Pagina 30 din 30 PrimulPrimul ... 102024252627282930
Rezultate de la 436 la 450 din 450

Subiect: Experienta proprie sau din experienta altora

 1. #436
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Re: Experienta proprie sau din experienta altora

  De la Rudolf Steiner (exercitii pentru fiecare zi):
  Gândul just – Sâmbătă
  Atenție la reprezentări (gânduri). Nutrește numai gânduri importante. Învață treptat să distingi în gândurile tale esențialul de neesențial, veșnicul de trecător, adevărul de o simplă părere. Când îi asculți pe semeni încearcă să aduci în lăuntrul tău o deplină tăcere și să renunți, atât pe planul gândirii cât și al sentimentelor, la orice aprobare, dar mai ales la orice judecată dezaprobatoare.
  Judecata justă – Duminică
  Chiar și la cele mai neînsemnate acțiuni să te decizi numai pornind de la o cumpănire bine întemeiată. Orice acțiune negândită, orice faptă nesemnificativă să fie ținută departe de suflet. Pentru toate să ai temeiuri bine chibzuite. Abține-te neapărat de la acțiuni spre care nu te împinge un motiv important. Dacă ești convins de justețea unei hotărâri luate, să te ții de ea cu fermitate lăuntrică. Aceasta e așa numita judecată justă care nu trebuie să depindă de simpatie sau antipatie.
  Vorbirea justă – Luni
  Numai ceea ce are sens și importanță trebuie să iasă de pe buzele celui care tinde spre o dezvoltare superioară. Orice vorbire numai de dragul de a vorbi – de pildă pentru a omorî timpul – este dăunătoare în acest sens. Să fie evitat felul obișnuit de conversație în care se spun de toate alandala. Nu trebuie insă să te înstrăinezi de contactul cu semenii. Tocmai prin contact cu ceilalți trebuie să se dezvolte vorbirea, încetul cu încetul, spre semnificativ. Spui și răspunzi fiecăruia, bine judecat și cumpănit în toate sensurile. Nu vorbi niciodată fără rost, dar bucură-te să poți tăcea. Nu vorbi prea mult, și totuși nu fii zgârcit la vorbă. Ascultă mai întâi în liniște, apoi prelucrează.
  Fapta justă – Marți
  Acțiunile exterioare să nu îi tulbure pe semenii noștri. Când ești îndemnat să acționezi din lăuntru (conștiința), cumpănește cu grijă cum ai putea să corespunzi în mod optim ocaziei spre binele general, spre fericirea durabilă a semenilor, pentru veșnic. Când acționezi din tine însuți – din proprie inițiativă, cântărește în prealabil cât mai temeinic urmările modului tău de a acționa.
  Punctul de vedere just – Miercuri
  Ordonarea vieții. Trăiește conform cu natura și cu spiritul, nu te consuma în nimicurile exterioare ale vieții. Evită tot ce poate aduce neliniște și grabă în viață. Nu te pripi, dar nici leneș să nu fii. Viața este un mijloc pentru a putea lucra, pentru a te dezvolta superior, și acționează în consecință.
  Strădania justă – Joi
  Fii cu luare aminte să nu faci nimic din ceea ce stă dincolo de puterile tale, dar nici să nu neglijezi ceva din ceea ce este cuprins în limita acestor puteri. Privește dincolo de cotidian, de momentan și pune-ți țeluri (idealuri) ce stau în legătură cu îndatoririle cele mai înalte ale unui om, ca de pildă: să vrei să te dezvolți în sensul exercițiilor indicate, pentru a putea apoi să-i sfătuiești și să-i ajuți cât mai bine pe semeni, chiar dacă în viitorul nu foarte apropiat. Cele spuse pot fi rezumate așa: fă-ți un obicei din toate exercițiile precedente.
  Memoria justă – Vineri
  Străduința de a învăța cât mai multe de la viață. Nimic nu trece pe lângă noi fără să ne ofere prilejul de a strânge experiențe folositoare pentru viață. Dacă am făcut ceva incorect sau imperfect, aceasta va fi un imbold ca pe viitor să facem lucruri asemănătoare în mod just sau desăvârșit. Dacă-i vezi pe ceilalți cum acționează, observă-i într-un scop asemănător, dar nu-i privi fără dragoste. Și nu întreprinde nimic fără a-ți îndrepta privirea către înapoi spre experiențe care-ți pot fi de ajutor la hotărârile și în acțiunile tale. Dacă ești cu luare-aminte, poți învăța de la fiecare om, chiar și de la copii. Acest exercițiu se mai numește și memoria justa, adică să-ți amintești de cele învățate, de experiențele făcute.
  Rezumatul zilei – Zilnic
  Privește din când în când în interiorul tău, măcar pentru 5 minute zilnic, la aceeași oră. Cufundă-te în lăuntrul tău, sfătuiește-te cu grijă cu tine însuți, verifică-ți și formează-ți principiile de viață, recapitulează în gând cele ce știi sau cele ce nu știi, cântărește-ți îndatoririle, reflectă la conținutul adevăratului scop al vieții, fii sincer nemulțumit în legatură cu greșelile și imperfecțiunile tale, într-un cuvânt încearcă să descoperi esențialul, statornicul, și să-ți propui în mod serios țeluri corespunzătoare, legate bunăoară de virtuțile ce se cer dobândite. (Să nu cazi în greșeala de a crede că ai făcut ceva bine, ci să năzuiești mereu tot mai sus, urmând cele mai înalte modele.)
  (sursa: www.antroposofie.ro)
  Ultima editare de Didina : 22 iul 2011 la 09:57 Motiv: completare sursa
  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 2. #437
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Re: Experienta proprie sau din experienta altora

  Am ajuns de curand pe la Manastirea Curtea de Arges. In timpul vizitarii complexului, in interiorul manastirii, am vazut ca erau si cateva morminte, si ne-am apropiat de ele. In dreptul lor, am simtit la un moment dat ca cineva ma intampina cu multa caldura cu bucurie. Am descoperit ca acea caldura venea de la unul din ele. Cum nu stiam al cui e, am asteptat sa se mai risipeasca lumea, sa putem ajunge in fata si sa citim placutele din fata lor. Asa am aflat ca acolo era ingropata fiica lui Neagoe Basarab, Dna. Stana. Dupa momentul de efuziune si caldura am simtit ca stau in preajma unei femei de un caracter si o vointa puternica, dar si umila si extrem de credincioasa in acelasi timp! O femeie matura care imi transmitea multa bunatate si caldura. Dar imi transmitea si ceva despre Stefan -domn al Moldovei- sotul ei.
  Am intrebat in jur ce legatura exista intre ea si Stefan cel Mare (alt domnitor Stefan al Moldovei nu cunosteam). Mi s-a spus ca nici una, si ca in nici un caz ea nu fusese sotia lui Stefan cel Mare...
  Iesind afara si privind locul unde se spune ca a fost zidita Ana, insarcinata fiind, am simtit-o din nou pe Dna. Stana. Mai exact, am simtit tristetea ei in legatura cu faptul ca ea nu a avut copii, caci si-a dorit tare mult asta!
  Nu stiam nimic despre aceasta femeie "misterioasa", dar in momentul acela am hotarat sa aflu mai multe.
  Am intrat pe net si pe alte surse si am aflat cate ceva despre viata ei. Punand cap la cap informatiile, se pot spune urmatoarele:
  Stana (insusi numele arata taria unei stanci) este unul din cei 6 copii ai domnitorului Neagoe Basarab si a sotiei lui, Despina. Din cei 6 copii au supravietuit dupa nastere doar trei: Theodosie (nascut in 1505, si caruia tatal sau i-a inchinat cartea "Invataturile lui Neagoe Basarab catre fiul sau Theodosie"); Stana (nascuta in 1507) si Ruxandra.
  In 1521 (la varsta de 14 ani) isi pierde tatal (in septembrie), iar in decembrie pe fratele ei, Theodosie (care este numit domnitor dupa moartea tatalui sau, dar care este ridicat -3 luni mai tarziu- de turci si dus la Constantinopol, unde si moare in decembrie).
  Dupa aceasta pierdere, se retrage cu mama si sora ei la Sibiu.
  In 1526, ianuarie, sora ei mai mica, Ruxandra, se casatoreste cu Radu de la Afumati, Domn al Tarii Romanesti (si al carui mormant se afla, de asemenea, in incinta Manastirii Curtea de Arges).
  Domnitorul Moldovei din acel timp, Stefanita Voda (nepotul lui Stefan cel Mare) isi dorea si el o sotie de neam domnesc, dar singura care ramasese nemaritata era Stana, dar pe are el nu o vroia. El o vroia tot pe Ruxandra, desi aceasta abia se casatorise cu Radu.
  Despre Stefanita Voda se spune ca era un temperament aparte, uneori atingea dementa. In orgoliul lui hotaraste sa il infrunte pe Radu de la Afumati pentru a-i lua sotia. Ajuns la Curtea de Arges conflictul se aplaneaza iar el se intoarce in Moldova cu Stana de sotie. Asadar, la 19 ani, Stana se casatoreste din considerente politice cu un barbat care nu o dorea si care era interesat de sora ei... Cateva luni mai tarziu, in ianuarie 1527, Stefanita moare otravit iar Stana ramane vaduva.
  Citind informatiile de pe net, nu exista sursa care sa nu asocieze otravirea lui Stefanita cu amestecul sotiei sale, vorbindu-se chiar de razbunare: pentru ca sotul ei ar fi fost tatal unui copil nascut de fata unor armeni bogati din Suceava (copil care mai tarziu este cunoscut in istorie ca Ion Voda cel Cumplit sau Ion Armeanul). Dupa moartea sotului ei, Stana se calugareste luandu-si numele monahal Sofronia. Moare in 1530 (1531 dupa altii), oricum, la varsta de 23 de ani impliniti!
  Suspiciunile cum ca Stana si-ar fi otravit sotul din razbunare, pentru ca facuse un copil cu alta femeie, sunt neintemeiate si neadevarate. Stana era educata de parintii ei intr-un spirit profund crestin si era incapabila de crima. Insusi faptul ca s-a calugarit si numele pe care si l-a ales arata aceasta ("sofros", in greaca, inseamna minte linistita, in pace, armonie). Cel mult ar fi putut nutri sentimente de mahnire si intristare ca ea nu a avut copii (desi, in mod legitim, avea un sot si care era si capabil, asa cum s-a vazut, sa procreeze; dar copii sunt un rod al iubirii si nu al aliantelor politice...).
  Iar aceste zvonuri si aceste suspiciuni tulbura inca linistea unei femei care a fost aproape o sfanta! (tatal ei, Neagoe Barasab, a fost deja canonizat si numit sfant de catre Biserica Ortodoxa in 2008, si ziua pomenirii lui este 26 septembrie).
  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 3. #438
  Tudor STEFAN este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  iulie 2007
  Locatie
  Timisoara
  Posturi
  280

  Implicit Re: Experienta proprie sau din experienta altora

  Pe Athos am întâlnit ruinele unei căsuțe în care, cândva, a stat un pusnic. Am perceput regretul că și-a trăit viața acolo, că poate în lume ar fi fost mai bine. Nu am aflat cine a stat acolo. Și pentru că tot vorbim despre trăiri personale, îmi amintesc trăirile pe care le-am avut la mânăstirea Eviron în ziua imediat următoare hramului "Adormirea Maicii Domnului" când am întâlnit un călugăr tânăr, frumos, care radia bunătate și calm, care m-a întrebet ce vreau. Î-am spus că vreau să-mi găsesc grupul din care făceam parte și de care mă separasem la un moment dat. Îmi era grau să-L privesc în ochi și atunci mi-a dat poate cel mai mare dar și anume, să-mi văd propriul interior, cu bunele (infime de altfel) și cu relele mele.
  Dumnezeu să ne călăuzească pașii spre mântuire și nu uitați, când veți fi în apropierea Domnului experiența voastră personală să nu vă împiedice apropierea de Acesta.
  Doamne ajută!

 4. #439
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Raspuns Re: Experienta proprie sau din experienta altora

  In spiritul celor de mai sus (penultimul rand), dar din experienta Ineliei Benz:
  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 5. #440
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Raspuns Experienta proprie sau din experienta altora

  Despre esenta intalnirii dintre oameni si paralelismul acesteia cu serviciul divin si cele 4 etape ale sale- si multe altele din experienta lui Marius Gabor...
  http://pamant-iubit.septima.ro/2011/...-misterii.html
  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 6. #441
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Raspuns Experienta proprie sau din experienta altora

  Majoritatea mesajelor si discursurilor pro-vegetarianism au ca destinatar veriga finala a lantului: consumatorul de carne si sensibilizarea constiintei lui.
  Am gasit un filmulet (de vreo ora si zece minute) despre veganism, cu destule informatii si exemple destul de pertinente. Contine, de asemenea, un scurt filmulet despre tratamentul aplicat animalelor in crescatorii si abatoare.  Ma uitam la el si ma gandeam la toate acele persoane care lucreaza in aceasta bransa: la tipul care extragea prin anus intestinele unei capre, aceasta fiind vie, pentru a le pastra elasticitatea si prospetimea, la cel care omora in bataie purcelusii care nu cresteau in ritmul dorit, la cel care arunca puisorii vii intr-o tocatoare doar pentru ca erau de sex masculin si nu urmau sa faca oua, etc., si ma intrebam ce s-a intamplat cu acesti oameni? Indiferent daca au aderat la aceasta industrie din necesitate sau din placere, sunt si ei victime care ar trebui sa ne trezeasca compasiunea si dorinta de a face ceva si pentru ei. Nu numai cand e vorba de mancare, dar si de locurile de munca, ar trebui sa ne intrebam daca asta implica exploatare (inclusiv a slabiciunilor omenesti) sau violenta/suferinta, si daca nu cumva prefer sa caut alt loc de munca sau chiar sa mor de foame decat sa particip la asa ceva ( ca tot s-a vorbit atat pe tema asta despre mucenicie si jertfa).
  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 7. #442
  savanah Avatar
  savanah este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  mai 2008
  Locatie
  Iasi
  Posturi
  338

  Implicit Raspuns Experienta proprie sau din experienta altora

  Vai de capul meu, numai cat citesti despre "practicile" astea si nu-ti mai vine sa vezi carne in farfurie
  Oricata nevoie ar avea de profit de pe urma afacerii (apropos de puii care erau omoratai de vii) dar tot se pot gasi mijloce mai omenesti sa il obtina. Puii aia, viitori cocosi, si-ar gasi un debuseu, o piata de vanzare astfel incat sa nu se ajunga la asa masacru. Asa ca, zic eu, intervine puternic factorul uman aici
  Numai un om de valoare recunoaste calitatile celuilalt!


  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 8. #443
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Raspuns Experienta proprie sau din experienta altora

  Pentru ca puii aia, viitori cocosi, sa-si gaseasca o piata de desfacere, vor trebui sa ajunga tot la masacru, conform practicilor si metodelor existente astazi mai peste tot. Filmuletul arata si ca puii maturi, cocosi sau gaini, sunt atarnati de vii in niste carlige infipte in picior, agatati pe o linie rulanta care trece pe deasupra unor protuberante metalice (nenumarate) de care sunt izbiti cu capul, in aceasta trecere, pana la deces. Mesajul nu este in principal unul impotriva consumului de carne, desi se insista mult si pe asta, ci unul impotriva cruzimii, violentei si exploatarii animalelor.
  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 9. #444
  savanah Avatar
  savanah este offline Utilizator Bobocel
  Data inscrierii
  mai 2008
  Locatie
  Iasi
  Posturi
  338

  Implicit Raspuns Experienta proprie sau din experienta altora

  Cocosii ajung la masacru daca sunt folositi pentru carne, dar ma pot fi vanduti in gospodarii, in ferme mici acolo unde este nevoie de cocosi "productivi".

  Chestia cu consumul carnii vs vegetarianism este mult prea discutata si agita prea mult spiritele, dar realitatea este ca pana la urma fiecare face cum il indeamna pofta de mancare la un moment dat. Daca spun sustinatorii vegetarianismului ca nu e sanatos sa manaci carne, multi se vor distra pe acrest subiect, daca spune nenea doctorul ca trebuie sa tii regim ca altfel e de rau, atunci se redescopera bunatatea legumelor. Asa ca, "stimulul" exterior are importanta lui.
  Numai un om de valoare recunoaste calitatile celuilalt!


  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 10. #445
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Raspuns Experienta proprie sau din experienta altora

  Inelia Benz vorbeste din experienta proprie despre misiunea personala, diferenta dintre durere si suferinta, noua paradigma incepand cu 28 octombrie si despre altele.

  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 11. #446
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Raspuns Experienta proprie sau din experienta altora

  Din experienta lui Edward Bach (1886-1936):
  "Viata nu ne cere sacrificii majore ci ne cere sa o traim cu bucurie in suflet si sa fim o binecuvantare pentru cei din preajma, astfel incat sa lasam in urma noastra macar incercarea de a imbunatati aceasta lume."
  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 12. #447
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Raspuns Experienta proprie sau din experienta altora

  Un discurs proaspat (inca netradus) al Ineliei Benz. Pana in 2017, cand se va incheia misiunea ei pe Pamant si va pleca, eu zic sa-i acordam mai multa atentie...

  La un moment dat propune un exercitiu de procesare a fricii, a carui traducere in romana o gasiti aici:
  http://ascension101.com/ro/ascension...-exercise.html
  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 13. #448
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Raspuns Experienta proprie sau din experienta altora

  Virtutile lunilor (cele 12 virtuti asupra carora ar trebui meditat si care ar trebui avute in vedere) - Rudolf Steiner.
  APRILIE: Devotiune/veneratie - devine putere de jertfa.
  MAI: Echilibru (interior) -> progres.
  IUNIE: Perseverenta/statornicie -> fidelitate
  IULIE: Dezinteres/altruism -> catarsis, purificare
  AUGUST: Compasiune/ mila -> libertate
  SEPTEMBRIE: Atentie/ politete -> tactul inimii
  OCTOMBRIE: Multumire -> calm
  NOIEMBRIE: Rabdare ->intelegere
  DECEMBRIE: Controlul vorbirii/ Stapanirea limbii ->simt al adevarului
  IANUARIE: Curajul -> forta de eliberare
  FEBRUARIE: Discretie -> forta de meditatie
  MARTIE: Marinimia ->iubire

  Aceste meditatii se incep pe data de 21 a lunii anterioare. De exemplu, APRILIE : de pe 21.03 pana pe 21.04
  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 14. #449
  Didina este offline I.E. De'al casei
  Data inscrierii
  iulie 2010
  Locatie
  Pitesti
  Posturi
  870

  Implicit Raspuns Experienta proprie sau din experienta altora

  Din ciclul "fericirea ca masura a iubirii hristice":
  "Adevărul nu are nevoie să fie analizat, argumentat sau îmbrăcat în multe cuvinte. Îți dai seama de el imediat fiindcă este parte din tine. Numai în privința lucrurilor complicate, neesențiale ale vieții avem nevoie să fim convinși și aceasta a condus la dezvoltarea intelectului. Lucrurile care contează sunt simple, ele sunt cele care te fac să spui: „cum așa, aceasta este adevărat, parcă am știut asta întotdeauna” și astfel îți dai seama de fericirea care vine când suntem în armonie cu sinele spiritual și cu cât este mai strânsă uniunea, cu atât mai intensă este bucuria. Gândiți-vă la strălucirea pe care o vedem câteodată la o mireasă în dimineața nunții, încântarea unei mame cu un sugar; extazul unui artist terminând o operă de artă: sunt momentele când există unitate spirituală.
  Gândiți-vă cât de minunată ar fi viața dacă am trăi-o toată într-o astfel de bucurie; aceasta este posibil când ne cufundăm noi înșine în realizarea misiunii vieții noastre. (Edward Bach- Elibereaza-te singur)
  "(...) prin fericirea noastră putem ști că ascultăm ceea ce ne dictează sufletul. Nu este necesar să fii călugăr sau călugăriță ori să te ascunzi departe de lume; lumea există pentru ca să ne bucurăm și să fim de folos, iar dacă facem lucrurile cu dragoste și fericire putem să fim cu adevărat de folos și să ne îndeplinim misiunea pe deplin." (Idem)
  Cu Adevarul si cu Dreptatea, tot inainte!
  Un site despre

  Pentru a vizualiza link-urile sau imaginile din semnaturi, numarul postarilor dvs. trebuie sa fie 10 sau mai mare. Momentan aveti 0 postari.

 15. #450
  mihai40 este offline Utilizator Samanta
  Data inscrierii
  ianuarie 2012
  Posturi
  17

  Implicit Raspuns Experienta proprie sau din experienta altora

  Adevarul exterior il percepi abia cind ajungi sa il ai in interior , iar la acest nivel fie unul fie altul sinttem cu totii si chiar la ambele simultan findca unele le intelegem insa altele ne sint inca acoperite .

Subiecte Similare

 1. Experienta directa
  De Tilak in forum Discutii libere
  Replici: 202
  Ultimul post: 05 nov 2010, 22:34
 2. Sanatatea proprie si a planetei
  De ema in forum Alimentatia sanatoasa
  Replici: 20
  Ultimul post: 24 ian 2009, 00:43

Reguli postare

 • Nu puteti crea subiecte noi
 • Nu puteti posta replici
 • Nu puteti posta atasamente
 • Nu puteti sa va editati postarile
 •