Se gasesc multe produse ce contin Coenzima Q10, totusi ce are Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor in plus fata de alte produse similare.
Prima deosebire si cea mai importanta este ca Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor se administreaza sublingual (se tine sub limba), astfel substantele active ale tabletei de conezima Q10 se absorb mai rapid si mai eficient in organism.
Prin intermediu mucoasei cavitatii bucale, substantele active din produs ajung in vasele de sange de sub limba, de unde sunt transporttate prin fluxul sanguin in tot organismul, unde este nevoie de ele.
O alta caracteristica este aroma naturala de lamaie ce ii ofera un gust placut.
Utilizarea Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor este indicata in cazul in care digestia si absorbtia tractului gastro-intestinal este redusa sau blocata.
Pe langa Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor in portofoliu Calivita mai exista un supliment cu administrare sublinguala Coenzima Q10 Sublingual.
Spre deosebire de Co Q10 clasic, Coenzima Q10 Sublingual si Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor sunt mai concentrate, au doza de 30 mg de coenzima Q10.