Pagina 1 din 5 12345 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 15 din 63

Subiect: Joao de Deus ( John of God ) - Omul miracol

 1. #1
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit Joao de Deus ( John of God ) - Omul miracol

  Omul miracolului - Joao al lui Dumnezeu
  Joao de Deus - Cel mai mare vindecator de pe Pamant

  Printre vindecătorii celebri din întreaga lume, cele mai cunoscute cazuri sunt cel al “profetului adormit”, Edgar Cayce și cel al lui Jose Arigo, care vindeca în stare de transă. Tot în linia acestora se înscrie și Joao Teixeira da Faria, cunoscut sub numele de Joao de Deus (Joao al lui Dumnezeu), din Brazilia, considerat a fi cel mai mare vindecător în viață. Se estimează că a tratat, direct sau indirect, aproximativ 10 milioane de oameni în ultimii 40 de ani.

  Joao oferă tratamente gratuite în micul său spital ce seamănă mai degrabă cu un sanctuar, situat în orașul Abadiania, Goias, în Brazilia – la 130 km de capitala Braziliei. Spitalul, cunoscut sub numele de Casa de Dom Inacio, este deschis trei zile pe săptămână, miercuri, joi și vineri. Jurnalistul Robert Pellegrino-Estrich, care a scris o carte intitulată “The Miracle Man” (Omul miracolului) despre viața lui Joao, relatează experiența sa personală la Casa de Dom Inacio. Vă prezentăm un fragment impresionant din relatările sale:

  “Veneau aici cu miile. Bolnavi, infirmi, considerați incurabili de medicina alopată, se adunau cu toții în acest orășel din Brazilia centrală. Suportau lungi zboruri internaționale, călătorii obositoare cu autobuzul spre Abadiania, situat pe înălțimile platoului Braziliei centrale. Îi aducea speranța că vor fi vindecați printr-un miracol de Joao Teixeira de Faria ... omul pe care ei îl numesc Joao al lui Dumnezeu.

  El curăță răzuind cu un cuțit cataracte și tumori ale ochiului, elimină cancerul de sân cu o mică incizie și-i face pe cei ologi și paralizați să umble din nou, cu o simplă atingere a mâinii sale. Drept mărturie tăcută a suceselor sale, într-o cameră de meditație se află o grămadă de cârje, proteze și scaune cu roți, de care posesorii nu mai aveau acum nevoie.

  Centrul se deschide la 6 dimineața. Bolnavii își iau numerele de ordine în timp ce cameramanii își pregătesc echipamentele pentru a filma activitățile zilei. Într-una din camere, Joao se pregătește. Rita, dentistă și asistentă voluntară a lui Joao, care la rândul ei fusese vindecată de o boală incurabilă, afirmă că el poate chema mai bine de 34 de entități – medici, care îi folosesc corpul pentru a realiza operații chirurgicale uluitoare și vindecări miraculoase. Joao este un medium care operează în stare de transă, explică ea, care nu își amintește nimic din ce se petrece cât timp spiritele se manifestă prin el. Entitatea principală care conduce operațiunile de vindecare se numește Dom Inacio, de aceea numele centrului de vindecare este Casa De Dom Inacio. La ora 7:30 deja îl așteaptă 600 de oameni.În curând el va rosti o simplă rugăciune și va primi entitatea să se manifeste prin el.

  Urmat de asistenții care aduc truse cu instrumente chirurgicale, Joao se mișcă încet, în stare de transă. Anestezia și sterilizarea sunt realizate în mod invizibil de către entitățile- medici, fapt care îi uluiește pe toți medicii veniți să observe acest fenomen. Trebuie să remarcăm că, în 35 de ani, nu a existat nici un caz de septicemie la Casa de Dom Inacio.

  În timpul dimineții am asistat la operații care sfidau logica. Atingând capul unei femei care avea o tumoare mare la stomac, el a ridicat bluza acesteia pentru a arăta o incizie proaspăt cusută, de aproximativ 10 cm. Două ore mai târziu, femeia se simțea foarte bine și era bucuroasă să arate tuturor incizia. “Uite, tumoarea s-a dus, zicea ea, mă duc acasă să pregătesc cina!”

  Unele dintre operații sunt total neortodoxe. Astfel, cu un forceps lung și un pămătuf de bumbac (sau vată), el realiza operații asupra nasului, răsucind forcepsul adânc în cavitatea sinusurilor. Mi se spune că el poate realiza 28 de operații diferite prin această tehnică. Poate părea înfiorător pentru cei care privesc, însă pacienții abia dacă resimt o senzație ușoară de jenă. Un bărbat pe care l-am intervievat declara că a avut 6 oase ale piciorului rupte care au fost vindecate de Joao. O operație la fel de imposibilă medicinii actuale se realiza prin curățarea ochiului cu un cuțit de bucătărie (la fel proceda și Jose Arigo). Pe lângă îndepărtarea tumorilor oculare și a cataractelor, Joao vindeca și alte părți ale corpului prin curățirea ochiului la modul descris. Invitat să văd de aproape această operație incredibilă, am putut sesiza o mică lumină albăstruie care emana din vârful cuțitului. Această lumină pătrundea adânc în iris și părea să se dividă în mai multe degete albe. Așa cum am mai menționat, nu se foloseau nici un fel de anestezice sau antiseptice la aceste operații. Inciziile nu produceau nici o sângerare, fapt ce îi uimea pe medici și pe oamenii de știință, care nu pot explica aceasta.

  Am fost prevenit de un asistent să fiu atent la un fenomen cu totul miraculos: “operații invizibile simultane” care aveau loc printre oamenii din mulțime, în timp ce el opera. Chiar și așa, nu am fost pregătit pentru frecvența de apariție a acestui fenomen neobișnuit. Oamenii cădeau ca muștele în jurul meu. “Prindeți-l pe acela!” spunea Joao, făcând o pauză în timpul unei operații dificile pe ochi, arătând undeva în mulțime. “Mai este unul acolo. Duceți-i în camera de convalescență”, spunea el cu multă compasiune. Acestea erau cu adevărat vindecări miraculoase.
  Am putut vedea, cu uimire, cum un om țintuit de 50 de ani în scaunul cu rotile s-a ridicat și a mers după o simplă atingere a picioarelor sale. Ajutat de asistenți, el s-a îndreptat spre camera convalescenților, căruciorul devenind acum pentru el un accesoriu inutil.

  M-am dus și eu în acea cameră pentru a cerceta cazurile de acolo. Camera mirosea a curat și a steril, fără să aibă totuși mirosul de chimicale din spitale. Era un aer spiritual acolo. Am căutat câteva din cazurile de “operații simultane”, pentru a vedea cum se vindecaseră. Aici, foști bolnavi de cancer fără speranță de viață, cu pietre la bilă, hernii, cataracte, artrite cronice, leucemii, afecțiuni cardiace sau cu multe alte boli fără diagnostic – toți erau acum somnoroși, dar calmi și mulțumiți. Toți cu care am vorbit fuseseră operați cu succes. Unui om care nu putea să se așeze sau să se întoarcă fără ajutor Joao i-a făcut o mică incizie între umeri. Imediat a putut să se întoarcă și să se așeze singur. Era atât de bucuros încât plângea în timp ce povestea despre miraculoasa sa vindecare.

  Casa conținea alte trei camere mari. Una dintre ele este camera de meditație unde 30 sau mai mulți mediumi îmbrăcați în alb sunt cufundați în stare profundă de meditație. Aceasta pentru a genera un puternic câmp energetic vindecător. În camera următoare se aflau alți 60 de mediumi voluntari.

  Lungul șir de pacienți trece prin centrul acestei camere pentru a primi tratamentul sau prescripțiile de la mediumul Joao, prin care se manifestă acum o entitate-medic din plan astral. Aceasta “scanează” fiecare persoană și îi “vede” problema. Pentru mulți, el scrie rețete cu plante, într-un stil stenografic aparte. Cei care au necesită operații sunt îndrumați într-o cameră specială unde se desfășoară operațiile chirurgicale importante și tratamentele prelungite. În timp ce vorbește, mâna sa, părând separată de stăpânul ei, scrie cu rapiditate pe un carnet. O altă rețetă, alte instrucțiuni, și șirul merge mai departe. Un inginer, care a venit mai întâi cu fiica lui în căutarea unui remediu pentru o boală dureroasă ce îi afecta picioarele, îmi spune că mediumul va rămâne până când toți cei veniți vor fi tratați, uneori până noaptea târziu.

  Joao Teixeira este un om de origine umilă care își dedică trei zile săptămânal pentru vindecare semenilor săi, fără a cere nici un fel de recompensă pentru aceasta. Întreaga sa ființă emană o nesfârșită compasiune și o forță interioară deosebită. El rostește puține cuvinte, dar vocea sa profundă atrage atenția.

  Născut într-o familie săracă, el a fost obișnuit de mic cu foamea și cu lipsurile de tot felul. La vârsta de 16 ani și-a descoperit extraordinarul dar de a vindeca, în urma unei viziuni în care i-a apărut o femeie care l-a îndrumat către cea mai apropiată biserică. Ajuns acolo, nu-și mai amintește ce s-a petrecut cu el în următoarele câteva ore, dar când și-a recăpătat cunoștința a aflat că realizase operații miraculoase. De atunci a continuat să vindece timp de 38 de ani, în pofida persecuțiilor necontenite. O mare parte din tinerețe a trăit ca un pribeag, călătorind din oraș în oraș, vindecând oamenii și trăind din donațiile lor (care constau în hrană și alimente). Poliția l-a hărțuit constant, bătându-l și închizându-l. Chiar și astăzi, când are atâtea cazuri vindecate, în pofida compasiunii și a dăruirii sale necondiționate pentru miile de bolnavi care îi cer ajutorul, inamicii săi caută să-l discrediteze. Uluitor, el chiar îi tratează pe mulți dintre aceștia – medici și polițiști – de bolile lor considerate incurabile de medicina clasică. Clerici, rabini și călugărițe din întreaga lume au scris mărturii despre vindecările sale miraculoase.

  Cel sărac și cel faimos sunt la fel primiți. Printre aceștia din urmă, se numără și actrița Shirley MacLaine, căreia i se spusese că nu va mai putea dansa. Joao i-a vindecat picioarele a căror boală era cauzată de o tumoare la stomac. Mii de mărturii sunt îndosariate alături de grămezi de articole decupate din ziare și scrisori personale de mulțumire. Se estimează că a vindecat mai mult de 15 milioane de oameni în acești 38 de ani. Rapoartele oamenilor de știință din întreaga lume susțin vindecările miraculoase ale tuturor bolilor cunoscute sau necunoscute, incluzând cancere incurabile, lupus și 139 de cazuri de SIDA. Cu toții veneau la Casa de Dom Inacio mai degrabă sceptici, dar plecau convinși că Joao este un fenomen paranormal autentic al medicinii.

  Bolnavii nu plătesc tratamentul. Dacă sunt prescrise plante, ei plătesc doar costul acestora (câțiva dolari). Ei sunt hrăniți la prânz cu o supă consistentă, pâine și ceai, care le sunt oferite gratuit. În săptămâna dinainte de a ajunge eu, Joao tratase și hrănise peste 15.000 de oameni în trei zile! El și ajutoarele sale voluntare au lucrat fără oprire până la 14 ore zilnic. Se spune că tratează și operează într-o săptămână atâția oameni cu maladii majore câți se tratează într-o lună la cel mai mare spital occidental.

  Ca și în cazurile altor vindecători dinaintea sa - Edgar Cayce, Ze Arigo și englezul Harry Edwards, vindecările sale miraculoase dau speranță celor cu boli în stadii terminale, care au epuizat toate metodele medicinii moderne. Joao este dovada vie a existenței lui Dumnezeu, pe care nici cei mai sceptici nu o pot nega. O călătorie la sanctuarul său este o experiență spirituală înălțătoare chiar și pentru cei complet sănătoși.”
  Un site
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  si un
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  pentru mamici unde se dezbat subiecte despre sarcina, nastere precum si crestere si educarea copiilor.
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 2. #2
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit

  O sa pun aici si cateva poze cu Joao de Deus

  O poza in care se vede clar cum entitatile lucreaza prin el si cu el  Renumita operatie pe ochi


  O mica parte din ochelarii la care au renuntat pacientii sai dupa ce si-au rezolvat problemele de sanatate de la ochi
  Cum un pacient este vindecat si renunta la proteze


  Joao de Deus cu un set de carje la care a renuntat un bolnav


  O parte din carjele si carucioarele cu rotile la care au renuntat bolnavii dupa ce s-au vindecat


  Inciziile abdominale
  Un site
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  si un
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  pentru mamici unde se dezbat subiecte despre sarcina, nastere precum si crestere si educarea copiilor.
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 3. #3
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit

  Fundatia de Inforenergetica Sf. Ap Andrei a organizat mai multe calatorii la Joao de Deus, atat in Brzilia cat si cand acesta a fost in Germania sa faca tratamente.
  De fiecare data mai multi din membrii Fundatiei de Inforenergetica prezenti la aceste tratamente au fost selectati dintre mii de oameni de a face parte din Grupul de rugaciune, un grup restrans de oameni de calitate selectati de entitatile (cel mai important este Regele Solomon din Vechiul Testament) care il Ghideaza pe Joao De Deus. Confirmand astfel inca o data valoarea Scolii de Spiritualitate Romaneasca a Fundatiei de Inforenergetica.

  Rog ca persoanele care au fost in aceste calatorii terapeutice la Joao de Deus sa ne spuna mai multe

 4. #4
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit

  O adresa cu cateva filmulete si poze pe aceasta tema

  http://visionthang.tv/jt.htm
  Un site
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  si un
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  pentru mamici unde se dezbat subiecte despre sarcina, nastere precum si crestere si educarea copiilor.
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 5. #5
  dinel este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  iunie 2007
  Locatie
  Curtea de Arges
  Posturi
  94

  Implicit

  E un miracol divin . El nu are niciun merit ,doar prin faptul ca poseda trupul in care ,datorita constititiei sale , patrunde printr-o protectie speciala ,de natura neexplicata de pamanteni pana acum, un spirit de lumina, care nu este altceva decat mesagerul unui SF. INGER VINDECATOR .
  Acest om este fie un mediu pt. entitatea respectiva,fie un spirit uman care este supus el insusi la niste experiente de catre cei de sus . Tot ce face el (fara nici cele mai elementare cunostinte medicale ) este bine analizat in sferele inalte ale astralului invizibil si neperceput de fiinta umana .
  Oricum e un act de mare incarcatura sufleteasca pentru el si cei vindecati.

 6. #6
  valiprofi Avatar
  valiprofi este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  noiembrie 2006
  Locatie
  tecuci
  Posturi
  88

  Implicit r

  Multumim Lovelife,intr-adevar interesant.

 7. #7
  craniu_cristalin este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  ianuarie 2007
  Posturi
  2

  Implicit

  -nu numai interesant, ci de-a dreptul adevarat.
  -nu am fost in Brazilia.... dar zilele trecute am urmarit pe canalul Discovery exact cele relatate mai sus de dl.Lovelife referitor la fenomenul JOAO DE DEUS si "s-a simtit" toata acea atmosfera de bunastare spirituala degajata din camera cu triunghiul isoscel, toata atmosfera de curat si cu miros de ANTISEPTIC din camera unde erau condusi si culcati pacientii dupa operatie....este adevarat

 8. #8
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit

  Curand sa intors o delegatie a Fundatiei de Inforenergetica Sf. AP. Andrei de la Joad de Deus din Brazilia, si ne-au spus ca Joao si-a imbunatati semnificativ calitatea terapiilor, luand in consideratie si aplicand sfaturile care i-au fost date de domnul Claudian Dumitriu la intalnirea de acum cativa ani

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 9. #9
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit

  Citat Citat din craniu_cristalin
  ...zilele trecute am urmarit pe canalul Discovery exact cele relatate mai sus
  Si eu am vazut acel film. Printre protagonisti era si un medic american de medicina alopata care spunea ca din punct de vedere moral nu trebuie exclusa nici o posibilitate care poate aduce vindecarea, chiar daca nu putem intelege ce se intampla. Punctul acesta de vedere mi s-a parut unul cu foarte mult bun simt.

  Am un DVD cu filmari facute in timpul interventiilor cu bisturiu. Intamplarea (neintamplatoare ) a facut ca la un moment dat sa am ca oaspeti doua doamne doctor cu specializari diferite dar care stiu ce inseamna interventia chirurgicala ( chirurgie estetica si ginecologie). Le-am rugat sa se uite si sa-mi spuna parerea lor de oameni care manuiesc bisturiul in mod frecvent. S-au uitat si au ramas impresionate de faptul ca cei care erau incizati fara anestezie, suportau fara sa zica nimic, fara ca durerea inerenta sa se manifeste si fara sa sangereze abundent.
  In afara cazurilor cand era vorba despre lipoame sau chisturi, in rest inciziile erau mai degraba unele cu caracter simbolic decat unele care sa aiba drept scop o interventie in sensul medicinii alopate de extirpare sau reconstructie. Incizii efectuate pe anumite zone dupa care pacientul era cusut in zona respectiva.
  Pe mine ma intrigase rezistenta pielii in momentul in care incizia era cusuta si le-am intrebat daca chiar asa se intampla. Raspunsul a fost unul pozitiv, ca sa cosi o rana iti trebuie forta si abilitate.

  Daca ar fi numai imaginea cu depozitul de carje si bastoane abandonate postata mai sus si tot ar fi intradevar un lucru deosebit.

  Fimul de pe Discovery reliefa si un alt aspect: sunt rezultate pozitive, dar si suferinte pe care Joao da Deus nu le rezolva.

 10. #10
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit

  Cand a fost facut reportajul de la Discovery erau si colegi de ai nostri.
  In unul din filmele care reprezinta o operatie a unei tumori gigantice pe bratul unui om, si a extirpat foarte degajat acea tumoarre, si cu toate ca acea tumoare era foarte bogat vascularizata a curs foarte putin sange, si tragea acolo cu mana de tumoare, iar pacientul parea ca nu simte mai nimic. Pe mine acea operatie m-a impresionat, si m-a mai impresionat si faptul ca la milioane de operatii sau incizii in conditiii de igiene foarte precare nu a avut nici un caz de septicemie, iar in spitalele moderne indiferent de nivelul de sterilizare apar destul de des cazuri de septicemie si baga in om si cantitati impresionate de antibiotice

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 11. #11
  Ion Furtuna este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  august 2006
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  2.823

  Implicit

  Citat Citat din Catalin
  Cand a fost facut reportajul de la Discovery erau si colegi de ai nostri.
  Se poate!
  la milioane de operatii sau incizii in conditiii de igiene foarte precare nu a avut nici un caz de septicemie, iar in spitalele moderne indiferent de nivelul de sterilizare apar destul de des cazuri de septicemie si baga in om si cantitati impresionate de antibiotice
  Daca mai scadeti cu doua ordine marime cifra avansata aveti acordul meu deplin.
  Haideti sa nu exageram, fiindca nu serveste nimanui acel destul de des. Mai degraba, apar si cazuri de septicemie.

  Mai este si un alt aspect, nu toti cei care ajung la Joao da Deus ajung la bisturiu: unii sunt trimisi acasa, altora li se dau remedii naturale iar altora li se fac proceduri care nu implica bisturiul.

  Observatia dumneavoastra ca desi conditiile de sterilitate sunt departe de orice standard acceptat in spitale (eufemistic vorbind) nu s-au inregistrat cazuri de infectii sau, mai grav, septicemii este corecta. Sau cel putin nu se vorbeste despre asa ceva, adica n-au fost reclamatii care sa fie aduse la cunostinta celor interesati de subiect. Daca va uitati pe internet un pic, veti vedea ca sunt si unii care spun ca s-au dus in Brazilia si ca nu li s-a intamplat nimic bun, decat ca au cheltuit niste bani. Oricum, pentru cei care sunt convinsi cu adevarat ca Joao ii poate ajuta, toate astea nu conteaza.

  Ca in spitale se iau masuri de sterilizare a blocului operator si cu toate acestea mai apar atat contaminari cu germeni patogeni, cat si situatii de complicatii postoperatorii, este foarte adevarat. Numai ca asta tine, mai degraba, de faptul ca nu se face nici o selectie a celor care necesita interventii. Este bolnav, se duce la medic, este diagnosticat si medicina alopata intervine. Influentele de natura karmica, de natura spirituala nu fac parte din ecuatie. "Doctorul sa ma faca bine ca asta este datoria lui." este sloganul unei parti a celor care solicita ajutorul. El nici usturoi nu a mancat si nici gura nu-i miroase. Numai ca sufera si incearca sa arunce pisica in curtea cui se nimereste.

  Oricum, regulile de igiena din spitale sunt extrem de dure, sunt si procedurate si sunt respectate. Aici chiar se poate vorbi de milioane de interventii/an sau poate chiar mai mult. Iar in massmedia mai apar niste reporteri care vorbesc despre incalcari si nu prea au habar despre ce vorbesc. Au si ei o treaba, nu foarte "sterila" de facut.

 12. #12
  irina_mediu este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  iulie 2007
  Posturi
  3

  Implicit

  Va rog respectuos sa-mi spuneti cum as putea sa ajung la clinica lui JOAO DE DEUS, in Brazilia. Am mare nevoie de acest lucru, sotul meu suferind de un sindrom mieloproliferativ: trombocitemie esentiala. O maladie foarte rar intalnita; este o forma de cancer. Din discutiile cu medicul hematolog, un om deosebit, mi-a spus ca exista in istoricul bolii cca. 200 cazuri tratate, prin multa credinta, in America de Sud. Mi-a spus ca nu exista explicatii stiintifice despre metodele de tratament; doar ca au fost inregistrate ca si vindecate. Alopat nu exista tratament de vindecare, ci doar un tratament greu de suportat, care este numai ameliorativ.
  Astept cu nerabdare si cu speranta raspunsul dumneavoastra.

 13. #13
  Catalin este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  1.108

  Implicit

  Citat Citat din irina_mediu
  Va rog respectuos sa-mi spuneti cum as putea sa ajung la clinica lui JOAO DE DEUS, in Brazilia. Am mare nevoie de acest lucru, sotul meu suferind de un sindrom mieloproliferativ: trombocitemie esentiala. O maladie foarte rar intalnita; este o forma de cancer. Din discutiile cu medicul hematolog, un om deosebit, mi-a spus ca exista in istoricul bolii cca. 200 cazuri tratate, prin multa credinta, in America de Sud. Mi-a spus ca nu exista explicatii stiintifice despre metodele de tratament; doar ca au fost inregistrate ca si vindecate. Alopat nu exista tratament de vindecare, ci doar un tratament greu de suportat, care este numai ameliorativ.
  Astept cu nerabdare si cu speranta raspunsul dumneavoastra.
  Doresti sa va duceti singuri sau cand se mai organizeaza o "excursie" acolo de Fundatia de Inforenergetica Sf. Ap. Andrei?

  Oricum el s-ar putea sa mai ajunga si in Germania cred ca pana in toamna, iar daca am gasi sponsori care sa plateasca transportul cu avionul pana in Romania si cazarea + restul cheltuielilor, a spus ca ar veni si in Romania

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  -
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 14. #14
  irina_mediu este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  iulie 2007
  Posturi
  3

  Implicit

  Nu ne putem permite sa mai asteptam. Trebuie sa mergem cat mai repede; evolutia bolii impune acest lucru. Sigur, ar fi mult mai bine daca am merge intr-un grup organizat, cu persoane care au mai fost acolo, dar daca nu se poate, va trebui sa mergem singuri. Credeti ca e un act de prea mare curaj? Sau riscam sa nu fim primiti? Noi ne-am propus sa ajungem in luna august, deci cat mai repede. Astept cu nerabdare raspunsul dvs. Cu mii de multumiri.

 15. #15
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit Re: Joao de Deus ( John of God ) - Omul miracol

  A fost un reportaj la ProTv despre Joao de Deus, numit si Jhon of God
  Un site
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  si un
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  pentru mamici unde se dezbat subiecte despre sarcina, nastere precum si crestere si educarea copiilor.
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

Pagina 1 din 5 12345 UltimulUltimul

Subiecte Similare

 1. Joao De Deus-medium vindecator din Brazilia
  De tathagata in forum Alte stiinte spirituale
  Replici: 2
  Ultimul post: 27 mai 2009, 09:54
 2. Excursie terapeutica la Joao de Deus BRAZILIA
  De Catalin in forum BURSA: Vanzari, cumparari, promotii, reclame
  Replici: 10
  Ultimul post: 24 apr 2009, 22:39

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •