Numele tau este reprezentarea exacta a personalitatii si caracterului tau la data nasterii. Este o vibratie foarte specifica ce reflecta experientele tale din trecut, talente si punctele tale tari, dar slabiciunile si deficientele tale.
Nume nu sunt date arbitrar. Parintii tai aleg intuitiv numele potrivit pentru tine. Cu alte cuvinte, iti atragi acel nume care descrie exact cine esti.
Nu iti poti schimba destinul prin simpla schimbare a numelui. In cel mai bun caz poti adauga unele energii suplimentare care te-ar putea ajuta sa depasesti mai usor unele obstacole.

Destinul tau, viitorul tau, cine esti si cine vei deveni reprezinta un efect direct al actiunilor tale actuale si din trecut. Informatia numerologica furnizata de numeletau te poate ajuta sa intelegi mai bine cine esti - talente, forta, abilitati, puncte slabe ...

Aceste informatii iti permit sa actionezi in sensul potrivit (la nivel de ganduri, emotii si fapte), in scopul de a-ti crea viitorul pe care il doresti. Asadar, este foarte important sa intelegi ca nu iti poti crea viata din visele tale prin simpla schimbare a numelui.

Numele tau reflecta exact cine sunteti la data nasterii. El descrie trecutul tau, insa nu iti determina viitorul. Viitorul tau ramane deschis; alegand directia potrivita si luand masurile adecvate, poti realiza aproape tot ce vrei.

Informatiile furnizate de catre diagrama numerologica te va ajuta sa iti gasesti calea, sa iti depasesti provocarile, sa profiti de oportunitati, sa iti dezvolti punctele tari, sa le depasesti pe cele puncte slabe, si sa creezi viata pe care o doresti.

Nu exista pilula magica si nici o modalitate de a trisa fata de univers. Exista doar o singura cale: trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru viata ta. Profita de talentele si darurile si creeaza-ti viata pe care ai visat-o!

Cele mai importante numere importante ce deriva din numele tau sunt:
- Dorinta Inimii

 • Personalitatea
 • Numarul de Exprimare

  Acestea sunt trei dintre Numerele de Baza. Celelalte doua rezulta din data nasterii, si anume:
 • Calea Vietii
 • Ziua de Nastere

  Alte numere derivate din numele si data nasterii tale sunt:
  • Lectiile karmice
  • Provocarile
  • Oportunitatile