Rezultate de la 1 la 3 din 3

Subiect: Zodia Pesti

 1. #1
  Camelia Avatar
  Camelia este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  noiembrie 2006
  Locatie
  Ploiesti
  Posturi
  2.432

  Implicit Zodia Pesti

  PEȘTI


  Cum să recunoști un nativ din Pești


  Dacă vei da peste un Pește stînd în spatele unui ghișeu de casierie sau într-un birou de președinte de bancă, să știi că ai în fața ochilor o specie rară. Foarte puțini nativi suportă să stea prea mult timp într-un singur loc. Vei avea mai multe șanse să întîlnești nativii la o ședință de spiritism, într-o galerie de artă, într-o mînăstire, la un concert sau la un spectacol într-un club. Mai poți să încerci și la o întrunire a scriitorilor, în culisele unui teatru sau pe un iaht.
  Cu cît sînt circumstanțele mai artistice, mai relaxate, mai imaginative sau ezoterice, cu atît mai multe șanse ai să prinzi în plasă o frumoasă captură de Pești. Plasa ta va fi plină de vietăți colorate, variate, sclipitoare, dacă o arunci la petreceri sau baluri.

  Neptunienii au foarte puțină ambiție să obțină valori lumești. Bogăția nu prea îi atrage și foarte puțini acumulează averi dacă nu le moștenesc sau nu le obțin prin căsătorie. Sigur, nu au nimic împotriva banilor, dar sînt mult mai conștienți de faptul că aceștia sînt trecători decît noi, ceilalți.

  Cine a spus: "Nu vreau să fiu milionar, doar să trăiesc ca un milionar", era sigur Pește. Inima nativului tipic nu cunoaște lăcomia. Lipsa de grijă pentru ziua de mîine frizează la ei nesăbuința. Față de trecut au o înțelegere intuitivă, iar față de prezent, o blîndă toleranță. Nu e deloc ușor pentru un pește să se zbată ca să înoate împotriva curentului. Mult mai des și mult mai ușor e să se lase în voia curentului, indiferent unde i-ar duce. Dar înotul în amonte e adevărata provocare a Peștilor și singurl mod de a găsi vreodată adevărata seninătate și fericire. Capcana care amenință să îi înghită pe cei născuți în această zodie este alegerea celui mai ușor drum. Acesta îi ademenește irezistibil, dar duce către o viață irosită.

  Te va impresiona plăcut farmecul natural al Peștilor și bonomia lor leneșă. Nativului îi sînt indiferente majoritatea restricțiilor dacă nu îl lipsesc de libertatea de a visa și de a se ghida în viață cu ajutorul sentimentelor. Și mai inddiferente îi sînt insultele, reproșurile și părerile vitriolante ale altora. Spune-i unui Pește că societatea e decandentă, guvernul se duce de rîpă, poluarea ne ucide pe toți și lumea se sfîrșește, iar el va căsca, sau va zîmbi fermecător sau va adopta o expresie vag înțelegătoare. Foarte puține lucruri îl vor stîrni în așa hal încît să acționeze violent.

  Sigur, Peștele nu e total opac. Are și el un temperament. Cînd acesta se manifestă, în sfîrșit, nativul poate fi de un sarcasm mușcător, căci are o limbă ascuțită și o minte tăioasă ca un brici. Neptunienii pot să aibă izbucniri de furie și să fie iritabili, dar în mod normal va alege calea minimei rezistețe, evitînd confruntările, iar apele lui Neptun îi vor înlătura repede furia. Să-l faci pe nativ să se enerveze e ca și cum ai arunca o pietricică într-un lac nemișcat ca o oglindă. Vei face ceva vălurele, dar în scurt timp suprafața va fi din nou netedă.

  Cînd întîlnești oameni născuți în această zodie uită-te mai întîi la labele picioarelor lor. Vei vedea că sînt neobișnuit de mici și delicate, chiar și la bărbați, sau vor fi uriașe și late. Și mîinile lor vor fi la fel: fie mici fragile, cu o formă excepțional de frumoasă, sau mari, ciolănoase, ca ale unui plugar. Pielea lor e moale ca mătasea, părul e subțire, deseori ondulat și de obicei deschis la culoare, deși sînt și destui Pești bruneți. Ochii nativilor au o calitate lichidă, privire filtrată printre gene și plini de lumini ciudate. Deseori ei sînt chiar ușor exoftalmici și foarte fascinanți. Unii ochi neptunieni sînt pur și simplu superbi. Nu există alt cuvînt care să-i descrie mai bine. Trăsăturile nativilor sînt elastice și mobile și de obicei vei descoperi pe chipul lor mai multe gropițe decît riduri. Sînt puțini Peștii înalți.

  Trupurile lor sînt uneori construite stîngaci, dar datorită grației lor extraordinare rareori observi acest lucru. Ei par să plutească în loc să meargă, ca și cum ar înota de-a lungul străzii sau prin cameră. Uneori așa și e. Unde e lichidul? Probabil că prin apropiere, iar Peștele e atras de el. Poate fi o pasiune pentru apa rece ca ghiața, un obicei de a bea zece căni de ceai sau cafea pe zi, o atracție irezistibilă pentru sucuri sau ceva mai... tare. Ca și Scorpionii și Racii, Peștii ar face bine să nu se atingă de alcool. Foarte puțini dintre ei sînt în stare să bea un șpriț la o petrecere și atît. Din păcate, foarte mulți nativi găsesc în alcool un refugiu din fața problemelor. îi ademenește cu un fals sentiment de siguranță, iar acest cîntec de sirenă e foarte periculos. Sigur, nu orice Pește care bea un capuccino cu rom devine alcoolic, dar procentajul e mult mai mar decît la orice altă zodie.

  Nativul s-a născut cu dorința de a vedea lumea prin ochelari cu lentile roz. Știe foarte bine că există o latură urîtă și neplăcută a omenirii, dar preferă să trăiască în lumea lui acvatică, blîndă, unde toți oamenii sînt frumoși și toate acțiunile sînt adorabile. dacă realitatea devine prea îngrozitoare ca ei să o mai poată privi în față, Pești evadează deseori în vise roz-bombon, cu baze din puf de lebădă și nici o șansă de a se adeveri vreodată. Cînd viața îl azvîrle cu toată puterea într-un rîu stătut de eșecuri zdrobitoar și condiții disperate, în loc să facă un salt și să iasă din mlaștină, el are mai degrabă înclinația să se ascundă în spatele iluziilor lui verzui, ca să nu fie nevoit să ia decizii pragmatice. Un Pește confruntat cu un eșec tinde să-i facă față cufundîndu-se și mai mult în speranțele sale deșarte, cînd o schimbare drastică de atitudine și o acțiune în forță i-ar putea aduce succes în lumea reală, nu doar în imaginația lui.
  Nu orice nativ cade în această capcană tipic neptuniană, dar sînt destui, așa că avertismentul merită notat. Un scriitor din această zodie poate fi tentat să zacă prin baruri ani în șir, spunîndu-și că adună material, cînd de fapt adună doar praf și facturi neplătite. Pictorul din această zodie care nu găsește un susținător se poate plimba prin parc zi după zi, murmurîndu-și în barbă că studiază natura pentru a-i folosi ca fundal la marea lui capodoperă, cînd de fapt pensulele lui adună mucegai. Unde e îngerul care să-l sprijine în timp ce umple pînzele cu culori splendide? O femeie neptuniană lăsată de capul ei cu un venit fix care să-i ajungă doar cît să nu ajungă în stradă și să-i asigure ceva de mîncare în fiecare zi, își va trece zilele visînd, amintindu-și cu drag de trecut, gîndindu-se cu speranțe vagi la viitor și lăsînd să treacă pe lîngă ea prezentul.

  Poate că ai citi pe undeva că simbolul celor doi pești înotînd în direcții opuse indică faptul că nativul e sfîșiat de dorințe duale. Nu e adevărat. gemenii au o natură duală. Cei doi pești simbolizează cele două opțiuni oferite Peștilor: să înoate spre suprafață sau spre fundul oceanului, fără să-și atingă vreodată ținta. Nativii trebuie să știe că trebuie să aducă un serviciu umanității, într-un fel sau altul și să nu pună mare preț pe avuțiile materiale. Einstein, care a "înotat" contra curentului, a adus lumii o nouă privire adupra Universului, dar și Peștii care se lasă duși de curent aduc o contribuție, chiar și numai curățind zăpada de pe străzi sau spălînd vase. Posibilitatea de a elge între aceste două extreme e mereu prezentă, pentru că nativii au talente deosebite, dar Peștele, care vede atît de bien în ambele direcții, uneori nu poate vedea ceea ce e exact în fața lui. Neptunianul se retrage mereu din fața realității, fie în înălțimile sublime ale unei vieți profesionale căreia i se dedică total, fie în stimulenți și emoții artificiale.

  Deși Peștii se feresc de competiție, mulți dintre ei, chiar și cei timizi, sînt împinși de la spate de Neptun spre lumina strălucitoare a rampei, unde își pot folosi uluitoarele puteri interpretative pentru a proiecta spre sală toată gama de emoții umane. în ciuda timidității lor natirale, deseori devin unii dintre cei mai buni actori ai momentului, cu condiția să lupte împotriva dezgustului pe care-l resimt față de repetițiile nesfîrșite și de plictiseala acumulării anilor de experiență. Unoeri, săgețile ascuțite ale criticilor lasă răni atît de adînci în inima Peștilor încît un potențial star se poate retrage cînd mai are doar un pas pînă la celebritate. Memorizarea e rareori o problemă pentru nativi. Memoria Peștilor e legendară, deși un ascendent bizar îi poate face să-și uite propriul număr de telefon.
  Pentru fiecare Pește, de la pescar pînă la asistenta medicală, viața e doar o uriașă scenă, trecătoare și evazivă. Știind acest lucru, el primește fiecare furtună cu seninătate echilibrată. Uneori nativul are vise ciudate sau coșmaturi bizare, deseori premonitorii. Cînd el visează că se va întîmpla ceva, de obicei așa va fi. Dacă îți spune să nu urci în avionul ăla sau în mașină, ao face bine să o iei pe jos sau înot.

  Astrologii care vorbesc despre un suflet bătrîn se referă la un spirit care a trecut prin multe vieți și a păstrat înțelepciunea fiecăreia. Ei se referă deseori la Pești, pentru că viața unui om născut în această zodie este fie cea mai dificilă obligație pe care și-o poate asuma un spirit, fie o șansă de a atinge împlinirea spirituală supremă. Dacă Berbecul reprezintă în zodiac nașterea, Peștii reprezintă moartea și eternitatea. Acesta e al doisprezecelea semn al zodiacului, o chintesență a tot ce l-a precedat, iar fira lui e un amestec al tuturor celorlalte, ceea ce e o povară foarte mare. Capacitatea lui surprinzătoare (care se face resimțită din cînd în cînd) de a organiza totul și de a se concentra asupra detaliilor, ca și blîndețea lui, reflectă lecțiile primite de la Fecioară. Rațiunea lui e la fel de dreaptă și obiectivă ca a Balanței, precum și dragostea pentru plăceri. Acești oameni au un simț al umorului la fel de nebunesc ca și Racul, de la care mai iau atît compasiunea cît și ursuzenia. Uneori sînt plini de franchețe și generozitate ca Săgetătorul, deschiși și plini de viață ca Leul, dar și plini de simțul datoriei ca și Capricornul, de la care iau deseori și dorința de a urca pe scara socială. în plus, e posibil ca Peștii să ia ceva din melancolia saturnienilor.

  Ceva mai mult. Ei pot fi la fel de plini de toane ca Racii și fericiți ca Leii. Le place să tachineze și să analizeze în stilul Vărsătorilor, debordează deseori de idealism și entuziasm Berbecesc, dar fără forța și ambiția acestuia. Un nativ al acestei zodii se poate mișca, gîndi și vorbi la fel de rapid ca Gemenii. Dar poate fi la fel de leneș și pașnic ca Taurul. Are spiritul scliptor al lui Mercur și grația blîndă a lui Venus, și le combină cu spiritul pătrunzător și mistic al Scorpionului, dar fără lipsa de scrupule a acestuia.

  Peștele conține dragostea pentru discuții în contradictoriu a tuturor semnelor de aer, dragostea de natură a tuturor semnelor de pămînt și aspirațiile arzătoare ale tuturor semnelor de foc. Dar e mereu schimbător. Din acest punct de vedere e complet neinfluențabil. Singura calitate care provine de la propriul lui semn e ciudata lui putere de a se detașa de propria persoană și a vedea trecutul, prezentul și viitorul ca pe un tot. Dragostea pentru muzică și artă, precum și simțurile sale extrem de ascuțite și versatilitatea provin de la alte zodii, dar profunda înțelepciune și compasiune sînt ale lui și derivă din cunoașterea tutror experiențelor umane. Acum că înțelegi toate astea, te mai miri că prietenii tăi din Pești sînt uneori o enigmă, ca să nu mai vorbim de ocaziile cînd sînt de-a dreptul trăsniți și excentrici?

  Peștii tind să creadă că vor trăi veșnic și deseori se poartă ca și cînd ar fi convinși de asta. Nativul nu prea are grijă de el însuși. De cele mai multe ori își cheltuie energia de prisos (și nu are prea multă) ajutîndu-și rudele cu probleme sau prietenii împovărați de necazuri. în oricare dintre aceste cazuri, sănătatea Peștelui e pusă la grea încercare, căci el are rareori o constituție robustă. El trebuie să-și păstreze energia și să se abțină să apeleze la stimulatori sau sedative, să nu cedeze în fața epuizării fizice sau cererilor de ajutor lansate de cei din jur. extrem de fragili în pruncie, deloc rezistenți în copilărie, Peștii par să aibă un metabolism leneș, motiv pentru care se trezesc deseori obosiți și lipsiți de vlagă. Obiceiurile alimentare nesănătoase pot provoca probleme la ficat, funcțiilor intestinale și digesitiei. Destul de comune sînt accidentle la labele picioarelor, șolduri și mîini, ca și răcelile, gripa și pneumonia. Plămînii lor sînt destul de vulnerabili, iar gleznele și degetele picioarelor sînt și ele fragile, încă din naștere. Peștii par să aibă fie platfus și afecțiuni metatarsiene, fie labe ale picoarelor extraordinar de puternice și suple. Nu există cale de mijloc. însă au o rezistență interioară ascunsă, iar una dintre provocările adresate lor est să descopere această forță și să o scoată la suprafață. Nativii sînt în stare să se autoconvingă, aproape hipnotic de aproape orice: că le e frică de șoareci, înălțime, metrou, lift, oameni, sau că nu le mai e frică de toate acestea.

  Una dintre armele lor secrete e umorul. Ei zîmbesc ca să ascundă lacrimile nevărsate. Sînt maeștri ai satirei și s-ar putea să te crispezi în urma unei remarci aruncate atît de lejer încît nu-ți dai seama exact care a fost intenția Peștelui, dar ai sentiment deranjant. Nativul poate împrăștia în jur observații caustice atît de rapid încît îți va fi greu să ții pasul. E un farsor excelent și se pricepe grozav să arunce replici extrem de amuzante păstrîndu-și pe chipul elastic o expresie gravă, chiar tristă. El poate trece cu grație de la comedie bufă la glume sofisticate, caustice. Uneori umorul e cald și inofensiv, alteori e rece și necruțător, dar întotdeauna e o modalitate de a camufla o altă emoție pe care neptunianul vrea să o ascundă.

  în firea lui există o uriașă milă și dorință de a-i ajuta pe cei bolnavi și slabi. Spre deposebire de Fecioară, Peștele încearcă să-i înțeleagă și pe cei nefericiți, singuri, pe ratați și pe rebeli, indiferent cît ar fi ei de ciudați sau de marginalizați. Dacă ai nevoie de zece mii sau de un milion, de un împrumut substanțial sau doar de o mică încurajare pe care nu vrea să ți-o dea nimeni, du-te la un Pește. Nu vei primi nici predici, nici priviri disprețuitoare. El nu judecă pe nimeni, fie acela hoț, criminal, drogat, pervers, păcătos, sfînt, ipocrit sau mincinos. Vei fi copleșit de puterea lui de înțelegere, ca și de ajutorul practic pe care-l poate oferi. El simte fiecare viciu și virtute și cunoaște capcanele fiecăreiea. De aceea, mulți nativi intră în rîndurile clerului și-și petrec viața în rugăciuni și contemplare.Există neptunieni scorțoși și repeziți, dar asta e doar o carapace fragilă, creată pentru protecție. Ei află de timpuriu cît de fragili sînt. Lumea încă nu e acordată pe sensibila lungime de undă a Peștelui, așa că, pentru a evita să fie ridiculizat și pentru a nu fi lăsat fără un sfanț, el învață să se prefacă indiferent.Din cauza insensibililor care ar fi în stare să-l calce în picioare, nativul e obligat să-și ascundă adevărata fire. Profunzimea eplor neptuniene îl face să absoarbă fiecare durere și bucurie și s-o resimtă ca și cînd ar fi a lui, nu e de mirare că el pare dezinteresat cînd aude povestiri triste. însă nu uita că e doar o fațadă. Dacă ai fost respins o dată, mai încearcă o dată și adevăratul Pește va ieși la suprafață.
  Superba imaginație a Peștilor, minunatul lor umor și simțul frumoasului pot creea cele mai delicate și totuși perene proze și poezii. De fapt, fără eforturile lor artisitice și compasiunea lor, lumea n-ar putea exista. Planeta s-ar opri din rotația ei.

  Vei găsi deseori Pești care și-au îngropat visele personale pentru a lumina viețile prietenilor și rudelor singure sau triste, sau pentru a aduce publicului darul rîsului și lacrimilor prin intermediul scenei, plătind pentru asta cu intimitatea pe care ei o prețuiesc atît de mult. Talentul lor actoricesc e evident chiar și cînd încerci să prinzi la colț unul dintre acești pești alunecoși. Nativul urăște să răspundă la o întrebare directă prin "da" sau "nu". Pentru el e întotdeauna "poate". Simpla curiozitate de a afla ce carte a citit recent sau dacă i-a plăcut o piesă îți poate aduce un răspuns evaziv fără nici un motiv. El poate da drumul al lacrimi, ca în clipa următoare să dea drumul la rîsete ca și cînd ar avea un buton invizibil. Nici una dintre stări nu e reală cu adevărat. Totul este iluzie cînd e vorba de Pești și nici chiar ei nu prea reușesc să facă diferența între realitate și jocul de oglinzi.

  Spiritul lor e la fl de imposibil de cuprins cu mintea ca și adîncurile oceanelor. Sufletul lui altruist e plin de iubire inepuizabilă, blîndă, pentru fiecare creatură, ceea ce e o calitate aproape divină atunci cînd nu e transformată în autocompătimire și iubire de sine. Pești tipici sînt casnicele guralive cu inimi destul de mari cît să încapă necazurile tuturor vecinilor, precum și barmanii răbdători care ascultă plini de înțelegere sute de povești amare în fiecare săptămînă.

  Suspendat undeva între apele tăcute ale mării și ceața de deasupra ei, abia atingînd uneori pămîntul în cazuri de extremă urgență, Peștele își duce viața în singuratica înțelegere a unor adevăruri prea adînci pentru a putea fi exprimate în cuvinte.
  "Capul plecat sabia nu-l taie, dar nici soarele nu-l vede!" - proverb romanesc


  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 2. #2
  Camelia Avatar
  Camelia este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  noiembrie 2006
  Locatie
  Ploiesti
  Posturi
  2.432

  Implicit Zodia Pesti

  Bărbatul din zodia Peștilor

  Toată viața bărbatului Pește se conduce după flux și reflux. dacă prinde puctul culminant al fluxului, îl poate duce spre succes, reușită în toate. Dacă ratează acel moment, tot cursul vieții lui e doar un voiaj prin nefericire. Dacă ești pe cale să te îndrăgostești de un astfel de bărbat lipește aceste cuvinte de oglinda pudrierei ca să le vezi de cît mai multe ori pe zi. S-ar putea ca ele să-ți asigure sau să-ți distrugă viitorul, ca să nu mai vorbim de inimă.
  încearcă să te desprinzi din acea stare de spirit toză în care probabil te bălăcești acum și asigură-te vă nativul cu care ești pe cale să te duci la o partidă de înot la lumoina lunii știe exact cînd vine fluxul.

  Dacă profită de momentul maxim, ești cea mai norocoasă dintre femei. Vă e deschisă calea spre bogăție și succes. Dar dacă iubitul tău nu vede acest moment din cauză că ochii îi sînt împăienjeniți cu praf de stele și ratează marele flux, ei bine, dă-mi voie să te avertizez că nefericirea neptuniană e mai profundă și mai periculoasă decît oricare alta.

  Un bărbat din Pești poate fi tot ce-ți poți dori... sau tot ce nu dorești nici dușmanilor tăi. La momentul fluxului e nevoie să dea dovadă de hotărîre fermă, acțiune decisivă și capacitatea de a renunța la toate visele vechi, mucegăite, care stau în calea succesului lui. Problema e că unii nativi nu recunosc momentul crucial al fluxului nici cînd stau pînă la gît în apă.

  Neptunianul nu are un spirit slab. doar că poate pierde vremea prea mult uitîndu-se la o steluță pîlpîitoare, ratînd astfel lumina solară a succesului. Nu toți Peștii sînt blînzi visători, dar cei mai mulți așa sînt. Totuși, există mereu o speranță.Deși lumea are nevoie disperată de imaginația lui încîntătoare, vine vremea ca Peștele să înceapă să cîștige o pîine.

  Cînd își îndreaptă atenția în această direcție, nu e nevoie să facă eforturi prea mari, pentru că intuiția lui tipic neptuniană îngemănată cu mintea lui strălucită, îl pot orienta spre scopuri raționale, pămîntești, care-i pot aduce bani, recunoaștere și chiar îl pot face nemuritor în conștiința omenirii. Dacă nu toate astea (nu poți să dai lovitura de fiecare dată), măcar respectabilitate și siguranță financiară. Să sperăm că ăsta e genul de Pește cu care pornești la drum. Practic nu există zodie care să-i poată îngrădi potențialul în aceste circumstanțe.

  însă dacă pînă pe la 25 de ani nu a văzut punctul maxim al fluxului, sincer vorbind, viitorul lui nu arată prea strălucit. ți se pare nedrept? Bine, să zicem 35, dar riști foarte mult. Cînd am spus că viitorul lui nu arată prea strălucit mă refeream la viitorul lui cu tine, la viața de familie. Mulți bărbați din această zodie care nu sînt în stare să lase deoparte visele stătute și să vină cu idei proaspete duc vieți destul de mulțumitoare. Asta pentru că singur8ul lucru de care au cu adevărat nevoie e visul ăla, așa ruginit pe la colțuri cum e. Mai pune o sticlă de vin, o pîine neagră și e la fel de fericit ca majoritatea celorlalți inadaptați.

  Aha! Ai observat că nu te-am inclus pe lista obiectelor trebuincioase. Mă bucur! Artisticul, visătorul, sensibilul Pește poate trăi liniștit cu pîine și vin, ba chiar îi poate prii regimul. Dar o astfel de dietă nu ține o nevastă și vreo cîțiva copii. Ai nevoie de lucruri cum ar fi ciorapi, cosmeticale, pantofi, spanac, bani pentru întreținere și lapte și becuri și... mă rog, ai prins ideea.
  Nu există decît o singură soluție cu un astfel de Pește: fii o bogată moștenitoare. Ba nu, mai e una: ia-ți două slujbe și muncește tu ca să-l întreții pe el.

  ține minte! Nu am spus că n-o să ai parte de fericire în momentele romantice. ăsta e singurul lucru de care nici un Pește nu duce lipsă: romantismul. Pur și simplu îl emană prin toți porii. Doar că nu-ți ține loc de pantofi sau haine la copii, sau de sănătat mintală. în înțelepciunea lor, planetele rezolvă aceste complicații ale vieții oferindu-i acestui tip de bărbat Pește visător, cu capul în nori, valuri de șanse să devină protejați ai altora. Dacă acest nativ își găsește un protector sau o protectoare (e mult mai mare probabilitatea să-și găsească o femeie care să aibă grijă de el decît un bărbat), el poate deveni un mare pictor, compozitor, scriitor, muzician, sau măcar un tip grozav. Dar cum să-și găsească el o protectoare dacă te va avea pe tine și progeniturile, care îi aglomerați simplitatea artistică a vieții lui?

  Trebuie să recunoști că n-o să țină, așa că spune-i adio de pe acum. Vei plînge puțin și probabil că vei suferi (poate chiar profund) dar nu la fel de mult cum ai suferi dacă te-ai căsători cu un vis pe două picioare și ar trebui să dai ochi cu proprietarul fără un sfanț în buzunar.

  Acum că ai dat dovadă de curaj și pragmatism în legătură cu genul pîine și vin, să vorbim puțin despre celălalt gen de Pește, cel acre a prins momentul maxim al fluxului. Evident, e o adevărată partidă pentru orice femeie. Există posibilitatea să devină un adevărat Einstein sau George Washington, ceea ce ar fi minunat, deși bănuiesc că Einstein trebuie să fi fost prea ocupat cu ecuațiile lui și în weekend, iar Geroge mai venea și acasă cu problemele de la servici. Dar nu e nevoie să cauți perfecțiunea. Chiar și super-practicul Capricorn sau agresivul, ambițiosul Berbec pot avea defecte. Important e că neptunianul care își croiește drum contra curentului va avea destule șanse să-ți aștearnă la picoare averi și faimă. Și-apoi, e un tip de milioane și în alte domenii.

  Nativul nu are nici un fel de prejudecăți. El nu va judeca niciodată un indian pînă nu a mers un timp în mocasinii lui, sau un nudist pînă nu a încercat și el să umble desculț. Chiar și atunci, va înțelege și nu va critica. E omul caldei toleranțe, nu al acuzațiilor reci. Va încerca chiar să-și înțeleagă și soacra. Cîți bărbați fac asta? Acest nativ are o compasiune înnăscută cum rar întîlnești. Prietenii lui i se confesează fără să se teamă că el va fi șocat. E nevoie de un adevărat uragan ca să șochezi un Pește. Dacă am sta într-o cameră eu cu tine și iubitul tău din Pești și ar intra un bărbat care ne-ar spune că e cam îngrijorat din cauză că e bigam și are patru neveste în patru orașe diferite, tu te-ai uita probabil urît la el și ai gîndi că merită să înfunde pușcăria. Eu l-aș repezi și i-aș spune că e o jigodie. Dar bărbatul tău probabil că ar întreba: "în ce orașe? Le iubești?" Peștele e curios, dar complet de nezdruncinat. Din punctul lui din vedere, omul ăla are nevoie de munți de compasiune și de un avocat bun.

  S-ar putea să-i mai scape din greșeală cîte un secret sau două, dar niciodată dinadins. Peștii vorbesc uneori înainte să-și dea seama de răul pe care-l pot provoca. Natvulu îi vine cam greu să înțeleagă că ceea ce spune poate fi interpretat greșit de unii mai severi, cu atitudini mai puțin flexibile. însă, o dată ce i s-a cerut în mod clar să nu mai spună nimănui ceea ce a ude de la tine, va fi tăcut ca un mormînt și demn de încredere, așa că poți să-i încredințezi cele mai adînci secrete ale tale.

  Există unii Pești, cu infleunețe mercuriene, care vorbesc foarte repede, fluent și mult. Dar neptunianul tipic vorbește încet, gîndește cu grijă și încearcă să nu-și bage nadul unde nu-i fierbe oala, chiar dacă e permanent bombardat cu problemele prietenilor, rudelor și vecinilor. Aceștia dau năvală la el pentru că știe să asculte cu mare artă. Te vei trezi tentată să-i destăinui micile tale griji, provocate de feonul stricat, de sinzita tatălui tău și de salariul prea mic, dar încearcă să te abții. Ultimul lucru de car are nevoie un soț sau iubit din Pești e să i se verse în brațe noi necazuri. Alții îi fac asta toată ziua. Ar nevoie să se simtă ușurat alături de tine. Cei din jur nu-și dau seama decît rareori că firea neptuniană e atît de receptivă încît absoarbe toate sentimentele din jur, bune sau rele, luminoase sau întunecate. Viața unui burete emoțional și spiritual poate fi foarte epuizantă pentru psihic. însuși faptul că e sensibil înseamnă că resimte acut fiecare emoție a celor care i se confesează. Acești oameni au deseori nevoei de lungi perioade de odihnă. Sufletul lor trebuie să fie lăsat singur uneori pentru ca briza proaspătă să aline rănile acelor probleme străine lui și să-i readucă individualitatea proprie, calmă și pură. Așa că nu purta niciodată pică bărbatului tău Pește pentru momentele cînd se cufundă în tăcere.

  Are nevoie vitală de ele. Dacă are chef să se plimbe sau să fie singur, lasă-l să plece. Prea multă intimitate poate strica frumusețea iubirii neptuniene. Aceasta are nevoie de spațiu ca să crească neîngrădită.
  Nu uita că nativul e sensibil și poate fi rănit ușor. Timiditatea lui e cauzată de faptul că e dureros de conștient de propriile limite, oricare ar fi acestea, și le resimte acut. El are nevoie să știe că virtușile lui sînt cunoscute și apreciate de cineva pentru care el simte admirație. De tine. nu te abține niciodată de la a-l încuraja.

  S-ar putea să încerce să facă yoga, su să îl tenteze religia buddhistă sau alte credințe oculte și probabil că va interesat de astrologie, numerologie și chiar reîncarnare. ca și Scorpionul, el s-a născut cu o înțelegere deosebită pentru principiile ezoterice și aceste lucruri îi sînt de obicei benefice. îl ajută să-și păstrze echilibrul emoțional și îi asigură o ancoră pentru imaginația lui bogată.Bărbații Pești se mai supără uneori, dar furia lor nu e aproape niciodată violentă, nici de durată. cînd trece, apele devin din nou calme și viața e la fel de pașnică așa cum era înainte. Unii nativi mai țipă și fac scandal prin casă, dar sînt inofensivi. Acestui bărbat îi e aproape imposibil să mugă de furie, ca taurul, de exemplu. Vezi cît ești de norocoasă?

  Deși el e dificil de înțeles, Peștele nu are nici un fel de problemă în a vedea limpede toate subtilitățile celor din jur. E greu să-l păcălești, căci citește oamenii ca pe niște cărți deschise. Dar el te poate păcăli cînd își pune mintea să facă asta, din cauza unei ciudățenii a lui care îl face să țină morțiș să-și ascundă de ochii curioși propriile lui chestiuni personale.

  Unii merg cu această trăsătură pînă la paranoia. Al tău poate că nu e chiar așa, dar s-ar putea să te trezești că-ți spune uneori că a fost la curățătorie cînd de fapt a coborît să-și ai țigări. de ce? Nimeni nu știe. Nici măcar el. E genul de minciunică albă care pare să-i încînte pe Pești (și pe Gemeni). cîtă vreme poartă chiloți roșii și lumea crede că poartă chiloți verzi, el se simtre în siguranță, cumva. Dacă asta îl facwe fericit, lasă-i micile lui mistere. Ce rost are să faci tam-tam? Chiar dacă știi că n-a fost la curățătorie fiindcă l-ai văzut la tutungerie cu ochii tăi, întreabă-l dacă îi sînt gata pantalonii. cînd îți spune că i s-a spus că nu vor fi gata pînă luni, fă o remarcă de genul "Greu se mai mișcă și ăștia" și renunță la subiect. Ar putea avea obiceiuri mult mai proste decît un pic de amăgire, la care probail că apelează doar ca să-și păstreze în formă imaginația colorată.

  N-ai să ai parte de izbucniri zguduitoare de gelozie. Sau dacă îl apucă sentimentul verde, el e un actor atît de bun încît nu vei observa. Dar, cu toată firea lui poetică și tandră, e bărbat, așa că, la urma urmelor, se va aștepta să-i fii fidelă. însă s-ar puta să fie nevoie să-ți controlezi tu gelzia, căci el are prieteni apropiați de ambe sexe și le va fi alături, uneori la orele cele mai ciudate, în toiul nopții, dacă au nevoie de el. Dacă ești genul violent de posesiv, cum ar fi o femeie din Berbec sau Leu, fă bine și caută-ți alt partener. Bărbatul Pește admiră frumusețea și s-ar putea ca uneori să-i mai rămînă ochii lipiți de o pereche de picoare frumoase. Dar cu puțin efort suplimentar poți să-i limitezi la atît admirația și răsplata ta va fi un soț blînd, care e atît un amant romantic, cît și un companion cu care poți vorbi despre absolut orice.

  Cînd pasele singuratice îl fac să se posomorască, aruncă-ți șorțul într-un colț, pune pe tine o rochie galbenă și un zîmbet de milioane, cumpără bilete la un spectacol sau un film vesel și scoate-l astfel pe nesimțite din perioad de mohorală. Peștii sînt deosebit de vulnerabili la sugestie. S-ar putea să te izbești de oarece obstacole dacă încerci să-l faci să fie econom și să manevreze banii cu precauție.

  Va învăța, în timp, dar nu strica totul aruncînd tu cu banii pe fereastră. El are nevoie de un exemplu de urmat. E uimitor cît de bine funcționează principiul "fă ca mine" la Pește. Asta dacă exemplul e oferit de cineva apropiat lui, o persoană pe care o respectă.

  Pentru copii tatăl din zodia Peștilor va fi distracția personificată. Probabil că-i va lua la fotbal, la înot, la pădure și se va implica în jocuri punîndu-se la mintea lor, iar ei îl vor adora. S-ar putea să le bage în cap filosofii cam bizare, să le cînte balade puțin cam deochiate sau să-i învețe să stea în cap, dar sînt toate șansele ca micuții să ajungă adulți echilibrați și adaptați realității, datorită talentului lui excepțional de a ține în mînă un pui de pasăre fără să-l strivească și fără să-l sperie. Tu ocupă-te de pedepse și el se va ocupa de ascultatul problemelor lor. Tu ai grijă să nu dea de bucluc și să fie curați și îngrijiți, iar el le va ține mereu mințile în alertă.

  Totul va fi bine.
  Nu călca niciodată în picioare visele acestui bărbat. Nu va uita și nici nu va ierta niciodată asta. Dă-i șansa să le transforme în realitate ajutîndu-l să găsească un sprijin real, solid. în dragoste, bărbatul Pește e genul dependent, ceea ce înseamnă că are nevoie de nesfîrșite asigurări și încredere din partea ta, dar și că tu nu trebuie să apelezi la spijinul lui pentru probleme imaginare. Speranțele lui entuziaste trebuie udate cu multă înțelgere afectuoasă și trebuie plantate în solul fertil al unei vieți casnice fericite. Nu lăsa criticile și cicălelile să ajungă la rădăcini și într-o zi, speranțele lui nebunești se vor tranforma din buruieni inutile în copaci înalți, plini cu bani, care te voe ajuta poate să-ți împlinești și tu cîteva dintre visele tale. în inima Peștelui speranța e eternă. nu încerca să o suprimi. S-ar putea să-ți aducă surprinzător de mult noroc dacă o îngrijești cu tandrețe.

  Servește-i bărbatului tău neptunian un vis la micul dejun, o glumă inteligentă la prînz și Chopin la cină. După aceea, treaba voastră. Nu te teme să faci saltul. Apa e foarte plăcută.
  "Capul plecat sabia nu-l taie, dar nici soarele nu-l vede!" - proverb romanesc


  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 3. #3
  Camelia Avatar
  Camelia este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  noiembrie 2006
  Locatie
  Ploiesti
  Posturi
  2.432

  Implicit Zodia Pesti

  Femeia din zodia Peștilor

  Coada se formează în dreapta și vă rog să nu vă înghesuiți. Probabil căă nu sînt destule femei din zodia Peștilor pentru toți bărbații, dar ăsta nu e un motiv să vă călcați în picioare. Va trebui să-ți aștepți rîndul și să speri să ai noroc.

  Chiar și fără astrologie au ajuns la toate urechile zvonuri despre farmecele femeii din zodia Peștilor. Are și ea defectele ei, desigur, dar la prima vedere e întruparea primei iubiri a fiecărui bărbat, poate cu un strop de iepuraș Playboy adăugat pentru a condimenta amestecul. Cred că ar fi bine să recunoaștem de la început că femeia modernă, emancipată, cu imaginea ei dură, puternică, a făcut să crească și mai mult valoarea fetei din Pești. în atmosfera asta de eliberare de vechile prejudecăți sexiste, neptuniana retrasă, drăgălașă și neajutorată trebuie să folosească un par ca să țină bărbații la distanță.
  Nici nu e surprinzător că e atît de căutată. Nativa rareori încearcă să-și pună în umbră bărbatul, fie că e al ei cu acte sau nu. Nu are nici cea mai mică, ascunsă și nevrotică dorință de a-l domina, în nici un fel. El e liber să-i țină scaunul cînd stă la masă, să-i aprindă țigara, să o ajute să-și pună haina și să vorbească despre cît de minunat e el cît îl țin puternile. Ea nu vrea decît ca el să o protejeze și să aibă grijă de ea. E foarte fericită să se sprijine de umărul lui larg și să-i dea de înțeles, privindu-l cu chii mari și plini de uimire, cît e de puternic și cît de multă nevoie are ea de el în lumea asta înspăimîntătoare. Gîndește-te numai la cîți lupi stau la pîndă ca să devoreze Scufițe Roșii. Numai gîndul la asta poate face o fată să-i vină să leșine. Chiar dacă nu e chiar așa de victoriană (deși multe peștoaice sînt), nativa va fi o ascultătoare fascinată a tuturor necazurilor lui și o alinare la vreme de criză.

  Această femeie crede că iubitul, parternerul, tatăl, fratele ei, de fapt, orice bărbat, poate cuceri lumea și legat la ochi și e uimitor de constatat de cît de puțin din această încredere înduioșătoare a ei e nevoie ca să facă un bărbat să creadă același lucru. Și te mai miri că e atît de căutată... Ea e un refugiu calm, intim, de liniște și relaxare pentru mîndrul ei bărbat, departe de lumea dezlănțuită, cu zgomotul ei. Luminile din bazinul peștoaicei sînt scăzute, liniștitoare și alină ochii obosiți care au fost bombardați toată ziua cu lumini de neon și cifruțele acelea de la bursă pe care ea nu le-ar putea înțelege nici dacă viața ei ar depinde de asta. (Deși, dacă viața ei ar depinde de asta, probabil că și-ar ascuți creionul și ar scoate calculatorul).

  Iarna, ea poartă mănuși pufoase, de angora. Primăvara poartă fuste lungi, vaporoase, delicate. Vara o vei vedea într-un bikini sumar, iar toamna va arăta adorabil stînd alături de tine pe stadion, cu mîinile în buzunarele tale ca să le încălzească, întrebîndu-te din cînd în cînd cît e scorul. Ea e etern feminină, în toate anotimpurile. Cu riscul de a folosi un eufemism, bărbații trag la ea ca muștele la miere.

  După numai cîteva vorbe schimbate cu ea și un bărbat se relaxează instantaneu. Vede în minte lemne trosnind în foc într-o noapte geroasă de iarnă, sau se închipuie într-un hamac într-o încîntătoare zi de primăvară, făr să fie sîcîit de nimeni. Ea îi dă foarte clar de înțeles că nu-l va învinovăți niciodată pentru problemele pe care le va avea în carieră sau pentru greșelile săvîrșite accidental. va fi întotdeauna vina altcuiva din pucntul ei de vedere. Nu va face niciodată presiuni asupra lui ca să avanseze mai repde pe scara ierarhică. Propriul lui ritm e perfect pentru ea. Mai e nevoie să explic de ce femeia din Pești e cea mai periculoasă amantă din tot zodiacul?

  AVERTISMENT! După căsătorie s-ar putea să-ți mai dea cîte un ghiont. de fapt, s-ar putea să te îmboldească destul de mult. într-un fel, așa-ți trebuie, dacă te-ai lăsat orbit de farmecele ei. De multe ori ea poate fi usturător de sarcastică, dar fiecare femeie trebuie să aibă defecte, iar nativa noastră va fi preponderent blîndă și nu pusă pe harță. ca să devină o adevărată scorpie trebuie să fie sătulă de lenea sau cruzimea extremă a partenerului și cine zice că un soț crud sau leneș nu merită o scorpie? Eu nu. Eu sînt de partea ei.
  Și-apoi, feminitatea ei delicioasă acoperă orice defecte minore și în cea mai mar eparte a timpului, neptuniana e dulce, visătoare și caldă. deoarece Peștii înoată în ambele direcții o dată, ea se adaptează superb și fără proteste la situații conflictuale care le-ar transforma pe majoritatea femeilor în epave nervoase. Desigur, din cînd în cînd s-ar putea să iasă la suprafață din mintea ei de obicei placidă oarece cuvinte iritate. Există și peștoaice sensibile, care au fost tratate dur în copilărie sau adolescență și permit resentimentelor acumulate să scindeze cele două părți ale semnului ei zodiacal, ceea ce e foarte trist.

  O astfel de femeie devine o persoană singuratică, nwefericită, înotînd mereu cu furie și dînd nas în nas cu ea însăși oriunde ar plonja ca să scape de demonii interiori, fără a-și da seama că autocompătimirea și întoarcerea spre sine a iubirii din firea ei sînt adevărata otravă. Drogurile, alcoolul și falsele speranțe ascund adevărul de privirea ei și o fac să nu mai vadă bolovanii din rîu, care i-ar putea duce distrugerea. Dar neptuniana tipică păstrează intactă alăturarea celor doi pești din simbolul ei, lăsîndu-i să conlucreze firesc, să plutească unul pe lîngă altul înainte și înapoi, astfel încît nu ești niciodată sigur încotro se îndreaptă ea. Se spune că zodia Peștilor e o mare adîncă, misterioasă, în care se varsă toate rîurile. Vei avea mai multe șanse să o prinzi dacă îi cunoști cîteva dintre secrete.

  în primul rînd, e subtilă. Dacă nu mă crezi, întreabă-i pe cei opt soți ai lui Elizabeth Taylor. Ea nu e doar subtilă, dar uneori e chiar puțin trișoare cînd își pune în minte să te aibă la degetul cel mic.

  Poate că tu cunoști o neptuniană care poartă un șorț ecosez și un surîs timid și e însăși întruparea soției devotate, a gospodinei și a mamei blînde. îți spui că nu e nici subtilă nici înșelătoare. Scuză-mi franchețea, dar te înșeli. Cunosc și eu o nativă ca cea pe care tu o crezi atît de diferită de ce am spus eu. Femeia asta a reușit să rămînă în picioare după pierderea unui copil, după umilințe, dureri, tragedii, sărăcie, temeri, plictiseală și chiar după confuzia provocată de cîteva perioade cu venituri neașteptate. A făcut față genunchilor juliți ai copiilor, hainelor pierdute, mitocăniilor soțului și unui amestec de rude cum nu ai dori nici dușmanilor tăi. A înfruntat tot acest ghiveci al soartei cu rezistența lui Rocky. Asta numești tu fragilitate? Delicatețe? Și în ziua de azi, cei doi copii adulți ai ei o consideră o creatură fermecătoare, copilăroasă, neajutorată și vulnerabilă, care are nevoie de protecție și nu pricepe în ruptul capului cum funcționează mecansimul yalei.
  Neptuniana e încîntător de vagă și visătoare.

  Nu știe boabă de economie, dar reușește să se îmbrace de parcă ar fi de viță regală, să gătească deseori cine somptuoase, să plătească chiria la timp și să trimită cadouri minunate la ocazii speciale, toate astea dintr-un venit mai mic decît bacșișurile unui chelner de la o cîrciumă de cartier. E înconjurată de afecțiunea unui grup eterogen alcătuit din oamenii cu care intră în contact, precum administratorul, vînzătorul de la magazinul din colț, poștașul, plus vreo cîțiva cîini și pisici vagaboande și o mînă de copii ai vecinilor. S-ar putea să aibă, totuși, un dușman: bărbatul pe care l-a refuzat înainte să se mărite cu soțul ei. Probabil că de dezamăgire acesta s-a înrolat în Legiunea Străină, iar acum mă îndoiesc că ea mai ține minte cum îl cheamă. Femei fără inimă, peștoaicele astea... Subtile și înșelătoare. dar nu încerca să spui asta vecinilor ei!

  Ca și vînturile de martie, nativa ta va avea multe toane. E îngrozitor de sentimentală, iar cînd îi sînt rănite sentimentele e în stare să verse rîuri de lacrimi. Se va uita la tine cu atîta reproș că te vei simți ca și cum tocmai l-ai împușcat pe iepurașul de Paști. Uneori acestor femei le intră în cap că sînt dezastruos de nepregătite pentru bătăliile feroce și ambiția obsesivă necesare pentru a supraviețui. Și atunci se instalează depresia profundă. în acele momente va trebui să-i spui că e admirată pentru înțelepciunea ei adîncă, misterioasă și pentru că e binecuvîntată cu darul înțelegerii fiecărei ființe umane pe care a onorat-o vreodată cu prietenia ei. De obicei e adevărul adevărat. Cea mai grea lecție pe care trebuie să o învețe este să-și depășească timiditatea și îndoielile. Dacă temerile ei au rădăcini adînci, se va izola de ceilalți, apoi se va întreba de ce e singură. Se teme deseori că deranjează, că insistă prea mult, că profită de amabilitatea celorlalți, cînd toate aceste gînduri nu sînt decît în mintea ei, în nici un caz a altora.
  Din cînd în cînd cîte o neptuniană își va masca timiditatea și vulnerabilitatea cu remarci ironice, poante sarcastice, o fațadă de sofisticare și o personalitate rece, independentă.

  Dar toate astea sînt doar un mecanism de apărare, un deghizament adoptat ca să-i ascundă nesiguranța de ochii iscoditori ai oamenilor duri, care i-ar răni inima blîndă dacă și-ar expune-o. Cunosc o nativă care-și descarcă sufletul scriind adorabile versuri de cîntece, dar în rest e imaginea clasică a femeii de carieră aspre, nepăsătoare, adică așa cum vrea să fie văzută de oameni. Totuși, nici măcar acest gen de neptuniană nu e în stare să se pună de-a curmezișul propriei zodii. Cu toată pretinsa ei independență, așteaptă pe trotuar ca bărbatul cu care e să cheme un taxi. Din punctul de vedere al unei peștoaice sînt lucruri care pur și simplu nu se fac, iar unul dintre el este să nu te comporți ca o doamnă în public. Astfel, ea păcălește o mulțime de bărbați, care ar putea să-i înlăture temerile și s-o facă să-și renege des proclamata firmație "Cine are nevoie de un soț? ăștia nu sînt buni decît să-ți încurce viața". închipuiește-ți! Să auzi așa ceva de la o femei din Pești, care are nevoie să aparțină cuiva mai mult decît are nevoie de aer sau somn.
  Neptuniana își va dărui toată inima copiilor, mai puțin bucata uriașă pusă deoparte pentru tine. îi va iubi pe toți, dar cei care vor fi mai urîței, mai slabi, mai mici sau mai bolnăvicioși s-ar putea să aibă un pic mai multă iubire din partea ei.

  Nu există altă femeie în lume care să înțeleagă ca ea timiditatea băiețeilor sau problemele adolescentine ale fetelor. Ea va sacrifica orice pentru ca progeniturile ei să aibă tot ce nu a putut ea avea în copilărie. S-ar putea să fie prea îngăduitoare, căci disciplinarea copiilor nu îi vine deloc la îndemînă. Dar trebuie făcută să înțeleagă că lipsa fermității e deseori la fel de gravă ca neglijarea completă a copilului. Explică-i acest lucru cu blîndețe. va înțelege fără să se supere și va începe să fie mai fermă cu cei mici. Multe mame din Pești reușesc să găsească o fericită cale de mijloc între severitate și blîndețe, iar copiii lor le sînt recunoscători toată viața.

  Neptuniana va accepta bucuroasă să fii tu cel care pune pîinea pe masă. Probabil că vba prefera să nu intre în competiția brutală a lumii comerciale, dar o va face dacă tu ai nevoie disperată de încă un venit. ea s-a cam săturat de lumea aceea cînd lucra pentru compania aceea mare, buimăcitoare și te aștepta pe tine să apari în viața ei și să o salvezi. Nu toate, dar unele native sînt cam cheltuitoare. S-ar putea să aibă nevoie de ajutor ca să înțeleagă de ce nu mai rămîne cu nici un ban după ce se întoarce de la cumpărături. Dar în caz de urgență, se va descurca și fără articolele fine cu care îi place să se înconjoare.

  Nu uita niciodată cînd e ziua ei, sau aniversarea căsătoriei, sau cea a zilei în care ai cerut-o de nevastă. Ea nu va uita. N-am să uit niciodată o peștoaică mică, brunetă, cu ochi verzui, care s-a măritat peste noapte cu un sportiv celebru. Cînd l-a întrebat, curioasă, cum de i-a venit să o ceară de nevastă, el a răspuns: "Păi, a fost tare ciudat. în ziua aia nici nu-mi trecea prin minte să te cer. Eram în parc, lîngă lac. Gagicile care stăteau pe-acolo la soare aveau părul ud, lățos, de la înot și arătau încinse și transpirate, cum stăteau întinse pe bănci. Tu erai sub un copac, într-o rochie albă, de dantelă, și arătai atît de proaspătă și diferită de toate celelalte...Arătai... ei bine, arătai cam ca o fată".

  ăsta e cel mai subtil secret al neptunienei. Fie că își urmează chemarea într-o mînăstire, fie într-un bar, ca și cîntăreață senzuală, ea e fată. Din cap pînă în picioare. Sută la sută.
  "Capul plecat sabia nu-l taie, dar nici soarele nu-l vede!" - proverb romanesc


  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

Subiecte Similare

 1. Zodia Capricorn
  De Camelia in forum Astrologie
  Replici: 10
  Ultimul post: 08 dec 2010, 11:24
 2. Zodia Varsator
  De Camelia in forum Astrologie
  Replici: 2
  Ultimul post: 09 ian 2010, 09:01
 3. Zodia Sagetator
  De Camelia in forum Astrologie
  Replici: 2
  Ultimul post: 09 ian 2010, 08:37
 4. Zodia Leu
  De Camelia in forum Astrologie
  Replici: 2
  Ultimul post: 09 ian 2010, 00:18
 5. Zodia Rac
  De Camelia in forum Astrologie
  Replici: 2
  Ultimul post: 08 ian 2010, 23:58

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •