Rezultate de la 1 la 3 din 3

Subiect: Vampirismul energetic si bolile ereditare

 1. #1
  corbec_vlo este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  februarie 2011
  Posturi
  1

  Implicit Vampirismul energetic si bolile ereditare

  >>
  Autor Gheorghe Urzică>>
  Omul se naste cu un potential energetic provenit din doua surse, una din acumularile personale in viata precedenta in opera de creatie prin iubirea de Dumnezeu, alta din potentialul investit de stramosii familiei, comunitatii si natiei din care facem parte. Amandoua potentiale de energie sunt variabile in functie de iubirea de Dumnezeu investita de individ in lumea inconjuratoare. Energia provenita de la stramosi este imperativ sa o investim in viitor, cel putin al nostru personal sau al familiei, prin copii sanatosi si bine educati, dar mai ales prin creatii memorabile date in folosul comunitatii si natiei din care facem parte, ori chiar universalitatii, opere din domeniul cercetarii stiintifice, al cunoasterii filozofice si, in aceeasi masura, operele de arta.
  Aceasta energie nu este a noastra, ci doar ne-a fost imprumutata, a fost investita de stramosii nostri in noi pentru a ne ajuta sa ne ducem la bun sfarsit si cu discernamant o misiune cu care am fost haraziti de destin. In decursul vietii, aceasta energie se poate inmulti prin aportul personal si poate fi daruita comunitatii ori natiei din care facem parte. Este o energie care se intoarce in circuitul universal. Calitatea si cantitatea energiei personale le putem aduce la o cota maxima prin integrarea armonioasa in fluxul energetic curat, fara a iesi din unitate pentru a face opinie separata si discordanta printr-un ego perturbator. Este imperios a respecta legile divine in mod armonios si flexibil, dar si legile social morale pentru a ne maturiza psiho-biologic conform planului divin. Vom reusi atunci sa facem o punte de legatura intre trecut si viitor prin iubirea si respectul fata de stramosi, in nadejdea unui destin ordonat de vointa divină.
  Omul care se abate de la planul divin printr-o minte pervertita, pierde in prima faza energie din potentialul personal si se imbolnaveste. Atributele mintii pervertite, considerate ca mari pacate, patimile trupului si mintii, sunt mari consumatoare de energie care duc apoi la alterarea echilibrului psiho-fiziologic. Daca persoana persista in pacat devine mare consumatoare de energie curata si va genera mari traume fiziologice, psihice si sufletesti, care de cele mai multe ori vor duce la faza a doua in care vor aparea accidente misterioase cauzatoare de moarte sau la cronicizare in boli mutilante.
  Daca bolnavul isi regaseste calea catre Dumnezeu, potentialul sau energetic se reface, insanatosindu-se chiar daca nu au ramas unele sechele fiziologice, in aparenta invalidante.
  In cazul bolnavului care nu-si gaseste unitatea in vointa lui Dumnezeu prin propria forta si credinta si desi cuprins de suferinta va ignora sau chiar va sfida rolul bisericii sau al terapeutului experimentat, dar va apela in schimb la medicina alopată sau complementara, terapie care in cele din urma va duce la dizolvarea nepermisa a unor blocaje energetice, bolnavului i se va permite in mod abuziv sa ia energie din stocul investit de stramosi in el la nastere sau de la persoanele din imediata apropiere afectiva.
  In mod concret se observa aceasta manevra in momentul cand boala se amelioreaza in aparenta, dar imediat, ca o coincidenta, boala se muta la alte organe, patologic si mai acut, si ce este mai tragic, chiar la persoane din familie sau din anturaj cu care are legaturi afective mai puternice. Boala se va ameliora in aparenta atata timp cat persoana suferinda are de consumat energie de la familia sa, in special de la copii, sot, sotie, producandu-le o trauma devitalizanta cu simptome nerelevante, dar care duc fatalmente la intoarcerea tuturor lucrurilor pe dos si la aparitia nesansei pe toate palierele vietii cotidiene, a cronicizarii bolii si chiar la aparitia subită a mortii.
  Persoana devitalizata de bolnavul de langa ea va fi cuprinsa de obnubilare si resemnare tacuta, pe care nu si-o explica in putinele clipe de luciditate, iar iubirea de Dumnezeu ii este secatuita. Persoana care se naste cu un potential energetic scazut din ambele resurse, va deveni in viata de zi cu zi, dar si de noapte, un vampir energetic autentic si numai descoperirea si educarea ei spirituala o va indrepta spre vindecare.
  Nu este drept ca energia cu care venim pe lume sa o consumam in mod abuziv pe distractii continue, pentru crime impotriva lumii vii, in spiritism si vrajitorie, prin ura, lene si egoism exacerbat. Pentru ca energia se produce numai prin implicarea in iubirea de Dumnezeu, chiar si lenea si statul degeaba sunt mari consumatoare de energie curata. Omul trebuie sa lucreze in permanenta cu propria personalitate, sa creeze dupa puterea sa, caci va fi luata in considerare si cea mai mica realizare si va fi cuantificata ca un pas imens in drumul catre Dumnezeu daca vine de la un neputincios din fire
  Din practica terapeutica s-a observat ca bolnavul care a trecut intai pe la preotul duhovnic sau terapeutul experimentat pentru spovedanie, sfat de invatatura si tamaduire sufleteasca, s-a vindecat mai usor, inlaturand riscul vampirizarii familiei sau anturajului, insa cel care a sfidat rolul preotului duhovnic sau al psihoterapeutului ca tamaduitor sufletesc, care ii ofereau conditiile subiective ale tamaduirii, spovedania, si a apelat la medicul alopat sau alt vindecator, a facut un abuz, luand energie din surse cu destinatii precise.
  Lumea a evoluat în mod unilateral, obtinandu-se multe facilitati si confort, leacurile si medicamentele fiind la indemana oricui. Chiar s-a inventat tehnica medicala pentru dizolvarea blocajelor din corpul fizic, neglijandu-se si uitand definitiv de importanta tamaduirii, in primul rand a celor sufletesti, cu ajutorul duhovnicului sau al psihoterapeutului.
  Boala, in prima faza, cea sufleteasca, este cauzata de un pacat al mintii pervertite. Daca pacatul nu este marturisit pentru a fi eliberat din subconstient, unde s-a depozitat ca deseu perturbator, va deveni un potential consumator de energie curata. Pentru a veni in sprijinul acestui discurs despre sursa si rolul energiei vitale, voi da doua cazuri de situati pe aceeasi palier patologic din practica terapeutica.
  Cazul 1. Subiectul acestui exemplu, in tinerete l-a pus prin forta si vorba aspra la punct pe tatal sau fiindca a fost dojenit ca s-a abatut de la morala familiei crestine. In timp situatia conflictuala s-a aplanat, fara ca fiul agresor sa-i ceara iertare de la parintele sau, ori sa-si marturiseasca pacatul la preotul duhovnic.
  Blocajul energetic s-a instalat in piciorul si mana dreapta, parti ale corpului uman care il simbolizeaza pe parintele de sex barbatesc. Acest blocaj energetic a provocat trauma fiziologica la picior si la mana. Inaintand in varsta, boala a devenit si mai invalidanta. Terapeutul la care a apelat i-a descoperit cauza traumatismului si l-a sfatuit sa-i ceara iertare tatalui sau, ori sa mearga la preot pentru spovedanie si dezlegare de pacat. Tatal ii murise intre timp, iar pe la preot nu a mai trecut, motivand ca este o problema incheiata pentru totdeauna.
  Se interna in spital unde medicul chirurg i-a rezolvat blocajul energetic printr-o operatie chirurgicala reusita. Starea lui de sanatate se ameliora vizibil, dar imediat, in doua saptamani, nepoata lui draga a fost accidentata pe trotuar in mod stupid si greu de explicat. Nepoata s-a ales cu multiple hematoame intramusculare la piciorul si mana dreapta. A fost tratata cu multa atentie pana s-a vindecat.
  Pacientul operat a fost ingrijit atat in spital cat si acasa de fiica lui, care, inexplicabil, dintr-o stare de sanatate constant buna, a inceput sa aiba dureri invalidante ale piciorului si mana de partea dreapta. Suferinta a fost tratata imediat cu medicamente luate de la farmacie, fara a mai consulta medicul sau terapeutul. Dupa cateva zile, boala s-a mutat la ultima persoana din familie, la sotia pacientului, care si-a cauzat prin cadere pe trepte, in mod stupid, un traumatism lombar, ce a dus la o invaliditate partiala a piciorului si a mainii drepte.
  Starea de sanatate a pacientului se ameliora vizibil odata cu cu imbolnavirea intregii familii exact la aceleasi parti vatamate ale persoanei in cauza, la piciorul si mana dreapta.
  Cazul 2. Un barbat a ramas in urma unui accident vascular cerebral cu hemipareza dreapta sechelara. Desi a fost internat pentru recuperare in cele mai bune spitale, boala se ameliora anevoios. A apelat si la medicina complementara, unde terapeutul i-a descoperit cauza imbolnavirii. Pacientul a recunoscut cu sfiala ca in tinerete, imediat dupa casatorie, si-a agresat tatal in urma unei discutii despre dreptul sau la mostenire.
  A plecat din casa parinteasca si s-a stabilit in alta parte, fara a se mai impaca cu tatal sau. Nu dupa mult timp a avut un accident vascular cerebral. Capul, ca organ superior al corpului uman, simbolizeaza in plan spiritual energetic conceptul de divin, iar in plan fizic pe tatal biologic. Fiul agresandu-si tatal si-a provocat singur o trauma energetica la cap, care a condus la un accident vascular in prima faza, apoi la hemipareza dreapta a corpului. Ducandu-se la medic pentru tratament suferinta i se ameliora, in timp ce la fiul sau adult au inceput sa apara probleme motricitate la mana si piciorul drept, dar si migrene persistente. Fiul, din acelasi motiv ca tatal in tinerete, a avut o altercatie marcanta cu parintii, in special cu tatal sau. Acelasi pacat de neiertat perpetueaza si nu este marturisit in fata celui caruia i s-a gresit sau la duhovnic pentru dezlegare, formand o cazuistica de boala ereditara.
  Bolnavul vinovat ia energie de la persoana cea mai apropiata din punct de vedere afectiv, in mod nepermis, plasand boala, inconstient, celuilalt.
  Acest fapt se intampla la nivel de civilizatie in mod alarmant de autodistructiv, pentru ca se neglijeaza tot mai mult tamaduirea sufletului. Desi medicina complementara castiga tot mai mult teren in tamaduirea sufletului prin terapeuti instruiti si educati in institutii superioare de invatamant, nu poate inlocui pe deplin rolul bisericii in tamaduirea sufletului ca treapta de neocolit in vindecarea trupului, in eradsicarea bolilor genetice si a vampirismului energetic.
  In cazul asa-numitelor boli ereditare sau genetice, numite popular blesteme ale stramosilor, se poate vorbi de un mare pacat nemarturisit al stramosilor si neiertat si va dura atata timp cat iubirea de Dumnezeu a unuia dintre urmasi va fi mai puternica decat ura fatidica pentru a umple gaura neagra din campurile energetice bolnave

 2. #2
  lovelife este offline Moderator De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2006
  Locatie
  Galati
  Posturi
  2.040

  Implicit Re: Vampirismul energetic si bolile ereditare

  Ta-ai straduit sa faci cont pe forum doar pentru a face copy paste?
  Un site
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  si un
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.
  pentru mamici unde se dezbat subiecte despre sarcina, nastere precum si crestere si educarea copiilor.
  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 3. #3
  savanah Avatar
  savanah este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  mai 2008
  Locatie
  Iasi
  Posturi
  338

  Implicit Re: Vampirismul energetic si bolile ereditare

  Who is Gheorghe Urzica? (ca sa parafrazam Who's Afraid V.W..)

  Adica, are vreo relevanta textul sau este o opinie personala?
  Numai un om de valoare recunoaste calitatile celuilalt!


  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

Subiecte Similare

 1. atacul energetic
  De crineala in forum Paranormal
  Replici: 3
  Ultimul post: 20 mai 2010, 08:55
 2. Bolile plantelor - ajutor
  De popgeo in forum Inforenergetica - Stiinta viitorului
  Replici: 6
  Ultimul post: 05 aug 2009, 11:26

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •