Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 15 din 20

Subiect: Adevarata Biblie!

 1. #1
  bughy este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  martie 2011
  Posturi
  2

  Implicit Adevarata Biblie!

  Dumnezeu a permis ingerilor cazuti sa se incarneze in Atlantida ca oameni, dar au ajuns din ce in ce mai rai. Atunci cei 4 trimisi ai lui Dumnezeu le-au predicat iubirea si bunatatea, dar au fost ucisi cu bestialitate de acestia.
  Dumnezeu i-a inviat din morti pe trimisi doar pentru a ii determina pe luciferieni sa se intoarca. Acestia insa au cazut si mai rau.
  Atunci Dumnezeu a hotarat distrugerea Atlantidei.

  Multi luciferieni s-au rugat in lumea astrala la Dumnezeu sa le mai dea inca o sansa. Dumnezeu le-a permis atunci sa se incarneze pe pamantul actualului Israel. De aceea au avut ei mereu revelatia poporului ales. Insa au ratacit din nou pentru ca nu au recunoscut realitatea: sunt intr-adevar ingeri, dar cazuti, iar ceilalti oameni sunt demoni. In loc sa se indrepte au inceput sa acumuleze sentimente de superioritate, marind in acest fel caderea si ratacirea pentru care oricum fusesera alungati de Dumnezeu din straturile superioare ale astralului.

  Atunci a hotarat IISUS sa coboare la ei doar pentru a ii salva, intr-o incercare de a le arata numai iubire, bunatate si iertare. L-a trimis pe Ioan Botezatorul ca sa ii pregateasca calea. Nu l-au primit pe IISUS si l-au rastignit in mod barbar, pentru ca propovaduia ceea ce ei nu erau pregatiti sa auda.

  IISUS le-a dat de inteles pe limba lor ca nu exista popor ales, ca Imparatia Cerurilor este in inima omului si nu este o imparatie omeneasca cum asteptatu ei (si cum asteapta si astazi) ca Dumnezeu este Tatal Nostru al tuturor oamenilor si ca oamenii sunt egali in fata lui Dumnezeu si a Imparatiei Sale.

  Un asemnea mesaj revolutionar nu a putut fi acceptat, iar Cel care le-a lovit doctrina lor in moalele capului a fost batjocorit si rastignit cu bestialitate. Chiar si dupa 2000 de ani de prigoana ei continua sa IL batjocoreasca.

  Dumnezeu insa are planul Lui si e stabilit de mult. Tirania lor va pieri si ei vor pieri din lume. Dumnezeu a hotarat sfarsitul luciferienilor.

  Chiar si Mahomed a realizat ca multe versete biblice din Scriptura au fost modificate de rabinii care au pus scrierile pe seama lui Moise.

  Exista 9 trepte in lumea astrala. Primele 4 sunt mai cenusii, dar tot sunt mai bune ca viata de pe Pamant. De la nivelul 4 in sus si pana la 9 se regaseste adevaratul Rai. La nivelul 9 se afla doar IISUS, Maica Domnului, Ingerii, Sfintii.
  Moise se afla la nivelul 1. Tot este mai bine ca pe Pamant, dar nu e grozav.

  Dupa cele 9 nivele incepe sfera de opal. Foarte putini au acces la informatiile de acolo. Cert este ca acolo se afla acum Adevarata Biblie care va fi data omenirii de catre Tatal Ceresc.
  Aceasta Biblie nu va mai fi alterata de modificarile oamenilor.

  In Adevarata Biblie avem:
  - Dumnezeu este prezentat in adevarata Sa esenta: BUN, IUBITOR NECONDITIONAT, IERTATOR, MINUNAT, INTELEPT, ATOTPUTERNIC.
  Nu v-a mai fi prezentat in maniera dura, tiranica, care favorizeaza sionismul (generand astfel antisemitism), nu va mai indemna oamenii ca pe niste soldatei la razboi ca in Vechiul Testament pentru cucerirea unor teritorii unde curge lapte si miere, nu va mai porunci lui Moise sa treaca cetati intregi prin sabie - inclusiv femei, copii, batrani, animale si sa le jefuiasca.
  Dumnezeu nu va mai fi prezentat ca generand frica si implicit ura.
  Nu exista Mania Domnului sau urgia Sa sau iutimea Urgiei/Maniei Sale.
  Nu va pedepsi dupa dreptatea /Lege o fiinta care incalca perfectiunea in orice moment.
  - Nu vor exista razboaie in "numele Domnului Dumnezeu" cum exista in Biblia actuala:

  Deuteronom 20:

  10. Când te vei apropia de cetate ca s-o cuprinzi, fă-i îndemnare de pace.
  11. De se va învoi să primească pacea cu tine și-ți va deschide porțile, atunci tot poporul ce se va găsi în ea îți va plăti bir și-ți va sluji.
  12. Iar de nu se va învoi cu tine la pace și va duce război cu tine, atunci s-o înconjuri.
  13. Și când Domnul Dumnezeul tău o va da în mâinile tale, să lovești cu ascuțișul sabiei pe toți cei de parte bărbătească din ea.
  14. Numai femeile și copiii, vitele și tot ce este în cetate, toată prada ei să o iei pentru tine și să te folosești de prada vrăjmașilor tăi, pe care ți i-a dat Domnul Dumnezeul tău în mână.
  15. Așa să faci cu toate cetățile care sunt foarte departe de tine și care nu sunt din cetățile popoarelor acestora.
  16. Iar în cetățile popoarelor acestora pe care Domnul Dumnezeul tău ți le dă în stăpânire, să nu lași în viață nici un suflet;
  17. Ci să-i dai blestemului: pe Hetei și pe Amorei, pe Canaanei și Ferezei, pe Hevei, pe Iebusei și pe Gherghesei, precum ți-a poruncit Domnul Dumnezeul tău,
  18. Ca să nu vă învețe aceia să faceți aceleași urâciuni pe care le-au făcut ei pentru dumnezeii lor și ca să nu greșiți înaintea Domnului Dumnezeului vostru.


  Deuteronom 3:
  1. "Ne-am întors apoi de acolo si am mers catre Vasan, însa ne-a iesit înainte cu razboi Og, regele Vasanului, la Edrei, cu tot poporul sau.
  2. Dar Domnul mi-a zis: Nu te teme de el, caci îl voi da în mâinile tale pe el si tot poporul lui si tot pamântul lui, si vei face cu el ce-ai facut cu Sihon, regele Amoreilor, care a trait în Hesbon.
  3. Domnul Dumnezeul nostru a dat în mâinile noastre si pe Og, regele Vasanului, cu tot poporul lui, si noi l-am batut, încât nimeni de la ei n-a ramas viu.
  4. În vremea aceea am luat toate cetatile lui, ca n-a fost cetate pe care sa n-o luam de la ei. Am luat saizeci de cetati, toata latura Argob, tara lui Og al Vasanului.
  5. Toate cetatile acestea erau întarite cu ziduri înalte, cu porti si cu încuietori, afara de cetatile neîntarite care erau foarte multe.
  6. Si le-am nimicit, cum facusem si cu Sihon, regele Hesbonului, pierzând fiecare cetate cu barbati, femei si copii.
  7. Iar toate vitele si cele jefuite prin cetati ni le-am luat ca prada.  Numeri 25:

  1. Atunci s-a așezat Israel în Sitim, dar poporul a început să se spurce, păcătuind cu fetele din Moab.
  2. Că acestea îi chemau la jertfele idolilor lor și mânca poporul din acele jertfe și se închina la dumnezeii lor.
  3. Așa s-a lipit Israel de Baal-Peor, pentru care s-a aprins mânia lui Dumnezeu asupra lui Israel.
  4. Și a zis Domnul către Moise: "Ia pe toate căpeteniile poporului și le spânzură de copaci pentru Domnul înainte de asfințitul soarelui, ca să se abată de la Israel iuțimea mâniei Domnului".
  5. Atunci a zis Moise către judecătorii lui Israel: "Ucideți fiecare pe oamenii voștri care s-au lipit de Baal-Peor".

  6. Dar iată oarecare din fiii lui Israel a venit și a adus între frații săi o madianită, în ochii lui Moise și în ochii întregii obști a fiilor lui Israel, când plângeau ei la ușa cortului adunării.
  7. Atunci Finees, fiul lui Eleazar, fiul preotului Aaron, văzând aceasta, s-a sculat din mijlocul obștii și, luând în mână lancea sa,
  8. A intrat după israelit în sălaș și i-a străpuns pe amândoi, pe israelit și pe femeie, în pântece; și a încetat pedepsirea fiilor lui Israel.
  9. Cei ce au murit de pedeapsa aceasta au fost douăzeci și patru de mii.

  16. Și a grăit Domnul cu Moise și a zis: "Vorbește fiilor lui Israel și le zi:
  17. Socotiți pe Madianiți dușmanii voștri și omorâți-i, bateți-i, că s-au purtat cu voi dușmănos întru vicleșugul lor,
  18. Ademenindu-vă cu Peor și cu Cozbi, sora lor, fiica unei căpetenii a Madianiților, care a fost ucisă în ziua urgiei celei pentru Peor".  Numeri 31:

  1. Apoi a grait Domnul cu Moise si a zis:
  2. "Razbuna pe fiii lui Israel împotriva Madianitilor, si apoi te vei adauga la poporul tau".
  3. Iar Moise a grait poporului si a zis: "Înarmati dintre voi oameni pentru razboi, ca sa mearga împotriva Madianitilor si sa savârseasca razbunarea Domnului asupra Madianitilor.
  7. Si au lovit ei pe Madian, cum poruncise Domnul lui Moise, si au ucis pe toti cei de parte barbateasca.
  8. Împreuna cu ucisii lor au cazut si regii madianiti: Evi, Rechem, Tur, Hur si Reba - cinci regi madianiti - si Valaam, fiul lui Beor, a cazut de sabie, împreuna cu ucisii acelora.
  9. Iar pe femeile Madianitilor si pe copiii lor le-au luat fiii lui Israel în robie; si toate vitele lor, toate turmele lor si toate avutiile lor le-au luat prada.
  10. Toate cetatile lor din tinuturile lor cu toate satele lor le-au ars cu foc.
  11. Toata prada si tot ce-au apucat de la om pâna la dobitoc au luat cu ei.

  12. Robii, prada si cele apucate le-au dus la Moise, la preotul Eleazar si la obstea fiilor lui Israel, în tabara din sesul Moabului, care este lânga Iordan, în fata Ierihonului.
  13. În întâmpinarea lor au iesit din tabara Moise, Eleazar preotul si toate capeteniile obstii.
  14. Atunci s-a mâniat Moise pe capeteniile ostirii, pe capeteniile miilor si pe sutasii care se întorsesera de la razboi, si le-a zis Moise:
  15. "Pentru ce ati lasat vii toate femeile?
  16. Caci ele, dupa sfatul lui Valaam, au facut pe fiii lui Israel sa se abata de la cuvântul Domnului, pentru Peor, pentru care a venit pedeapsa asupra obstii Domnului.
  17. Ucideti dar toti copiii de parte barbateasca si toate femeile ce-au cunoscut barbat, ucideti-le.
  18. Iar pe fetele care n-au cunoscut barbat, lasati-le pe toate vii pentru voi."


  Iosua 8:

  18. Atunci Domnul a zis catre Iosua: "Întinde mâna ta cu sulita asupra cetatii Ai, caci o voi da în mâinile tale si cei de la pânda vor iesi numaidecât de la locul lor!" Si si-a întins Iosua mâna cu sulita spre cetate.
  19. Si atunci cei ce sedeau la pânda sculându-se numaidecât de la locul lor, când si-a întins el mâna, au alergat în cetate, au luat-o si i-au dat repede foc.
  20. Atunci, uitându-se locuitorii cetatii Ai înapoi si vazând fum ridicându-se din cetatea lor spre cer, nu mai aveau încotro fugi, caci poporul care fugea spre pustiu se întorsese împotriva celor ce-i urmareau;
  21. Si Iosua si tot Israelul, vazând ca cei ce sezusera în ascunzatoare luasera cetatea si ca din cetate se urca fum spre cer, s-au întors înapoi si au început sa ucida pe locuitorii din Ai.
  22. Iar cei din cetate au iesit în întâmpinarea lor, asa ca Aitii se aflau în mijlocul taberei Israelitilor, dintre în care unii veneau dintr-o parte, iar altii din alta parte.
  23. Si i-au ucis asa, încât n-a scapat cu viata nici unul din ei. Iar pe regele din Ai l-au prins viu si l-au adus la de Iosua.
  24. Dupa ce fiii lui Israel au ucis pe toti barbatii din Ai, în câmpia dinspre pustiu si dealurile unde acestia îi urmarisera, si dupa ce acestia au cazut toti pâna la unul sub ascutisul sabiei, Israelitii s-au întors cu totii asupra cetatii Ai si au lovit-o cu ascutisul lui sabiei.
  25. Iar toti locuitorii din Ai, barbati si femei, care au cazut în ziua aceea au fost douasprezece mii.

  26. Si Iosua nu si-a lasat în jos mâna sa, pe care o întinsese cu sulita, pâna nu a dat pierzarii pe toti locuitorii din Ai.
  27. Numai vitele si prada cetatii le-au împartit fiii lui Israel între dânsii, dupa cuvântul Domnului pe care-l spusese Domnul lui Iosua.

  Ezechiel:

  4. Și i-a zis Domnul: Treci prin mijlocul cetății, prin Ierusalim, și însemnează cu semnul crucii (litera "tau" care în alfabetul vechi grec avea forma unei cruci) pe frunte, pe oamenii care gem și care plâng din cauza multor ticăloșii care se săvârșesc în mijlocul lui".
  5. Iar celorlalți le-a zis în auzul meu: "Mergeți după el prin cetate și loviți! Să nu aveți nici o milă și ochiul vostru să fie necruțător!
  6. Ucideți și nimiciți pe bătrâni, tineri, fecioare, copii, femei, dar să nu vă atingeți de nici un om, care are pe frunte semnul "+"! Și să începeți cu locul Meu cel sfânt!" Și au început ei cu bătrânii, care erau înaintea templului.
  7. Apoi le-a zis: "Întinați templul, umpleți curțile cu uciși și ieșiți!" Și au ieșit și au început să ucidă prin cetate.


  -
  In Adevarata Biblie oamenii nu vor mai fi invatati sa il ucida pe Iisus si pe cei care il urmeaza - crestini- ca si pe oricare alti "idolatrii" - alte religii

  Deuteronom ( LEGE ! ):

  Capitolul 13

  1. "De se va ridica în mijlocul tău prooroc sau văzător de vise și va face înaintea ta semn și minune,

  2. Și se va împlini semnul sau minunea aceea, de care ți-a grăit el, și-ți va zice atunci: Să mergem după alți dumnezei, pe care tu nu-i știi și să le slujim acelora,

  3. Să nu asculți cuvintele proorocului aceluia sau ale acelui văzător de vise,

  4. Domnului Dumnezeului vostru să-I urmați și de El să vă temeți; să păziți poruncile Lui și glasul Lui să-l ascultați; Lui să-I slujiți și de El să vă lipiți.

  5. Iar pe proorocul acela sau pe văzătorul acela de vise să-l dați morții, pentru că v-a sfătuit să vă abateți de la Domnul Dumnezeul vostru,

  6. De te va îndemna în taină fratele tău, fiul tatălui tău, sau fiul mamei tale, sau fiul tău, sau fiica ta, sau femeia de la sânul tău, sau prietenul tău care este pentru tine ca sufletul tău, zicând: Haidem să slujim altor dumnezei, pe care tu și părinții tăi nu i-ați știut,

  8. Să nu te învoiești cu ei, nici să-i asculți; să nu-i cruțe ochii tăi, să nu-ți fie milă de ei, nici să-i ascunzi;

  9. Ci ucide-i; mâna ta să fie înaintea tuturor asupra lor, ca să-i ucidă, și apoi să urmeze mâinile a tot poporul.

  - Dumnezeu va porunci doar ceea ce a predicat Iisus: IUBIREA SI IERTAREA in relatiile intre oameni.

  Vestea buna este ca societatea va avea la baza alte principii, va fi pace intre popoare, iar istoria adevarata a omenirii va iesi la iveala.
  Pentru poporul roman, care este rastignit de 2000 de ani, vestea buna este ca ne vom recupera teritoriile pe care le-am avut pe vremea lui Burebista.
  Se va descoperi adevarata istorie: se va recunoaste ca pamantul strabunilor nostri era Edenul, Adam a fost creat pe pamantul nostru, Tracia este leaganul intregii omeniri si al Europei, iar Romania - desi in prezent ni se pare incredibil - va fi leaganul de spiritualitate al omenirii.

 2. #2
  percival este offline Utilizator Mugurel
  Data inscrierii
  iunie 2009
  Posturi
  105

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  Citat Citat din bughy Vezi post
  Pentru poporul roman, care este rastignit de 2000 de ani, vestea buna este ca ne vom recupera teritoriile pe care le-am avut pe vremea lui Burebista..
  Ha ha! va multumesc pentru buna dispozitie!

 3. #3
  percival este offline Utilizator Mugurel
  Data inscrierii
  iunie 2009
  Posturi
  105

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  Citat Citat din bughy Vezi post
  Moise se afla la nivelul 1. Tot este mai bine ca pe Pamant, dar nu e grozav.
  Excelent!

 4. #4
  Tilak este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  decembrie 2007
  Posturi
  364

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  Citat Citat din bughy Vezi post
  Se va descoperi adevarata istorie: se va recunoaste ca pamantul strabunilor nostri era Edenul, Adam a fost creat pe pamantul nostru, Tracia este leaganul intregii omeniri si al Europei, iar Romania - desi in prezent ni se pare incredibil - va fi leaganul de spiritualitate al omenirii.
  Emisia asta cerebrala o aud de mult timp. Oare pe ce se bazeaza cei care o sustin? La fel si in cazul "sfarsitului lumii".

 5. #5
  cbogdan este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  mai 2011
  Locatie
  Iasi
  Posturi
  1

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  Totusi de unde sunt textele de mai sus? Scuzati ca intreb fara sa nu intreb!

 6. #6
  dinel este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  iunie 2007
  Locatie
  Curtea de Arges
  Posturi
  94

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  ....cbogdan,
  superb ! ...."Scuzati ca intreb fara sa nu intreb !"'(mi-o insusesc )

  ....TilaK,
  sunt de acord cu tine ...avem prea multe "' emisii cerebrale "'.

  ... bughy,

  deschide BIBLIA si cauta in Noul Testament "'Evanghelia dupa Ioan "' si opreste-te la cap.17. Citeste cu atentie versetele , incearca sa le deslusesti ........
  ((( vei afla pentru cine a coborat IISUS pe PAMANT ---- este explicat clar :
  *...am facut cunoscut Numele Tau oamenilor pe care mi-ai dat din lume [ !?! ]
  *...Eu ma rog pentru ei , pentru aceia pe care Mi i-ai dat...NU PENTRU LUME [ ?????? !!!!!????]
  *...pazeste in Numele Tau pe aceia pe care mi-ai dat , pentru ca ei sa fie una cu noi [ !!!!! }

  ...... nu mai scriu versete pentru ca sunt sigur ca o sa le citesti si o sa-ti dai seama de acea "'diferenta "' intre oamnenii de atunci , si de azi poate !))
  "Jertfeste lui Dumnezeu jertfa de lauda si indeplineste Lui fagaduintele tale " [ David]

 7. #7
  Tomas Morus este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  martie 2010
  Posturi
  90

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  La ce te referi cand spui "adevarata biblie" ? este si una falsa? carei deosebirea?

 8. #8
  terminator1 este offline Utilizator Mugurel
  Data inscrierii
  iulie 2009
  Posturi
  127

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  Citat Citat din Tomas Morus Vezi post
  La ce te referi cand spui "adevarata biblie" ? este si una falsa? carei deosebirea?

  Nu te supara dar,simt sa-ti dau eu raspunsul in locul lui:

  In primul rand ar trebui sa definim: ce este intr-adevar biblia? Daca ne referim la testamantul vechi atunci exista mai multe variante ce au fost lansate de-alungul timpului.De la Voulgata pana la Pentateuch exista diferente uluitoare care sunt puse ca si greseli "in traducere".Daca ne referim la testamentul nou,atunci aceasta carte nu are nimic comun cu biblia (vechiul testament) din contra,pentru simplul motiv ca primul nu inbratiseaza crestinismul, iar , testamentul nou contine evanghelii alese de Constantin, cu mare grija, din sutele de evanghelii scrise in acel timp.Dar chiar si asa suntem nevoiti sa recunoastem ca testamentul nou are o legatura subtire cu testamentul vechi prin rudenia lui Iisus cu regele David prin mama sa Maria care ar fi fost descendenta lui David.
  Prin urmare este bine pusa intrebarea:"La ce te referi cand spui "adevarata biblie" ? este si una falsa?"
  Parerea mea este: totul e fals prin falsificarea grosolana de catre institutia crestineasca numita biserica si alaiul acestei institutii....

 9. #9
  Marchidan21 este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  iunie 2009
  Posturi
  213

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  Adevarata biblie este dezvaluita prin marele preot deceneu al neozalmoxianimului Octavian Sarbatoare:
  Evanghelia Dacilor
  Renunțînd la puțină libertate de cuget pentru a cîștiga puțină securitate spirituală nu le meriți pe niciuna și le vei pierde pe amîndouă.

 10. #10
  Tomas Morus este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  martie 2010
  Posturi
  90

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  Citat Citat din terminator1 Vezi post
  Nu te supara dar,simt sa-ti dau eu raspunsul in locul lui:

  In primul rand ar trebui sa definim: ce este intr-adevar biblia? Daca ne referim la testamantul vechi atunci exista mai multe variante ce au fost lansate de-alungul timpului.De la Voulgata pana la Pentateuch exista diferente uluitoare care sunt puse ca si greseli "in traducere".Daca ne referim la testamentul nou,atunci aceasta carte nu are nimic comun cu biblia (vechiul testament) din contra,pentru simplul motiv ca primul nu inbratiseaza crestinismul, iar , testamentul nou contine evanghelii alese de Constantin, cu mare grija, din sutele de evanghelii scrise in acel timp.Dar chiar si asa suntem nevoiti sa recunoastem ca testamentul nou are o legatura subtire cu testamentul vechi prin rudenia lui Iisus cu regele David prin mama sa Maria care ar fi fost descendenta lui David.
  Prin urmare este bine pusa intrebarea:"La ce te referi cand spui "adevarata biblie" ? este si una falsa?"
  Parerea mea este: totul e fals prin falsificarea grosolana de catre institutia crestineasca numita biserica si alaiul acestei institutii....
  Biblia sau cartea cartilor este acea carte care cuprinde un numar de 66 de carti impartite in doua mari sectiuni: Vechiul Testament si Noul testament.
  Ele au circulat in mii de copii in formatul acesta si erau recunoscute de gruparile crestine si de catre episcopi. Pe vremea lui Athanasie (367 en) nu are loc decat o recunoastere a acestor carti (canonizarea).

  Legatura dintre vechiul si noul Testament cuprinde mai multe aspecte:
  1. Iisus face dese referiri la scrierile Vechiului Testament
  2.Si ceilalti apostoli au referinte la cartile vechiului testament...
  El (Noul Testament, in esenta lui) e vazut ca o implinire a afirmatiilor si fagaduintelor din Vechiul Testament (venirea si lucrarea lui Mesia), invataturile si ceremoniile de la cortul intalnirii ca o reprezentare a ceea ce s-a intamplat la golgota in persoana Mantuitorului.
  Nu se poate vechiul fara noul testament.
  de aceea, ele merg impreuna si sunt un tot unitar.

 11. #11
  Tomas Morus este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  martie 2010
  Posturi
  90

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  Citat Citat din terminator1 Vezi post
  Nu te supara dar,simt sa-ti dau eu raspunsul in locul lui:

  In primul rand ar trebui sa definim: ce este intr-adevar biblia? Daca ne referim la testamantul vechi atunci exista mai multe variante ce au fost lansate de-alungul timpului.De la Voulgata pana la Pentateuch exista diferente uluitoare care sunt puse ca si greseli "in traducere".Daca ne referim la testamentul nou,atunci aceasta carte nu are nimic comun cu biblia (vechiul testament) din contra,pentru simplul motiv ca primul nu inbratiseaza crestinismul, iar , testamentul nou contine evanghelii alese de Constantin, cu mare grija, din sutele de evanghelii scrise in acel timp.Dar chiar si asa suntem nevoiti sa recunoastem ca testamentul nou are o legatura subtire cu testamentul vechi prin rudenia lui Iisus cu regele David prin mama sa Maria care ar fi fost descendenta lui David.
  Prin urmare este bine pusa intrebarea:"La ce te referi cand spui "adevarata biblie" ? este si una falsa?"
  Parerea mea este: totul e fals prin falsificarea grosolana de catre institutia crestineasca numita biserica si alaiul acestei institutii....
  Biblia falsa e acea culegere de carti asa zis inspirate de Dumnezeu si care au circulat in paralel cu scrierile autentice regasite pe paginile bibliei crestine.

 12. #12
  terminator1 este offline Utilizator Mugurel
  Data inscrierii
  iulie 2009
  Posturi
  127

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  Citat Citat din Tomas Morus Vezi post
  Biblia sau cartea cartilor este acea carte care cuprinde un numar de 66 de carti impartite in doua mari sectiuni: Vechiul Testament si Noul testament.
  Ele au circulat in mii de copii in formatul acesta si erau recunoscute de gruparile crestine si de catre episcopi. Pe vremea lui Athanasie (367 en) nu are loc decat o recunoastere a acestor carti (canonizarea).

  Legatura dintre vechiul si noul Testament cuprinde mai multe aspecte:
  1. Iisus face dese referiri la scrierile Vechiului Testament
  2.Si ceilalti apostoli au referinte la cartile vechiului testament...
  El (Noul Testament, in esenta lui) e vazut ca o implinire a afirmatiilor si fagaduintelor din Vechiul Testament (venirea si lucrarea lui Mesia), invataturile si ceremoniile de la cortul intalnirii ca o reprezentare a ceea ce s-a intamplat la golgota in persoana Mantuitorului.
  Nu se poate vechiul fara noul testament.
  de aceea, ele merg impreuna si sunt un tot unitar.
  Cu tot respectul draga Tomas Morus, trebuie sa te dezamagesc in profunzime deoarece pe vremea regretatului Athanase inca nu era o copie tradusa in limba romana(in 367 en)a vechilui testament. Biserica,preotii,si alaiul crestinesc ,au recunoscut in unanimitate ca testamentul vechi adica Pentateuch-ul (penta =5),mai precis cele cinci carti ale testamentului vechi a fost scrisa de catre Moise care (daca luam in considerare veridicitatea anilor biblice) s-a nascut in anul 1571 i.e.n. in Egipt pe teritoriul Gossen si a murit in anul 1451 i.e.n. pe muntele Nebo din Arabia Saudita.Totusi au existat mai multe carti scrise de Moise de ex.cel de a 6(vezi Cartea 1 a lui Moise cap 6 primele 4 versuri).si anume:Cartea lui Enockh,carte a fost stearsa,reformata,reformulata,modificata etc de catre traducatorii pentateuchului si de catre Jeremos .Aceasta carte se mai numeste pilula neagra ce nu se poate inghitii de catre biserica catolica (cacofonie admisa)Traducerea Pentatteuch-ului se numeste Voulgata carte recunoscuta de catre jinatul evreesc.Trebuie sa mai subliniez ca aceasta carte care se mai numeste biblie (testamentul vechi)nu are ninic cu crestinismul deoarece crestinismul simbolizeaza patimile lui Iisus. si acuma:

  1 desigur Iisus poate sa faca referire cu usurinta despre V.T. deoarece aceasta carte era si mai este formata din legi divine date de d-zeu pt.poporul evreesc.Totusi jinatul evreesc face o derogare prin simpla neautentificare a sfantei treimi.
  2.Apostoli!sunt titluiri sau numiri de catre biserica a companiei umane a lui Iisus.In principiu si nu numai, si ei fac parte din rasa umana fara urma de divinitate. Este lesne de inteles ca au putut citi (poate in intregime lui) V.T.(noi cu siguranta NU)
  V.T. nu face parte din N.T. Sunt diferente,nuante,logigi etc. intre ele.Cum am mai spus singurul firicel de legatura intre cele 2 carti este identitatea Mariei insa si aici exista un paradox evident.Cine a citit cu atentie V.T.a aflat de existenta unor persoane identice in diferite epoci chiar si cu o diferente de 500 de ani.Si ca sa inchei, V.T contine geneza,legile divine date de d-zeu,cele 10 porunci,viata si exodul evreilor,vis a vis deN.T.care a fost scrisa de sute de autori din care au fost alese doar 4 .N.T contin evanghelii care ocolesc cu vointa divinitatea suprema, adica pe d-zeu cel care i-a dictat lui Moise T.V.cuvant cu cuvant.Eu recunosc o diferenta zdrobitoare in cele 2 testamente!Una este sa pui la indoiala cuvantul lui d-zeu si alta este sa speculezi niste evanghelii scrise de oameni obisnuiti.
  cu respect oxyygen,

 13. #13
  terminator1 este offline Utilizator Mugurel
  Data inscrierii
  iulie 2009
  Posturi
  127

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  Citat Citat din Tomas Morus Vezi post
  Biblia falsa e acea culegere de carti asa zis inspirate de Dumnezeu si care au circulat in paralel cu scrierile autentice regasite pe paginile bibliei crestine.
  Ma intreb cu infrigurare de ce d-zeu avea nevoie de inspiratie si anume culese din niste carti?Intrebarea logica este :cine au fost cei ce au scris si pe ce?- cartile din care s-a inspirat ?

 14. #14
  terminator1 este offline Utilizator Mugurel
  Data inscrierii
  iulie 2009
  Posturi
  127

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  Citat Citat din Marchidan21 Vezi post
  Adevarata biblie este dezvaluita prin marele preot deceneu al neozalmoxianimului Octavian Sarbatoare:
  Evanghelia Dacilor
  D-le Marchidan te-ai intrebat oare vreodata de unde stiu atatea lucruri preotii ce a ce nu stie toata omenirea la un loc?

 15. #15
  Tomas Morus este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  martie 2010
  Posturi
  90

  Implicit Re: Adevarata Biblie!

  Citat Citat din terminator1 Vezi post
  Cu tot respectul draga Tomas Morus, trebuie sa te dezamagesc in profunzime deoarece pe vremea regretatului Athanase inca nu era o copie tradusa in limba romana(in 367 en)a vechilui testament. Biserica,preotii,si alaiul crestinesc ,au recunoscut in unanimitate ca testamentul vechi adica Pentateuch-ul (penta =5),mai precis cele cinci carti ale testamentului vechi a fost scrisa de catre Moise care (daca luam in considerare veridicitatea anilor biblice) s-a nascut in anul 1571 i.e.n. in Egipt pe teritoriul Gossen si a murit in anul 1451 i.e.n. pe muntele Nebo din Arabia Saudita.Totusi au existat mai multe carti scrise de Moise de ex.cel de a 6(vezi Cartea 1 a lui Moise cap 6 primele 4 versuri).si anume:Cartea lui Enockh,carte a fost stearsa,reformata,reformulata,modificata etc de catre traducatorii pentateuchului si de catre Jeremos .Aceasta carte se mai numeste pilula neagra ce nu se poate inghitii de catre biserica catolica (cacofonie admisa)Traducerea Pentatteuch-ului se numeste Voulgata carte recunoscuta de catre jinatul evreesc.Trebuie sa mai subliniez ca aceasta carte care se mai numeste biblie (testamentul vechi)nu are ninic cu crestinismul deoarece crestinismul simbolizeaza patimile lui Iisus. si acuma:

  1 desigur Iisus poate sa faca referire cu usurinta despre V.T. deoarece aceasta carte era si mai este formata din legi divine date de d-zeu pt.poporul evreesc.Totusi jinatul evreesc face o derogare prin simpla neautentificare a sfantei treimi.
  2.Apostoli!sunt titluiri sau numiri de catre biserica a companiei umane a lui Iisus.In principiu si nu numai, si ei fac parte din rasa umana fara urma de divinitate. Este lesne de inteles ca au putut citi (poate in intregime lui) V.T.(noi cu siguranta NU)
  V.T. nu face parte din N.T. Sunt diferente,nuante,logigi etc. intre ele.Cum am mai spus singurul firicel de legatura intre cele 2 carti este identitatea Mariei insa si aici exista un paradox evident.Cine a citit cu atentie V.T.a aflat de existenta unor persoane identice in diferite epoci chiar si cu o diferente de 500 de ani.Si ca sa inchei, V.T contine geneza,legile divine date de d-zeu,cele 10 porunci,viata si exodul evreilor,vis a vis deN.T.care a fost scrisa de sute de autori din care au fost alese doar 4 .N.T contin evanghelii care ocolesc cu vointa divinitatea suprema, adica pe d-zeu cel care i-a dictat lui Moise T.V.cuvant cu cuvant.Eu recunosc o diferenta zdrobitoare in cele 2 testamente!Una este sa pui la indoiala cuvantul lui d-zeu si alta este sa speculezi niste evanghelii scrise de oameni obisnuiti.
  cu respect oxyygen,
  1. faci confuzie amestecand pentateuhul cu Vechiul Testament (Vulgata sau editia Septuaginta...).
  2. Asa cum am spus, pe vremea lui constantin cel mare circulau toate cele 66 de carti ale bibliei (vechiul si noul testament) ca si carti inspirate de dumnezeu si acceptate de biserica crestina
  3. sinodul n-a facut decat sa confirme ceea ce era demult acceptat si studiat ca si Biblie.
  4. se pare ca nu ai citit cu multa atentie Biblia cand afirmi ca nu au legaturi multe intre ele cele doua testamente.
  5. incearca sa studiezi Cartea Sfanta sau Biblia crestinismului cu ajutor de la dumnezeu, si roagate pentru aceasta so poti intelege si accepta...

  Iti doresc multa bucurie si pace cu Dumnezeu

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

 1. Astrologia in Biblie!
  De gabryna in forum Astrologie
  Replici: 46
  Ultimul post: 29 ian 2012, 15:34
 2. Ce este pacatul in biblie?
  De cris in forum Alte confesiuni
  Replici: 48
  Ultimul post: 23 iun 2011, 15:37
 3. Texte din Biblie
  De Ion Furtuna in forum Crestinismul
  Replici: 278
  Ultimul post: 15 feb 2010, 12:37
 4. Pasaje din Biblie - opinii
  De Maria in forum Crestinismul
  Replici: 86
  Ultimul post: 28 dec 2009, 13:25
 5. Coran-Biblie
  De cris in forum Crestinismul
  Replici: 1
  Ultimul post: 29 apr 2009, 21:24

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •