as zice ca intrebarea este bine pusa din anumite puncte de vedere , cum deosebim atit coerctitudinea unei practici cit si rezultatul ?
sa dam si un exemplu extrem : un om demoralizat oarecum depresat cu oarece probl in familie cere ajutrul unui prieten ca sa fie si el fericit iar acesta il servete cu juma de vodca dupa care omul nostru bine cherchelit redevine iar zimbitor..

scopul a fost atins insa se vad efecte adverse plus ca este obtnuta o stare interioara mai mult sau mai putin temporara.

efectele adverse nu sint considerate negative de catre cei doi nici in cazul pacientului nici in cel al terapeutului

si atunci vedem necesitatea unei unitati de masura si a unui instrument infailibil care sa ne arate adevarul realiatilor nevazute de ochiul uman-cele de dincolo de aparente.

la ce se refera aceste realitati nevazute? in primul rind la energii si la starea aurelor si a chakelor omului -hainele lui spirituale care trebuie curatite- cerurile imparatiei din noi.

ele sint de o mare complexitate iar cei care le vad prin anumite capacitati paranormale vad doar o mica parte din acea imensa complexitate .
capacitatea de a vedea poate avea la rindul ei doua naturi insa nu simultane, revelatia/harisma si in alte cazuri puterea data de un animit tip de posesiune in chakra a sasea.

atunci cind ti se arata prin revelatie ti se da exact informatia de care ai nevoie- de fiecare data.

insa aceasta nu este singura cale prin care poti obtine informatii despre realitatile nevazute

mai sint inca 3 si anume
-perceptiile spiritual-energetice la nivelul palmelor si al crestetului
-intuitia-empatia-simtul inimii
-informatiile primite in urma rugaciunii /nazuintei prin intermediul sortilor divini (I Ching , bobi etc)

-ar mai fi la limita si astrologia