Rezultate de la 1 la 5 din 5

Subiect: Flacara Violet

 1. #1
  Etienne Avatar
  Etienne este offline I.E. Copacel roditor
  Data inscrierii
  septembrie 2006
  Posturi
  682

  Implicit Flacara Violet

  Ce stiti despre aceasta practica?
  Este cineva care a frecventat vreun seminar de genul asta?
  Mi-am pus flori la palarie,
  Mi-am pus flori, mi-am pus margele
  Sa se uite cu mandrie ...
  ...Puiu la ele!

 2. #2
  cosmin_rei este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  decembrie 2008
  Locatie
  Brasov
  Posturi
  81

  Implicit Re: Flacara Violet

  Am vazut-o integrata ca tehnica in Sistemul Shamballa 13D si combinata cu cererea asistentei ghidului Saint Germain inteleg ca a produs efecte de vindecare, in timpul tratamentului pacientii descriind ca vedeau mov argintiu fara sa li se spuna ce tehnica se aplica dinainte.

  Dar nu a fost adusa in cunostiinta publicului o data cu Sistemul Shamballa 13D de catre John Armitage ci mult mai devreme. Cred ca Teodor Vasile o descrie destul de bine si documentat in cartea lui.

 3. #3
  maimuticacucercei este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  februarie 2011
  Posturi
  4

  Implicit Re: Flacara Violet

  Buna ziua si bine v-am gasit. Este primul meu post pe acest forum.

  Vad ca ultma postare la acest topic a fost in 2010.
  Tot despre Flacara Violet as vrea sa stiu si eu mai multe la modul practic. teorie am citit , acordajul il am dar nu stiu practic sa o folosesc.

  daca a lucrat cineva si este dispus sa ma ajute...

  Va multumesc mult.

 4. #4
  Matusalem este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  octombrie 2009
  Posturi
  29

  Implicit Raspuns Flacara Violet

  Flacara Violeta este o metoda de meditatie ce influenteaza cāmpurile energetice. Se stie ca violetul este ultima culoare din cele 7 ale spectrului luminii (ROGVAIV), dupa ea urmand ultravioletul. Este o culoare rece si artistii plastici o intrebuinteaza mai ales la compozitii cu tema mistica sau spirituala.

 5. #5
  spirit calator este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  noiembrie 2011
  Locatie
  Buzau
  Posturi
  6

  Implicit Raspuns Flacara Violet

  violetul e culoarea chakrei ajna cea dintre sprincene responsabila cu clarviziunea,ca sa folosestii flacara violet care are o vibratie fantastica ce rupe granita terestrului si te arunca in astral cum e culoarea ametistului tot violeta,daca vreii sa folosestii acea flacara violeta ai nevoie de ceva in mod special stii ce??? CREDINTA fara ia nimica nu e posibil,ce spunea Isus daca exista credinta totul e posibil,in toate religiile observatii trezitiva energia ia forma credintelor noastre si sa trecii de toate credintele si sa te racordezii la sursa sau constinta universala atottemporara si a tot spatiala insemna sa ajungii la iluminare cind te trezestii din iluzie si patrunzii adevarul ultim care nu e o definitie in cuvinte ci este o vibratie vibratia iubirii infinite al unitatii cu sursa,asa ca daca vrei sa folosestii flacara violet crede ca o potii face si simte pozitiv detasindute de tot,anuleaza mintea superficiala doar simte lasa energia prezentului infinit sa te patrunda,vizualizeaza acea energie in palmele tale sii asfell ai ancorato in materie ,trezestete spiritual trecii dincolo de doctrine sau de conditionarile din copilarie si recunoaste odata pentru todeauna ca estii copill de creator si fii demn de acea energie vibranta,ce purifica tot ce orce loc cu vibratie joasa veii reusii dar trebuie sa crezii asta nu o pot face pt tine in rest totul e teorie litere arinjate intro anumita ordine doar simte si tacii lasoo sa lucrezee libera prin tine devino un canal divin dar genereaza si tu gindurii divine manifesta armonia in viata ta

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •