tratamente naturiste, produsele sunt obtinute din substante de provenienta animala, vegetala sau minerala care se gasesc in natura si se bazeaza pe retete tibetane si chinezesti mai vechi de 5000 ani. Pentru a trai sanatos trebuie sa fim in armonie cu natura!
Eu si familia mea consumam aceste produse de cativa ani buni si pot zice ca mai trec pe la farmacie doar in cazuri mai extreme ca sa zic asa. Produsele sunt exceptional de bune dar nu foarte cunoscute in romania.
Produsele Tiens si-au primit atestatul de calitate in 186 de tari. Firma Tiens detine atestatul international de calitate ISO 9000-9002 care reprezinta in toata lumea calitatea lor deosebita. Cele 13 medalii de aur atesta calitatea de conservare a sanatatii datorita produselor. Productia este asigurata de Guvernul Chinez, de Academia de Stiinte, de Ministerul Sanatatii ale Nutritiei. In decembrie 2001 firma Tiens a primit premiul Academiei de Stiinte din Rusia, a carui titlu este: Medalionul Ilja Mecsnikov "Pentru rolul practic in problema sanatatii nationale". In acelasi an numele firmei a fost inscris in cartea de Aur a Rusiei.In 2002 firma Tiens a fost numita importatorul principal al ONU si a devenit membra a centrului ONU. Toate produsele Tiens sunt fabricate fara conservanti, au un termen de valabilitate foarte lung (18 luni). Seutilizeaza in doze biotice (mai mari ca cele homeopatice si mai mici ca cele farmaceutice), practic nu au contraindicatii, nici efecte secundare. Nu exista boala in fata careia sa fie inactive, doar ca trebuiesc utilizate adecvat.

Puteti gasi mai multe informatii despre Tiens pe google iar daca vreti sa acordati o sansa acestor produse le puteti achizitiona de aici: Tiens-Romania.Ro (copiati link-ul in browser)

PS: Va previn ca daca respectati schemele de tratament veti deveni consumatori fideli din cauza rezultatelor pozitive.