Exista multe povesti despre ingeri.

Ingeri frumosi cu aripi mari, copii frumosi si bucalati cu aripi albe si frumoase in spate. Cei ce o cunosc pe Alexandra-Ecaterina in varsta de 4 ani pot spune despre ea ca este un ingeras parca desprins din poveste, cu glas cristalin si suflet pur, trimis de Dumnezeu printre noi sa ne bucure si sa ne lumineze. Insa soarta i-a pus greu viata la incercare anul acesta in a doua zi de Paste. Alexandra se intorcea linistita in masina cu bunicii din vacanta de Paste cand, din cauza unor probleme tehnice, masina a derapat de pe sosea si s-a rasturnat pe un drum spre Brasov. Nimeni nu a patit nimic, mai putin fetita Alexandra-Ecaterina, care dormea linistita alaturi de ingeri in scaunelul ei de copil. In socul rasturnarii, manuta stanga a Alexandrei a fost practic smulsa.
Numai Dumnezeu a aranjat ca in minutele urmatoare sa apara un medic care sa ii opreasca hemoragia si o ambulanta care a dus-o de urgenta la Spitalul de Pediatrie din Brasov. Dupa ce starea ei a fost stabilizata, Alexandra a fost dusa rapid la Spitalul de Urgenta din Bucuresti insa manuta ei nu a mai putut fi salvata. Astfel, Alexandra a trecut intr-o saptamana prin trei operatii foarte dificile menite sa nu mai piarda sange si sa ii inchida si celelalte plagi.
Acum starea Alexandrei este buna, ranile fizice se cicatrizeaza, insa cele sufletesti lasate ei, parintilor si bunicilor sunt vizibile in ochii lor tristi. Ochi tristi de socul ce a venit peste ei, insa plini de credinta in Dumnezeu si de speranta ca ajutorul Sau va continua si ca Alexandra va avea o copilarie si o viata frumoasa si normala, ca noi toti. Proteza de care Alexandra are nevoie este una bionica, foarte dificil de realizat, insa vitala pentru ca dezvoltarea Alexandrei si a coloanei sale vertebrale sa se faca normal, fara urmari fizice mari. Aceasta proteza bionica costa 50 000 de Euro si pentru ca fetita este in crestere, aceasta proteza va trebui inlocuita o data la cativa ani.
Ingerii sunt in noi, ingerii putem fi noi!

Ingerul din noi e ceea ce privim zilnic si vedem rar, dar cel mai bine poate fi vazut atunci cand nu vrem sa-l aratam, atunci cand intoarcem spatele pentru a sterge o lacrima stinghera sau atunci cand noi nu mai suntem noi ci devenim ingeri, mistuiti in actul creatiei daruind esenta pura din noi, lumii...
Haideti sa fim ingerii pazitori si ajutatori ai Alexandrei! O suma mica donata de la noi poate fi o mare sansa pentru Alexandra, sansa de a avea din nou o viata frumoasa, de a se putea bucura din nou si juca cu fratiorul ei mic de doar 4 luni, de a nu-si mai intreba parintii indurerati unde este manuta si de ce acest cosmar nu se termina odata…
Cum o putem ajuta pe Alexandra?

Fiecare ocean s-a format din foarte multe picaturi mici de ploaie, asa ca orice suma de bani pe care o veti darui este importanta. Haideti sa investim in zambetul unui inger cate o picatura si cu siguranta toate eforturile noastre vor fi vazute si rasplatite de Iubirea lui Dumnezeu!
Puteti face donatii directe in contul deschis pentru proteza Alexandrei

Titular cont : SIMA ALEXANDRA -ECATERINACont LEI: RO16 BTRL 0180 1201 W067 48XXCont EURO: RO88 BTRL 0180 4201 W067 48XX
Banca Transilvania Sucursala Galati
Cod SWIFT: BTRLRO22GLA

2% din impozitul pe venit
Pana la data de 15 Mai 2010 puteti directiona 2% din impozitul pe venitul in 2009 (bani care altfel ajung automat la stat). Chiar daca ati completat si depus deja aceasta declaratie o puteti modifica si depune din nou bifand casuta ♦ Declaratie rectificativa din coltul stanga sus al declaratiei.
Acesti 2% se directioneaza prin completarea si depunerea formularelor 230 si 200.
Folositi Declaratia 230 daca aveti numai venituri din salarii sau Declaratia 200 daca aveti si venituri din alte surse sau numai venituri din alte surse (inchiriere locuinte, activitati independente, drepturi de autor, cedarea folosintei bunurilor etc).
Deoarece aceste fonduri pot fi accesate doar de un ONG, un prieten al familiei a pus la dispozitie un ONG care va derula doar acest program.
Uniunea Judeteana a Proprietarilor de Imobile Ecomar
CUI: 9851914
Cont bancar: RO33 RNCB 0259 0284 5331 0001
deschis la BANCA COMERCIALA ROMANA SUC. VASLUI
Declaratia 230 respectiv Declaratia 200 le puteti descarca gata completate cu datele ONG-ului, Declaratia 230 de aici si Declaratia 200 de aici.

Acest ONG a fost infiintat cu cativa ani in urma in scopul derularii altor tipuri de proiecte, insa pentru ca timpul este scurt pana la depunerea declaratiilor de venit, iar infiintarea unui ONG dureaza cel putin 30 zile, parintii au acceptat ca anul acesta donatiile sa se faca in contul acestui ONG, urmand ca in viitor sa se infiinteze o Fundatie care va avea ca unic scop strangerea de fonduri pentru proteza Alexandrei.

Mediatizati acest cazcatre cunoscutii vostri intrucat fiecare donatie pentru Alexandra conteaza!
Haideti sa ajutam un inger sa aiba o viata normala!